Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   On 6/3/2025 at 9:18 ΠΜ, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Expand  

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 8

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ξερεις γιατι παει;;; Γιατι οταν εμενε με τους γονεις του, ΔΕΝ τον αφηνε ο πατερας του! Δεν ειχε παει ποτε..Τωρα βρηκε την ησυχια του..Εχει εμενα και δεν τρεχει τιποτα!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προσπ πραγματικα η αποψη σου μου αρεσει παρα πολυ..Οταν τα διαβαζω νιωθω οτι βαζω σε σειρα το μυαλο μου. Δεν κανω πλακα. Σε ευχαριστω παρα πολυ..Απλα σε ολα αυτα με τρομαζει το μετα, τι θα γινει με το παιδι. Αν ειμασταν μονοι μας θα ειχα ηδη χωρισει και δεν θα με ενοιαζε και καθολου..

yRf6p1.png

MyPrincess είπε:
Ελα ντε..Την Τζες τη βλεπεις και λες ΚΑΛΑ αυτη εχει 2 παιδια;;;;

Και προσεχει τον εαυτο της και κοκετα ειναι ΚΑΙ ΠαΛι παραπονο!!!

Οπως και η κολλητη μου!Μιση εμεινε παντα κουκλα ειναι και ο αντρας της ουτε να την φτυσει

Ε, δεν πάνε καλά οι άντρες!!

elenada είπε:
ωραια,μια χαρα.

α, δεν σας ειπα.τα ζευγαρια που ηρθανε και μου κανανε εκπληξη,οταν ηταν αρρωστη η μικρη,μου ειπανε και κατι ωραια πραγματα.οτι ειναι αρρωστη αυτη η εξαρτηση που εχω με την μικρη,και κακως δεν την αφηνω να την παρουνε στο χωριο τα πεθερικα μου.

η μια ειχε αφησει το μωρο 4 μηνες στο χωριο οταν εκανε 2ο.κι η αλλη τ'αφησε στην πεθερα 14 μηνων για να παει στην δουλεια.κι απανταω κι εγω,ουτε 2ο παιδι εχω,ουτε στην δουλεια ειμαι,οποτε γιατι να τ'αφησω?δηλαδη τα πηρα στο κρανιο!ειναι αρρωστια αυτο που κανω?

Σιγά που είσαι και άρρωστη!! Αυτές βολεύονται μάλλον :mrgreen:.

MyPrincess είπε:
Ax mia mamma ayto pou perigrafeis emeis den to EXOUME.. kai oute to eixame giati den meiname pote mazi prin to gamo..Den paizei thema gkomenas ayto to ypografw..

Κορίτσι μάλλον αυτό σας φταίει. Απότομη αλλαγή και δεν ήξερε τι να περιμένει ο ένας απ' τον άλλον.

MyPrincess είπε:
Ξερεις γιατι παει;;; Γιατι οταν εμενε με τους γονεις του, ΔΕΝ τον αφηνε ο πατερας του! Δεν ειχε παει ποτε..Τωρα βρηκε την ησυχια του..Εχει εμενα και δεν τρεχει τιποτα!

Μήπως πρέπει να τρέχει; Μήπως πρέπει να του ρίξεις ένα ξεχέσιμο;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα ήρθα κι εγώ!!! Μπήκα σπίτι πριν 45' !!!! Απ'τη δουλειά!!! Ναι !!!

Την Παρασκευή ζήτησα άδεια για να πάω το Θοδωρή μονοήμερη, δεν ήθελα να πάει με κανέναν άλλο αλλά η αφεντικίνα μου είχε άλλη άποψη.... πήγε το παρακαλετό σύννεφο... με τα πολλά φύγαμε από το γραφειο στις 7 και μετά πήγαμε να δούμε ένα νέο κτίριο κ φεύγοντας μου είπε οτι θα μου δώσει τελικά την άδεια. (ήδη άρχισα να παθαίνω εγκεφαλικό).

