Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   5 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

Expand  

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

maestria77 είπε:
Πλάκα κάνεις;;;

Καλέ εγώ ούτε σκούρα καλά καλά δεν θέλω να του φοράω! Το χειμώνα πάλι τα έσπαγα τα συνολάκια μ' ένα έντονο χρώμα.

Μαύρα για παιδί;;;

Μπρρρρρρρρρ!

Στα H&M της Αιολου εδω εχει παιδικα ρουχα μαυρα με νεκροκεφαλες :confused: :confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

maestria77 είπε:
Έχουμε και δουλειά κοπελιά.

Δεν θα καθόμαστε να διαβάζουμε τις ατελείωτες αράδες σου!

(πλάκα κάνω, σ' αγαπώ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:) :mrgreen::mrgreen:

αυτη την εποχη ξερεις συγγραφω ταυτοχρονα... ειστε πηγη εμπνευσης.. δεν ειναι τυχαια η λογοδιαρροια μου...

εγω ειμαι χαλαρη με την εμφανιση της..

οταν παμε εξω βολτα θελω να ειναι περιποιημενη (καθαρη, αυτακια, χερακια, μαλλακια) και φοραει αναλογα ρουχα αναλογα και που παμε αλλα επιδιωκω παντα την ανεση της γιατι παιδακι ειναι και θα παιζει και θα κυλιεται, οχι μπιμπελο στο συνθετο..(ειναι λιγο προβλημα αυτο οταν εχεις κοριτσι και το θελεις ατσαλακωτο)..

αλλα αν ειναι να την παω παιδικη χαρα η σε καμια συναντηση με παιδια θεωρω ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ και ΛΟΓΙΚΟ οτι πρεπει να φοραει κατι εξαιρετικα ανετο για να λυσσαξει..

στο δε σπιτι την εχω σαν λετσο..αφου ολη την ωρα κυλιεται οπου βρει, τρωει και λερωνεται και εχω αλλα ρουχα (αναλωσιμα) για μεσα στο σπιτι και αλλα για οποιδηποτε εξωτερικη δραστηριοτητα

αφήστε...όταν μου φέρνουν δώρα,όλο βλακείες είναι...

εμένα μου αρέσουν mothercare,mayoral,marks and spencer,zara,h&m,orchestra και αυτό το γαλλικό που μου η αγαπητή jesgk!!!xexe

τα εσώρουχα αυτά παίρνω κι εγώ...

μοντελάκι ο γιος μαεστρία ε???χεχε

Διαφημίσεις

ευτηχώς η δική μου είναι κοκέτα,δεν θέλει να λερώνεται...θέλει να της καθαρίζω τα χέρια όταν είναι λερωμένα...

έτσι ήμουν κι εγώ μικρή,αν λερωνόμουν πήγαινα κλαίγοντας στη μαμά μου να με αλλάξει ρούχα όπωσδήποτε!!!

miamama είπε:

εμένα μου αρέσουν mothercare,mayoral,marks and spencer,zara,h&m,orchestra και αυτό το γαλλικό που μου η αγαπητή jesgk!!!xexe

εγω λογω οικονομιας και αναγκης για την παιδικη χαρα και για την αυλη της πηρα και απο jumbo (αισχος ποιοτητα αλλα κανουν τη δουλεια τους ως αναλωσιμα πιο οικονομικα απο οτιδηποτε αλλο)

και Miamama Συμφωνα με τα παραπανω..ειναι καλες επιλογες..λατευω Mayoral να πω.. δεν μου αρεσουν Marasil και καποιες φορες τα Aloyete (εχει ξαναγινει αυτη η συζητηση προσφατα)

miamama είπε:
ευτηχώς η δική μου είναι κοκέτα,δεν θέλει να λερώνεται...θέλει να της καθαρίζω τα χέρια όταν είναι λερωμένα...

έτσι ήμουν κι εγώ μικρή,αν λερωνόμουν πήγαινα κλαίγοντας στη μαμά μου να με αλλάξει ρούχα όπωσδήποτε!!!

και μενα ειναι ετσι..

οταν λερωνεται στα χερια η οπουδηποτε αλλου ερχεται με υφος απαιχθειας και μου δειχνει το σημειο που θα της καθαρισω

prosperous είπε:
Marcs and spencer η συσκευασια με τα 5 φανελακια ειναι σουπερ και τα συγκεκριμενα ειναι ΚΑΙ καλη ποιοτητα ΚΑΙ καλη εφαρμογη.. μεχρι σημερα αυτα χρησιμοποιω εχθες τσιγουνευτηκα να δωσω και αλλα λεφτα να της παρω..

