Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα

εσυ cristin εχεις ακομη εναμιση μηνα να γεννησεις.. βαλε κωλο κατω και μη ξεπατωνεσαι..

καλημερα φιλεναδα.μα τι προστατευτικη μανουλα .....προσεχω οσο μπορει να προσεχει μια γυναικα που δεν εχει απο πουθενα βοηθεια....δυστυχως ,και αγκαλια τον παιρνω και μπανιο τον κανω μονη μου και γενικως κανω ολα οσα εκανα και πριν,με λιγη παραπανω προσοχη στα σκυψιματα...κατα τα αλλα δεν μπορω να μην μαγειρεψω ,ουτε να αφησω το σπιτι στη μοιρα του.............ετσι εχουν τα πραγματα,και ετσι ειναι για τις περισσοτερες μανουλες......

με την προιστορια μας βεβαια,θα επρεπε να εχουμε συζυγους διαμαντια ,που να μην μας αφηνουν ουτε απο τον καναπε να σηκωθουμε ....αλλα ,δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο δοτικοι....

σημασια εχει πως τα καταφερνω και πως ηδη εχω μπει στην 32 βδομαδα,που σημαινει πως το παιδι παει καλα και ειναι παοφασισμενη να ερθει!!!δοξα το Θεο να λεω....

συγγνωμη που παλι αρχισα τα παραπονα...απλα εξηγω στη φιλεναδα

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

81.5 ήταν 12 μαίου,αλλά μου φαίνεται ότι έχει μικρό πόδι.

είμαστε πόσους μήνες στο ίδιο νούμερο.και τα 22 όλα της είναι τεράστια...

και είναι παπούτσια των 50-60Ε...

cristin θα έχεις βοήθεια για τον πρώτο καιρό?

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!

Ναι γλύτωσε κ ευτυχώς το έχει δεχθεί το σώμα του καλά!! Είναι στη λίστα ο πεθερός σου;;;; Εμένα τον είχαν καλέσει αρκετές φορές αλλά μια από αυτές έκατσε.. Δυστυχώς με τις μεταμοσχέυσεις ειναι ο θάνατος κάποιου, η ζωή του άλλου. Στη περίπτωση του μπαμπά μου σκοτώθηκε μια κοπέλα από Θεσσαλονίκη 24χρ. κ οι γονείς της δώρησαν τα όργανα.

Σιδέρωνα εγώ τα σκ κ μέσα στην εβδομάδα τις έλεγα να μην κάνει τίποτα κ δεν παραπονέθηκε ...

Τί μιλάς και εσύ μωρε.......?

Ήταν στη λίστα και όταν τον κάλεσαν να κάνει κάτι τελευταίες εξετάσεις ο γιατρός τον συμβούλεψε να μην την κάνει τη μεταμόσχευση γιατί αν κατάλαβα καλά τα αγγεία του είναι πολύ ευθραστα. Πικράθηκε ο άνθρωπος. εκείνο τον καιρό είχε πέσει σε κατάθληψη. Αλλά το χώνεψε και αποφάσισε να μην το ρισκάρει και έτσι συμβιβάστηκε.

81.5 ήταν 12 μαίου,αλλά μου φαίνεται ότι έχει μικρό πόδι.

είμαστε πόσους μήνες στο ίδιο νούμερο.και τα 22 όλα της είναι τεράστια...

και είναι παπούτσια των 50-60Ε...

cristin θα έχεις βοήθεια για τον πρώτο καιρό?

θα βρεθει μι αλυση και για σας μιαμαμα,κανεις δεν χανεται,απλα θελει υπομονη!την πραματια σας δεν μπορειτε να τη δωσετε σε αλλα μαγαζια σε χαμηλη τιμη?

