Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α μάλιστα...βλακείες δλδ...

κι έχω μια τεμπελιά σήμερα...

και καθόλου όρεξη με διάφορα θέματα που έχουμε με το μαγαζί ακόμα...

μαύρα χάλια δλδ...

μαγειρευώ για το παιδί και άλλες δουλειές γιοκ!!!δεν κάνω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

περαστικα στον φαδερ τζες!!!!τι τραβαει ο ανθρωπος!!!

ειναι πολυ θετικο που πινει εστω γαλα, το ελεναδακι,κατι ειναι κι αυτο....

εμενα πριν απο λιγο κοιμηθηκε,ειχε κανει μια σταλιτσα κακακια μαλακουτσικα,αρκετα για να συγκαψει λιγακι,δηλαδη ειναι ελαχιστα

κοκκινος ο πωπος,που σημαινει πως παλι ολη μερα θα τον αφησω χωρις πανα για να φυγει εντελως.πολυ σπαστικο μιλαμε....ενω κοιμοταν του εβαλα 8 κιλα κρεμα και πουδρα φουλ,σαν κουραμπιες εγινε ο κακομοιρος:D

σημερα ,ολο το πρωι με φωναζε ΜΑΜΑ!!!!Kanonika μαμα,και οχι μαμαμ ή μπαμαμ ή δεν ξερω εγω τι αλλο ελεγε.το παιδι μιλησε !!!!!χοχοχο

καμαρι η μανουλα δε......:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλημέρα κορίτσια. Τζεσικάκι περαστικά στον μπαμπά. Γλίτωσε ο άνθρωπος απο την αιμοκάθαρση ε?και ο πεθερός μου κάνει μέρα παρά μέρα. Δεν μπορεί να ξεκουνήσει ο άνθρωπος απο Θεσσαλονίκη. Και όσο το ένειρο του ήταν να βγει στη σύνταξη και να πάει στο χωριό να μένει το μισό χρόνο τουλάχιστον και να κάνει ταξίδια μόλις βγήκε στη σύνταξη του έτυχε. Και τώρα παραπονιέται ο καημένουλης οτι πλέον μόνο μέσω της ΝΕΤ μπορεί να γνωρίσει την Ελλάδα, που έχει μια εκπομπή.

Τζες στη ματιάσαμε την μανούλα:roll::roll::roll::roll: Γιατί σου έκοψε τις δουλειές? Κουράστηκε? Και η πεθερά το κάνει αυτό με το φαγητό. Εγώ της κατεβάζω ταπεράκι και αυτή τις περισσότερες φορές της δίνει απο το δικό της.

α μάλιστα...βλακείες δλδ...

κι έχω μια τεμπελιά σήμερα...

και καθόλου όρεξη με διάφορα θέματα που έχουμε με το μαγαζί ακόμα...

μαύρα χάλια δλδ...

μαγειρευώ για το παιδί και άλλες δουλειές γιοκ!!!δεν κάνω!!

καλημερα!!!καλα ακομα να ξεμπερδεψετε με το μαγαζακι??κουραγιο

να σου πω κι εγω δεν εχω καμια ορεξη για δουλειες,πριν λιγο εβαλα να σιδερωσω,και μετα απο 10 λεπτα,το εβγαλα απο την πριζα και ηρθα να σας διαβασω:wink:,ειναι η μερα φαινεται τεμπελικη....κι εδω εχει μια ηλιο ,μια συννεφα και με εχει εκνευρισει...παω να διαβασω κατι αρθρα για τη διαπαιδαγωγηση των μικρων μας,αν βρω κατι καλο,θα σας το γραψω...

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

περαστικα στον φαδερ τζες!!!!τι τραβαει ο ανθρωπος!!!

ειναι πολυ θετικο που πινει εστω γαλα, το ελεναδακι,κατι ειναι κι αυτο...

:D

σημερα ,ολο το πρωι με φωναζε ΜΑΜΑ!!!!Kanonika μαμα,και οχι μαμαμ ή μπαμαμ ή δεν ξερω εγω τι αλλο ελεγε.το παιδι μιλησε !!!!!χοχοχο

καμαρι η μανουλα δε......:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ευχαριστώ για τα περαστικά!!!!!! !!!

