Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

elenada η μικρη δεν ξανακανε πυρετο (υποθετω γιατι θερμομετρο δεν με αφηνει να της βαζω και την καταλαβαινω δια της αφης) αλλα μια ελαφρα γκρινια την ειχε το απογευμα..ελπιζω οτι ειναι περαστικο

Πάλι καλά είναι καλύτερα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

elenada η μικρη δεν ξανακανε πυρετο (υποθετω γιατι θερμομετρο δεν με αφηνει να της βαζω και την καταλαβαινω δια της αφης) αλλα μια ελαφρα γκρινια την ειχε το απογευμα..ελπιζω οτι ειναι περαστικο

παντως την πηγα prenatal και πηραμε παπουτσια για τη θαλασσα για να μη πονανε οι πατουσιτσες της..

Μπραβο το κοριτσακι μας! κι εγω θελω να της παρω τετοια οπως και σαγιοναρες για μεσα στο σπιτι

yRf6p1.png

Και απ' αυτό.

Αλλά, δεν ξέρω ρε συ, φαίνεται απ' τον τρόπο που γράφεις γι' αυτόν, ότι είσαι κτητική. :cool:

η miamama ειναι δυναμικος τυπος..αρχηγος..την εχω γνωρισει απο κοντα..

και εγω ζηλευα παλιοτερα αλλα οχι πιστευω αρρωστημενα..τωρα δεν εχω προβλημα να βγει αν θελει μονος γιατι εγω τον εχω δεσμευσει να ειναι κλεισμενος..

μαλιστα στο Βολο λεω να τον αφησω κανα βραδυ να βγει μεχρι αργα με τον κουμπαρο και την σχετικη ανδροπαρεα. το χει αναγκη και του το χρωσταω.

Εγώ τον παρακαλάω, αλλά είναι ζευγαρούλης!

Κορίτσια, να σας πω την αλήθεια, ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, αλλά κάνω ότι ζηλεύω σε μερικές φάσεις, για να μη νομίζει ότι τον έχω γραμμένο ;).

Θέλει να τους κολακεύεις και λίγο τους άντρες, που και που :D.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

elenada οσο για τους φιλους σας θα επαναλαβω τα γνωστα..

μην ακους κανενα και κανε οπως νοιωθεις..

εγω σημερα σκεφτομουν οτι ναι μεν κοιμαμαι πιο βολικα οταν ειμαι στο κρεβατι μου με τον ανδρα μου αλλα οταν εχουμε τη μικρη μαζι μας οσο αβολα και να ειμαστε παρολα αυτα ειναι στιγμες ευτυχιας..

και προσωπικα ειμαι δυσκολη στο να δωσω σε τριτο ατομο το παιδι μου για να ειναι μακρυα μου για πολλους λογους και ο πιο σημαντικος ειναι οτι αν ειναι να συμβει κατι προτιμω να συμβει με εμενα παρα με καποιον αλλο..

και οπως ειπε και η jesgk εφοσον μπορω να ειμαι με το παιδι μου λογω ευχερειας χρονου γιατι να το αποχωριστω? Για να με βολεψει και να κανω dolce vita?? Αυτα ειναι για αλλους...οχι για μενα και τη δικη μου οικογενεια..

elenada οσο για τους φιλους σας θα επαναλαβω τα γνωστα..

μην ακους κανενα και κανε οπως νοιωθεις..

εγω σημερα σκεφτομουν οτι ναι μεν κοιμαμαι πιο βολικα οταν ειμαι στο κρεβατι μου με τον ανδρα μου αλλα οταν εχουμε τη μικρη μαζι μας οσο αβολα και να ειμαστε παρολα αυτα ειναι στιγμες ευτυχιας..

και προσωπικα ειμαι δυσκολη στο να δωσω σε τριτο ατομο το παιδι μου για να ειναι μακρυα μου για πολλους λογους και ο πιο σημαντικος ειναι οτι αν ειναι να συμβει κατι προτιμω να συμβει με εμενα παρα με καποιον αλλο..

και οπως ειπε και η jesgk εφοσον μπορω να ειμαι με το παιδι μου λογω ευχερειας χρονου γιατι να το αποχωριστω? Για να με βολεψει και να κανω dolce vita?? Αυτα ειναι για αλλους...οχι για μενα και τη δικη μου οικογενεια..

Συμφωνώ, αλλά θέλει και πότε πότε λίγη dolce vita!

Αχ, τι λέω για να ξεχνιέμαι η μάνα! :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγώ τον παρακαλάω, αλλά είναι ζευγαρούλης!

Κορίτσια, να σας πω την αλήθεια, ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, αλλά κάνω ότι ζηλεύω σε μερικές φάσεις, για να μη νομίζει ότι τον έχω γραμμένο ;).

Θέλει να τους κολακεύεις και λίγο τους άντρες, που και που :D.

α είσαι πονηρή εσύ!!!!:-D:-D

εμενα δεν ζηλευει ποτε..η ετσι λεει τουλαχιστον..

σημερα του ειπα και κατι σουπερ κουλο (δυστυχως δεν μου επιτρεπεται να σας το κοινοποιησω) που σε μια ..νορμαλ..σχεση μαλλον θα ταν και αιτια διαζυγιου αλλα ξερω οτι ειναι ανοικτο μυαλος σ αυτα και μου δωσε και ενθαρρυνση κιολας..

νομιζω οτι η ειλικρινεια ως ενα βαθμο μας εχει οφελησει..:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...