Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!

καλύτερα τα ζουζούνια σήμερα???

poppins φιλιά στον ζούζουνο!!!

θέλουμε φότο βικάκι από το κορίτσι!!

η Έλλη κοιμόταν από χθες τις 9.30 και ξύπνησε 10 και...

της έχει πέσει και λίγο η μπακούλα...

τώρα που τρώει κομματάκια το φαγητό,τρώει λιγότερο...

καλό αυτό!!

για το γάλα εμάς μας είχε πει όχι πάνω 500-600μλ την ημέρα,για να μην αντικαθιστούν γεύματα ή τρώνε φαγητό λιγότερο...

επίσης και για να μη λαμβάνουν παραπάνω από το κανονικό ασβέστιο.

η δική μου τώρα πίνει παραπάνω...πρωί-βράδυ 240-250...

φαγητό δεν υπάρχει περίπτωση να μη φάει...

τις μέρες που είμασταν αθήνα...είδα τα κουμπαροπαιδάκια...να πίνουν από 1-2 λίτρα γάλα την ημέρα το κάθε παιδάκι...

γλυκά,παγωτά,σοκολάτες,φαγητό καθόλου...

υποτίθεται ότι τρώνε στο παιδικό μεσημεριανό,αλλά δεν το πιστέυω, το σκ πάντως που δεν πήγαν παιδικό φαγητό δεν έτρωγαν.

και φρούτα τίποτα...βλακείες τρώνε και πίνουν γάλα.

και θεωρούν ότι είναι πολύ καλό που πίνουν τόσο γάλα.

η μαμά της κουμπάρας όταν είδε τι τρώει η δική μου για μεσημεριανό...μου λέει "α τρώει πολύ το παιδί,γιαύτο παχαίνει,πρέπει να του το κόψεις,να το ελαττώσεις..."

της λέω "πεινάει και κλαίει...την ποσότητα αυτή της την δίνω από 8 μηνών,δεν της το έχω αυξήσει καθόλου..."

και μου είπε να του δίνω φαγητό και συμπλήρωμα γάλα...

δλδ να πάω πίσω...α μου είπε και για το αλεσμένο...

και βέβαια της είπα...προτιμώ να τρώει το παιδί σωστά πράγματα,τα φρούτα του και το φαγητό του,παρά βλακείες ή μόνο γάλα...από που θα πάρει βιταμίνες,σίδηρο?

ε μα...και είναι πολύ καλός άνθρωπος,συνήθως δεν ανακατεύεται...

υποτίθεται ότι τρώνε στο παιδικό μεσημεριανό,αλλά δεν το πιστέυω, το σκ πάντως που δεν πήγαν παιδικό φαγητό δεν έτρωγαν.

και φρούτα τίποτα...βλακείες τρώνε και πίνουν γάλα.

και θεωρούν ότι είναι πολύ καλό που πίνουν τόσο γάλα.

και μου είπε να του δίνω φαγητό και συμπλήρωμα γάλα...

δλδ να πάω πίσω...α μου είπε και για το αλεσμένο...

και βέβαια της είπα...προτιμώ να τρώει το παιδί σωστά πράγματα,τα φρούτα του και το φαγητό του,παρά βλακείες ή μόνο γάλα...από που θα πάρει βιταμίνες,σίδηρο?

ε μα...και είναι πολύ καλός άνθρωπος,συνήθως δεν ανακατεύεται...

η μικρή ακόμα δεν έχει αντικαταστήσει κάποιο γέυμα.. είναι αρκετά λιχούδο κ ότι τρώμε θέλει κι αυτή. Σιγά μην της κόψεις το μεσημεριανό... γιατί χώνονται .. γιατί

Διαφημίσεις

viki περαστικα και σε σας

εμενα ως γνωστον θηλαζει και πινει το γαλα μουουυυυυυυ το βραδυ πριν κοιμηθει, ολη νυχτα αναλογα τα κεφια απο 3 ως δεκατρεις φορες και νωρις το πρωι.. μετα στην ημερα τρωει αγελαδινο γιαουρτι οσο θελει, το μεσημεριανο της και φρουτοκρεμα η φρουτο η καποιο επιδορπιο..

