Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Φιλεναδα ο δικός σου παίρνει επίσημα το 1ο βραβείο γαϊδουριάς... !!Μήπως να του έριχνες ένα γερό βρισιδάκι;;;;

χα..

εμενα ολη η φαση με παραπεμπει σε μια φιλη που ειχε σχεση απο 19 ετων με εναν συνομιληκο της ο οποιος ηταν μοναχογιος και καλομαθημενος..

μεσα σε τεσσερα χρονια την ειχε αφησει εγξυο δυο φορες. Τη μια το ριξαν και τη δευτερη το κρατησαν και παντρευτηκαν. Ηταν και ο λογος που παρατησε τη σχολη μας. Ηταν ΑΡΙΣΤΗ σπουδαστρια και κορη αρχιτεκτονα μεγαλου. Τελικα εκανε μια κουκλα κορη αλλα ο τυπος ηταν ενα τρισαθλιο παιδι..

με τη κοιλια στο στομα πριν γεννησει εκανε και τις πιο βαρυες δουλειες στο σπιτι και εκεινος επαιζε το ..π#$$ του στον υπολογιστη με τους φιλους του σε απιστευτες ωρες πρωι η βραδυ..

δεν ερχοταν καν να την παρει με το αυτοκινητο απο τη σχολη οταν ηταν στον μηνα της κιολας..

ε! να μη σας πω τι γινοταν μετα τη γεννα..

στο τελος το σπιτι κατηντησε κεντρο διερχομενων η εφευγε ωρες ολοκληρες και λογικο στο τελος τον παρατησε και χωρισαν και μεγαλωνει μονη το παιδι..

με τη βοηθεια των γονιων της αν και χωρισμενοι και εκεινοι..

αυτη η περιπτωση με σημαδεψε γιατι εβλεπα εναν νεοτατο ανθρωπο να ζει μια ταλαιπωρια και ολα να ναι πανω κατω..

ελπιζω να περναει καλυτερα και το παιδακι να ειναι εξισου καλα αλλα ενας χωρισμος ειναι παντα ενας χωρισμος και για ενα παιδι κανει τη διαφορα.. δυστχυως η ευτυχως

ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΛΑΙΓΑ χτες ρε συ με αυτο!!! Και ο αντρας μου με κοροιδευε:mad:

Εγώ δεν το είδα!!

To άλλο σας το ειπα;;;; Για να μου δώσει την άδεια την Παρασκευή θα πρέπει το Σάββατο 10:30 να ειμαι στο Χολαργό για να αντιπροσωπεύσω την εταιρία για τις εκδηλώσει περιβάλλοντος

οπότε μπουμπούκα αν μπορείς κ εσύ Πέμπτη θα ήταν χαρά μου

myprincess δεν ξερω τι να πω,ειλικρινα.το χειροτερο για μενα ειναι οτι δεν ασχολειται με το παιδι.

προσπ,καλυτερα ειναι η μικρη?

Οταν ηρθε την κοιμιζα, τον ακουσε και αρχισε να φωναζει μπαμπα μπαμπα, ηρθε την ξεσηκωσε και μετα εφυγε..Αποτελεσμα;; προσπαθουσα ποση ωρα να σταματησει να κλαιει κ να κοιμηθει

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

elenada η μικρη δεν ξανακανε πυρετο (υποθετω γιατι θερμομετρο δεν με αφηνει να της βαζω και την καταλαβαινω δια της αφης) αλλα μια ελαφρα γκρινια την ειχε το απογευμα..ελπιζω οτι ειναι περαστικο

παντως την πηγα prenatal και πηραμε παπουτσια για τη θαλασσα για να μη πονανε οι πατουσιτσες της..

είναι η μόνη από την παρέα που είναι ξύπνια!!!:-D:-D

καλέ δεν έχει γκρίνια?τι κάνει δλδ?

Ανεβαίνει στο Θοδωρή που είναι δίπλα μου κ κάνει ντέι ντέι, σηκώνει το τηλεφωνο, τρέχει πάνω κάτω στο σαλόνι κ πειραζει το pc

κι εγώ έκλαιγα με τον παπακαλιάτη χθες....

φαίνεται τόσο η ζήλια μου μαεστρία?

επειδή δεν τον αφήνω να πηγαίνει πουθενά μόνος του???

Και απ' αυτό.

Αλλά, δεν ξέρω ρε συ, φαίνεται απ' τον τρόπο που γράφεις γι' αυτόν, ότι είσαι κτητική. :cool:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

επισης να ευχαριστω και την ΕΥΑ για το ενδιαφερον καθως μου τηλεφωνησε και δεν το ειδα εγκαιρα αλλα μου στειλε και μηνυμα για να δει αν η μικρη ειναι καλα

Και παλι ευχαριστω κοριτσι..

Εγώ δεν το είδα!!

To άλλο σας το ειπα;;;; Για να μου δώσει την άδεια την Παρασκευή θα πρέπει το Σάββατο 10:30 να ειμαι στο Χολαργό για να αντιπροσωπεύσω την εταιρία για τις εκδηλώσει περιβάλλοντος[/font]

οπότε μπουμπούκα αν μπορείς κ εσύ Πέμπτη θα ήταν χαρά μου

Μπορω κοριτσι..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...