Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ αυτα τα τοιχωματα της κοιλιας...ασχετο θεμα θα αναφερω αλλα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη αυτα ηταν που δεν ειχαν κλεισει στο α τριμηνο και αναγκαστηκα να διακοψω σαν φτ με ολα τα παρελκομενα..!

Λυπάμαι πολύ, είσαι πολυ δυνατή, εγώ ειχα ορκιστεί πως στον 5ο μήνα που κάναμε άμνιο αν έπρεπε να προχωρήσουμε σε διακοπή με φτ δεν θα ξαναέκανα προσπάθειες για μωρό, είναι πολύ σκληρό. ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ, οχι δυσάρεστα σήμερα, έγω τα νινάκια μας που ειναι γερά κ μας τρελαινουν

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΧΘΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Κ ΓΕΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ. Είναι μονιμα με την πιπίλα της κ κάνει σαν Simpsonaki!! Την είχα αγκαλιά, της παίρνω την πιπίλα κ κάνω ότι την βάζω στο στόμα, με κοιτάει με απορία κ γλουπ την βάζει στο στόμα της. Τσούπ της την ξαναπαίρνω κ την κράταγα με τα χείλια, με κοιτάει πάλι τσουπ μου την αρπαζει κ την βάζει στο στόμα, πιο γρήγορα την αρπάζω κ την κρατάω πάλι κ πιο γρήγορα μου την αρπάζει κ εκείνη την ώρα ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΚΛΑΙΩ... και πατάει κάτι γέλια μα κάτι γέλια κ μου έδινε την πιπίλα

κορίτσια διαβάστε αυτό

http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=1&articleID=8420&la=1

Εγω γενικως ειμαι πολυ κατα στο να λεμε ψεματα στο παιδι ειδικα για να το φοβερισουμε!!!Εχω συζητησει και με οσους περιφερονται γυρω απο το παιδι οτι ποτε δεν θα πουμε ψεματα για τιποτα.Ακομα και μεγαλωνοντας που θα μας κανουν διαφορες ερωτησεις πιστευω οτι ειναι καλο να τα λεμε ολα με το ονομα τους!!!!Ετσι η αδερφη μου φοβεριζε την μεγαλη μου ανηψια για να φαει οτι θα ερθει ενα συγκεκριμενο ατομο και το παιδι ακομα και τωρα που ειναι 5 χρονων φοβαται!!!Συνεχεια μαλλωνω μαζι της και προσπαθω να εξηγησω στην ανηψια μου οτι δεν υπαρχει λογως να φοβαται.Κι εδω δεν μιλαμε για καποιον αγνωστο αλλα εναν οικογενειακο φιλο που εχει κι ενα μικρο παιδακι σαν τη δικια μου!!!!

ΕΧΘΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Κ ΓΕΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ. Είναι μονιμα με την πιπίλα της κ κάνει σαν Simpsonaki!! Την είχα αγκαλιά, της παίρνω την πιπίλα κ κάνω ότι την βάζω στο στόμα, με κοιτάει με απορία κ γλουπ την βάζει στο στόμα της. Τσούπ της την ξαναπαίρνω κ την κράταγα με τα χείλια, με κοιτάει πάλι τσουπ μου την αρπαζει κ την βάζει στο στόμα, πιο γρήγορα την αρπάζω κ την κρατάω πάλι κ πιο γρήγορα μου την αρπάζει κ εκείνη την ώρα ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΚΛΑΙΩ... και πατάει κάτι γέλια μα κάτι γέλια κ μου έδινε την πιπίλα

Κι εμεις της το κανουμε αυτο και εχει πολυ γελιο.Μονο που εμας ερχεται την παιρνει με το στομα της!!!

Διαφημίσεις

Εχθές νευρίασα με μια διαφήμιση της εμπορικής τράπεζας, την είδατε;; Ξεκινάει λέγοντας "δεν υπάρχει ο Αγιος Βασίλης" κ τον γιό μου τον έπιασε κρύος ιδρώτας. Αυτό ειναι ένα ψέμα που δεν θέλω να του το χαλάσω, ειναι μικρός ακόμα, καλύτερα να το καταλάβει μονος του καποια στιγμή, κ με βομβάρδισε με ερωτήσεις, μα υπάρχει μαμά κ γιατί το λέει αυτό κ νευρίασα πάρα πολυ

