Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   14 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

Expand  

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

prosperous είπε:
εχω πολυ καιρο να φτιαξω σαλιγκαρια..

εσεις οι κρητικιες δεν μου στελνεται απο κει??? εδω τα πληρωνω 8 ευρω το κιλο τους κρητικους κοχλιους

ΜΠΛΙΑΧ καλέ! :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

prosperous είπε:
εχω πολυ καιρο να φτιαξω σαλιγκαρια..

εσεις οι κρητικιες δεν μου στελνεται απο κει??? εδω τα πληρωνω 8 ευρω το κιλο τους κρητικους κοχλιους

εμααα!εμενα φερνει η πεθερα μου απο το χωριο,και μας τους ψηνει κιολας,οπως και τα ψαρια.αμα φερει ξανα θα σου στειλω,προσπ.προς το παρον φερνει καρπουζια και πεπονια.

miamama είπε:
συνήθως κι εγώ δεν αγχώνομαι,ένα σωρό μελανιές έχει κάνει στο κεφάλι...αλλά τώρα με τόσο αίμα...

σε 2 σημέια σχίστικε...

μελάνιασε και πρήστηκε...

θα περάσει κι αυτό...

αχου το μωρε.''σβολωθηκε'' για τα καλα το παιδι!

περαστικουλια του.εμενα κοιμαται,οσο μπορει γιατι βηχει συνεχεια.

αλλα εφαγε λιγο ψωμακι,κι ηπιε παλι γαλατακι.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

elenada είπε:
εμααα!εμενα φερνει η πεθερα μου απο το χωριο,και μας τους ψηνει κιολας,οπως και τα ψαρια.αμα φερει ξανα θα σου στειλω,προσπ.προς το παρον φερνει καρπουζια και πεπονια.

αχου το μωρε.''σβολωθηκε'' για τα καλα το παιδι!

περαστικουλια του.εμενα κοιμαται,οσο μπορει γιατι βηχει συνεχεια.

αλλα εφαγε λιγο ψωμακι,κι ηπιε παλι γαλατακι.

οφου Elenada ηντα πες τωρα???!!!

Θα μου κανεις τετοια χαρη??!!! Ευχαριστω προκατ!

Χελόου κορίτσι!

Εγώ ήθελα να την (ξανά)δω, αλλά δεν μ' άφησε ο άντρας μου. Κι επειδή τον είχα κουβαλήσει στο σινεμά και την έχει δει ήδη μια φορά με το ζόρι, του τη χάρισα :D.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Χριστινάκι! Κι εγώ αυτό βλέπω. Καταθλιπτικότατη η σκηνή που την παρατάει πριν το γάμο.

Εχω δύο ώρες που μπήκα σπίτι.

Η επέμβαση πήγε καλά, τον κράτησαν όμως μέσα αφού αιμοράγησε το σημείο κ θα βγεί το πρωί.

Τα παιδια πήγαν στο σπίτι της πεθεράς μου κ έτσι μετά τη δουλειά θα πήγαινα από εκει. Εφυγα στις 4 απ΄τη δουλειά, πήγα στο σπίτι της μητέρας μου, πήρα τα φάρμακά του κ ανέβηκα νοσοκομείο... ειχε τόση κινηση που έκανα 2 ολόκληρες ώρες. Μέχρι να πάω να πάρω τα παιδιά μου πήρε αλλές δυο ώρες απο την κίνηση κ μπήκα νύχτα σπίτι. Ευτυχώς κοιμούνται και τα δύο.

Αυριο δεν θα μπω καθόλου αφου πάω εκδρομή με το Θοδωρή.

Προσπ προκαταβολικά τις ευχές μου για την αυριανή επέτειο. Να τον χαίρεσαι το σύζυγο και να σε χαίρεται, να ζείτε όμορφες οικογενειακές στιγμές με το κοριτσάκι σας κ η ευτυχία σας να ολοκληρωθεί με ένα ακόμα παιδάκι

maestria77 είπε:
Χελόου κορίτσι!

Εγώ ήθελα να την (ξανά)δω, αλλά δεν μ' άφησε ο άντρας μου. Κι επειδή τον είχα κουβαλήσει στο σινεμά και την έχει δει ήδη μια φορά με το ζόρι, του τη χάρισα :D.

Hellloooo!!!

jesgk είπε:
Καλησπέρα Χριστινάκι! Κι εγώ αυτό βλέπω. Καταθλιπτικότατη η σκηνή που την παρατάει πριν το γάμο.

