Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η οποια πεθερα μου,μολις γυρισαμε απο τον παιδιατρο,και της τα ειπα,πηγε για καφε,και την επομενη στο χωριο,και δεν εχει παρει ενα τηλ. να δει τι κανει.

κι εγω τα εχω βρει σκουρα μονη μου,κι ολη την ωρα κλαιω.ευτυχως που ερχεται ο αντρουλης και με βοηθαει,γτ αλλιως δεν θα την παλευα.

και σας ευχαριστω πολυ κοριτσια που σας πριζω και με καθησυχαζετε.

Μπορείς να μην κλαις σε παρακαλώ;;; Δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό.. ηρέμησε... θα επανέλθει το παιδί:::!!Θα σε πλακώσω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η Αντζελινα σου ΣΗΜΕΡΑ ειναι 17 μηνων..

να την χαιρεσαι!! Τον αλλο μηνα θα ειναι αισιως 1 1/2 ετους!!!

:D:D:D

ευχαριστω!ουτε που το ειδα.ολες να χαιρομαστε τα παιδακια μας!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ELENADA ΜΗΝ ΚΛΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣ...

Υπαρχουν οντως χειροτερα..

εσυ κυρα maestria οταν ερθεις Αθηνα (αν ερθεις ποτε) να φερεις και τα πατακια σου μαζι για να τσουλαρεις στο παρκε μου.. (που δεν εχω)

Ουυυυυυυυυυυυυυυυ :tongue::mrgreen:!! Δεν προβλέπεται να 'ρθω σύντομα, σου 'χα πει, έχω σιχαθεί τη διαδρομή και μόνο.

Άσε, το άλλο με το μωρό δεν θέλω να το σκέφτομαι γιατί μου κόβεται η αναπνοή. Βασανιστήριο!! Ο τύπος θα πρέπει να κρεμαστεί στην πλατεία ενώ θα του πετάνε καυτό λάδι! :evil::evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

:D:D:D

ευχαριστω!ουτε που το ειδα.ολες να χαιρομαστε τα παιδακια μας!

ΑΦΟΥ ΚΛΑΙΣ!! ##$#%$#%^$^

πως να το δεις???

εχει δικιο .. τι να πει και η Maestria Που χει ολοκληρη επεμβαση μπροστα..

τιποτε.. περαστικα θα ειναι για ολες..

ετσι ειναι τα παιδια εχουν αναγκες.. και μεσα σε αυτες ειναι και αυτα..

Διαφημίσεις

κοριτσακια χαιρετω παω παλι jumbo (μονη μου να κανω λογαριασμο!!) και μετα σουπερ με τα των τετζερεδων μου (συζυγος, μικρη)

φιλια

Πολλά έξοδα αυτές τις μέρες κοπελιά, πολλά έξοδα :tongue:!

Καλό απόγευμα :D.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μου πε η μανα μου οτι ενας πατερας - γιατρος ηταν να παει το παιδι του στον νηπιακο σταθμο και τον καλεσαν να παει επειγοντως να χειρουργησει καποιον και εκεινος πηγε και ξεχασε στο αυτοκινητο κλειδωμενο το παιδι και αυτο πεθανε απο ασφυξια..

ΑΝΕΜΠΙΛΙΒΑΜΠΛ...

πλακα κανεις!να ξαναβαλω τα κλαμματα τωρα?

ρε παιδια ειμαι πολυ ευαισθητη,τι να κανωωωω?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλό απόγευμα Προσπ!! Ευχές για τη μικρή χθές ξέχασα να σου πω!!

Αντζελίνα κι για τη μικρή κούκλα ευχές που έγινε 17 μηνών!!

Αύριο της Ευας

Ναι, να παίρνουμε όλες σειρά!

Να μας ζήσουν!!! :mrgreen:

1128069i42056859t.gif

Καλέ προσπ, Πρωτοχρονιά γέννησες;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, καλωσήρθα και γειά σας

Δλδ ήρθα, έφαγα κ τώρα σας αφήνω, πάω να σιδερώσω!!!ΑΑΑ σας τα'πα τα νεα;;; Δεν μου κάνει πια δουλειές η μάνα μου!! Περνάω τέλεια!! Καλύτερα έτσι!!!

