Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μένα!

Εγώ crocs (ή κάτι σαν) θα του πάρω για τη θάλασσα, το μπαλκόνι, κλπ. Του πήρα καλοκαιρινά πέδιλα (αυτά τα μισάνοιχτα) και είναι μούρλια!

Λέω να του πάρω κι ένα ακόμα ζευγάρι, μονόχρωμα, γιατί τα άλλα είναι χρωματιστά, για πιο "καλά", δεν ξέρω, θα δω.

Περιμένω απ' την ώρα που ήρθα στο γραφείο να μιλήσω στο μπος, να ενημερώσω για την εγχείριση και τ' ότι θα λείπω κι έχει μίτινγκ ΑΚΟΜΑ!!! :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πετάχτηκα στα δικαστήρια για κάτι καταστατικά και βεβαιώσεις της εταιρίας απο το πρωτοδικίο και έχουν απεργία μέχρι την Παρασκευή:twisted::twisted::twisted::twisted: τζάμπα μια ώρα έφαγα.:mad::mad::mad: Αλλα επι τη ευκαιρία ψώνισα και εγώ παντοφλακια για τη θάλασσα της μικρής. Αυτά τα λαστιχένια που φοράνε τώρα τελευταία μικροί μεγάλοι. Σαν παπουτσάκι που είναι. καταλάβατε μωρε....πήρα και ένα του ανηψιου μη ζηλευει.

με γειές... μπράβο καλή θεία!!

viki περαστικα και σε σας

εμενα ως γνωστον θηλαζει και πινει το γαλα μουουυυυυυυ το βραδυ πριν κοιμηθει, ολη νυχτα αναλογα τα κεφια απο 3 ως δεκατρεις φορες και νωρις το πρωι.. μετα στην ημερα τρωει αγελαδινο γιαουρτι οσο θελει, το μεσημεριανο της και φρουτοκρεμα η φρουτο η καποιο επιδορπιο..

969356n04i0j45gk.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τα ειδα τα crocs σε διαφορες εκδοχες και ποιοτητες και στα marks and spencer και στα Notos Galleries αλλα

α) δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα για τα κοριτσια σαν στυλ

β) μαλλον θα παρω στο βαπτιστηρι μου

γ) δεν ξερω αν θα βολευαν τη μικρη μου, φοβαμαι οτι με το νερο θα βγαινουν καπως ευκολα..ισως να κανω λαθος

και ετσι προτιμησα την πεπατημενη

λαστιχενια πεδιλα (τα κλασσικα με τα πολλα ανοιγματα και το λουρακι που δενει στον αστραγαλο) για την παραλια και τη θαλασσα και ενα πεδιλο - παπουτσι ξεχωριστα για το παιχνιδι

να πω την αληθεια το μωρομαντηλα τα σιχαινομαι καπως..

κανουν καλη δουλεια οσον αφορα την καθαριοτητα με υγρο πανι αλλα μου τη δινει σαπουνιλα και το αρωμα (αν και περνω pampers που δεν εχουν πολυ σαπουνι και ειναι διακριτικο το αρωμα)

Προτιμω πολλες φορες χαρτιομανδηλο και νερακι..μιση μιση δουλεια..

αυτα τα χαπια-πετσετακια το αστειο ειναι οτι μου τα γνωρισε η μανα μου..

η πλεον αχρηστη νοικοκυρα του συμπαντος...οταν τα δε εμενα σκεφθηκε πρωτη.. και τα βρισκεις παντου..ειναι οντως ενυτπωσιακα.. θα χω καμποσα στο συρταρι..

viki καλα που το πες γιατι θα πεταγομουν Ευελπιδων να παρω κατι χαρτια..

δηλαδη απο Δευτερα θα δουλευουν παλι?

αυριο εχει και 24ωρη στα μεσα μεταφορας..μονο Προαστιακος σε εκτακτα θα λειτουργει..

παλι ο τζιτζιγος θα με παει και θα με φερει..

α ναι.. αυριο εχουμε και επετειο γαμου..4 χρονια!!! :rolleyes:

Διαφημίσεις

πω πω.. τι χαζομαρα.. χθες πηγα στα jumbo και ξεχασα τελειως να αγορασω εναν κουκλο για το αναμενομενο ξεαδελφακι μου...παλι θα τρεχω..

Θα παρω τον Γκαρη απο τον Γουινι... ειναι πολυ γλυκας..

αυτα παθαινω οταν παω για ψωνια με τον ανδρα μου..φυσαει και ξεφυσαει για να τελειωνουμε και παντα κατι ξεχναω..

αυριο εχει και 24ωρη στα μεσα μεταφορας..μονο Προαστιακος σε εκτακτα θα λειτουργει..

παλι ο τζιτζιγος θα με παει και θα με φερει..