Η επέμβαση πήγε καλά, τον κράτησαν όμως μέσα αφού αιμοράγησε το σημείο κ θα βγεί το πρωί.

Τα παιδια πήγαν στο σπίτι της πεθεράς μου κ έτσι μετά τη δουλειά θα πήγαινα από εκει. Εφυγα στις 4 απ΄τη δουλειά, πήγα στο σπίτι της μητέρας μου, πήρα τα φάρμακά του κ ανέβηκα νοσοκομείο... ειχε τόση κινηση που έκανα 2 ολόκληρες ώρες :shock:. Μέχρι να πάω να πάρω τα παιδιά μου πήρε αλλές δυο ώρες απο την κίνηση κ μπήκα νύχτα σπίτι. Ευτυχώς κοιμούνται και τα δύο.

Να για κάτι τέτοια δεν μου λείπει καθόλου η Αθήνα!!

Καλά να περάσεις αύριο κοριτσάκι :D.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

maestria77 είπε:
Να για κάτι τέτοια δεν μου λείπει καθόλου η Αθήνα!!

Καλά να περάσεις αύριο κοριτσάκι :D.

Ευχαριστώ!!! Μα απελπίστηκα.. .γύρισα σπίτι με τρελό πονοκέφαλο!!! Ευτυχώς με καλή διάθεση κ με περίμενε κ ένα δώρο..!!!

jesgk είπε:
Ευχαριστώ!!! Μα απελπίστηκα.. .γύρισα σπίτι με τρελό πονοκέφαλο!!! Ευτυχώς με καλή διάθεση κ με περίμενε κ ένα δώρο..!!!

Ο άντρας σου τυλιγμένος με μια κόκκινη σατέν κορδέλα και τίποτα άλλο; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

jesgk είπε:

Τα παιδια πήγαν στο σπίτι της πεθεράς μου κ έτσι μετά τη δουλειά θα πήγαινα από εκει. Εφυγα στις 4 απ΄τη δουλειά, πήγα στο σπίτι της μητέρας μου, πήρα τα φάρμακά του κ ανέβηκα νοσοκομείο... ειχε τόση κινηση που έκανα 2 ολόκληρες ώρες. Μέχρι να πάω να πάρω τα παιδιά μου πήρε αλλές δυο ώρες απο την κίνηση κ μπήκα νύχτα σπίτι. Ευτυχώς κοιμούνται και τα δύο.

Αυριο δεν θα μπω καθόλου αφου πάω εκδρομή με το Θοδωρή.

Προσπ προκαταβολικά τις ευχές μου για την αυριανή επέτειο. Να τον χαίρεσαι το σύζυγο και να σε χαίρεται, να ζείτε όμορφες οικογενειακές στιγμές με το κοριτσάκι σας κ η ευτυχία σας να ολοκληρωθεί με ένα ακόμα παιδάκι

Σε ευχαριστω jesgk!! Να σαι καλα!!

Περαστικα στον πατερουλη σου

maestria77 είπε:
Ο άντρας σου τυλιγμένος με μια κόκκινη σατέν κορδέλα και τίποτα άλλο; :tongue:

Οχι!! Θα ηταν ασυμφορο!! Πολλά μετρα κορδέλα

Μου πήρε ένα τετράφυλλο τριφύλι για τύχη κ μια νεράιδα για το λαιμό για να πραγματοποιηθούν όλες μου οι ευχές!! Τί καλά!! Λατρεύω τα δώρα!!!

ήρθα έβαλε διαφημίσεις...

ευτηχώς ο άντρας μου το ξαναβλέπει...

μπράβο jesgkaki,περαστικά του...

τρελή κίνηση ε?

το θυμάμαι κι εγώ...

εδώ πάντως τον τελευταίο καιρό,πολύ νέκρα στο κέντρο...δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα...

ναι για πες?κορδέλα???

jesgk είπε:
Οχι!! Θα ηταν ασυμφορο!! Πολλά μετρα κορδέλα

Μου πήρε ένα τετράφυλλο τριφύλι για τύχη κ μια νεράιδα για το λαιμό για να πραγματοποιηθούν όλες μου οι ευχές!! Τί καλά!! Λατρεύω τα δώρα!!!

Δεν θα ήταν ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ τυλιγμένος καλό μου!

Τυλιγμένος σαν "Δωράκι" εννοούσα :tongue::mrgreen:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...