Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η οποια πεθερα μου,μολις γυρισαμε απο τον παιδιατρο,και της τα ειπα,πηγε για καφε,και την επομενη στο χωριο,και δεν εχει παρει ενα τηλ. να δει τι κανει.

κι εγω τα εχω βρει σκουρα μονη μου,κι ολη την ωρα κλαιω.ευτυχως που ερχεται ο αντρουλης και με βοηθαει,γτ αλλιως δεν θα την παλευα.

και σας ευχαριστω πολυ κοριτσια που σας πριζω και με καθησυχαζετε.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και παλι περαστικα βρε κοριτσακια..

Εμεις δεν εχουμε παρει ακομα εξοπλισμο για τη θαλασσα αλλα εχουμε καιρο..

Κατι ασχετο να ρωτησω;; Στην μπανιερα πως κανετε μπανιο;; στο μπανακι ακομα;;

Εμεις ακομα εκει κανουμε αλλα ειδα κατι καθισματακια ειδικα και λεω μηπως πρεπει να παρω τετοια..Δεν ειμαι σιγουρη μεχρι ποσο αντεχει το μπανακι!

17 ΜΗΝΕΣ κανει ΣΙΙΙΙΙΙΙΙΓΟΥΡΑ το σωμα καλε!!!!

Κι εγώ μπανιερό έχω. Μεγάλο το είχα πάρει απ' την αρχή. Του αρέσει να πλατσουρίζει!

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝ - ΠΑΡΘΕΝΕ VIKI

Και εγω εχω ενα πλαστικο μπανακι μεγαλουτσικο μεσα στη μπανιερα γιατι καθημερινα ειναι ευκολοτερο να το καθαριζω πιο γρηγορα απο οτι ολοκληρη τη μπανιερα συν οτι ναι μεν καθε εβδομαδα κανω με χλωρινες το μπανιο αλλα και παλι σιχαινομαι να βαλω το παιδι να πλατσουριζει μεσα στο νερο..ετσι εχω το μπανακι της το οποιο γεμιζω με νερο και την αφηνω..

βεβαια πλεον σηκωνεται και ορθια και παιζει με οτι βρει αλλα της εχω μαθει να κρατιεται απο την χειρολαβη στον τοιχο η στα ακρα της μπανιερας..

Κι εγώ τον έχω τρομοκρατήσει (γλίστρισε και 1, 2 φορές) και κρατιέται πάντα όταν σηκώνεται.

Καλά, εσύ είσαι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ νοικοκυρά :mrgreen:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλά, εσύ είσαι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ νοικοκυρά :mrgreen:!

πιστευω οτι ολοι δικαιουνται να ζουν μια νοικοκυρεμενη, αξιοπρεπη ζωη.. και εχω λογο που το κανω τον οποιο δεν δυναμαι να μοιραστω μαζι σας για λογους διακριτικοτητας.. (ε! μη τα ισοπεδωσουμε ολα) κατα τ'αλλα δεν θα χα προβλημα να καθαριζουν οι αλλοι για μενα.. ειλικρινα..:mrgreen:

πιστευω οτι ολοι δικαιουνται να ζουν μια νοικοκυρεμενη, αξιοπρεπη ζωη.. και εχω λογο που το κανω τον οποιο δεν δυναμαι να μοιραστω μαζι σας για λογους διακριτικοτητας.. (ε! μη τα ισοπεδωσουμε ολα) κατα τ'αλλα δεν θα χα προβλημα να καθαριζουν οι αλλοι για μενα.. ειλικρινα..:mrgreen:

Βρε ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

η οποια πεθερα μου,μολις γυρισαμε απο τον παιδιατρο,και της τα ειπα,πηγε για καφε,και την επομενη στο χωριο,και δεν εχει παρει ενα τηλ. να δει τι κανει.

κι εγω τα εχω βρει σκουρα μονη μου,κι ολη την ωρα κλαιω.ευτυχως που ερχεται ο αντρουλης και με βοηθαει,γτ αλλιως δεν θα την παλευα.

και σας ευχαριστω πολυ κοριτσια που σας πριζω και με καθησυχαζετε.

αχ βρε μικιο μου μη κλαις.. καταλαβαινουμε απολυτα πως νοιωθεις αλλα μη κλαις.. ολα γινονται..ευκολα η δυσκολα ολα γινονται..

και καλως η κακως οι δυνατες, οι σκληρες και οι σκυλες της υποθεσης ειμαστε και θα μαστε παντα εμεις οι μαμαδες.. και εσυ προσπαθεις να εισαι μια καλη, τρυφερη μαμα που κανεις τα παντα.. και κανεις τα παντα..υπομονη με την ιωσουλα, θα περασει..ολα τα αλλα αστα βραστα..

Διαφημίσεις

προχθες ημουν τουαλετα εδω στο γραφειο και παρατηρησα οτι στις γωνιες και στις ακρες υπηρχε μια ασπριλα στο πατωμα..

βγαινω και λεω στο αφεντικο.. "πες στην Μαρια οτι κατι εχει το απορρυπαντικο που βαζει και αφηνει ασπριλα"

εκεινος λυθηκε στα γελια και μου λεει "δεν παιζεσαι παιδι μου!! Ηρθαν προχθες για απεντομωση - απολυμανση και εριξαν ενα υγρο παντου..μα και αυτο προσεξες???!!"