Μονο που δεν μαγειρεύω τις καθημερινές!! Και απ'οτι φαίνεται θα συνεχίσω έτσι αφού όταν μαγειρεύω φέρνει κ η ίδια φαγητό κ εγώ φουντωνωωωωω που πετάμε φαγητά

Τα λέμε σε ένα 2ράκι, βάφω νύχι μετα το σίδερο γιατί το στεφάνι θα έρθει νωρίς

δεν σας προλαβαινω,δεν σας προλαβαιιιιιιινω !!!!!:mrgreen:

εχω χασει επεισοδια,διαβασα μονο τις 3 τελευταιες σελιδες(δεν αντεχω παραπανω)και εχω στεναχωρηθει πολυ για την Αντζελινα μας:(:(:(:(

αχ γλυκο μου καραμελακι ,ευχομαι να γινεις συντομα καλα,να στανιαρει και η μανουλα που την εχουν πιασει οι ευαισθησιες της...

μονο περαστικα εχω να πω και ,σιγουρα να εχεις καθημερινη επικοινωνια με το γιατρο της οπωσδηποτε..η αφυδατωση εξαντλει πολυ τα παιδακια .μα ,διαβασα καλα???σου ειπε η μικρη καλη μαμα????αδυνατω να το πιστεψω!!!τι καλο παιδακι εχεις!!!!

περαστικα μικρουλα!

κι εγω προσφατα ξεφορτωθηκα την λεκανιτσα στο μπανιο,και τον κανω καθιστο στη μπανιερα,μιας και εχει ενα σκαλοπατακι οπου πολυ ανετα καθεται!το θεμα ειναι πως θελει να πιανει τα παντα και μονιμα στεκεται ορθιος να ανοιγει τη βρυση και να κυνηγαει τα σαπουνια!!!!ταζ,δεν λες τιποτα τζες!

κι εγω ακουσα για το παιδακι στην κυπρο και περιττο να πω ,πως με επιασε τρεληστενοχωρια ολο το πρωι ....!δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι ,ουτε να φανταζομαι τι περασε κι αυτο το αγγελουδι ....και τι να πεις για αυτον τον πατερα???μηπως ηθελε να συμβει κατι τετοιο στο παιδακι του???τι να πω .....:(

τελικα πηγαμε με τον μικρο για μπανιο προχθες αλλα μιλαμε για κολασηηη

ολη την ωρα ετρεχε στη θαλασσα,δεν καθησα στιγμη γιατι επεφτε με τα μουτρα στο νερο,πασαλειφτηκε με αμμο παντου,δεν εβγαινε απο τη θαλασσα ....,πηγαινε στις διπλανες ξαπλωστρες και επιανε μπαλες και παιχνιδια αλλων παιδιων(τα δικα μας,ουτε λογος)

και μετα απο δυο ωρες τρεξιμο με την κοιλια τουρλα,κοιμηθηκε ξερος με την αμμο στο αυτοκινητο .μπανιο τον εκανα αφου ξυπνησε!παντως,να βλεπεις τη χαρα σε καθε μπλουμ που τον εκανα,ειναι ολα τα λεφτα...ελαμπε το προσωπακι του!!!την επομενη φορα που θα παμε παντως,θα εχω και παρεα ,μονη μου δεν τη παλευω

kKhCp3.png

b5ebp2.png

η οποια πεθερα μου,μολις γυρισαμε απο τον παιδιατρο,και της τα ειπα,πηγε για καφε,και την επομενη στο χωριο,και δεν εχει παρει ενα τηλ. να δει τι κανει.

κι εγω τα εχω βρει σκουρα μονη μου,κι ολη την ωρα κλαιω.ευτυχως που ερχεται ο αντρουλης και με βοηθαει,γτ αλλιως δεν θα την παλευα.

και σας ευχαριστω πολυ κοριτσια που σας πριζω και με καθησυχαζετε.

Α τη γαιδουρα!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ κ παλι κοριτσακι μου!! αχ το μαναρακι μας..

Λιγο υπομονη ακομα..

Εμενα κοιμηθηκε το νινι μου, ο αντρας μου ΠΑΛΙ λειπει..Πηγε σε εναν φιλο του που εχει γενεθλια:mad:

Τι αλλα;; Περιεργη μερα σημερα..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...