α ναι.. αυριο εχουμε και επετειο γαμου..4 χρονια!!! :rolleyes:

392924wzseyy3jfr.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ευχαριστω προκατ..

καμια πιτσα θα παραγγειλουμε παλι..και πολυ μας ειναι.. επιφυλασσομαι για του χρονου που θα ναι ΚΑΙ 5 χρονια γαμου ΚΑΙ 10 χρονια σχεσης..

Για χρυσα στεφανα δεν βλεπω να φθανουμε εκτος αν πιασουμε τα 90 και τα 100 αρα μπορουμε να χαιρομαστε με τις δεκαετιες.. :tongue:

παντως ηδη σκεφτομαι τις διακοπες μας.. μια εβδομαδα μονη με συζυγο και μικρη καπου αλλου..και δεν θα χρειαζεται να κανω δουλειες εκτος απο το μαγειρεμα (θα τρωμε και εξω αλλα χαρην οικονομιας εχω κλεισει δωματιο με κουζινα για να μαγειρευω και για το παιδι)

μακαρι να παμε και να ναι ολα καλα..

α) δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα για τα κοριτσια σαν στυλ

β) μαλλον θα παρω στο βαπτιστηρι μου

γ) δεν ξερω αν θα βολευαν τη μικρη μου, φοβαμαι οτι με το νερο θα βγαινουν καπως ευκολα..ισως να κανω λαθος

Εγώ τα βρίσκω πολύ γουστόζικα. Εμένα πάλι τα άλλα δεν μου αρέσουν. τα φορούσα πριν 28 χρόνια:-D

Μωρε πόσο να μπορέσει να περτατήσει το κούτσικο στο νερό? Στο σωσίβιο ή αγκαλιά κυρίως.

:rolleyes:

Ναι , απο Δευτέρα. Μέχρι τότε εξυπηρετούνται μόνο τα αυτόφορα.

Διαφημίσεις

ευχαριστω προκατ..

καμια πιτσα θα παραγγειλουμε παλι..και πολυ μας ειναι.. επιφυλασσομαι για του χρονου που θα ναι ΚΑΙ 5 χρονια γαμου ΚΑΙ 10 χρονια σχεσης..

Για χρυσα στεφανα δεν βλεπω να φθανουμε εκτος αν πιασουμε τα 90 και τα 100 αρα μπορουμε να χαιρομαστε με τις δεκαετιες.. :tongue:

Κάνε καλό μου κανένα φαγητό για τον άνθρωπο....

ΑΚΥΡΟ!!!

ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 3/6... Στις 4/6 ειναι η επετειο μας. Σημερα ειναι 2 αρα μεθαυριο..

χμμμμμ... πεφτει Παρασκευη εεεεε???

Θα παμε και εξοχικο.. τελειωσε και η περιοδος... μουρλια θα περασουμε..

εχω κατι στο μυαλο μου λοιπον..... ;) ;) ;);) ;)

Εγώ τα βρίσκω πολύ γουστόζικα. Εμένα πάλι τα άλλα δεν μου αρέσουν. τα φορούσα πριν 28 χρόνια:-D

φανταζομαι οτι εσυ μιλας για τα Σαμπο..

εμενα δεν μου αρεσαν ποτε.. ασε κιολας που παντα με παρεπεμπαν στη σκεψη σε νοσοκομα η κατι σχετικο..αυτες τα φορανε.. :roll:

παντως ηδη σκεφτομαι τις διακοπες μας.. μια εβδομαδα μονη με συζυγο και μικρη καπου αλλου..και δεν θα χρειαζεται να κανω δουλειες εκτος απο το μαγειρεμα (θα τρωμε και εξω αλλα χαρην οικονομιας εχω κλεισει δωματιο με κουζινα για να μαγειρευω και για το παιδι)

μακαρι να παμε και να ναι ολα καλα..

Τέλεια θα περάσετε. Η περιοχή εκεί είναι πολύ ωραία!

Να μαγειρέψεις όσο λιγότερο γίνεται και να ξεκουραστείς όσο περισσότερο μπορείς.

Εμάς μάλλον για Χαλκιδική το βλέπω, τέλη Αυγούστου, γιατί είναι ένα πρόγραμμα των ΕΛΤΑ, που πας μ' ελάχιστα χρήματα και μόνο τότε είχε ελεύθερες θέσεις.

ΑΚΥΡΟ!!!

ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 3/6... Στις 4/6 ειναι η επετειο μας. Σημερα ειναι 2 αρα μεθαυριο..

χμμμμμ... πεφτει Παρασκευη εεεεε???

Θα παμε και εξοχικο.. τελειωσε και η περιοδος... μουρλια θα περασουμε..

εχω κατι στο μυαλο μου λοιπον..... ;) ;) ;);) ;)

Έτσι θέλω, πονηρά μυαλά :mrgreen:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...