Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν σας προλαβαινω,δεν σας προλαβαιιιιιιινω !!!!!:mrgreen:

εχω χασει επεισοδια,διαβασα μονο τις 3 τελευταιες σελιδες(δεν αντεχω παραπανω)και εχω στεναχωρηθει πολυ για την Αντζελινα μας:(:(:(:(

αχ γλυκο μου καραμελακι ,ευχομαι να γινεις συντομα καλα,να στανιαρει και η μανουλα που την εχουν πιασει οι ευαισθησιες της...

μονο περαστικα εχω να πω και ,σιγουρα να εχεις καθημερινη επικοινωνια με το γιατρο της οπωσδηποτε..η αφυδατωση εξαντλει πολυ τα παιδακια .μα ,διαβασα καλα???σου ειπε η μικρη καλη μαμα????αδυνατω να το πιστεψω!!!τι καλο παιδακι εχεις!!!!

περαστικα μικρουλα!

κι εγω προσφατα ξεφορτωθηκα την λεκανιτσα στο μπανιο,και τον κανω καθιστο στη μπανιερα,μιας και εχει ενα σκαλοπατακι οπου πολυ ανετα καθεται!το θεμα ειναι πως θελει να πιανει τα παντα και μονιμα στεκεται ορθιος να ανοιγει τη βρυση και να κυνηγαει τα σαπουνια!!!!ταζ,δεν λες τιποτα τζες!

κι εγω ακουσα για το παιδακι στην κυπρο και περιττο να πω ,πως με επιασε τρεληστενοχωρια ολο το πρωι ....!δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι ,ουτε να φανταζομαι τι περασε κι αυτο το αγγελουδι ....και τι να πεις για αυτον τον πατερα???μηπως ηθελε να συμβει κατι τετοιο στο παιδακι του???τι να πω .....:(

τελικα πηγαμε με τον μικρο για μπανιο προχθες αλλα μιλαμε για κολασηηη

ολη την ωρα ετρεχε στη θαλασσα,δεν καθησα στιγμη γιατι επεφτε με τα μουτρα στο νερο,πασαλειφτηκε με αμμο παντου,δεν εβγαινε απο τη θαλασσα ....,πηγαινε στις διπλανες ξαπλωστρες και επιανε μπαλες και παιχνιδια αλλων παιδιων(τα δικα μας,ουτε λογος)

και μετα απο δυο ωρες τρεξιμο με την κοιλια τουρλα,κοιμηθηκε ξερος με την αμμο στο αυτοκινητο .μπανιο τον εκανα αφου ξυπνησε!παντως,να βλεπεις τη χαρα σε καθε μπλουμ που τον εκανα,ειναι ολα τα λεφτα...ελαμπε το προσωπακι του!!!την επομενη φορα που θα παμε παντως,θα εχω και παρεα ,μονη μου δεν τη παλευω

γεια σου χριστινακι.σ'ευχαριστω πολυ.η μικρη ηπιε γαλα το πρωι,και 150μλ τωρα το βραδυ,κι εκανε παλι εμετο,και κλαιει στον υπνο της.κατα τ'αλλα νομιζω οτι ειναι καλυτερα,γτ το απογευμα με τραβουσε απο το χερι συνεχεια να παμε ατα.ναι,λεει καλη μαμα.και τον μπαμπα,καλη τον λεει:D

καλα,διαβαζω τι γραφεις για το μπανακι στη θαλασσα,κι απο την μια σκεφτομαι τι τραβας,κι απο την αλλη γελαω με την περιγραφη σου!ταλιμπανακι κι εσενα,ε?μωρε καλυτερα ταλιμπανακι,παρα να μην εχει ορεξη να περπατησει οπως τωρα η δικια μου.

παντως καλυτερα,να μην πηγαινεις μονη σου για να μην ζοριζεσαι.αν και ξερω πως χαιρεσαι πολυ να τον πηγαινεις.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α τη γαιδουρα!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ κ παλι κοριτσακι μου!! αχ το μαναρακι μας..

Λιγο υπομονη ακομα..

Εμενα κοιμηθηκε το νινι μου, ο αντρας μου ΠΑΛΙ λειπει..Πηγε σε εναν φιλο του που εχει γενεθλια:mad:

Τι αλλα;; Περιεργη μερα σημερα..

ναι,υπομονη,myprincess,να'σαι καλα.

παλι μοναχουλα σου εισαι?αχχχχχ!!!:roll:

ναι,υπομονη,myprincess,να'σαι καλα.

παλι μοναχουλα σου εισαι?αχχχχχ!!!:roll:

ΠΑλι βρε κοριτσι..Αχ ελιωσα στο γελιο:-D:-DΚαι τον μπαμπα καλη..ΧΙΧΙΧΙ

Κανουν τα απιστευτα παντως τα ζουζουνια μας!

yRf6p1.png

824834ttykjfe6uz.gif

ουφ σας διάβασα...

πήγαμε βόλτα στη πόλη το απογευματάκι με τους κουμπάρους για καφεδάκι...

και μετά ήρθαμε σπίτι με τους κουμπάρους και παραγγείλαμε πιτόγυρους...