MyPrincess είπε:
Ελα ντε..Την Τζες τη βλεπεις και λες ΚΑΛΑ αυτη εχει 2 παιδια;;;;

Και προσεχει τον εαυτο της και κοκετα ειναι ΚΑΙ ΠαΛι παραπονο!!!

Το πρόβλημα του συζυγου είναι ότι δεν του κάθομαι .. βαριέμαι κορίτσια πως να το κάνουμε;;;; Δεν το ζητάω... προτιμώ να κοιμηθώ... Και του βγήκε τώρα.. σε συνδυασμό που έχω μούτρα για τα λεφτά που νομίζω ότι με γράφει.

MyPrincess είπε:
Den paei gia douleia..An eleipe gia douleia den tha to anefera KAN..Esy eisai kai stin Kriti, pou na ta ksereis..Synithws einai liges wres spiti..
Καλά κ εμένα που λείπει τόσες ώρες για δουλειά πάλι με ενοχλεί κ΄έχω κ το άγχος μην παίζει γκόμενα... αν πήγαινε κ έξω βόλτες θα το είχα σίγουρο.. αλλά είπαμε είμαι παθολογικά ζηλιάρα. Το σάββατο έχει μια συνάντηση με κάτι άλλους κ θα λείπει... πάλι καλά που θα είναι μεσημέρι.!!!

maestria77 είπε:
12 Ιουνίου, 8.30 το πρωί.

Ουφ, ουφ, βαθιές ανάσες, βαθιές ανάσες, βαθιές ανάσες!!!

Μην αγχώνεσαι κοπελιά!! Με το καλό η επέμβαση, φαντάζομαι ότι σε αγχώνει η αναισθησία!! Ολα καλά θα πάνε το έχω περάσει με το Θοδωρή για τις αμυγδαλές!!!

jesgk είπε:
Μην αγχώνεσαι κοπελιά!! Με το καλό η επέμβαση, φαντάζομαι ότι σε αγχώνει η αναισθησία!! Ολα καλά θα πάνε το έχω περάσει με το Θοδωρή για τις αμυγδαλές!!!

Φοβάμαι Τζες, Φ Ο Β Α Μ Α Ι !

Τώρα που οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία, δέθηκε κόμπος το στομάχι μου.

Όχι μόνο η αναισθησία. Και να πάνε όλα καλά, γιατί πολλά αγοράκια κάνουν 2 και 3 επεμβάσεις. Δεν πετυχαίνει πάντα με την πρώτη. :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

elenada είπε:
ωραια,μια χαρα.

α, δεν σας ειπα.τα ζευγαρια που ηρθανε και μου κανανε εκπληξη,οταν ηταν αρρωστη η μικρη,μου ειπανε και κατι ωραια πραγματα.οτι ειναι αρρωστη αυτη η εξαρτηση που εχω με την μικρη,και κακως δεν την αφηνω να την παρουνε στο χωριο τα πεθερικα μου.

η μια ειχε αφησει το μωρο 4 μηνες στο χωριο οταν εκανε 2ο.κι η αλλη τ'αφησε στην πεθερα 14 μηνων για να παει στην δουλεια.κι απανταω κι εγω,ουτε 2ο παιδι εχω,ουτε στην δουλεια ειμαι,οποτε γιατι να τ'αφησω?δηλαδη τα πηρα στο κρανιο!ειναι αρρωστια αυτο που κανω?

Απλά βολεύονται... και στο λέω εγώ που τα προσέχουν οι γονείς μου κ θα φύγουν τα παιδιά 2 μήνες.

Από τη στιγμή που δεν εργάζεσαι δεν υπάρχει λόγος να το στείλεις πουθενά το παιδί, αν ήταν μεγαλύτερη θα μπορούσε να περάσει μερικές μέρες με τη γιαγιά της.

Εγώ το 6μήνο που δεν δουλευα το καλοκαίρι είχα κατέβει μαζί στο χωριό. Αφησα το στ. εδώ κ κατέβηκα κάτω.

