Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τέλεια θα περάσετε. Η περιοχή εκεί είναι πολύ ωραία!

Να μαγειρέψεις όσο λιγότερο γίνεται και να ξεκουραστείς όσο περισσότερο μπορείς.

Εμάς μάλλον για Χαλκιδική το βλέπω, τέλη Αυγούστου, γιατί είναι ένα πρόγραμμα των ΕΛΤΑ, που πας μ' ελάχιστα χρήματα και μόνο τότε είχε ελεύθερες θέσεις.

Έτσι θέλω, πονηρά μυαλά :mrgreen:.

τι προγραμμα?? εθελοντισμου?? θα δουλεψεις κιολας? η μιλαω για ασχετο πραγμα?

Θα παρουμε παστιτσιο μαζι αρα δυο μερες θα ειμαστε καλυμμενοι. Και θα μαγειρεψω και τιποτε της κατσαρολας και σιγουρα θα φαμε και εξω..

Πρωινο θα χουμε στο ξενοδοχειο..οχι οτι ειναι σημαντικο αλλα κανει τη διαφορα να στο χουν ετοιμο και να το παιρνεις χαλαρα (σχετικο με τη μικρη μαζι)..

θα παρω και το καθισμα ταξιδιου της μικρης για να της το βαζουμε στις καρεκλες και να καθεται μαζι μας ανετα.. ελπιζω να μη μας ξεπατωσει πολυ

καποτε οταν ο συζυγος ευημερουσε στη δουλεια ειμασταν στο Meditteranean hotel στο Λιμανι της Θεσσαλονικης και μου χαν φερει ενα τεραστιο τραπεζι με το πρωινο επανω..

στην αρχη ντραπηκα που μου το φεραν στο δωματιο (εγω εντωμεταξυ μολις αγουροξυπνημενη με τα εσωρουχα σαν κακομαθημενη κορη) αλλα ηταν ωραια φαση..τελικα..και τα φαγα ολα.. :rolleyes:

Εσύ που πάχυνες; Στ' αυτιά;;

κοιτα ο καθενας κρινει αναλογα με τα κυβικα του.. εγω παντα εβλεπα τις ατελειες επανω μου..μπορει στα κιλα να ειμαι πια στα νορμαλ μου αλλα εχω παρει στην περιφερεια παλι και η κυτταριτιδα ειναι ανευ προηγουμενου..

και ξεκινησα παλι διατροφη αλλα ελα που ο αφεντικος εχει γενεθλια και μου σκασε με παγωτινια και σιροπιαστα και η αλλη η συναδελφος με πιροσκι..και εγω την Παρασκευη θα κερασω για την επετειο..

ποια διατροφη ε? ποια?? φταιω εγω μετα?

τι προγραμμα?? εθελοντισμου?? θα δουλεψεις κιολας? η μιλαω για ασχετο πραγμα?

Θα παρουμε παστιτσιο μαζι αρα δυο μερες θα ειμαστε καλυμμενοι. Και θα μαγειρεψω και τιποτε της κατσαρολας και σιγουρα θα φαμε και εξω..

Πρωινο θα χουμε στο ξενοδοχειο..οχι οτι ειναι σημαντικο αλλα κανει τη διαφορα να στο χουν ετοιμο και να το παιρνεις χαλαρα (σχετικο με τη μικρη μαζι)..

θα παρω και το καθισμα ταξιδιου της μικρης για να της το βαζουμε στις καρεκλες και να καθεται μαζι μας ανετα.. ελπιζω να μη μας ξεπατωσει πολυ

καποτε οταν ο συζυγος ευημερουσε στη δουλεια ειμασταν στο Meditteranean hotel στο Λιμανι της Θεσσαλονικης και μου χαν φερει ενα τεραστιο τραπεζι με το πρωινο επανω..

στην αρχη ντραπηκα που μου το φεραν στο δωματιο (εγω εντωμεταξυ μολις αγουροξυπνημενη με τα εσωρουχα σαν κακομαθημενη κορη) αλλα ηταν ωραια φαση..τελικα..και τα φαγα ολα.. :rolleyes:

Γιατί ντράπηκες μαρή; Πληρωμένο το είχατε! Τς, τς, τς!

Για εντελώς άσχετο πράγμα μιλάς. Πρόγραμμα διακοπών για εργαζομένους ΕΛΤΑ. Μια εβδομάδα διακοπές, ημιδιατροφή 200? το άτομο :mrgreen:.

