Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απ΄τον άντρα μου μάρη τρελή........

To κατάλαβα μαρή!

Γενικώς μιλούσα! Πως λένε οι δικηγόροι "δεν κάναμε αυτό κύριε πρόεδρε" σε πρώτο πληθυντικό;

Αντιπρόσωπος του συζύγου και καλά :tongue:!

(δε με πιάνεις! :?)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Γεια κοριτσακια..

ΜΑΝΤΕΨΤΕ!!! Ο αντρας μου ηρθε στις 9.30 εκανε μπανιο και 10 ωρα ΞΑΝΑΕΦΥΓΕ να παει στον ξαδερφο που λεγαμε προχτες..!! ΦΑνταστικο;;;;

Μαεστρια μην αγχωνεσαι..Ολα καλα θα πανε!!

Τζες το μεσημερι ΔΕΝ λεει τιποτα..Δεν θελω να σε αγχωνω αλλα τα πονηρα ξενοδοχειακια ειναι γεματα ΤΟ ΠΡΩΙ!

yRf6p1.png

Τζες το μεσημερι ΔΕΝ λεει τιποτα..Δεν θελω να σε αγχωνω αλλα τα πονηρα ξενοδοχειακια ειναι γεματα ΤΟ ΠΡΩΙ!

Οχι δεν το εννοούσα έτσι, απλα δεν θα είμαι σαββατο βράδυ μονη μου, το βράδυ με ενοχλεί περισσότερο αφου κι εγώ κατα τη διάρκεια της ημέρας όλο και κάτι κάνω

γιατί δεν είπες να πει στον ξάδερφο να έρθει αυτός στο σπίτι σας...

εγώ στην θέση σου θα έκανα κάτι δραστικό...θα του έλεγα ότι θα φύγω από το σπίτι ή δεν θα του έπλενα κανένα ρούχο..."στα ξενοδοχεία δεν πλένουν ρούχα...γιατί ξενοδοχείο το έχεις κάνει"

μην λές τέτοια σε μια ζηλιάρα!!!

κι εγώ είμαι ζηλιάρα,σας το έχω πει?

maestria με τ καλο να γινει η επεμβαση..γιατι να μην πανε ολα καλα?? πλεον αυτες ειναι ρουτινας επεμβασεις απο τα λιγα που εχω διαβασει και απλα το θεμα ειναι να εχει καλη αναρρωση το μωρακι σου..εγω αυτο θα σκεφτομουν περισσοτερο..

και ακου τη jesgk εχει περασει παρομοια κατασταση αρα ξερει και πως νοιωθεις..

εδω η μικρη εχθες ειχε πυρετο και στο ασχετο με επιασαν κατ δακρυβρεχτες υπερβολες μεχρι που βαλα και τα κλαμματα (φταιει που στο ζαπινγκ εκανα το λαθος να το αφησω δυο λεπτα στον Παπακαλιατη - τ' ακους miamama??- σε μια σκηνη με ενα αγορακι σε ενα ιδρυμα..σμπαραλια εγινα) και σημερα την κοιμιζα και την φιλουσα σαν Παναγια!!

jesgk καταλαβαινω απολυτα ποσο νυσταζεις αλλα και μια φορα την εβδομαδα ισως θα πρεπε να το παλευεις.. τι να πω εγω που χω και τη κουνιαδα μεσα στα ποδια και πρεπει να βρισκω ιδανικες συνθηκες!!Μπορω δε μπορω!!

Παλι καλα που οι ανδρες τις περισσοτερες φορες αρκει να τους κουνησεις ουρα.. δεν ειναι τοσο εγκεφαλικα οντα (Απαντω στην elenada τωρα μεσα απο αυτο) ωστε να κανουν πολυπλοκες σκεψεις (για αυτο ξελαμπικαρουν με χαζοπαιχνιδαι στο playstation η θελουν να εκτονωνονται σαν παιδια 10 χρονων)..

myprincess ολοι μας σκεφτομαστε διαφορα καποιες φορες..και τα πιο ακραια ακομη..το θεμα ειναι να θυμασαι οτι ολα εχουν δυο οψεις..τα παντα.

