Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε τι τελεια emoticons...

ακομη δεν εχω κανει download...

Γενικώς; Δεν έχεις κατεβάσει ούτε ένα αρχείο, ένα word ας πούμε; :tongue:

Εμ, αν έχεις nova, connix tv και δεν συμμαζεύεται, τι να το κάνεις κορίτσι μου; :tongue:

Καλά, είμαι κομμάτια τώρα. Έφαγα κιόλας, κουβαλάω την κούραση (και τη γρίππη) κι όλη τη βδομάδα σχεδόν, ήρθε κι έδεσε.

Θέλω να κοιμηθώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :?.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμ, αν έχεις nova, connix tv και δεν συμμαζεύεται, τι να το κάνεις κορίτσι μου; :tongue:

Καλά, είμαι κομμάτια τώρα. Έφαγα κιόλας, κουβαλάω την κούραση (και τη γρίππη) κι όλη τη βδομάδα σχεδόν, ήρθε κι έδεσε.

676280jj6aqd07y3.gif

Θέλω να φάωωωωωωωωωωω! Πεινάωωωωωωωωωωωωω!

Τί καλό έφαγες? Εγώ έκανα κοτόσουπα προχθές για την μικρή που ήταν αρρωστούλα αλλά έφαγα χθες και δε θέλω να ξαναφάω. Και χθες δεν πρόλαβα να μαγειρέψω, το απόγευμα πήγαμε στο στρώσιμο του κρεβατιού και μας πηρε βράδυ.

Τί καλό έφαγες? Εγώ έκανα κοτόσουπα προχθές για την μικρή που ήταν αρρωστούλα αλλά έφαγα χθες και δε θέλω να ξαναφάω. Και χθες δεν πρόλαβα να μαγειρέψω, το απόγευμα πήγαμε στο στρώσιμο του κρεβατιού και μας πηρε βράδυ.

αα ωραια.. πως πηγε το κρεβατι? επεσε πραμα επανω?

εγω αφησα να ξεπαγωσουν 2 μπριζολες και θα τις ψησει κουνιαδα..εχει και μπριαμ απο χθες..θα κανω και λιγο πουρε και αυριο λεω καμια μακαροναδα με κιμα..αν και Παρασκευη..

Διαφημίσεις

αχ κορίτσια μόλις πήρα μια σύγχυση....έπεσε η μικρή στο τραπεζάκι του σαλονιού...μπροστά στα πόδια μου...κι έσκισε τα χείλη,έτρεχε αίμα πολύ και δεν μπορούσα να δω...πήρα τηλ τον άντρα μου αμέσως και ήρθε,ευτηχώς δεν θέλει ράμματα...

Πάλι καλά που δεν θέλει ράμματα!! Περαστικά στο κορίτσι

Παρήγγειλα σήμερα, ψαράκι. Δυστυχώς, από το μαγειρίο που παραγγέλνουμε συνήθως, σήμερα μας έστειλε και γλυκό. Και έφαγα :evil:. Τι έστειλε λέτε; ΤΣΙΖ ΚΕΗΚ!!! Σπιτικό και πεντανόστιμο.

Τη διαιτά μου μέσα!

τα download των Emoticons εννοω..

αλλα βαριεμαι τις διαδικασιες αυτες..

Δεν τα κατεβάζω. Από μια σελίδα κάνω αντιγραφή τον κώδικα και μπαίνουν :mrgreen:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κορίτσια εγώ τρώω στο γραφείο, κατά τις 2. Δεν αντέχω να περιμένω μέχρι τις 6 που φτάνω σπίτι.

Άσε που, λόγω διατροφής, δεν κάνει και να τρώω τόσο αργά μεσημεριανό.

Οπότε, ταπεράκι ή - όπως σήμερα, αν και σπάνια - μαγειρίο. Ευτυχώς τρώμε παρέα με τις συναδέλφους.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κορίτσια εγώ τρώω στο γραφείο, κατά τις 2. Δεν αντέχω να περιμένω μέχρι τις 6 που φτάνω σπίτι.

Άσε που, λόγω διατροφής, δεν κάνει και να τρώω τόσο αργά μεσημεριανό.

