Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 51 λεπτά , Neverstop είπε:

Κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου λίγο,κι ασχέτως φυσικά με το επόμενο αποτέλεσμα της @Bubble24🙏🏻, προφανώς 14 μέρες είναι υπολογίζοντας και τις ημέρες του εμβρύου, δηλαδή ένατη ημέρα κάνουμε για βλαστοκύστη συν 5 του εμβρύου=14. 11η για τριών ημερών+3=14.

Στο κέντρο που ήμουν  11η ημέρα βάζουν χοριακη τα τριών ημερών.

Expand  

Πάντως όχι 10.. είναι πολύ νωρίς..γενικά όπως και να έχει μια επαναληπτική προβλέπεται για λόγους ασφαλείας και δεν πρέπει να αποτρέπεται η γυναίκα ειδικά από μαία! 

Κορίτσια άσχετο, σήμερα με έπιασε έντονη ζαλάδα σε λιποθυμική φάση μετά από το μεσημεριανό.. τώρα άρχισα να συνέρχομαι. Να ανησυχώ; Δεν με έχει ξαναπίασει μεσημέρι μόνο το βράδυ μετά από τα φάρμακα..(cyclacur ultrostegan).

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είναι χαριτωμένη ηλικία πάντως!!!

Ερχόταν κοντά μου (αυτές τις μέρες που είμαι χάλια, υπερπαραγωγή μύξας) μου έβαζε χαρτομάντηλα στη μύτη και μου έκανε "φου, φου"!

742468m9g2d9dg9a.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να΄μαι κι εγώ,ήρθε η κουνιάδα,με καθυστέρησε,και καλά να δει τη μικρή,κάθησε μισή ώρα, μπήκε λίγο ίντερνετ,μετα ήρθε ο άντρας μου για λίγο,λέγανε για τη μάνα τους...

πρέπει να βάλει βηματοδότη....

πολύ έχει έχει αγχωθεί είπε η κουνιάδα...

μετά έτρεχα σαν τη τρελή να απλώσω ένα πλυντήριο,να φτιάξω κολοκυθόπιτα για όλους και να καθαρίσω μετά την κουζίνα...

αυτά

της έχω πάρει κι εγώ τέτοια μπλουζάκια από τα marks & spencer...

βολεύουν,παπούτσια δεν έχω πάρει τίποτα για την ώρα,έχω αθλητικά...και 3-4 ζευγάρια από την αδερφή μου,για καλό ντύσιμο και πρόχειρα..

παντοφλάκια της πήρα με το δάχτυλο μπροστά πλαστικά για την παραλία.

αυτά για την ώρα...

μεγιές προσπ και βικάκι!!

ωραίες είναι οι διακοπές..να περάσετε ωραία κορίτσια,εμείς χωριό πάλι....

maestria77 είπε:
Είναι χαριτωμένη ηλικία πάντως!!!

Ερχόταν κοντά μου (αυτές τις μέρες που είμαι χάλια, υπερπαραγωγή μύξας) μου έβαζε χαρτομάντηλα στη μύτη και μου έκανε "φου, φου"!

742468m9g2d9dg9a.gif

Εμένα πάλι όταν πάω στην τουαλέτα και έρχεται μαζί μου, τραβάει χαρτί απο το ρολό και μου το δείνει να το κόψω. Η πρώτη της κίνηση πάντα.

miamama είπε:
να΄μαι κι εγώ,ήρθε η κουνιάδα,με καθυστέρησε,και καλά να δει τη μικρή,κάθησε μισή ώρα, μπήκε λίγο ίντερνετ,μετα ήρθε ο άντρας μου για λίγο,λέγανε για τη μάνα τους...

πρέπει να βάλει βηματοδότη....

πολύ έχει έχει αγχωθεί είπε η κουνιάδα...

μετά έτρεχα σαν τη τρελή να απλώσω ένα πλυντήριο,να φτιάξω κολοκυθόπιτα για όλους και να καθαρίσω μετά την κουζίνα...

αυτά

της έχω πάρει κι εγώ τέτοια μπλουζάκια από τα marks & spencer...

βολεύουν,παπούτσια δεν έχω πάρει τίποτα για την ώρα,έχω αθλητικά...και 3-4 ζευγάρια από την αδερφή μου,για καλό ντύσιμο και πρόχειρα..

