Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ, με το χάλι που έχει ο ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα, το 'χω πάρει απόφαση ότι δεν θα κάνω καριέρα και δεν πορώνομαι με δουλειά.

Μόνο αχαριστία αντιμετώπισα τόσα χρόνια. Παίρνω ότι δικαιούμαι, κάνω ότι υποχρεούμαι (και ΜΟΝΟ) και πάω σπίτι μου, στην οικογένεια, στους φίλους μου, κλπ. :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοίτα υστερική δεν είμαι κι εγώ... όπως φαντάζομαι κι εσύ απλά δεν πάυει να σε τρελαίνει η ανησυχία. Οντως μεγάλη επέμβαση!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!! ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

Ευχαριστώ Τζεσικάκι μου! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ, με το χάλι που έχει ο ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα, το 'χω πάρει απόφαση ότι δεν θα κάνω καριέρα και δεν πορώνομαι με δουλειά.

Μόνο αχαριστία αντιμετώπισα τόσα χρόνια. Παίρνω ότι δικαιούμαι, κάνω ότι υποχρεούμαι (και ΜΟΝΟ) και πάω σπίτι μου, στην οικογένεια, στους φίλους μου, κλπ. :)

Αυτό μου έλεγε κ ο άντρας μου αλλά δεν τον άκουγα... είχα δώσει πραγματικά την ψυχή μου!!! Ισως γιατί οταν πήγα σ'αυτή την εταιρία ξεκίνησε κ το τμήμα κ ότι έγγραφα κ αρχεία χρησιμοποιούμε τα έφτιξα εγώ... αλλά εννοείται ότι δεν άκουσα ποτέ το ευχαριστώ κ ειμαι η πλεόν χαμηλόμισθη, παίρνω 900 ευρω ενώ όλοι οι υπόλοιποι από 1100 και πάνω

12 Ιουνίου, 8.30 το πρωί.

Ουφ, ουφ, βαθιές ανάσες, βαθιές ανάσες, βαθιές ανάσες!!!

maestriaki μου όλα καλά θα πάνε...

θα δεις...επέμβαση ρουτίνας δεν λένε?

μια χαρά...να σκέφτεσαι θετικά,είναι δύσκολο βέβαια,είναι και μωράκι!!

ευτηχώς δεν θα το θυμάται μετά...

Διαφημίσεις

ήρθα κι εγώ λοιπόν...έφτιαξα μια ωραία σαλατούλα κι ο μπαμπάς ετοίμασε το κορίτσι για ύπνο...βλέπουμε λαζόπουλο,δεν έχει τίποτα άλλο...

έχει δει καμμιά στο σκάι το harpers island???

εκεί χ$$%%^ πάνω μου εκεί το βλέπω...

μετά την εγκυμοσύνη δεν μπορώ να βλέπω θρίλερ καθόλου...

maestriaki μου όλα καλά θα πάνε...

θα δεις...επέμβαση ρουτίνας δεν λένε?

μια χαρά...να σκέφτεσαι θετικά,είναι δύσκολο βέβαια,είναι και μωράκι!!

ευτηχώς δεν θα το θυμάται μετά...

Ε, κοίτα, δεν είναι κι αμυγδαλές (δυστυχώς) :roll:.

Ναι, δεν θα θυμάται τπτ κι εγώ θα κάνω μεγάλη προσπάθεια να τα ξεχάσω!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ήρθα κι εγώ λοιπόν...έφτιαξα μια ωραία σαλατούλα κι ο μπαμπάς ετοίμασε το κορίτσι για ύπνο...βλέπουμε λαζόπουλο,δεν έχει τίποτα άλλο...

έχει δει καμμιά στο σκάι το harpers island???

εκεί χ$$%%^ πάνω μου εκεί το βλέπω...

μετά την εγκυμοσύνη δεν μπορώ να βλέπω θρίλερ καθόλου...

το βλέπω μου αρέσει... αλλά όπως είπα κ στο σύζυγο...."σε καμμια βδομάδα το βλέπω να τελειώνει." κάθε μέρα πεθαίνουν κι από 3":mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ε, κοίτα, δεν είναι κι αμυγδαλές (δυστυχώς) :roll:.