Είχαμε πάει και πρόπερσι, τέλεια είναι. Φέτος θα πάμε Χαλκιδική, πρόπερσι Πρέβεζα. Θέλαμε και φέτος Πρέβεζα (τώρα που άνοιξε κι όλη η Εγνατία), αλλά δεν είχε θέσεις, είναι προκαθορισμένες.

Αλλά, απ' τα ολότελα :rolleyes:.

Προγράμματα εθελοντισμού, τώρα που το είπες, έχει κάνει ο χάζμπαντ πολλά (εγώ λίγα :tongue:) και σ' ένα πρόγραμμα γνωριστήκαμε κιόλας :D.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

δεν εχω παραπονο..το γκομενακι μου με εχει φροντισει καλα οσο μπορουσε οικονομικα.. εμενα φαι να μου δωσεις και την ψυχη μου παρε.. και τα καλυτερα φρεσκα ψαρια και αστακους και οτι τραβουσε η ψυχη μου..

τωρα δυσκολα εως και καθολου αλλα μου μαγειρευει τα καλυτερα..

Διαφημίσεις

κοιτα ο καθενας κρινει αναλογα με τα κυβικα του.. εγω παντα εβλεπα τις ατελειες επανω μου..μπορει στα κιλα να ειμαι πια στα νορμαλ μου αλλα εχω παρει στην περιφερεια παλι και η κυτταριτιδα ειναι ανευ προηγουμενου..

και ξεκινησα παλι διατροφη αλλα ελα που ο αφεντικος εχει γενεθλια και μου σκασε με παγωτινια και σιροπιαστα και η αλλη η συναδελφος με πιροσκι..και εγω την Παρασκευη θα κερασω για την επετειο..

ποια διατροφη ε? ποια?? φταιω εγω μετα?

Αυτά είναι κι απ' τη γέννα και την κατακράτηση της εγκυμοσύνης. Μη νομίζεις, θέλει αρκετό χρόνο να συνέλθει το σώμα.

Μια χαρά είσαι!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γιατί ντράπηκες μαρή; Πληρωμένο το είχατε! Τς, τς, τς!

Για εντελώς άσχετο πράγμα μιλάς. Πρόγραμμα διακοπών για εργαζομένους ΕΛΤΑ. Μια εβδομάδα διακοπές, ημιδιατροφή 200? το άτομο :mrgreen:.

Είχαμε πάει και πρόπερσι, τέλεια είναι. Φέτος θα πάμε Χαλκιδική, πρόπερσι Πρέβεζα. Θέλαμε και φέτος Πρέβεζα (τώρα που άνοιξε κι όλη η Εγνατία), αλλά δεν είχε θέσεις, είναι προκαθορισμένες.

Αλλά, απ' τα ολότελα :rolleyes:.

Προγράμματα εθελοντισμού, τώρα που το είπες, έχει κάνει ο χάζμπαντ πολλά (εγώ λίγα :tongue:) και σ' ένα πρόγραμμα γνωριστήκαμε κιόλας :D.

ΑΧ! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!

Μου αρεσουν οι δραστηριοι ανθρωποι..τελειες συνθηκες για γνωριμια..

δεν εχω παραπονο..το γκομενακι μου με εχει φροντισει καλα οσο μπορουσε οικονομικα.. εμενα φαι να μου δωσεις και την ψυχη μου παρε.. και τα καλυτερα φρεσκα ψαρια και αστακους και οτι τραβουσε η ψυχη μου..

τωρα δυσκολα εως και καθολου αλλα μου μαγειρευει τα καλυτερα..

Εμένα πάλι που τα κάνει όλα (και συμφέρει :mrgreen:) αλλά ΔΕΝ μαγειρεύει;;;

Και το φορτώνομαι εγώ, που ΔΕΝ μ' αρέσει καθόλου! Γκρρρ :evil:.

Επιχείρηση είχε ο χάζμπαντ και δεν πήγε καλά προσπ;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΑΧ! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!

Μου αρεσουν οι δραστηριοι ανθρωποι..τελειες συνθηκες για γνωριμια..

Είναι μέλος σε μια οργάνωση ο άντρας μου. Εκεί στη γειτονιά σου (Εξάρχεια). :D

Παλιότερα είχανε έναν ωραίο χώρο, κάνανε και κάτι κουλές εκθέσεις, διάφορα χάπενινγκ.

