Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ντροπη και θα το ομολογησω αλλα εχω ολη την διαθεση να ανακυκλωσω αλλα δεν μπορω να συνενοηθω με τους ανθρωπους στο σπιτι μου..προτεινα να αγορασουμε τον καδο που πολτοποποιει τα φαγωσιμα και να βαλουμε πισω στη βεραντα τρεις καδους απλους για γυαλι, πλαστικο και αλουμινιο ωστε μια φορα στις 2 εβδομαδες να τα πηγαινουμε σε σημεια ανακυκλωσης αλλα ακομη δεν ειδα φως..

απο την αλλη βρε κοριτσια (οχι οτι αποτελει δικαιολογια αλλα δεν παυει να ειναι και αληθεια)

εγω οκ..να ανακλυκλωσω..αλλα... ειμαστε μια χωρα που ακομη δεν εχουμε λυσει το θεμα των ΧΥΤΑ (Αφενος)..απο την αλλη δεν εχουμε δραστικες ανακυκλωσιμες μοναδες η αν υπαρχουν δεν υπαρχει σωστη ενημερωση (οχι καλη..σωστη) και δεν υπαρχει κινητρο..

Ο Δημος Αθηναιων εχει δυο καδους για τρια τετραγωνα που ολοι πετανε μεσα οτιδηποτε παρα ανακυκλωσιμο υλικο και στα κεντρικα σημεια εχει μονο μοναδες ανακυκλωσης με κινητρο αντιτιμο στα ΑΒ η δωρεα στο χαμογελο του παιδιου..γιατι???

εγω δεν εχω πληρωσει τη συσκευασια? γιατι να μην εχω ανταλλαγμα?

απο την αλλη και ανταλλαγμα να μην εχω οκ παλι! Αλλα πρεπει να τρεχω με τα σκουπιδια μου στο Συνταγμα να ανακυκλωσω???

χαλια παιδια..χαλια..

εδω ολοκληρες εργοστασιακες μοναδες ρυπαινουν καθημερινα και κανεις δεν μιλαει

εγω θα σωσω τον πλανητη?? μακαρι..και εγω και εσυ και εσεις αλλα δεν θα λυθει ποτε ετσι το προβλημα...το κρατος μας δεν μας βοηθαει..

στο γραφειο μας ωστοσο το αχρηστο υλικο σε χαρτι και μπαταριες το βαζουμε στην ακρη και το πηγαινουμε στην Τραπεζα Πειραιως η στη Vodafone και τα ανακυκλωνουν..εμεις δεν παιρνουμε τιποτε πισω αλλα σιγουρα εκεινες κατι θα παιρνουν

εγώ δεν τα ξεχωρίζω απλά όταν είναι βρώμικα τα ξεπλένω.

ευτηχώς έχω απέναντι από το σπίτι μου κάδο.

και κοιτάζουμε πάντα να έχει ανακυκλώσιμα μέσα κι όχι σκουπίδια που ρίχνουν μερικοί ασυνείδητοι!!!

Διαφημίσεις

εγώ δεν τα ξεχωρίζω απλά όταν είναι βρώμικα τα ξεπλένω.

ευτηχώς έχω απέναντι από το σπίτι μου κάδο.

και κοιτάζουμε πάντα να έχει ανακυκλώσιμα μέσα κι όχι σκουπίδια που ρίχνουν μερικοί ασυνείδητοι!!!

εδω αγαπη μου ειναι Αθηνα και εκει που ζω τα ζωα ειναι πιο πολιτισμενα..

τι να πεις!!!

100 χρόνια πίσω είμαστε!!

το προβλημα δεν ειναι οτι ειμαστε 100 χρονια πισω αλλα οτι ποτε δεν θα παμε μπροστα..αντιθετως πιστευω οτι μονο παρακμη θα υπαρχει απο εδω και στο εξης και δεν κινδυνολογω..απλα δοθηκαν πολλες ευκαιριες να εξευρωπαιστουμε και αντιθετα ως βολεψακιας και λαμογιος λαος κοιταξαμε να αραξουμε και να γινουμε αφεντικα και ξερολες..και τελικα? μονο παρακμη..

και δεν πιστευω στη νεα γενια να σας πω γιατι?? (το ζω καθημερινα λογω δουλειας) γιατι εκτος απο τα ατομα που απο μονα τους ευαισθητοποιουνται και προσπαθουν να διαφερουν απο τουςγονεις τους υπαρχουν αλλα τοσα και περισσοτερα που μαθαινουν να λειτουργουν με τα ιδια μυαλα που λειτουργουσε ο γονιος τους

επισης εχω παρει ΚΑΙ τα δωρα!!

πωπω τσιτες σημερα στη δουλειααααα...τα χουν παιξει ολοι..και εγω ειμαι στο τσακ της εξοντωσης..

η μικρη εχθες μετα το εμβολιο ειχε μια γκρινια και μαστουρα που δεν ειχε ξαναγινει...τελικα αργοτερα συνηλθε...

