Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

επισης εχω παρει ΚΑΙ τα δωρα!!

πωπω τσιτες σημερα στη δουλειααααα...τα χουν παιξει ολοι..και εγω ειμαι στο τσακ της εξοντωσης..

η μικρη εχθες μετα το εμβολιο ειχε μια γκρινια και μαστουρα που δεν ειχε ξαναγινει...τελικα αργοτερα συνηλθε...

ουφ..εχω αρχισει να αγχωνομαι τελευταια πολυ για το θεμα του υπνου..μου αρεσει που την εχουμε μαζι στο κρεβατι και εχει αποδειχθει οτι εκει κοιμαται βαθυτερα και καλυτερα παροτι ξυπναει να θηλασει αλλα με εχει κουρασει (σιγουρα λιγοτερο απο το να την εχω στην κουνια και να πρεπει να ξυπναω και να στεκομαι καθιστη για 5 δεκαλεπτα καθε βραδυ ωστε να φαει η να ηρεμησει και να ξανακοιμηθει) παραυτα ξυπναω πιασμενη καθε μερα αλλα περαν τουτου με ανησυχησε το οτι στις τελευταιες μου προσπαθειες να την βαζω τη νυχτα (την ημερα τις δυο φορες που κοιμαται μενει στην κουνια σχεδον αδιαμαρτυρητα) μολις πραει πρεφα οτι την εχουμε εκει μεσα (σκεφθειτε οτι ειναι διπλα απο το κρεβατι μου..ουτε καν σε αλλο δωματιο) αρχιζει το κλαμα λες και ειναι εγκαταλελειμενη..και ετσι πλεον εκτος απο το διαστημα 20.00-24.00 περιπου που κανει ας πουμε βαθυ υπνο μετα τελος! Αντε παλι με τη μαμα και το μπαμπα..

το θεμα ειναι πως οσο θηλαζω δεν βλεπω προκοπη με αυτο το ζητημα και ετσι θα παμε..και εχω εναποθεσει τις ελπιδες μου στο οταν θα αποθηλασω μπας και με το γαλα εμποριου κοψει τα πυκνα ξυπνηματα τη νυχτα και ετσι σιγα σιγα μετακομισει και στο δωματιο της το οποιο παρεπιμπτοντως δεν εχει θερμανση - κλιματισμο (δεν μπορουσα να βαλω λογω οικονομικης στενοτητας) και μονο μετα την ανοιξη σκοπευω να μπορω..και βασικα προς τα εκει ελεγα να αποθηλασω..αλλα απο την αλλη με αγχωνει ολο αυτο το κολλημα με τη μαμα και το μπαμπα στο κρεβατι μηπως με δυσκολεψει τρομερα αργοτερα..τουλαχιστον αν κοιμοταν στο κρεβατι της να ειμασταν ενα βημα πιο μπροστα αλλα που τετοια τυχη...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

miamama,αν δεν γινομαι αδιακριτη τι πουλατε στο μαγαζακι σας????

το ονειρο του καθε υπαλληλου, ειναι να σταματησει να ειναι υπαλληλος ,να ανοιξει ενα μαγαζακι και να μην δινει αναφορα σε κανεναν.....

ομως τελικα και αφεντικο να γινεις το αγχος σε κατατρεχει....

ενας φιλος μου ελεγε καποτε...ο μεγαλυτερος ρουφιανος ειναι το κινητο και ο η/υ,οποτε να προσεχετε οσες ξεσπαθωνετε/ξεσπαθωνουμε!κι εγω προσεχω ...

είδη οικιακής χρήσεως...πιάτα,ποτήρια,κατσαρολικά,διάφορα.

ιταλικά πράγματα !!!

εσύ jesgk θα τα ξέρεις.

το θεμα ειναι πως οσο θηλαζω δεν βλεπω προκοπη με αυτο το ζητημα και ετσι θα παμε..και εχω εναποθεσει τις ελπιδες μου στο οταν θα αποθηλασω μπας και με το γαλα εμποριου κοψει τα πυκνα ξυπνηματα τη νυχτα και ετσι σιγα σιγα μετακομισει και στο δωματιο της το οποιο παρεπιμπτοντως δεν εχει θερμανση - κλιματισμο (δεν μπορουσα να βαλω λογω οικονομικης στενοτητας) και μονο μετα την ανοιξη σκοπευω να μπορω..και βασικα προς τα εκει ελεγα να αποθηλασω..αλλα απο την αλλη με αγχωνει ολο αυτο το κολλημα με τη μαμα και το μπαμπα στο κρεβατι μηπως με δυσκολεψει τρομερα αργοτερα..τουλαχιστον αν κοιμοταν στο κρεβατι της να ειμασταν ενα βημα πιο μπροστα αλλα που τετοια τυχη...