Ξέρω μητέρες που στο νήπιο τα παιδάκια τους τα άφηναν ολοήμερο ενώ δεν δούλευαν για να έχουν περισσοτερες ώρες στη διαθεσή τους κ αυτό το θεωρώ εντελώς παράλογο

maestria77 είπε:
Φοβάμαι Τζες, Φ Ο Β Α Μ Α Ι !

Τώρα που οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία, δέθηκε κόμπος το στομάχι μου.

Όχι μόνο η αναισθησία. Και να πάνε όλα καλά, γιατί πολλά αγοράκια κάνουν 2 και 3 επεμβάσεις. Δεν πετυχαίνει πάντα με την πρώτη. :roll:

Σε καταλαβαίνω!! Οση ώρα θα ειναι μεσα το παιδί θα σου περάσουν διάφορα απ'το μυαλό κ μονο όταν τον δεις θα ηρεμήσεις.

Προσπάθησε να είσαι ήρεμη για να είναι ήρεμος κ ο μικρός. Πόσο είπαμε διαρκεί η επέμβαση;;; Το έχω διαβάσει πως δεν αρκεί μια επέμβαση αλλά εύχομαι στη δική σας περίπτωση να μην ισχύσει αυτό

jesgk είπε:
Σε καταλαβαίνω!! Οση ώρα θα ειναι μεσα το παιδί θα σου περάσουν διάφορα απ'το μυαλό κ μονο όταν τον δεις θα ηρεμήσεις.

Προσπάθησε να είσαι ήρεμη για να είναι ήρεμος κ ο μικρός. Πόσο είπαμε διαρκεί η επέμβαση;;; Το έχω διαβάσει πως δεν αρκεί μια επέμβαση αλλά εύχομαι στη δική σας περίπτωση να μην ισχύσει αυτό

Ο γιατρός είπε ότι θα ξεμπερδέψουμε με μία, είναι τέτοια η περίπτωση, εκτός κι αν κάνει συρίγγιο, που είναι συνηθισμένο παρενέργεια ας το πούμε.

2,5 - 3 ώρες! Είναι μεγάλη επέμβαση :?.

Θα είμαι ήρεμη! Θα είμαι! Μπορώ να κάνω κι αλλιώς; Ευτυχώς ο Κώστας είναι πιο ψύχραιμος.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

maestria77 είπε:
Έλεος δεν ήθελα να σου δώσει άδεια για να πας το παιδί σου εκδρομή;; Τς, τς.

Τι δουλειά κάνεις αλήθεια;

Και πάλι καλά που μου έδωσε, παλιότερα που ήμουν μονη στο τμήμα δεν μου έδινε με τίποτα, ούτε με παρακάλια.

Είμαι υπεύθυνη τμήματος εξυπηρέτησης πελατών για παραλαβές ηλεκτρικών ειδών προς ανακύκλωση... ολο αυτο το μακρυνάρι δλδ. :twisted:

Στην πραγματικότητα δεν ασχολούμαι μόνο με το να ρυθμίζω τις παραλαβές κ να ενημερώνω οδηγούς κ πελάτες για το πρόγραμμα αλλά καταχωρώ ζυγολόγια απο τα εργοστάσια κ τιμολογώ στο τέλος του μήνα

Παλιότερα ειχα κ το τμήμα Logistics κ τα έσοδα έξοδα κ τις συνεργασίες με ιδιωτες αλλά δεν με έβλεπε το σπίτι κ παραλίγο να πάθω υστερία

maestria77 είπε:
Ο γιατρός είπε ότι θα ξεμπερδέψουμε με μία, είναι τέτοια η περίπτωση, εκτός κι αν κάνει συρίγγιο, που είναι συνηθισμένο παρενέργεια ας το πούμε.

2,5 - 3 ώρες! Είναι μεγάλη επέμβαση :?.

Θα είμαι ήρεμη! Θα είμαι! Μπορώ να κάνω κι αλλιώς; Ευτυχώς ο Κώστας είναι πιο ψύχραιμος.

Κοίτα υστερική δεν είμαι κι εγώ... όπως φαντάζομαι κι εσύ απλά δεν πάυει να σε τρελαίνει η ανησυχία. