Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν ξέρω πώς στο καλό να χτενίσω το μαλλί μου στο γάμο. Καθημερινές το έχω είτε ίσιο, είτε μου τα κάνει η κομμώτρια συνήθως Παρασκευές με βούρτσα ανοιχτή μπούκλα.

δεν ξερω πως εισαι εμφανισιακα.. δεν ξερω να σου πω..

επισης σιχαινομαι αυτα τα διλληματα.. με εχουν τυραννησει αρκετα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω τη Κυριακη του Πασχα εκανα το απιστευτο..

επειδη στο πανω σπιτι στο εξοχικο δεν εχουμε βαλει θερμοσιφωνο πηγα να πλυνω τη μικρη αλλα ειχα ζεστανει νερο στο βραστηρα. Και οταν την εβαλα στο νιπτηρα νομιζα οτι ειχα αραιωσει με κρυο νερο το ζεστο αλλα δεν το ελεγξα και της εβαλα το πωπουδακι στο νερο και την εκαψα..

κοντευα να πεθανω απο τη στενοχωρια μου

ακουσαν Κυριακατικα Λαμπριατικα μπινελια ολοι επειδη ποσα χρονια λεω να βαλουν θερμοσφωνο και ολο το αναβαλλουν

τελος παντων δεν της αφησε σημαδι αλλα μεχρι να της περασει τα δα ολα..

εγώ πάλι όταν την τάιζα αλεσμένες σούπες, πρώτα τη ζέσταινα αν ήταν της προηγούμενης μέρας και μετά την άλεθα. έτσι η θερμοκρασία ήταν ίδια σε όλο το μείγμα. ΄'Ενα μεσημέρι ήμουν στης πεθεράς και κατέβασα κάτω το κατσαρολάκι με τη σούπα για να της ετοιμάσω να φάει. Αναλαμβάνει λοιπόν η πεθερά. Αλέθει το φαγητό και μετά το βάζει στον μιροκυμάτων, εκείνη την ώρα χτυπάει τηλ και δεν το ανακατέβει με αποτέλεσμα σε άλλα σημεία να καίει και άλλα να είναι κρύο. Παίρνω λοιπόν το πιάτο και ξεκινάω να την ταίσω Της βάζω μια κουταλιά στο στόμα και μετά αρχίζει να ουρλιάζει!Το φαγητό έκαιγε. Απο την τρομάρα της έκλαιγε πόσην ώρα. ευτυχώς δεν της έκανε καμιά φουσκάλα.

ειναι για κατ οικον καταναλωση και οχι για δημοσιευση... :tongue:

Αν θέλω το πιστεύω αυτό. :cool:

αχ κορίτσια μόλις πήρα μια σύγχυση....έπεσε η μικρή στο τραπεζάκι του σαλονιού...μπροστά στα πόδια μου...κι έσκισε τα χείλη,έτρεχε αίμα πολύ και δεν μπορούσα να δω...πήρα τηλ τον άντρα μου αμέσως και ήρθε,ευτηχώς δεν θέλει ράμματα...

Ωχου μωρέ!!! Κι εμένα που έπεσε απ' το κρεβάτι μια φορά μάτωσε το χείλος του. Είδε αίμα ο χάζμπαντ (γενναίος όπως όλα τ' αγοράκια :mrgreen:) και κόντεψε να πάθει υστερία.

Φιλάκια πολλά δώστης να ηρεμήσει μωρέ το κορίτσι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγώ πάλι όταν την τάιζα αλεσμένες σούπες, πρώτα τη ζέσταινα αν ήταν της προηγούμενης μέρας και μετά την άλεθα. έτσι η θερμοκρασία ήταν ίδια σε όλο το μείγμα. ΄'Ενα μεσημέρι ήμουν στης πεθεράς και κατέβασα κάτω το κατσαρολάκι με τη σούπα για να της ετοιμάσω να φάει. Αναλαμβάνει λοιπόν η πεθερά. Αλέθει το φαγητό και μετά το βάζει στον μιροκυμάτων, εκείνη την ώρα χτυπάει τηλ και δεν το ανακατέβει με αποτέλεσμα σε άλλα σημεία να καίει και άλλα να είναι κρύο. Παίρνω λοιπόν το πιάτο και ξεκινάω να την ταίσω Της βάζω μια κουταλιά στο στόμα και μετά αρχίζει να ουρλιάζει!Το φαγητό έκαιγε. Απο την τρομάρα της έκλαιγε πόσην ώρα. ευτυχώς δεν της έκανε καμιά φουσκάλα.

ειναι κατι κουλα ωρες ωρες που θες να ανοιξει η γη να σε καταπιει.. :roll:

αρκει να ναι περαστικα

Διαφημίσεις

ειναι κατι κουλα ωρες ωρες που θες να ανοιξει η γη να σε καταπιει.. :roll:

αρκει να ναι περαστικα

ένας φίλος του άντρα μου πετούσε τον 4χρονο γιό του στον αέρα και τον έπιανε , τελευταία τον πέταξε κάπως πιο δυνατά και ατσούμπαλα και το παιδί έφυγε απο πίσω και έσκασε στο έδαφος! Ευτυχώς την έβγαλε με κάτι γδαρσιματάκια στο πρόσωπο και τα πόδια.

ένας φίλος του άντρα μου πετούσε τον 4χρονο γιό του στον αέρα και τον έπιανε , τελευταία τον πέταξε κάπως πιο δυνατά και ατσούμπαλα και το παιδί έφυγε απο πίσω και έσκασε στο έδαφος! Ευτυχώς την έβγαλε με κάτι γδαρσιματάκια στο πρόσωπο και τα πόδια.

"Γιαννηηη πετα το παιδι μεχρι το κολυμβητηριο..." κατι τετοιο....

Διαφημίσεις

Αν το κανουμε σε αλλους πιανετε?? :tongue:

Λες και θέλεις αφορμή εσύ. Αφού το κάνεις (σε άλλους) και μόνη σου :mrgreen:.

Miamama που ειδες τον 6ο κυκλο desperate housewifes? τα δες ολα τα επεισοδια? στη Nova ειναι στο 17ο

Download λέγεται αθώο μου παιδί :twisted:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...