επισης τα premaman εχουν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΟΛΟΣΩΜΑ κορμακια με υπεροχο ραντακι για τις μεγαλες ζεστες Σετ των 3 νομιζω 17 ευρω.

Τρελά καλή ποιότητα. Του έχω πάρει και ολόσωμα πιτζαμάκια, γιατί ξεσκεπάζεται.

Αλλά το καλό είναι ότι το μέγεθος 18-24 μηνών του κάνει πλέον οριακά!!! Σε λίγο μόνο παιδικά, που δεν είδα να έχει τέτοια ολόσωμα εσώρουχα.

prosperous είπε:
Στα H&M της Αιολου εδω εχει παιδικα ρουχα μαυρα με νεκροκεφαλες :confused: :confused:

ΜΠΛΙΑΧ!!! :roll:

prosperous είπε:
αυτη την εποχη ξερεις συγγραφω ταυτοχρονα... ειστε πηγη εμπνευσης.. δεν ειναι τυχαια η λογοδιαρροια μου...

Θέλω ποσοστά, μη κάνεις την κινέζα :twisted:!

prosperous είπε:
εγω ειμαι χαλαρη με την εμφανιση της..

οταν παμε εξω βολτα θελω να ειναι περιποιημενη (καθαρη, αυτακια, χερακια, μαλλακια) και φοραει αναλογα ρουχα αναλογα και που παμε αλλα επιδιωκω παντα την ανεση της γιατι παιδακι ειναι και θα παιζει και θα κυλιεται, οχι μπιμπελο στο συνθετο..(ειναι λιγο προβλημα αυτο οταν εχεις κοριτσι και το θελεις ατσαλακωτο)..

αλλα αν ειναι να την παω παιδικη χαρα η σε καμια συναντηση με παιδια θεωρω ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ και ΛΟΓΙΚΟ οτι πρεπει να φοραει κατι εξαιρετικα ανετο για να λυσσαξει..

Κι εγώ θέλω να 'ναι άνετα μαρή κι εσύ. Σιγά μην είναι κι ατσαλάκωτος. Αλλά θέλω να είναι ταιριαστά τα ρούχα του.

miamama είπε:

εμένα μου αρέσουν mothercare (ΤΕΛΕΙΑ, αλλά ακριβά),mayoral (Επίσης μ' αρέσουν) ,marks and spencer,zara,h&m,orchestra και αυτό το γαλλικό που μου η αγαπητή jesgk!!!xexe

Αυτά που σημείωσα μ' αρέσουν κι εμένα. Τα άλλα δεν τα ξέρω. Έχουν τα h&m παιδικά;;; Τα γυναικεία που είδα δεν μ' άρεσαν καθόλου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πήγα κι εγώ jumbo,,για να της πάρω για το σπίτι,δεν γινόταν να πληρώσω ένα σωρό και για ρούχα σπιτιού...

πήρα 3 σορτσάκια με 2 Ε το ένα...μπλουζάκια δεν βρήκα,θα ξαναπάω...

πολύ χάλια δεν είναι...

Διαφημίσεις

miamama είπε:

Εμένα αν κάτι είναι για πέταμα (όπως τα κομμάτια από εφημερίδες που σκίζει το ταρζανάκι) μου το δίνει λέγοντας "κακά" για να το πετάξω!!! :tongue:

prosperous είπε:
εγω λογω οικονομιας και αναγκης για την παιδικη χαρα και για την αυλη της πηρα και απο jumbo (αισχος ποιοτητα αλλα κανουν τη δουλεια τους ως αναλωσιμα πιο οικονομικα απο οτιδηποτε αλλο)

και Miamama Συμφωνα με τα παραπανω..ειναι καλες επιλογες..λατευω Mayoral να πω.. δεν μου αρεσουν Marasil και καποιες φορες τα Aloyete (εχει ξαναγινει αυτη η συζητηση προσφατα)

Να σου πω κι εγώ θα πάω Jumbo, γιατί θέλω κάτι σορτσάκια για το σπίτι, καθημερινά, δε φτάνουν αυτά που έχω, τόσο που λερώνεται.