Τώρα πήγανε σε μικρότερο γραφείο, ένεκα οικονομικών.

Πάντως, θα σε τρελάνει αν σου πω πόσο αδιαφορία υπάρχει. Προγράμματα ανταλλαγών, με 100-200 ? συμμετοχή και τζαμπέ ταξίδι, διαμονή και διατροφή σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και τα ελληνάκια δεν πηγαίνανε γιατί α) δεν αφήναν οι γονείς (20 χρονών γομάρια), β) είχαν εξεταστική, γ) δεν προλαβαίναν να βγάλουν διαβατήριο κι άλλες ηλίθιες δικαιολογίες για να καλύψουν το γεγονός ότι είναι μαμάκηδες, καλομαθημένα και κότες!

Τρελάθηκα, πλέον το προτείνω σ' όσους μου λένε ΜΟΝΟΙ τους ότι θέλουν να πάνε!

Δεν εκτιμάται τίποτα σ' αυτή τη χώρια πια. :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Είναι μέλος σε μια οργάνωση ο άντρας μου. Εκεί στη γειτονιά σου (Εξάρχεια). :D

Παλιότερα είχανε έναν ωραίο χώρο, κάνανε και κάτι κουλές εκθέσεις, διάφορα χάπενινγκ.

Τώρα πήγανε σε μικρότερο γραφείο, ένεκα οικονομικών.

Πάντως, θα σε τρελάνει αν σου πω πόσο αδιαφορία υπάρχει. Προγράμματα ανταλλαγών, με 100-200 ? συμμετοχή και τζαμπέ ταξίδι, διαμονή και διατροφή σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και τα ελληνάκια δεν πηγαίνανε γιατί α) δεν αφήναν οι γονείς (20 χρονών γομάρια), β) είχαν εξεταστική, γ) δεν προλαβαίναν να βγάλουν διαβατήριο κι άλλες ηλίθιες δικαιολογίες για να καλύψουν το γεγονός ότι είναι μαμάκηδες, καλομαθημένα και κότες!

Τρελάθηκα, πλέον το προτείνω σ' όσους μου λένε ΜΟΝΟΙ τους ότι θέλουν να πάνε!

Δεν εκτιμάται τίποτα σ' αυτή τη χώρια πια. :(

ποια οργανωση? (στειλε μου πμ αν θες να μου απαντησεις).. εδω εχει διαφορα...κουλα..:tongue:

ποια οργανωση? (στειλε μου πμ αν θες να μου απαντησεις).. εδω εχει διαφορα...κουλα..:tongue:

Ξέρω βρε, κυκλοφορούσα χρόνια στα Εξάρχεια, στο είπα.

Μη κοιτάς τώρα που γίναμε εργαζόμενες, μάνες, νοικοκυρές :tongue::tongue::tongue:!

(τι λέω η κουλή;; :mrgreen:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

η μικρη εχθες μετα το μπανιο εκατσε να της βαλω λιγο Johnsons baby oil.. τελευταια το εφαρμοζω και της αρεσει.. μολις λοιπον την ρωταω τι θα βαλουμε??

απανταει το ΣΤΟΜΑ της: ΤΖΟΣΟ..

μα να τη φαω ειναι... σας εχω ξαναπει και για το utube.. ΓΙΟΥΓΙΟΥΜ

η μικρη εχθες μετα το μπανιο εκατσε να της βαλω λιγο Johnsons baby oil.. τελευταια το εφαρμοζω και της αρεσει.. μολις λοιπον την ρωταω τι θα βαλουμε??

απανταει το ΣΤΟΜΑ της: ΤΖΟΣΟ..

μα να τη φαω ειναι... σας εχω ξαναπει και για το utube.. ΓΙΟΥΓΙΟΥΜ

Εγώ του βάζω λαδάκι προδέρμ μετά το μπάνιο από τότε που γεννήθηκε. Τα ηρεμεί! Άσε που είναι καλό και για το δέρμα. Βάζω κι εγώ από τότε που παίρνω για τον μικρό και ξέρεις τι ωραία ενυδατώνει;;;

Τύφλα να 'χουνε οι ενυδατικές που πλήρωνα τόσα χρόνια :mrgreen:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...