Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ήρθα έβαλε διαφημίσεις...

ευτηχώς ο άντρας μου το ξαναβλέπει...

μπράβο jesgkaki,περαστικά του...

τρελή κίνηση ε?

το θυμάμαι κι εγώ...

εδώ πάντως τον τελευταίο καιρό,πολύ νέκρα στο κέντρο...δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα...

ναι για πες?κορδέλα???

Τσίμπησε η κερκυραία :mrgreen:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μπράβο στον άντρα!!!

να σου πω...δεν πιστεύω να μας διαβάζει???χμμμμ!!!

κι εγώ λατρεύω τα δώρα...όταν τα οικονομικά ήταν καλούτσικα... μου έκανε όλο εκπλήξεις...

μια φορά είμασταν στη κουζίνα(αθήνα) και μου λέει φέρε το αλάτι...

ανοίγω το ντουλάπι και είχε μέσα ένα ζευγάρι παπούτσια φανταστικά,καλό,ψηλοτάκουνο!!!

το έιχαμε δει μαζί και μου το πήρε...

τρελάθηκα...

κι άλλες φορές τέτοια...

τώρα θα ήθελα ένα τεράστιο κουτί με κορδέλα...(όπως είδα στο sex & the city)

με ένα τέλειο ντύσιμο καλοκαιρινό,αέρινο με τέλεια φλατ πέδιλα με πέτρες!!!!

και μετά...ξύπνησα!!

1319583pc04mc1df5.gif

μπράβο στον άντρα!!!

να σου πω...δεν πιστεύω να μας διαβάζει???χμμμμ!!!

κι εγώ λατρεύω τα δώρα...όταν τα οικονομικά ήταν καλούτσικα... μου έκανε όλο εκπλήξεις...

μια φορά είμασταν στη κουζίνα(αθήνα) και μου λέει φέρε το αλάτι...

ανοίγω το ντουλάπι και είχε μέσα ένα ζευγάρι παπούτσια φανταστικά,καλό,ψηλοτάκουνο!!!

το έιχαμε δει μαζί και μου το πήρε...

τρελάθηκα...

κι άλλες φορές τέτοια...

τώρα θα ήθελα ένα τεράστιο κουτί με κορδέλα...(όπως είδα στο sex & the city)

με ένα τέλειο ντύσιμο καλοκαιρινό,αέρινο με τέλεια φλατ πέδιλα με πέτρες!!!!

και μετά...ξύπνησα!!

1319583pc04mc1df5.gif

Ή μ' ένα νυφικό της Vivienne Westwood μέσα; ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

δείτε τι γράφει η πόπη διαμαντάκου η τιλεκριτικός για τη ταινία..(ηλίθια τελείως η "κυρία")

Φτάνει. Το χορτάσαμε. Οι τέσσερις κυρίες, πρώην ελεύθερες και «ωραίες» Νεοϋορκέζες, θα είχαν πλέον ενδιαφέρον μόνον σε αλμοδοβαρική εκδοχή που θα έδειχνε τρυφερότητα για την απόγνωσή τους. Γιατί αυτό τους συνέβαινε από την πρώτη στιγμή. Απλώς, κρυβόταν καλά η υστερία κάτω από ένα νεοϋορκέζικο γκλάμουρ, που ενθουσίασαν το κακόγουστο Χόλιγουντ και όχι μόνο. Εκείνες....

οι ράντες του σουτιέν, που φαίνονται με αυθάδη χυδαιότητα στους ώμους κυριών με περασμένα-άντα και δυο-τρία παιδιά, έγιναν το σήμα κατατεθέν και της εγχώριας κακογουστιάς, επειδή τις λάνσαρε η κοντοπίθαρη και ξερακιανή Κάρι Μπράνσο, που επίσης λατρεύεται σαν sex symbol. Το χειρότερο που έχει συμβεί στη σειρά και τις ηρωίδες, είναι ότι εξακολουθούν να προβάλλονται τα παλιά επεισόδια (από τον Αlpha κάθε βράδυ) θυμίζοντας πώς ξεκίνησε όλο αυτό το πανηγύρι υποτιθέμενης αποθέωσης της γυναικείας απελευθέρωσης στο σεξ, για να καταντήσει υστερική παρωδία των γυναικών. Γιατί φυσικά μόνο η υστερική ανασφάλεια, σαν αυτή που κάνει τα εν λόγω κορίτσια να «τρελαίνονται» για πανάκριβα αξεσουάρ και να κυνηγούν την τελειότητα στο sex, λες και πρόκειται για συλλεκτικό γραμματόσημο, «πουλάει», όπως και η δήθεν αυτάρκεια και γυναικεία αυτοπεποίθηση, που στηρίζεται όμως σε άφθονο χρήμα για σπατάλη, έχει πανάκριβα αξεσουάρ να φορέσει και κάθε αρσενικό που κυκλοφορεί σε ακτίνα χιλιομέτρου είναι έτοιμο να πέσει στο πρώτο νεύμα. Ολο το σίριαλ ντουλάπες, κρεμάστρες και σακούλες με ψώνια. Μπούρδες. Πληκτικές.