θα εχω τη μαμα μου για καμια βδομαδα!!!:D

εμενα φοραει 21 και 78 ποντους ακομα!!!!τον μετρησα προχθες γιατι μου ειχε φανει πως ψηλωσε.........χεχεχε

kKhCp3.png

b5ebp2.png

:confused:
Ήταν στη λίστα και όταν τον κάλεσαν να κάνει κάτι τελευταίες εξετάσεις ο γιατρός τον συμβούλεψε να μην την κάνει τη μεταμόσχευση γιατί αν κατάλαβα καλά τα αγγεία του είναι πολύ ευθραστα. Πικράθηκε ο άνθρωπος. εκείνο τον καιρό είχε πέσει σε κατάθληψη. Αλλά το χώνεψε και αποφάσισε να μην το ρισκάρει και έτσι συμβιβάστηκε.

Κρίμα, καλύτερα έτσι τότε.

Διαφημίσεις

ποια παράπονα βρε cristin?είναι και μικρός ο δικός σου, έτσι ήταν και η αδερφή μου η καημένη..

αλλά η πρώτη ήταν 2 1/2 χρονών...

και ήταν συνεργάσιμη.

ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος,μετά μπαίνεις στο χορό...

χθες το απογευματάκι έψαχνα πόση ώρα να δω τι παπούτσια να βάλω του παιδιού...

έχω ένα σωρό ρούχα απογευματινά και δεν έχω παπούτσια...

της έβαλα λινό σόρτς λιλά και κίτρινο μπλουζάκι,ήθελα να της βάλω πέδιλο...τελικά της έβαλα μωβ παπουτσάκια,σαν τα all star περίπου...

σάββατο πρωί θα πάω να της αγοράσω 1 ζευγάρι για την ώρα.

θα βρεθει μι αλυση και για σας μιαμαμα,κανεις δεν χανεται,απλα θελει υπομονη!την πραματια σας δεν μπορειτε να τη δωσετε σε αλλα μαγαζια σε χαμηλη τιμη?

για την ώρα πουθενά...υπάρχει τρελή κρίση...φέτος χάλια θα πάει ο τουρισμός στην κέρκυρα...

εγω σταθηκα τυχερη με το παπουτσι,βρηκα πουμα ,μαυρο -γκρι πεδιλο,15 ευρω,περσινο σχεδιο και αυτα του φοραω παντα....!τα πλενω και πλυντηριο και δεν παθανε τιποτα οποτε ολα οκ!σιγα μην εβρισκα 50-80 ευρω να παρω δερματινα που σε 3 μηνες δεν θα φοραει

kKhCp3.png

b5ebp2.png

ναι βρε αγαπουλα μου cristin τα ξερω και επειδη τα ξερω ειτε δεν πρεπει να σου πω τιποτε ειτε να προσεχεις..

να ξερες ποσο σε σκεφτομαι και σενα και οσες και δεν εχετε ενα χερι βοηθειας..

εισαι και μακρυα βρε παιδι μου.. :roll:

απο εσας αντλω δυναμη στη σκεψη οταν ξαναμεινω εγκυος να ειμαι πιο θαρραλεα και μετα τη περιδεση να ρχομαι για δουλεια εστω για 4ωρα μεχρι οσο μπορω.. εγω εχω δυο ζευγαρια χερια και στην καλυτερη 3 που να με βοηθανε οπου και οταν θελω.. παραπονα σε αυτα δεν εχω..

απλα επειδη τα πραγματα δεν γινονται ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τα θελω ως nerdaki και υποχονδρια..δεν ζηταω συχνα βοηθεια και ιδιως τις δουλειες τις επωμιζομαι

Εμένα φέτος της ψώνισαν οι γιαγιάδες απο ένα ζευγάρι πεδιλάκια. Και η κουνιάδα της είχε πάρει το Πάσχα ένα λευκό δερμάτινο σαν μπαλαρινέ που είναι. Κλειστό στρογγυλεμένο μπροστά με λουράκι με αυτοκόλλητο.Αυτό θα της βάλω και το Σάββατο που θα γίνει παρανυφάκι. Οπότε μια χαρά την έβγαλα!