Μια χαρά είναι μωρέ, τι ποιότητα να 'χουν τα καθημερινά δηλαδή;;;

Τα Marasil και Allouete (πως τα λένε) ούτε εμένα μ' αρέσουνε! Χάλια σχεδιάκια για παιδικά. Πολύ μικρομέγαλα μου κάνουνε.

ΛΑΤΡΕΥΩ και chicco αλλά είναι πανάκριβα! :|

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

jesgk είπε:
Ο πατέρας μου όταν έκανε αιμοκάθαρση είχε στο χέρι μια fistula (είχαν ενώσει μια αρτηρία μαζί με μια φλέβα στο χέρι για να υπάρχει μεγαλύτερη ροή ώστε να γίνεται η αιμοκάθαρση. Από την μεταμόσχευση κ μετά κ αφού έχουν περάσει κάποια χρόνια στο σημείο έχουν δημιουργηθεί 3 θρόμβοι σε περίπτωση που πάθει κάποιο ατυχημα κ σπασει η ένωση(που ειναι επιφανειακή αφου η φλέβα της ήταν επιφανειακή) θα υπάρχει ακαταπαυστη αιμοραγία από την αρτηρία. Του είχαν πει οτι θα τον ειδοποιήσουν κ το έκαναν ξαφνικά το πρωί. Τώρα θα πρέπει να ξε-ενώσουν τη fistula κ να επανέλθουν τα αγγεία όπως πριν.. Σας έπρηξα

περαστικα στον πατερουλη σου,τζες.τι εγινε τελικα,βρηκατε λυση?

viki 1 είπε:
καλημέρα κορίτσια. Τζεσικάκι περαστικά στον μπαμπά. Γλίτωσε ο άνθρωπος απο την αιμοκάθαρση ε?και ο πεθερός μου κάνει μέρα παρά μέρα. Δεν μπορεί να ξεκουνήσει ο άνθρωπος απο Θεσσαλονίκη. Και όσο το ένειρο του ήταν να βγει στη σύνταξη και να πάει στο χωριό να μένει το μισό χρόνο τουλάχιστον και να κάνει ταξίδια μόλις βγήκε στη σύνταξη του έτυχε. Και τώρα παραπονιέται ο καημένουλης οτι πλέον μόνο μέσω της ΝΕΤ μπορεί να γνωρίσει την Ελλάδα, που έχει μια εκπομπή.

κριμα μωρε ο ανθρωπος,πικρα που θα εχει.

εμενα φοραει 22-23 νουμερο παπουτσακι,κι εχω ενα ζευγαρι καλοκαιρινα,που μας το ειχαν παρει δωρο.απο ρουχα,5-6 σετακια προχειρα.

πρεπει να παω για ψωνια οπωσδηποτε,μολις αναρρωσει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

maestria77 είπε:
Τρελά καλή ποιότητα. Του έχω πάρει και ολόσωμα πιτζαμάκια, γιατί ξεσκεπάζεται.

Αλλά το καλό είναι ότι το μέγεθος 18-24 μηνών του κάνει πλέον οριακά!!! Σε λίγο μόνο παιδικά, που δεν είδα να έχει τέτοια ολόσωμα εσώρουχα.

ΜΠΛΙΑΧ!!! :roll:

Θέλω ποσοστά, μη κάνεις την κινέζα :twisted:!

Κι εγώ θέλω να 'ναι άνετα μαρή κι εσύ. Σιγά μην είναι κι ατσαλάκωτος. Αλλά θέλω να είναι ταιριαστά τα ρούχα του.

Αυτά που σημείωσα μ' αρέσουν κι εμένα. Τα άλλα δεν τα ξέρω. Έχουν τα h&m παιδικά;;; Τα γυναικεία που είδα δεν μ' άρεσαν καθόλου.

Τα H&M εχουν παιδικα, καποιες φορες φερνει ωραια, καποιες ειναι απαραδεκτα.

Εχω δει μωρακια στην παιδικη χαρα με λαμε παπουτσι και φορεμα λες και τα πανε στη δεξιωση... με επιασες? (και δεν ειχαν ερθει απο πουθενα αλλου..η μανα ειχε λοξα να το χει το παιδι κοκετα μεσα στα χωματα και στις τσουληθρες)

Για τα ποσοστα δεν θελω κουβεντα :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...