Και τα πιο απλα ειναι τα πιο δυσκολα. Αλλα για την ψυχικη σου ηρεμια και για την καλυτερη δυνατον ζωη της μικρης οφειλετε να μην εθελοτυφλειτε αλλα ψαχνετε λυσεις η μεσες λυσεις εστω..

καλη η θεωρια απο τους εξω..με τους μεσα τι γινεται ειναι το θεμα..:?

Διαφημίσεις

Γεια κοριτσακια..

ΜΑΝΤΕΨΤΕ!!! Ο αντρας μου ηρθε στις 9.30 εκανε μπανιο και 10 ωρα ΞΑΝΑΕΦΥΓΕ να παει στον ξαδερφο που λεγαμε προχτες..!! ΦΑνταστικο;;;;

Φιλεναδα ο δικός σου παίρνει επίσημα το 1ο βραβείο γαϊδουριάς... !!Μήπως να του έριχνες ένα γερό βρισιδάκι;;;;

γιατί δεν είπες να πει στον ξάδερφο να έρθει αυτός στο σπίτι σας...

εγώ στην θέση σου θα έκανα κάτι δραστικό...θα του έλεγα ότι θα φύγω από το σπίτι ή δεν θα του έπλενα κανένα ρούχο..."στα ξενοδοχεία δεν πλένουν ρούχα...γιατί ξενοδοχείο το έχεις κάνει"

μην λές τέτοια σε μια ζηλιάρα!!!

κι εγώ είμαι ζηλιάρα,σας το έχω πει?

Το 'χουμε ψιλιαστεί κοπελιά!

maestria με τ καλο να γινει η επεμβαση..γιατι να μην πανε ολα καλα?? πλεον αυτες ειναι ρουτινας επεμβασεις απο τα λιγα που εχω διαβασει και απλα το θεμα ειναι να εχει καλη αναρρωση το μωρακι σου..εγω αυτο θα σκεφτομουν περισσοτερο..

εδω η μικρη εχθες ειχε πυρετο και στο ασχετο με επιασαν κατ δακρυβρεχτες υπερβολες μεχρι που βαλα και τα κλαμματα (φταιει που στο ζαπινγκ εκανα το λαθος να το αφησω δυο λεπτα στον Παπακαλιατη - τ' ακους miamama??- σε μια σκηνη με ενα αγορακι σε ενα ιδρυμα..σμπαραλια εγινα) και σημερα την κοιμιζα και την φιλουσα σαν Παναγια!!

Κοριτσάκι ΟΛΑ μ' αγχώνουν, αλλά είπα να τα πάρω με τη σειρά, γιατί θα πελαγώσω από τώρα και δε λέει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

jesgk καταλαβαινω απολυτα ποσο νυσταζεις αλλα και μια φορα την εβδομαδα ισως θα πρεπε να το παλευεις.. τι να πω εγω που χω και τη κουνιαδα μεσα στα ποδια και πρεπει να βρισκω ιδανικες συνθηκες!!Μπορω δε μπορω!!

Παλι καλα που οι ανδρες τις περισσοτερες φορες αρκει να τους κουνησεις ουρα.. δεν ειναι τοσο εγκεφαλικα οντα (Απαντω στην elenada τωρα μεσα απο αυτο) ωστε να κανουν πολυπλοκες σκεψεις (για αυτο ξελαμπικαρουν με χαζοπαιχνιδαι στο playstation η θελουν να εκτονωνονται σαν παιδια 10 χρονων)..

myprincess ολοι μας σκεφτομαστε διαφορα καποιες φορες..και τα πιο ακραια ακομη..το θεμα ειναι να θυμασαι οτι ολα εχουν δυο οψεις..τα παντα.

Και τα πιο απλα ειναι τα πιο δυσκολα. Αλλα για την ψυχικη σου ηρεμια και για την καλυτερη δυνατον ζωη της μικρης οφειλετε να μην εθελοτυφλειτε αλλα ψαχνετε λυσεις η μεσες λυσεις εστω..

καλη η θεωρια απο τους εξω..με τους μεσα τι γινεται ειναι το θεμα..:?

ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΛΑΙΓΑ χτες ρε συ με αυτο!!! Και ο αντρας μου με κοροιδευε:mad:

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...