παντοφλάκια της πήρα με το δάχτυλο μπροστά πλαστικά για την παραλία.

αυτά για την ώρα...

μεγιές προσπ και βικάκι!!

ωραίες είναι οι διακοπές..να περάσετε ωραία κορίτσια,εμείς χωριό πάλι....

Καλά είναι ρε συ και στο χωριό. Ειδικά αν έχει και ωραία θαλασσίτσα κοντά!

Πω πω κορίτσια θα ξαναρρωστήσω! Είχε ψυχρό αέρα το πρωί και μου φαίνεται θα με ξαναρίξει!

Με κούρασε γμτ! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

viki 1 είπε:
Εμένα πάλι όταν πάω στην τουαλέτα και έρχεται μαζί μου, τραβάει χαρτί απο το ρολό και μου το δείνει να το κόψω. Η πρώτη της κίνηση πάντα.

Κι ο δικός μου το κάνει αυτό!!!

Και μετά πατάει τα κουμπιά του πλυντηρίου, μέχρι να "τελειώσω" από τουαλέτα!

Αδικίες, ο χάζμπαντ πάει με την ησυχία του τουαλέτα όταν είμαι εγώ εκεί, γιατί από 'μένα δεν ξεκολλάει ο μικρός. Εγώ πρέπει να κοιμάται για να πάω μόνη μου στο μπάνιο. :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

maestria77 είπε:
Κι ο δικός μου το κάνει αυτό!!!

Και μετά πατάει τα κουμπιά του πλυντηρίου, μέχρι να "τελειώσω" από τουαλέτα!

Αδικίες, ο χάζμπαντ πάει με την ησυχία του τουαλέτα όταν είμαι εγώ εκεί, γιατί από 'μένα δεν ξεκολλάει ο μικρός. Εγώ πρέπει να κοιμάται για να πάω μόνη μου στο μπάνιο. :evil:

Και εμένα ή πατάει τα κουμπιά ή αδειάζει τις ταμπλέτες του καλγκον και τις ξαναβάζει στο κουτί ή πάει στη μπανιέρα και ζητάει τα παπάκια της. και όταν πάω στην τουαλέτα για άλλη δουλειά χτυπάει τη λεκάνη υποδεικνείωντάς την μου και λέι τσις.

ειναι να κανουμε το εμβολιο της ιλαρας σε λιγες μερες και θελω να σας ρωτησω..

υπαρχει περιπτωση αν αντιδρασει το εμβολιο στη μικρη και κανει πυρετο η εξανθηματα να κολλησω? εγω δεν εχω περασει την ιλαρα αν και εχω εμβολιαστει μικρη..

prosperous είπε:
ειναι να κανουμε το εμβολιο της ιλαρας σε λιγες μερες και θελω να σας ρωτησω..

υπαρχει περιπτωση αν αντιδρασει το εμβολιο στη μικρη και κανει πυρετο η εξανθηματα να κολλησω? εγω δεν εχω περασει την ιλαρα αν και εχω εμβολιαστει μικρη..

Δεν ξέρω ρε κορίτσι να σου πω.

Δε ρωτάς τον/την παιδίατρο;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

prosperous είπε:
ελα ρε συ elanada!! Τοσο χαλια το παιδι???!!!

Ενας φιλος που χει ενα κοριτσακι 2 ετων χθες μου λεγε οτι κυκλοφορει μια παλιοιωση που στελνει πολλα μικρα στο νοσοκομειο.. ελπιζω οτι δεν θα χρειαστει..

προσεχε τη διατροφη της παντως.

Κοτοσουπες και τετοια..