Διαφημίσεις

ομολογω οτι φετος το καλοκαιρι ειναι η πρωτη φορα που υπηρξαμε "ατυχοι" και δεν μας καλυψαν οι αλλοι απο δωρα η δωρεες ωστε να χριεαστει να παρουμε τα λιγοτερα εμεις..διοτι οτι σε 18 μηνων η μικροτερο ειναι χειμωνιατικο και εχω λιγα καλοκαιρινα.. ετσι αγορασα και ρουχαλακια (καθημερινης χρησης τα περισσοτερα καθως εχουμε μερικα για βολτα η επισκεψεις) και παπουτσια..(λατρευει τα παπουτσια και καμαρωνει.. δεν ξερω αν εκανα ομως καλα που της πηρα ακριβως το νουμερο της στα primigi (ειναι μπροστα κλειστα αλλα εχουν μεγαλες τρυπουλες απο πανω πλαγια για να αεριζεται το ποδι) οπου τωρα της κανει αλλα δεν ξερω ποσο γρηγορα θα πρεπει να αλλαξει.. αληθεια αυτα τα παπουτσια μπορουν ν φορουνται χωρις καλτσα να υποθεσω..? δεν μου αρεσουν με καλτσα..το βλεπω και σε αλλα παιδακια..

σημερα της πηρα ενα μαγιο (το ιδιο εκανα και για το βαπτιστηρι μου) και ψωνισα απο το φαρμακειο διαφορα για τις διακοπες..

επισης εχθες στο Jumbo για κουκλακι πηγαινα και κατεληξα με καπελο, τσαντα θαλασσης και σαγιοναρες..

και μετα σουπερ μαρκετ..

καπως ετσι φευγουν τα ρημαδια..

τελος το shopping therapy... τα υπολοιπα πανε σε λογαριασμους και γιατρους..

εγω σταθηκα τυχερη με το παπουτσι,βρηκα πουμα ,μαυρο -γκρι πεδιλο,15 ευρω,περσινο σχεδιο και αυτα του φοραω παντα....!τα πλενω και πλυντηριο και δεν παθανε τιποτα οποτε ολα οκ!σιγα μην εβρισκα 50-80 ευρω να παρω δερματινα που σε 3 μηνες δεν θα φοραει

συμφωνω μαζι σου..

και εγω βρισκω υπερβολη να δινει κανεις τοσα λεφτα μονιμα..

εμενα το καθημερινο και για το παιχνιδι κανει 18 ευρω και 45 ευρω κανει το πιο καλο το οποιο ομως ειναι και δερμα κανονικο (εχω μεινει ευχαριστημενη με την εταιρεια βασικα)..αλλα ελπιζω οτι τελευταιο θα βγαλει το καλοκαιρι..το να περνα ενα νουμερο μεγαλυτερο θα της ηταν σαν βαρκα..και ετσι δεν το κανα

προσπ όταν υπάρχει ανάγκη να αγοράσεις κάποια πραγματάκια του παιδιού,δεν μπορείς να κάνεις διαφοερικά...

θυμάστε που σας είχα πει ότι έχω 5-6 ζευγάρια από την αδερφή μου για την μικρή...της είναι όλα τεράστια,Νο22.

και πρέπει να αγοράσω παπούτσια!!!

τι νούμερο φοράνε τα δικά σας?

η δική μου 20-21

O δικός μου 22 τα χειμωνιάτικα, τα καλοκαιρινά του τα πήρα 23 και είναι άνετα, για να βγάλει όλο το καλοκαίρι.

Είναι θηριάκι :D.

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!

Ναι γλύτωσε κ ευτυχώς το έχει δεχθεί το σώμα του καλά!! Είναι στη λίστα ο πεθερός σου;;;; Εμένα τον είχαν καλέσει αρκετές φορές αλλά μια από αυτές έκατσε.. Δυστυχώς με τις μεταμοσχέυσεις ειναι ο θάνατος κάποιου, η ζωή του άλλου. Στη περίπτωση του μπαμπά μου σκοτώθηκε μια κοπέλα από Θεσσαλονίκη 24χρ. κ οι γονείς της δώρησαν τα όργανα.

Σιδέρωνα εγώ τα σκ κ μέσα στην εβδομάδα τις έλεγα να μην κάνει τίποτα κ δεν παραπονέθηκε ...