ουφ..εχω αρχισει να αγχωνομαι τελευταια πολυ για το θεμα του υπνου..μου αρεσει που την εχουμε μαζι στο κρεβατι και εχει αποδειχθει οτι εκει κοιμαται βαθυτερα και καλυτερα παροτι ξυπναει να θηλασει αλλα με εχει κουρασει (σιγουρα λιγοτερο απο το να την εχω στην κουνια και να πρεπει να ξυπναω και να στεκομαι καθιστη για 5 δεκαλεπτα καθε βραδυ ωστε να φαει η να ηρεμησει και να ξανακοιμηθει) παραυτα ξυπναω πιασμενη καθε μερα αλλα περαν τουτου με ανησυχησε το οτι στις τελευταιες μου προσπαθειες να την βαζω τη νυχτα (την ημερα τις δυο φορες που κοιμαται μενει στην κουνια σχεδον αδιαμαρτυρητα) μολις πραει πρεφα οτι την εχουμε εκει μεσα (σκεφθειτε οτι ειναι διπλα απο το κρεβατι μου..ουτε καν σε αλλο δωματιο) αρχιζει το κλαμα λες και ειναι εγκαταλελειμενη..και ετσι πλεον εκτος απο το διαστημα 20.00-24.00 περιπου που κανει ας πουμε βαθυ υπνο μετα τελος! Αντε παλι με τη μαμα και το μπαμπα..

το θεμα ειναι πως οσο θηλαζω δεν βλεπω προκοπη με αυτο το ζητημα και ετσι θα παμε..και εχω εναποθεσει τις ελπιδες μου στο οταν θα αποθηλασω μπας και με το γαλα εμποριου κοψει τα πυκνα ξυπνηματα τη νυχτα και ετσι σιγα σιγα μετακομισει και στο δωματιο της το οποιο παρεπιμπτοντως δεν εχει θερμανση - κλιματισμο (δεν μπορουσα να βαλω λογω οικονομικης στενοτητας) και μονο μετα την ανοιξη σκοπευω να μπορω..και βασικα προς τα εκει ελεγα να αποθηλασω..αλλα απο την αλλη με αγχωνει ολο αυτο το κολλημα με τη μαμα και το μπαμπα στο κρεβατι μηπως με δυσκολεψει τρομερα αργοτερα..τουλαχιστον αν κοιμοταν στο κρεβατι της να ειμασταν ενα βημα πιο μπροστα αλλα που τετοια τυχη...

καλημερα!τι καλημερα δηλαδη,μεσημεριασε.

αυτο με τον υπνο στο κρεβατι,ειναι προβλημα.

εμενα κοιμοταν στην κουνια της και ξυπνουσε το βραδυ για να κοιμηθει στο κρεβατι μας αλλα ποτε δεν την αφηνα.την επαιρνε ο υπνος στο κρεβατι μας και την ξαναπηγαινα παλι στην κουνια της και παλι τα ιδια.τωρα ομως που κοιμαται στο κρεβατι μας κοιμαται μια χαρα σερι,αλλα δεν κοιμομαστε εμεις γτ πιανομαστε.

κι οσο για το γαλα του εμποριου,κι εγω γι'αυτο εκοψα τον θηλασμο,γτ νομιζα οτι δεν χορταινει με το δικο μου,αλλα εκανα λαθος.

το ιδιο ξυπνουσε τα βραδια.μαλλον θελει αυτην την ασφαλεια της μαμας και του μπαμπα,τι να πω.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

κι οσο για το γαλα του εμποριου,κι εγω γι'αυτο εκοψα τον θηλασμο,γτ νομιζα οτι δεν χορταινει με το δικο μου,αλλα εκανα λαθος.

το ιδιο ξυπνουσε τα βραδια.μαλλον θελει αυτην την ασφαλεια της μαμας και του μπαμπα,τι να πω.

δεν νομίζω ότι παίζει κανένα ρόλο δεν χορταίνουν περισσοτερο, εμενα 10 μήνες που μονο θηλαζε κοιμόταν σερί κ τωρα με το ξένο μια φορά ξυπναει τη νύχτα έστω κ για αγκαλιά

Διαφημίσεις

καλημερα!τι καλημερα δηλαδη,μεσημεριασε.

αυτο με τον υπνο στο κρεβατι,ειναι προβλημα.

εμενα κοιμοταν στην κουνια της και ξυπνουσε το βραδυ για να κοιμηθει στο κρεβατι μας αλλα ποτε δεν την αφηνα.την επαιρνε ο υπνος στο κρεβατι μας και την ξαναπηγαινα παλι στην κουνια της και παλι τα ιδια.τωρα ομως που κοιμαται στο κρεβατι μας κοιμαται μια χαρα σερι,αλλα δεν κοιμομαστε εμεις γτ πιανομαστε.