πρίν λίγο έφυγαν...

κι εμείς στο μπανάκι κάνουμε ακόμα...στο ταξίδι που την έκανα όρθια έκλαιγε,δεν της άρεσε...ίσως εφταιγε και το ξένο μπάνιο,θα το δοκιμάσω ξανά...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, πως ξυπνήσατε;;;

Με παίρνει η μαμά μου τηλ στις 7:30 ότι καλέσαν τον πατέρα μου από τον Ερυθρό Σταυρό να κάνει μια επέμβαση που ήταν σε εκκρεμότητα. Πήρα τηλ την πεθερά μου να έρθει να κρατησει τη μικρή κ να πάρει το Θοδωρή από το σχολείο στις 12:10 αλλά μετά πρέπει να φύγει για να πάρει την άλλη εγγονή από τον παιδικό, η μάνα μου δεν ξέρω αν θα προλάβει να γυρίσει μέχρι εκείνη την ώρα κ δεν ξέρω τί θα κάνουμε.

καλημέρα...

τι έγινε βρε jesgkaki???

εσύ δεν μπορείς να φύγεις από τη δουλειά?

ο άντρας σου?

άντε θα πάνε όλα καλά...

Ο άντρας μου για την ώρα είναι σπίτι, μάλλον θα πεταχτεί να πάρει την ανηψιά του ή αυτός (που το προτιμώ γιατί δεν εχει υπομονή να κάτσει με την κόρη) ή η πεθερά μου. Εγώ δεν μπορώ να φύγω αφού έχω ήδη ζητήσει άδεια για την εκδρομή αύριο κ δεν θα μου δώσει.

Για την ώρα η μικρή κοιμάται...κ τα τρία μαζί πάει ....

Διαφημίσεις

καλημερα.

τι εγινε τζες,δεν καταλαβα?θα κανει εγχειρηση τωρα το πρωι ο πατερας σου?

και δεν εχεις ποιον να κρατησει την μικρη?δεν μπορεις να παρεις αδεια εσυ,γτ ζητησες για αυριο,ε?κοιταξε να δεις τωρα μπλεξιμο.

εμενα ειναι καλυτερα,πινει γαλα,αλλα οχι νερο,και βηχει σαν να εχει φλεμα.

πηρα τον γιατρο και μου ειπε να της δινω αερολιν.να δω τι αλλο θα παθει το μικιο μου.

καλημερα.

τι εγινε τζες,δεν καταλαβα?θα κανει εγχειρηση τωρα το πρωι ο πατερας σου?

και δεν εχεις ποιον να κρατησει την μικρη?δεν μπορεις να παρεις αδεια εσυ,γτ ζητησες για αυριο,ε?κοιταξε να δεις τωρα μπλεξιμο.

εμενα ειναι καλυτερα,πινει γαλα,αλλα οχι νερο,και βηχει σαν να εχει φλεμα.

πηρα τον γιατρο και μου ειπε να της δινω αερολιν.να δω τι αλλο θα παθει το μικιο μου.

Ο πατέρας μου όταν έκανε αιμοκάθαρση είχε στο χέρι μια fistula (είχαν ενώσει μια αρτηρία μαζί με μια φλέβα στο χέρι για να υπάρχει μεγαλύτερη ροή ώστε να γίνεται η αιμοκάθαρση. Από την μεταμόσχευση κ μετά κ αφού έχουν περάσει κάποια χρόνια στο σημείο έχουν δημιουργηθεί 3 θρόμβοι σε περίπτωση που πάθει κάποιο ατυχημα κ σπασει η ένωση(που ειναι επιφανειακή αφου η φλέβα της ήταν επιφανειακή) θα υπάρχει ακαταπαυστη αιμοραγία από την αρτηρία. Του είχαν πει οτι θα τον ειδοποιήσουν κ το έκαναν ξαφνικά το πρωί. Τώρα θα πρέπει να ξε-ενώσουν τη fistula κ να επανέλθουν τα αγγεία όπως πριν.. Σας έπρηξα

θα περάσει ελεναδίτσα μου...

τι να κάνεις βρε jesgk,είναι και τα απρόοπτα...πάντως να μην σου δίνει άδεια είναι γαιδουριά...

δλδ αν δεν είχες τους γονείς να στα κρατάνε και αρρώσταιναν συχνά,τι θα έκανες?

βρε παιδιά,γιατί σήμερα όλα τα κανάλια δείχνουν τα πρωινά επανάληψη?

έχουν απεργία?

θα περάσει ελεναδίτσα μου...

τι να κάνεις βρε jesgk,είναι και τα απρόοπτα...πάντως να μην σου δίνει άδεια είναι γαιδουριά...

δλδ αν δεν είχες τους γονείς να στα κρατάνε και αρρώσταιναν συχνά,τι θα έκανες?

βρε παιδιά,γιατί σήμερα όλα τα κανάλια δείχνουν τα πρωινά επανάληψη?

έχουν απεργία?

Αστο Miamamma είναι μεγάλο πρόβλημα.!!!

Ναι απεργία εχουν...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...