Μπράβο στο αγοράκι... τώρα θα λυθεί η γλώσσα του!!!!!!!!!

καλημερα

μολις μπηκα γραφειο..

μιλαμε εχω τιναξει την μπανκα στον αερα 450 ευρω σε αγορες σε δυο μονο μερες..

Jesgk με το καλο να γινει η επεμβαση και να αναρρωσει ο μπαμπακας σου..

για θεματα υγειας θα πρεπε να ειναι πιο επιεικης στη δουλεια σου.. ειναι απαραδεκτο να χουν τρομοκρατικη σταση ακομη και εκει..

εσυ cristin εχεις ακομη εναμιση μηνα να γεννησεις.. βαλε κωλο κατω και μη ξεπατωνεσαι..

το μαγαζί τελείωσε,αλλά τα χρέη έμειναν,το εμπόρευμα έμεινε..

και δεν μπορούμε να ορθοποδήσουμε στο άμεσο μέλλον...

η δουλειά του άντρα μου ίσα ίσα που βγάζει τα έξοδα του σπιτιού...

που θα βρούμε λεφτά να ξεχρεώνουμε σιγά σιγά...???

Διαφημίσεις

προσπ όταν υπάρχει ανάγκη να αγοράσεις κάποια πραγματάκια του παιδιού,δεν μπορείς να κάνεις διαφοερικά...

θυμάστε που σας είχα πει ότι έχω 5-6 ζευγάρια από την αδερφή μου για την μικρή...της είναι όλα τεράστια,Νο22.

και πρέπει να αγοράσω παπούτσια!!!

τι νούμερο φοράνε τα δικά σας?

η δική μου 20-21

καλημέρα κορίτσια. Τζεσικάκι περαστικά στον μπαμπά. Γλίτωσε ο άνθρωπος απο την αιμοκάθαρση ε?και ο πεθερός μου κάνει μέρα παρά μέρα.

Τζες στη ματιάσαμε την μανούλα:roll::roll::roll::roll:Κουράστηκε? Και η πεθερά το κάνει αυτό με το φαγητό. Εγώ της κατεβάζω ταπεράκι και αυτή τις περισσότερες φορές της δίνει απο το δικό της.

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!

Ναι γλύτωσε κ ευτυχώς το έχει δεχθεί το σώμα του καλά!! Είναι στη λίστα ο πεθερός σου;;;; Εμένα τον είχαν καλέσει αρκετές φορές αλλά μια από αυτές έκατσε.. Δυστυχώς με τις μεταμοσχέυσεις ειναι ο θάνατος κάποιου, η ζωή του άλλου. Στη περίπτωση του μπαμπά μου σκοτώθηκε μια κοπέλα από Θεσσαλονίκη 24χρ. κ οι γονείς της δώρησαν τα όργανα.

Σιδέρωνα εγώ τα σκ κ μέσα στην εβδομάδα τις έλεγα να μην κάνει τίποτα κ δεν παραπονέθηκε ...

προσπ όταν υπάρχει ανάγκη να αγοράσεις κάποια πραγματάκια του παιδιού,δεν μπορείς να κάνεις διαφοερικά...

θυμάστε που σας είχα πει ότι έχω 5-6 ζευγάρια από την αδερφή μου για την μικρή...της είναι όλα τεράστια,Νο22.

η δική μου 20-21

21-22 η δικιά μου. Η μαμά μου της πήρε κατι παιδιλάκια 23 και της είναι μια χαρά. Ίσως είναι και στο παπούτσι. Τί ύψος έχει? Η δικιά μου είναι 83 εκ.

αντεχω αντεχω...1,5 μηνακι ακομα και μετα θα εχω και το 2ο.............

:D

:D:D:D:D

να δω ποιος θα τα παλεψει και τα δυο μαζι!

Με το καλό cristin !!! Ολα καλά θα πάνε, θα βρεις τους ρυθμούς σου

η δική μου 20-21

Η δική μου 21 φοράει περίπου ένα μήνα τώρα. Θέλω κι εγώ να της πάρω πεδιλάκια πριν φύγει για Ιταλία

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...