σημερα ειχα βγει για δουλειες της εταιρειας και επι τη ευκαιρια ψωνισα στη μικρη

ενα σετακι μπλουζες (των 3 τεμαζιων) και ενα σετ σορτς απο Marks and Spenser με 30 ευρω και δυο ζευγαρια καλοκαιρινα παπουτσια, ενα primigi σαν αθλητικο μποτακι κλειστο μπροστα αλλα με ανοιγματα μεγαλα για να αεριζεται η πατουσιτσα της με 45 ευρω και κατι πλαστικουρες σανδαλια αθλητικου τυπου για την παιδικη χαρα (Αυτα ειναι ανοικτα μπροστα αλλα καθαριζουν ευκολα)

Εχθες απο prenatal της αγορασα λαστιχενια παπουτσακια για τη θαλασσα για να περπαταει στα χαλικια και να μην πονανε τα πατουσακια της.. ης πηρα δυο ζευγη ενα φουξια και ενα λαχανι

Σημερα θα της παρω και ενα επιπλεον μαγιο με τον Τουιτι (μονοκινι) με 10 ευρουλακια..

για μας τιποτε..εννοειτε..

α ναι.. της πηρα και δυο πετσετες η μια ειναι με την Φραουλιτσα.

Για τις διακοπες ειμαστε σχεδον κομπλε. Αντιηλιακο θα παρουμε και θα σκεφτουμε αν θα παρουμε κανα σορτς για τον ανδρα μου και καμια σαγιοναρα για μενα..

σημερα ειχα βγει για δουλειες της εταιρειας και επι τη ευκαιρια ψωνισα στη μικρη

:tongue: κάποια πληρώθηκε :mrgreen:

Καλοφόρετα !!!! Μπράβο!!!! Με γειές!!! Εγώ αγόρασα εχθές κάποια φάρμακα για να τους γεμίσω το φαρμακείο που θα πάρουν μαζί τους αλλά χάρηκα εξίσου!!

Nerdάκι Προσπ!!! :mrgreen:Βρήκα κάτι τέλειο στο φαρμακείο!! Λοιπόν έχει μέγεθος όσα μια καραμέλα βουτύρου. Είναι όμως μια πετσέτα συμπιεσμένη με καθαριστικό κ όταν της ρίχνεις νερό γίνεται κανονική πετσετούλα για ώρα ανάγκης!! Πήρα 4 με 30λεπτά το ένα!!!

:tongue: κάποια πληρώθηκε :mrgreen:

Καλοφόρετα !!!! Μπράβο!!!! Με γειές!!! Εγώ αγόρασα εχθές κάποια φάρμακα για να τους γεμίσω το φαρμακείο που θα πάρουν μαζί τους αλλά χάρηκα εξίσου!!

και δεν τα πηρα και ολα τα χρηματα

ναι και εγω μεθαυριο θα παω στον Μαρινοπουλο το κεντρικο φαρμακειο στην Ομονοια που κανει και καλες εκπτωσεις να προμηθευτω διαφορα και για το σπιτι και για το εξοχικο και για το ταξιδι.

εχω ακομη να παρω δωρο στον ξαδελφο μου που οπου να ναι γενναει η γυναικα του και κατι ψιλα και μετα ολα σε λογαριασμους..

Διαφημίσεις

Nerdάκι Προσπ!!! :mrgreen:Βρήκα κάτι τέλειο στο φαρμακείο!! Λοιπόν έχει μέγεθος όσα μια καραμέλα βουτύρου. Είναι όμως μια πετσέτα συμπιεσμένη με καθαριστικό κ όταν της ρίχνεις νερό γίνεται κανονική πετσετούλα για ώρα ανάγκης!! Πήρα 4 με 30λεπτά το ένα!!!

ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΧΩ!!!! :tongue: :tongue: :tongue:

Πετάχτηκα στα δικαστήρια για κάτι καταστατικά και βεβαιώσεις της εταιρίας απο το πρωτοδικίο και έχουν απεργία μέχρι την Παρασκευή:twisted::twisted::twisted::twisted: τζάμπα μια ώρα έφαγα.:mad::mad::mad: Αλλα επι τη ευκαιρία ψώνισα και εγώ παντοφλακια για τη θάλασσα της μικρής. Αυτά τα λαστιχένια που φοράνε τώρα τελευταία μικροί μεγάλοι. Σαν παπουτσάκι που είναι. καταλάβατε μωρε....πήρα και ένα του ανηψιου μη ζηλευει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...