Μάλλον κουράστηκε η μαμά σου.

Τι ωραία που γλίτωσε ο πατέρας σου ρε συ! Τραβάνε τρελή ταλαιπωρία οι καημένοι οι νεφροπαθείς.

Πολύ γκαντέμης ρε συ!!!

Δύσκολες οι χρόνιες παθήσεις, το βλέπω απ' τη μάνα μου. Εκεί που ήταν φοβερά γενναία και δε μασούσε, τώρα την πιάνει ώρες ώρες τρελός φόβος και της βγαίνουν διάφορα ψυχοσωματικά.

Προσπαθούμε όλοι να δείχνουμε κατανόηση.

συμφωνω μαζι σου..

και εγω βρισκω υπερβολη να δινει κανεις τοσα λεφτα μονιμα..

εμενα το καθημερινο και για το παιχνιδι κανει 18 ευρω και 45 ευρω κανει το πιο καλο το οποιο ομως ειναι και δερμα κανονικο (εχω μεινει ευχαριστημενη με την εταιρεια βασικα)..αλλα ελπιζω οτι τελευταιο θα βγαλει το καλοκαιρι..το να περνα ενα νουμερο μεγαλυτερο θα της ηταν σαν βαρκα..και ετσι δεν το κανα

Κι εγώ έδωσα 45 ευρώ για κάτι χρωματιστά που πήρα, όχι πολύ ανοιχτά, τα ντεμί που είναι.

Σήμερα του πήρα με 28? και κάτι μονόχρωμα σανδάλια που είχε το Zara, για να τα έχει για πιο "καλά" (σαν μονόχρωμα) και θα πάρω και με 5-6? τα πλαστικά που είναι για τη θάλασσα, για το μπαλκόνι όταν βγαίνουμε.

Νομίζω ότι αρκούν. Δεν πρόκειται να τα φορέσει δεύτερο καλοκαίρι. Και τα δεύτερα που πήρα (αν και φτηνά) υπερβολή το βρίσκω, αλλά μ' άρεσαν πολύ και τα ήθελα για την Κυριακή που θα πάμε σ' ένα γάμο και δεν μου κολλούσαν τα άλλα με το ντύσιμό του.

Πάντως κάτι ωραία πεδιλάκια που είχε με 60-65? δεν τα έπαιρνα με τπτ! Εδώ με τα ίδια λεφτά σχεδόν του έχω 2 ζευγάρια, ν' αλλάζει κιόλας :mrgreen:.

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σήμερα είμαι πτώμα, καθότι χθες ήταν γεμάτη η μέρα.

Το κακό είναι ότι και σήμερα θα είναι γεμάτη η μέρα, γιατί έχουμε να πάμε στο Διαβαλκανικό, να πάρουν αίμα του μικρού για τον προεγχειρητικό έλεγχο.

Αχ, τον Ιούλιο (στην καλύτερη) θα ξεκουραστούμε με τον χάζμπαντ.

Ουφ, ας πάνε όλα καλά και δε βαριέσαι, κοντά είναι κι ο Ιούλιος :mrgreen:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σήμερα είμαι πτώμα, καθότι χθες ήταν γεμάτη η μέρα.

Το κακό είναι ότι και σήμερα θα είναι γεμάτη η μέρα, γιατί έχουμε να πάμε στο Διαβαλκανικό, να πάρουν αίμα του μικρού για τον προεγχειρητικό έλεγχο.

Αχ, τον Ιούλιο (στην καλύτερη) θα ξεκουραστούμε με τον χάζμπαντ.

Ουφ, ας πάνε όλα καλά και δε βαριέσαι, κοντά είναι κι ο Ιούλιος :mrgreen:.

ολα καλα θα πανε βρε κουιτσι...

Ο Ιουλιος ειναι μια ανασα δρομος.. δε βλεπεις εμενα? σε ενα μηνα παω διακοπες και τα χω ολα στη τραπεζαρια ετοιμα λες και θα φυγω αυριο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...