Εχθές νευρίασα με μια διαφήμιση της εμπορικής τράπεζας, την είδατε;; Ξεκινάει λέγοντας "δεν υπάρχει ο Αγιος Βασίλης" κ τον γιό μου τον έπιασε κρύος ιδρώτας. Αυτό ειναι ένα ψέμα που δεν θέλω να του το χαλάσω, ειναι μικρός ακόμα, καλύτερα να το καταλάβει μονος του καποια στιγμή, κ με βομβάρδισε με ερωτήσεις, μα υπάρχει μαμά κ γιατί το λέει αυτό κ νευρίασα πάρα πολυ

Ναι ρε συ κι εγω θα τη μεγαλωσω με το οτι υπαρχει Αγιος Βασιλης.Αν μην χαθουν ολα.Καποια ψεματα που ειναι τοσο αθωα ειναι καλα να υπαρχουν και να λεγονται.Αλλιως θα χαθει και η Μαγεια των Χριστουγεννων!!!!Καλα κανεις και του λες λοιπον οτι υπαρχει.!!!!!;)

Ναι ρε συ κι εγω θα τη μεγαλωσω με το οτι υπαρχει Αγιος Βασιλης.Αν μην χαθουν ολα.Καποια ψεματα που ειναι τοσο αθωα ειναι καλα να υπαρχουν και να λεγονται.Αλλιως θα χαθει και η Μαγεια των Χριστουγεννων!!!!Καλα κανεις και του λες λοιπον οτι υπαρχει.!!!!!;)

Τσάμπα σηκώνομαι στις 3 το πρωί των Χριστουγέννων κ αφήνω ψίχουλα από τα μπισκοτα στον Αγιο Βασίλη κ πίνω το γάλα που το έχουμε αφήσει δλδ κ έρχεται η εμπορική κ μου τα κάνει όλα....μην πω τί;;;; Κ με ρώτησε αρκετές φορες γιατί τον ενόχλησε.

Τσάμπα σηκώνομαι στις 3 το πρωί των Χριστουγέννων κ αφήνω ψίχουλα από τα μπισκοτα στον Αγιο Βασίλη κ πίνω το γάλα που το έχουμε αφήσει δλδ κ έρχεται η εμπορική κ μου τα κάνει όλα....μην πω τί;;;; Κ με ρώτησε αρκετές φορες γιατί τον ενόχλησε.

Βλεπω εσυ τα κανεις ολα σωστα....Εχεις βαλει και καλτσα????Εχετε τζακι????

Διαφημίσεις

εγω δεν εχω τζακι αλλα εχω παρει καλτσες και σακο για δωρα και σκοπευω να βαλω τον συζυγο να κανει τον Αγιο Βασιλη...

Οταν ο γιός ήταν δύο χρονών έβαλα τη μαμά μου κ μετά με ρωτούσε αν ήταν η γιαγιά αλλά ευτυχώς τον πείσαμε γιατί ήταν λίγο ανένδοτος, την επόμενη φορά δεν την ξαναπατάω, θα βάλω κάποιον που δεν έρχεται σε τόση επαφή μαζί του καθημερινά

καλημέρα κορίτσια δεν σας προλαβαίνω!!!!

ο άγιος βασίλης υπάρχει και όταν θα βρω λεφτάκια θα πάρω το κορίτσι στη φιλανδία στο χωριό του.

αχ τι φαντάζομαι πρωί πρωί!!!

υπάρχει μια φανταστική εκδρομή!!!

δεν είναι κακό στο σπίτι κάποιον να φοβούνται...δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπάνε!!

βίκυ να πεις στην πεθερά ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει από την προ χριστού εποχή!!!

κάποτε τα παιδάκια πέθαιναν από ανεμοβλογιά,έχει προχωρήσει η επιστήμη!!

ήρθαν και οι ξερόλες πεθερές και μανάδες!!!

σε λίγο όλα θα περπατάνε τα ζουζουνάκια μας!!!

μεγαλώνουν βρε κορίτσια!!!

Βλεπω εσυ τα κανεις ολα σωστα....Εχεις βαλει και καλτσα????Εχετε τζακι????

Δυστυχώς δεν έχουμε τZάκι :( τα βάζω στο πάτωμα τα δωρα , κάλτσα έχω μια πισω από την πόρτα αλλα για φιγούρα

Επεξεργάστηκαν by jesgk

τέλειο!!!

:D

θέλω κι εγώ να της το κάνουμε αργότερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...