καλημερα,κι εγω το σκεφτηκα να την παω νοσοκομειο,αλλα δεν θελω,για πολλους λογους.πρωτη φορα την βλεπω ετσι,ολο νυσταζει,και δεν εχει ορεξη για τιποτα.το πρωι ηπιε παντως 100μλ γαλα,και τωρα ξαναηπιε αλλα 100 και κοιμηθηκε.αν δεν επινε κι αυτα,θα την πηγαινα,αλλα αφου πινει γαλα,νομιζω ειναι καλυτερα.θα δειξει.

viki 1 είπε:
Καλημέρα! Σας έπιασε η πολυλογία βλέπω πάλι! Εγώ χθες πήγα για ένα καφέδακι. Τελευταία στιγμή μας πήρε ένα ζευγάρι και τα άφησα όλα στη μέση. Και μπάνιο ήθελα να κάνω και το φαγητό στη μέση άφησα επομένως ασχολήθηκα μετά τις 10 που επιστρέψαμε και με πήρε μέχρι τη μία για να τελειώσω. Όταν γυρίσαμε η μικρή είχε 38,7 της έδωσα ντεπόν και σε ένα μισάωρο έπεσε εντελώς και ευτυχώς μέχρι το πρωί δεν ξαναανέβασε. Ελπίζω αυτό να ήταν. Το Σάββατο γίνεται παρανυφάκι (σαν αγγελάκι είναι, θα σας δείξω φωτό) και σήμερα τα παιδιά έχουν το στρώσιμο του κρεβατιού επομένως θα μας πάρει βράδυ πάλι. Ελπίζω να είναι καλά η μικρή να την πάρω μαζί μου, χθες τη λυπήθηκα που βγήκαμε και την άφησα σπίτι (άσχετα που την κυνηγάω όταν την πάιρνω) αλλά την έκανε μια γύρα η μαμά μου με το καρότσι στη γειτονιά. Πήρε τον αέρα της.

ευτυχως ειναι καλυτερα η γεωργιτσα,μπραβο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

πρεπει να το προγραμματισω καπως γιατι κανονικα πρεπει να παμε για το εμβολιο μετα τα μισα του μηνα και συνηθως η εξαρση γινεται μια βδομαδα μετα..μην συμπεσει με τις διακοπες γιατι καηκαμε.. εκτος αν το αναβαλλω για τα μεσα Ιουλιου και στανταρ να μαστε εδω..

το πολυ πολυ να μεινω δυο βδομαδες σπιτι (βογγοντας) αν κολλησω :(

elenada θα περασει σιγουρα.. κανει τον κυκλο της..

εμενα καλυτερα ειναι επισης.. μαλλον απο δοντια πρεπει να το παθε.. εκτος αν στα παρε δωσε στην παιδικη χαρα μας δανεισε κανα πιτσιρικι τα μικροβια του..who knows!!

elenada είπε:
καλημερα,κι εγω το σκεφτηκα να την παω νοσοκομειο,αλλα δεν θελω,για πολλους λογους.πρωτη φορα την βλεπω ετσι,ολο νυσταζει,και δεν εχει ορεξη για τιποτα.το πρωι ηπιε παντως 100μλ γαλα,και τωρα ξαναηπιε αλλα 100 και κοιμηθηκε.αν δεν επινε κι αυτα,θα την πηγαινα,αλλα αφου πινει γαλα,νομιζω ειναι καλυτερα.θα δειξει.

Εγώ θα 'λεγα να την πας σε γιατρό πάντως, γιατί την ταλαιπωρεί αρκετές μέρες.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

maestria77 είπε:
Εγώ θα 'λεγα να την πας σε γιατρό πάντως, γιατί την ταλαιπωρεί αρκετές μέρες.

εχτες πηγαμε στον παιδιατρο,και μου ειπε οτι δεν θα τρωει,και θα πινει μονο γαλα,με το ζορι.μπορει να τον ξαναπαρω ενα τηλ. να δω τι θα μου πει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

elenada είπε:

ευτυχως ειναι καλυτερα η γεωργιτσα,μπραβο.

αχ το καημένο το πονηροφατσουλάκι το Ανγκιολινάκι. Παίρνει και αντιβίωση! Πού να ήταν με τα ντεπόν μόνο. Πάρε Βρε Ελενάκι το γιατρό ένα τηλ να τον ενημερώσεις. Εμένα μου ζητάει να τον κρατάω καθημερινά ενήμερο μέχρι να γίνει εντελώς καλά η μικρή. Ίωση περνάει? Σε είπε ο γιατρός?

Η Γεωργίτσα προς στιγμήν δεν ανέβασε καθόλου. Μακάρι να πάει έτσι. Βρε μπας και κολλάνε διαδικτιακά?και είναι όλα άρρωστα:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...