δηλαδη Elenada ειμαστε στην ιδια μοιρα ε?? και εγω γαι καιρο αφου αποκοιμιοταν στο κρεβατι μας την μετεφερα στην κουνια της (και τωρα το κανω αυτο) αλλα μολις το παιρνε πρεφα ακομη και δυο τρεις ωρες μετα γινοταν μαχη για να την φερω στο κρεβατι...και για αυτο το λογο δεν εχω μπει ακομη στον πειρασμο για γαλα εμποριου διοτι εμπειρικα ξερω οτι υπαρχει περιπτωση να μην σταματησει το φαινομενο και μετα να στενοχωριεμαι που θα εχω αποθηλασει για λαθος λογο.

το αλλο που χει ξεκινησει να κανει και να μαι ειλικρινης με εκανε αρχικα να νοιωσω αβολα (μετα το ξεπερασα) ειναι πως οταν θελει στηθος μου το δειχνει με το δακτυλο..ελπιζω οτι θα το κοψει αυτο

αν της πω "θες γαλα?" χαιρεται και στρωνεται για να θηλασει..

το αλλο βλακωδες που κανα ηταν να την θηλαζω καμια φορα και να χω ελευθερο το αλλο στηθος και εκεινη εβρισκε την ευκαιρια να παιξει με τη θηλη (την αφηνα να την ψηλαφισει) και αυτο τελικα οσο αθωο και αν το εβλεπα μου βγηκε λαθος γιατι σε δημοσιο χωρο τις προαλλες θηλαζα και προσπαθουσε με το αλλο χερι να μου ανοιξει και το υπολοιπο σουτιεν για να παιξει..

μαλλον εχει σχεση εξαρτησης με το στηθος.

δηλαδη Elenada ειμαστε στην ιδια μοιρα ε?? και εγω γαι καιρο αφου αποκοιμιοταν στο κρεβατι μας την μετεφερα στην κουνια της (και τωρα το κανω αυτο) αλλα μολις το παιρνε πρεφα ακομη και δυο τρεις ωρες μετα γινοταν μαχη για να την φερω στο κρεβατι...και για αυτο το λογο δεν εχω μπει ακομη στον πειρασμο για γαλα εμποριου διοτι εμπειρικα ξερω οτι υπαρχει περιπτωση να μην σταματησει το φαινομενο και μετα να στενοχωριεμαι που θα εχω αποθηλασει για λαθος λογο.

οταν μου έλεγαν να μην παίρνω το Θοδωρή στο κρεβάτι γινόμουν έξαλλη, δεν καταλαβαινα κ δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό, ξέρω παιδιά που μπορεί να μην κοιμόντουσαν στο κρεβάτι των γονιων τους αλλά ειναι τοσο μα τοσο κακομαθημένα που ντρεπεσαι να τα κυκλοφορήσεις.... ειναι δυσκολα να κοιμάσαι ειδικά αν μεγαλώνουν αλλα δεν θα μείνουν για πάντα μικρά κ αυτοι η αγκαλιά θα μας λείπει όσο τιποτα στον κόσμο

το αλλο που χει ξεκινησει να κανει και να μαι ειλικρινης με εκανε αρχικα να νοιωσω αβολα (μετα το ξεπερασα) ειναι πως οταν θελει στηθος μου το δειχνει με το δακτυλο..ελπιζω οτι θα το κοψει αυτο

αν της πω "θες γαλα?" χαιρεται και στρωνεται για να θηλασει..

το αλλο βλακωδες που κανα ηταν να την θηλαζω καμια φορα και να χω ελευθερο το αλλο στηθος και εκεινη εβρισκε την ευκαιρια να παιξει με τη θηλη (την αφηνα να την ψηλαφισει) και αυτο τελικα οσο αθωο και αν το εβλεπα μου βγηκε λαθος γιατι σε δημοσιο χωρο τις προαλλες θηλαζα και προσπαθουσε με το αλλο χερι να μου ανοιξει και το υπολοιπο σουτιεν για να παιξει..

μαλλον εχει σχεση εξαρτησης με το στηθος.

εμενα λίγες εβδομάδες πριν σταματήσουμε το θηλασμό έβλεπε το στήθος ελευθερο κ με δάγκωνε με τα δοντάκια της....!! Τωρα πάντως που με βλέπει γυμνη δεν τις κάνει καμμια αίσθηση

ναι,ακριβως τα ιδια.μια νυχτα δεν την παλευα,δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεβατι,κι ετσι την αφησα και μουρμουριζε 5 λεπτα και μετα κοιμηθηκε!λεω τι ωραια!μετα απο 2-3 ωρες ομως ξυπνησε και φωναζε λες και τη σφαζουν:twisted::twisted::twisted::twisted:!!!

τζες,δεν ειναι θεωρω οτι ειναι κακο που κοιμαται στο κρεβατι μας,

αλλα δεν μπορω να κοιμηθω εγω μαζι της!κανει πολυ ανυσηχο υπνο,εχω φαει κλωτσιες,μπουνιες,κι ασε και το αγχος μην πεσει.πολλες φορες την βρισκω στα ποδια μας!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...