Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχτες πηγαμε στον παιδιατρο,και μου ειπε οτι δεν θα τρωει,και θα πινει μονο γαλα,με το ζορι.μπορει να τον ξαναπαρω ενα τηλ. να δω τι θα μου πει.

Α! Με πρόλαβες. Το κακό είναι οτι είναι και κακόκεφη η φουκαριάρα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ το καημένο το πονηροφατσουλάκι το Ανγκιολινάκι. Παίρνει και αντιβίωση! Πού να ήταν με τα ντεπόν μόνο. Πάρε Βρε Ελενάκι το γιατρό ένα τηλ να τον ενημερώσεις. Εμένα μου ζητάει να τον κρατάω καθημερινά ενήμερο μέχρι να γίνει εντελώς καλά η μικρή. Ίωση περνάει? Σε είπε ο γιατρός?

Η Γεωργίτσα προς στιγμήν δεν ανέβασε καθόλου. Μακάρι να πάει έτσι. Βρε μπας και κολλάνε διαδικτιακά?και είναι όλα άρρωστα:tongue:

Κοριτσάκια μου γλυκά εννοείται θα περάσει. ΑΠόλυτα λογικό να μην τρώνε όταν είναι άρρωστα. Κι ο Θοδωρής πρόπερσυ ειχε αρρωστήσει κ έπινε αντιβίωση κ μέσα σε 10 μέρες είχαν μείνει μονο κόκκαλα. Δεν έτρωγε κ αδυνατούσε καθημερινά. Τότε στενοχωριόμουν πολύ αλλά με το που έγινε καλά το μαναράκι μου επανήλθε πολύ γρήγορα στα προηγούμενα επίπεδα

Και παλι περαστικα βρε κοριτσακια..

Εμεις δεν εχουμε παρει ακομα εξοπλισμο για τη θαλασσα αλλα εχουμε καιρο..

Κατι ασχετο να ρωτησω;; Στην μπανιερα πως κανετε μπανιο;; στο μπανακι ακομα;;

Εμεις ακομα εκει κανουμε αλλα ειδα κατι καθισματακια ειδικα και λεω μηπως πρεπει να παρω τετοια..Δεν ειμαι σιγουρη μεχρι ποσο αντεχει το μπανακι!

17 ΜΗΝΕΣ κανει ΣΙΙΙΙΙΙΙΙΓΟΥΡΑ το σωμα καλε!!!!

yRf6p1.png

Εμεις ακομα εκει κανουμε αλλα ειδα κατι καθισματακια ειδικα και λεω μηπως πρεπει να παρω τετοια..Δεν ειμαι σιγουρη μεχρι ποσο αντεχει το μπανακι!

Την έβγαλα από το μπανάκι από τοτε που περπάτησε, ειναι ταζ η δικιά μου κ ειχε πέσει το μπανάκι 2 φορες, την κάνω όρθια κ την κρατάει ο Θοδωρής

Κοριτσάκια μου γλυκά εννοείται θα περάσει. ΑΠόλυτα λογικό να μην τρώνε όταν είναι άρρωστα. Κι ο Θοδωρής πρόπερσυ ειχε αρρωστήσει κ έπινε αντιβίωση κ μέσα σε 10 μέρες είχαν μείνει μονο κόκκαλα. Δεν έτρωγε κ αδυνατούσε καθημερινά. Τότε στενοχωριόμουν πολύ αλλά με το που έγινε καλά το μαναράκι μου επανήλθε πολύ γρήγορα στα προηγούμενα επίπεδα

βρε τζες,εσυ που τα εχεις περασει,πες μου.ειχε υπνηλια και κακοκεφια τοτε ο θοδωρακος?κι εκανε κι εμετο?εμενα δεν θελει ουτε νερο,ομως.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

κι εμεις στην μπανιερα,την γεμιζω και καθεται και πλατσουριζει.το καθισματακι το εχω παρει κι εγω αλλα σπανια το χρησιμοποιουμε.

Εγω την κάνω σε μπανάκι αλλά πήρα λίγο μεγαλύτερο απο αυτό που είχα και το βάζω μέσα στη μπανιέρα . Μου είναι πιο εύκολο να το καθαρίζω πριν τη βάλω για μπάνιο απο το να καθαρίζω ολόκληρη την μπανιέρα. και πιο πολύ φασαρία μου είναι να καθαρίσω τη μπανιέρα γιατί μέσα έχω ένα πλαστικό αντιολισθητικό με βεντουζάκια το οποίο απο τα σαπούνια πιάνει γλίτσα στα βεντουζάκια. το βάζω κάθε Σάββατο στο πλυντήριο μαζί με την κουρτίνα και το πατάκι αλλά την μικρή την κάνω κάθε βράδυ μπάνιο και χωρίς αυτό στη μπανιέρα θα φάει τα μούτρα της.

βρε τζες,εσυ που τα εχεις περασει,πες μου.ειχε υπνηλια και κακοκεφια τοτε ο θοδωρακος?κι εκανε κι εμετο?εμενα δεν θελει ουτε νερο,ομως.