Νομίζω πως είναι στο παιδί για το αν θα μαθει στο κρεβάτι των γονιών αλλά γενικά νομίζω ότι προσαρμόζονται έυκολα στα νέα δεδομένα. Εμενα τις τελευταίες μέρες ξυπνα το βράδυ κ όταν την παίρνω για λίγο αγκαλίτσα ηρεμεί κ την βάζω πάλι στο κρεβάτι της , σημερα την κράτησα 10 λεπτά στο δικό μου κ μετά την πήγα στο δικό της. Προσπάθησε αν είναι να σηκώνεσαι καποια βράδυα, θα είναι λίγο κουραστικό αλλά έτσι κάτι μπορεί να γίνει , εμένα ο γιός μερικά βράδυα έρχεται στο δικό μας, όσως επειδή το τελευταίο διάστημα κάνει τρέλες κ τον μαλώνουμε πιο συχνά κ θέλει να νιώθει την ζεστασιά μας το βράδυ... κ φαίνεται η μικρή το μυρίστηκε κ είπε να κάνει κ αυτή την επαναστασή της

είδη οικιακής χρήσεως...πιάτα,ποτήρια,κατσαρολικά,διάφορα.

ιταλικά πράγματα !!!

εσύ jesgk θα τα ξέρεις.

Ερχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πες μου μάρκες να πεθάνω ... μην μου πεις Alessi... μην μου πεις Foppa Pedretti... θα πάρω αεροπλάνο κ θα έρθω

Διαφημίσεις

EYA σου απαντησα κιολας..

jesgk το παλεψα μια νυχτα και η ατιμη παρολο που ηταν ΤΥΦΛΑ στη νυστα μολις περασε ο βαθυς της υπνος δεν το βαζε κατω κουτουλαγε ξεκουτουλαγε σηκωνοταν και εκλαιγε σπαρακτικα...

πω πωωω!! να δειτε στα γενεθλια της οταν θα ρθει ο κοσμος σχολια που θα πεσουν μολις δουν οτι ακομη εχω την κουνια της στην κρεβατοκαμαρα..ελπιζω να μη μου παιξουν τα νευρα..ειμαι αδυναμη μανουλα τι να κανω!!

η δική μου, δεν ξέρω πως έχει γίνει αυτό, μάλλον από νεογέννητο!!

δεν έχει κοιμηθεί ποτέ στο κρεβάτι μας.

ίσως είναι και στο παιδί.

και κοιμόταν μέχρι 7 μηνών στο δωματιό μας.

κατάλαβα ότι την ενοχλούσαμε κίολας.

αν κάναμε φασαρία.

οπότε το δέχτηκε μια χαρά το δωματιό της.

έτσι κάθε βράδυ μπανάκι,τάισμα και την βάζω στην κούνια της ξύπνια,με κοιτάζει που φεύγω και μετά κοιμάται.

αυτάααα

πω πωωω!! να δειτε στα γενεθλια της οταν θα ρθει ο κοσμος σχολια που θα πεσουν μολις δουν οτι ακομη εχω την κουνια της στην κρεβατοκαμαρα..ελπιζω να μη μου παιξουν τα νευρα..ειμαι αδυναμη μανουλα τι να κανω!!

O ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ...η πθρ μου μου είπε προχθές να μην είμαι καταπιεστική με το γιό (στο άσχετο) κ της απάντησα ότι καλύτερα να είμαι καταπιεστική για να είναι άνθρωπος όχι ζώο κ να ντρέπομαι να τον κυκλοφορήσω.

Οπότε ότι κ να πούμε γράφτους , με το παιδί σου κάνεις ότι θες κ την ασφάλεια που του προσφερεις την νιώθει το μωρό, για να μην θέλει το κρεβάτι της προφανώς σε έχει ανάγκη κ αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας

Διαφημίσεις

η δική μου, δεν ξέρω πως έχει γίνει αυτό, μάλλον από νεογέννητο!!

δεν έχει κοιμηθεί ποτέ στο κρεβάτι μας.

ίσως είναι και στο παιδί.

και κοιμόταν μέχρι 7 μηνών στο δωματιό μας.

κατάλαβα ότι την ενοχλούσαμε κίολας.

αν κάναμε φασαρία.

οπότε το δέχτηκε μια χαρά το δωματιό της.

έτσι κάθε βράδυ μπανάκι,τάισμα και την βάζω στην κούνια της ξύπνια,με κοιτάζει που φεύγω και μετά κοιμάται.

αυτάααα

Ειναι στο παιδί έχεις κάνει ένα ανεξάρτητο παιδάκι κ αυτό θετικό κ ακόμα κ να ήθελε να ειναι μαζί σου πάλι δεκτό

πες κ εσύ οτι την έχεις την κούνια στο δικό σου επειδή ήθελες να έχεις χώρο στο παιδικό για να παίξουν τα παιδάκια στο παρτυ αλλα στο κάτω κάτω... τί τους νοιάζει να πάνε να..... πρρρρρ

ευχαριστω jesgk...ξερεις να δινεις κουραγιο...

σας το ξαναπα ε?? τα χω παιξει απο την κουραση τελευταια..ουτε λεχωνα τοσο χαλια..θα συνηθισω που θα παει το ατιμο??!!

εγώ έχω πελάτες ψυχασθενείς!!!!

χεχε

όντως είναι ανεξάρτητο παιδάκι,ούτε πολλές αγκαλιές θέλει...

από μωρό ήταν έτσι.

γράφτους προσπ,η απάντηση της jesgk είναι πολύ καλή!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...