Ναι, δεν θα θυμάται τπτ κι εγώ θα κάνω μεγάλη προσπάθεια να τα ξεχάσω!

Πάλι άγχος θα είχες... μπορεί οι αμυγδαλές να μην είναι καμμια σοβαρή εγχείρηση αλλά εχει πάει κόσμος στο Αγιο Πετρο από αμυγδαλές... δεν παύει να είναι επέμβαση ...αλλά όπως είπαμε μην αγχώνεσαι!!!

Διαφημίσεις

το βλέπω μου αρέσει... αλλά όπως είπα κ στο σύζυγο...."σε καμμια βδομάδα το βλέπω να τελειώνει." κάθε μέρα πεθαίνουν κι από 3":mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:lol::lol::lol:

ΜΟΝΟ αυτό δεν είδα! Δεν προλαβαίνω να τα δω κι όλα! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πάλι άγχος θα είχες... μπορεί οι αμυγδαλές να μην είναι καμμια σοβαρή εγχείρηση αλλά εχει πάει κόσμος στο Αγιο Πετρο από αμυγδαλές... δεν παύει να είναι επέμβαση ...αλλά όπως είπαμε μην αγχώνεσαι!!!

Ναι, το άγχος θα το είχα. Αλλά, όπως σου είπα, είναι "λεπτή" επέμβαση. Είναι η τσουτσού του γμτ!!!

Πανάθεμα, μια ζωή για τις τσουτσούδες παιδευόμαστε. :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Exeis dikio..Otan leme MEGARA ennow tin pista pou kanoyn ta rallye..Den paei gia douleia..An eleipe gia douleia den tha to anefera KAN..Esy eisai kai stin Kriti, pou na ta ksereis..Synithws einai liges wres spiti..Oute me to pou mpainei tou lew na kanoume douleies, Pros Theou..DEn eimai oute ysteriki me tis douleies oute tipota!!!

Alla den ginetai na fwnazei oti den einai to spiti opws prepei kai aytos na min voithaei katholou!! Den toy lew na kanei douleies, TOU LEW NA KRATAEI to paidi gia na tis kanw egw..

ααα,ραλυ ειναι.οκ:roll:

καλα,εχω παρατηρησει οτι ολοι οι αντρες οταν ζοριζονται,δηλαδη εχουν πολλα στο κεφαλι τους,για να ξεχνιουνται,το ριχνουν σε διαφορα χομπι.ο ενας κουμπαρος μου στο playstation,ο αλλος με τις μηχανες,ο αντρας μου σ'ενα παιχνιδι στο λαπτοπ.ετσι ξεχνιουνται.

κι εμενα τα ιδια εκανε,μας εγραφε.κι ολο του γκρινιαζα.οταν ομως ειδε τι χανει με την μικρη,κι αλλαξε μυαλα,και βοηθαει πιο πολυ τωρα,απο μονος του.

12 Ιουνίου, 8.30 το πρωί.

Ουφ, ουφ, βαθιές ανάσες, βαθιές ανάσες, βαθιές ανάσες!!!

μην αγχωνεσαι καλε απο τωρα,εχεις μελλον ακομα.ολα καλα θα πανε.

Kαλησπέρα ήρθα κι εγώ!!! Μπήκα σπίτι πριν 45' !!!! Απ'τη δουλειά!!! Ναι !!!

Το πρόβλημα του συζυγου είναι ότι δεν του κάθομαι .. βαριέμαι κορίτσια πως να το κάνουμε;;;; Δεν το ζητάω... προτιμώ να κοιμηθώ... Και του βγήκε τώρα.. σε συνδυασμό που έχω μούτρα για τα λεφτά που νομίζω ότι με γράφει.

Καλά κ εμένα που λείπει τόσες ώρες για δουλειά πάλι με ενοχλεί κ΄έχω κ το άγχος μην παίζει γκόμενα... αν πήγαινε κ έξω βόλτες θα το είχα σίγουρο.. αλλά είπαμε είμαι παθολογικά ζηλιάρα. Το σάββατο έχει μια συνάντηση με κάτι άλλους κ θα λείπει... πάλι καλά που θα είναι μεσημέρι.!!!

μ'αρεσει τζες,που δεν του καθεσαι οπως λες,αλλα ζηλευεις κιολας.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...