δείτε τι γράφει η πόπη διαμαντάκου η τιλεκριτικός για τη ταινία..(ηλίθια τελείως η "κυρία")

Φτάνει. Το χορτάσαμε. Οι τέσσερις κυρίες, πρώην ελεύθερες και «ωραίες» Νεοϋορκέζες, θα είχαν πλέον ενδιαφέρον μόνον σε αλμοδοβαρική εκδοχή που θα έδειχνε τρυφερότητα για την απόγνωσή τους. Γιατί αυτό τους συνέβαινε από την πρώτη στιγμή. Απλώς, κρυβόταν καλά η υστερία κάτω από ένα νεοϋορκέζικο γκλάμουρ, που ενθουσίασαν το κακόγουστο Χόλιγουντ και όχι μόνο. Εκείνες....

οι ράντες του σουτιέν, που φαίνονται με αυθάδη χυδαιότητα στους ώμους κυριών με περασμένα-άντα και δυο-τρία παιδιά, έγιναν το σήμα κατατεθέν και της εγχώριας κακογουστιάς, επειδή τις λάνσαρε η κοντοπίθαρη και ξερακιανή Κάρι Μπράνσο, που επίσης λατρεύεται σαν sex symbol. Το χειρότερο που έχει συμβεί στη σειρά και τις ηρωίδες, είναι ότι εξακολουθούν να προβάλλονται τα παλιά επεισόδια (από τον Αlpha κάθε βράδυ) θυμίζοντας πώς ξεκίνησε όλο αυτό το πανηγύρι υποτιθέμενης αποθέωσης της γυναικείας απελευθέρωσης στο σεξ, για να καταντήσει υστερική παρωδία των γυναικών. Γιατί φυσικά μόνο η υστερική ανασφάλεια, σαν αυτή που κάνει τα εν λόγω κορίτσια να «τρελαίνονται» για πανάκριβα αξεσουάρ και να κυνηγούν την τελειότητα στο sex, λες και πρόκειται για συλλεκτικό γραμματόσημο, «πουλάει», όπως και η δήθεν αυτάρκεια και γυναικεία αυτοπεποίθηση, που στηρίζεται όμως σε άφθονο χρήμα για σπατάλη, έχει πανάκριβα αξεσουάρ να φορέσει και κάθε αρσενικό που κυκλοφορεί σε ακτίνα χιλιομέτρου είναι έτοιμο να πέσει στο πρώτο νεύμα. Ολο το σίριαλ ντουλάπες, κρεμάστρες και σακούλες με ψώνια. Μπούρδες. Πληκτικές.

Ε, έχει κι ένα δίκιο.

Αλλά, δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ χιούμορ!!!

Το Sex & the City είναι πλέον κλασσικό! Και στο κλασσικό δε χωράει λογική. :-D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

παιδια βαριεμαι το sex and the city...

το ξαναπα ε?...

ξερω ξερω.. στην ΠΥΡΑ..

καληνυχτα

Πήγαινε να παίξεις με τους μαρκαδόρους σου εσύ κοριτσάκι. Άσε εμάς τις μεγάλες να μιλήσουμε :tongue:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εμας μας αρεσει μονο η Σαμανθα..

καληνυχτα κυρια..:wink:

Samantha rulez!

Κοίτα miamama η αποθέωση του καταναλωτισμού και του ότι για να είσαι κουλ πρέπει να 'χεις το prada και το d&g όντως ισχύει στον κόσμο του Satc.

Τώρα, ειδικά αν δεις τις πρώτες σεζόν (ειδικά μέχρι την 5) η σειρά δεν ήταν ΜΟΝΟ γι' αυτό!! Απλά ήταν και αυτό, καθώς συμβόλιζε την απελευθέρωση των γυναικών, οι οποίες μπορούν ν' αγοράσουν ότι γουστάρουνε. :mrgreen:

Είχε όμως βάθος το σενάριο.

Η έκτη σεζόν και - ΚΥΡΙΩΣ - οι ταινίες θεωρώ ότι είναι σαν μεγάλες διαφημίσεις για τους οίκους μόδας.

Αλλά ... και το ΤΟΝΙΖΩ ... κι εγώ τις είδα, θα τις δω και θα συνεχίζω να τις βλέπω.

Είπαμε ... classic. :cool:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...