εμετόοοοοοοο... άσε... κάθε μέρα ... είχε ρέψει..... με το νερό χειρότερα είναι .... απλά ρώτα μήπως σου δώσει κάτι για την αφυδάτωση

Για κακοαδιαθεσία τις πρώτες μέρες... Υπνηλία δεν θα το έλεγα... πάντα ήταν σε μια κατασταση υπνηλίας... μιλάμε για 4-5 ώρες το μεσημέρι... δλδ κοιμόταν μεσημέρι κ ξύπναγε βράδυ... ένα πράγμα

εμετόοοοοοοο... άσε... κάθε μέρα ... είχε ρέψει..... με το νερό χειρότερα είναι .... απλά ρώτα μήπως σου δώσει κάτι για την αφυδάτωση

Για κακοαδιαθεσία τις πρώτες μέρες... Υπνηλία δεν θα το έλεγα... πάντα ήταν σε μια κατασταση υπνηλίας... μιλάμε για 4-5 ώρες το μεσημέρι... δλδ κοιμόταν μεσημέρι κ ξύπναγε βράδυ... ένα πράγμα

πωπω,το καημενο κι αυτο.και τοσες ωρες υπνο?εμενα δεν κοιμαται πολλες ωρες,αλλα ειναι σαν υπνωτισμενο το κακομοιρο.που και που παιζει παλαμακια οταν βλεπει τα ζουζουνια,κατα τ'αλλα ολο αγκαλια μου ειναι,και μουρμουραει.καλη μαμα,μου λεει,και με χαιδευει το μικιο μου.

οκ,θα παρω τον γιατρο το απογευμα να δω τι θα μου πει.ευχαριστω πολυ.

Και για μένα λογικό είναι αυτό. Τουλάχιστον εγώ όποτε με θυμάμαι άρρωστη έτσι ήμουν . δε σηκώνομουν απο το κρεβάτι πέρα για τουαλέτα και αυτό με το ζόρυ. Και αυτό αναρωτιέμαι με τη Γεωργίτσα. Πώς τη βγάζει στο πόδι σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Ίσως είναι και ανάλογα το μικρόβιο. Πόσο σε εξασθενεί.

Διαφημίσεις

αχ το καημένο το πονηροφατσουλάκι το Ανγκιολινάκι. Παίρνει και αντιβίωση! Πού να ήταν με τα ντεπόν μόνο. Πάρε Βρε Ελενάκι το γιατρό ένα τηλ να τον ενημερώσεις. Εμένα μου ζητάει να τον κρατάω καθημερινά ενήμερο μέχρι να γίνει εντελώς καλά η μικρή. Ίωση περνάει? Σε είπε ο γιατρός?

Η Γεωργίτσα προς στιγμήν δεν ανέβασε καθόλου. Μακάρι να πάει έτσι. Βρε μπας και κολλάνε διαδικτιακά?και είναι όλα άρρωστα:tongue:

πυρετο δε εχει κανει παντως,απο χθες το μεσημερι.αμυγδαλιτιδα εχει,παιδι μου,και στοματιτιδα.δεν μπορει να φαει τπτ,ποναει.αχ,θα τους σφαξω τον αντρα μου με τις γρανιτες και την πεθερα μου με τα παγωμενα φρουτα!

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝ - ΠΑΡΘΕΝΕ VIKI

Και εγω εχω ενα πλαστικο μπανακι μεγαλουτσικο μεσα στη μπανιερα γιατι καθημερινα ειναι ευκολοτερο να το καθαριζω πιο γρηγορα απο οτι ολοκληρη τη μπανιερα συν οτι ναι μεν καθε εβδομαδα κανω με χλωρινες το μπανιο αλλα και παλι σιχαινομαι να βαλω το παιδι να πλατσουριζει μεσα στο νερο..ετσι εχω το μπανακι της το οποιο γεμιζω με νερο και την αφηνω..

βεβαια πλεον σηκωνεται και ορθια και παιζει με οτι βρει αλλα της εχω μαθει να κρατιεται απο την χειρολαβη στον τοιχο η στα ακρα της μπανιερας..

πυρετο δε εχει κανει παντως,απο χθες το μεσημερι.αμυγδαλιτιδα εχει,παιδι μου,και στοματιτιδα.δεν μπορει να φαει τπτ,ποναει.αχ,θα τους σφαξω τον αντρα μου με τις γρανιτες και την πεθερα μου με τα παγωμενα φρουτα!

α παπαπαααααα.. ταλαιπωρειται το πουλακι μου αφανταστα..

εδω εγω δεν την παλευω οταν μου συμβαινουν.. ποσο ενα μωρο :(

Ωχ το κουτσουνάκι! Αν της έδινες λίγο ντεπονάκι για τον πόνο μπας και φάει λίγη σουπίτσα? Αλλά λες κάνει και εμετό που σημαίνει οτι και απο όρεξη δεν σκίζει...

Και για μένα λογικό είναι αυτό. Τουλάχιστον εγώ όποτε με θυμάμαι άρρωστη έτσι ήμουν . δε σηκώνομουν απο το κρεβάτι πέρα για τουαλέτα και αυτό με το ζόρυ. Και αυτό αναρωτιέμαι με τη Γεωργίτσα. Πώς τη βγάζει στο πόδι σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Ίσως είναι και ανάλογα το μικρόβιο. Πόσο σε εξασθενεί.

και η δικια μου ειναι ντουρασελ μεχρι να πιασει τα 39..μετα την βλεπεις την ζαβλακα να πηγαινοερχεται..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...