προχθες ημουν τουαλετα εδω στο γραφειο και παρατηρησα οτι στις γωνιες και στις ακρες υπηρχε μια ασπριλα στο πατωμα..

βγαινω και λεω στο αφεντικο.. "πες στην Μαρια οτι κατι εχει το απορρυπαντικο που βαζει και αφηνει ασπριλα"

εκεινος λυθηκε στα γελια και μου λεει "δεν παιζεσαι παιδι μου!! Ηρθαν προχθες για απεντομωση - απολυμανση και εριξαν ενα υγρο παντου..μα και αυτο προσεξες???!!"

Πω, πω την αδελφή μου, μου θυμίζεις!!!

Είναι τρομακτικό!!!

Δε θέλω άλλη, μου φτάνει μία. Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :tongue::tongue::tongue::mrgreen:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

οχι δεν ειμαι ρουφιανος απλα προσεχουμε με τη καθαριοτητα στο γραφειο οσο μπορουμε (εξηγουμαι να μη παρεξηγουμαι) μεχρι τα σοβατεπι και τους αρμους στα πλακακια φερνουμε μια στο τοσο να μας καθαριζουν.. χειρουργειο να μασταν ετσι δεν θα καναμε.. 3 Παρθενοι ζουν μαζι..

Πω, πω την αδελφή μου, μου θυμίζεις!!!

Είναι τρομακτικό!!!

Δε θέλω άλλη, μου φτάνει μία. Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :tongue::tongue::tongue::mrgreen:!

ΩΧ! και δεν εχεις και καλες σχεσεις σωστα???!!!

Δεν με νοιαζει στα σπιτια των αλλων τι συμβαινει.. σιγουρα αν ειναι καθαρο θα το παινεψω γιατι καποιος θα χει κοπιασει για αυτο αλλα το δικο μου με νοιαζει να ειναι μαζεμενο.

αστα ουουου..

αχ βρε μικιο μου μη κλαις.. καταλαβαινουμε απολυτα πως νοιωθεις αλλα μη κλαις.. ολα γινονται..ευκολα η δυσκολα ολα γινονται..

και καλως η κακως οι δυνατες, οι σκληρες και οι σκυλες της υποθεσης ειμαστε και θα μαστε παντα εμεις οι μαμαδες.. και εσυ προσπαθεις να εισαι μια καλη, τρυφερη μαμα που κανεις τα παντα.. και κανεις τα παντα..υπομονη με την ιωσουλα, θα περασει..ολα τα αλλα αστα βραστα..

βασικα,εχω πιεστει πολυ αυτες τις μερες κι απο πολλα πραγματα και μου βγαινει σε κλαμα.

θα μου περασει,που θα παει.

παντως σκεφτομαι αλλα μωρακια που παθαινουν χειροτερα,και ποσο δυνατες ειναι οι μανουλες τους,και αισθανομαι χειροτερα που κανω ετσι με μια ιωση.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

ΩΧ! και δεν εχεις και καλες σχεσεις σωστα???!!!

Δεν με νοιαζει στα σπιτια των αλλων τι συμβαινει.. σιγουρα αν ειναι καθαρο θα το παινεψω γιατι καποιος θα χει κοπιασει για αυτο αλλα το δικο μου με νοιαζει να ειναι μαζεμενο.

αστα ουουου..

Μια χαρά σχέσεις έχω καλέ! Κι αυτήν τη δουλεύω (όπως κι εσένα) για τη νοικοκυροσύνη της :twisted:;)!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μου πε η μανα μου οτι ενας πατερας - γιατρος ηταν να παει το παιδι του στον νηπιακο σταθμο και τον καλεσαν να παει επειγοντως να χειρουργησει καποιον και εκεινος πηγε και ξεχασε στο αυτοκινητο κλειδωμενο το παιδι και αυτο πεθανε απο ασφυξια..

ΑΝΕΜΠΙΛΙΒΑΜΠΛ...

ELENADA ΜΗΝ ΚΛΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣ...

Υπαρχουν οντως χειροτερα..

εσυ κυρα maestria οταν ερθεις Αθηνα (αν ερθεις ποτε) να φερεις και τα πατακια σου μαζι για να τσουλαρεις στο παρκε μου.. (που δεν εχω)

βασικα,εχω πιεστει πολυ αυτες τις μερες κι απο πολλα πραγματα και μου βγαινει σε κλαμα.

παντως σκεφτομαι αλλα μωρακια που παθαινουν χειροτερα,και ποσο δυνατες ειναι οι μανουλες τους,και αισθανομαι χειροτερα που κανω ετσι με μια ιωση.

η Αντζελινα σου ΣΗΜΕΡΑ ειναι 17 μηνων..

να την χαιρεσαι!! Τον αλλο μηνα θα ειναι αισιως 1 1/2 ετους!!!

Έτσι κοριτσάκι, σοβαρέψου!

Θες ν' αλλάξουμε; Εγώ θ' άλλαζα την εγχείριση με την ίωση άνετα! :rolleyes:

Σύνελθε μαρή, γρίππη έχει το μικρό, δεν έχει τπτ. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...