Οπότε, ταπεράκι ή - όπως σήμερα, αν και σπάνια - μαγειρίο. Ευτυχώς τρώμε παρέα με τις συναδέλφους.

μμμμ μου μενει να αγορασω κιμα να χω στην καταψυξη και λιγο κοτοπουλο για τη μικρη.. να παρω και καμια περκα τωρα που το πες για πλακι στο φουρνο.. :rolleyes:

Διαφημίσεις

μμμμ μου μενει να αγορασω κιμα να χω στην καταψυξη και λιγο κοτοπουλο για τη μικρη.. να παρω και καμια περκα τωρα που το πες για πλακι στο φουρνο.. :rolleyes:

Γιατί καλό μου, για όλη τη βδομάδα σήμερα θα μαγειρέψεις;;; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γιατί καλό μου, για όλη τη βδομάδα σήμερα θα μαγειρέψεις;;; :tongue:

Οχι βρε.. αγοραζω 2 κιλα κιμα, τον χωριζω αναλογα τι εχω σκοπο να κανω και τον αποθηκευω στην καταψυξη για να χουμε στον μηνα μεσα..αν τελειωσει αγοραζω αλλο.

Κανουμε συνηθως σαλτσα κιμα η μπιφτεκια η κιμα για παστιτσιο η κεφτεδακια και αραια και που γεμιση για κατι τυλιχτο..

εγω κανω ικανοποιητικο αρνακι φρικασε και στιφαδο κουνελι η χταποδι..

Οχι βρε.. αγοραζω 2 κιλα κιμα, τον χωριζω αναλογα τι εχω σκοπο να κανω και τον αποθηκευω στην καταψυξη για να χουμε στον μηνα μεσα..αν τελειωσει αγοραζω αλλο.

Κανουμε συνηθως σαλτσα κιμα η μπιφτεκια η κιμα για παστιτσιο η κεφτεδακια και αραια και που γεμιση για κατι τυλιχτο..

εγω κανω ικανοποιητικο αρνακι φρικασε και στιφαδο κουνελι η χταποδι..

Για μια ακόμα φορά θα το πω, ΕΙΣΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ :tongue:.

Εγώ κορίτσια σιχαίνομαι να ζυμώνω κιμά!!! Παίρνω έτοιμα μπιφτέκια από κρεοπωλείο και γιουβαρλάκια (που τρελαίνομαι να κάνω σούπα) μου τα φτιάχνει η μάνα μου, τα 'χει στον καταψύκτη της και τα παίρνω όταν πάω στο χωριό.

Μη φανταστείτε ότι είμαι κανένα καλομαθημένο από τη μάνα μου. Το αντίθετο. Απλά ξέρει ότι σιχαίνομαι τον κιμά και σου λέει "απ' το να μην τρώνε".

Τώρα που το σκέφτηκα ... έχει καιρό να μου δώσει γιουβαρλάκια :roll:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Για μια ακόμα φορά θα το πω, ΕΙΣΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ :tongue:.

Εγώ κορίτσια σιχαίνομαι να ζυμώνω κιμά!!! Παίρνω έτοιμα μπιφτέκια από κρεοπωλείο και γιουβαρλάκια (που τρελαίνομαι να κάνω σούπα) μου τα φτιάχνει η μάνα μου, τα 'χει στον καταψύκτη της και τα παίρνω όταν πάω στο χωριό.

Μη φανταστείτε ότι είμαι κανένα καλομαθημένο από τη μάνα μου. Το αντίθετο. Απλά ξέρει ότι σιχαίνομαι τον κιμά και σου λέει "απ' το να μην τρώνε".

Τώρα που το σκέφτηκα ... έχει καιρό να μου δώσει γιουβαρλάκια :roll:.

εγω δεν σιχαινομαι αλλα βαριεμαι να καθαριζω τα ψαρια.. αλλα το κανω βεβαια.. παρ αυτα αν ειμαι τυχερη να χωσω καποιον αλλο (πλην κουνιαδας που θα μπαγιατισει το ψαρι μεχρι να το καθαρισει) ευχαριστως..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...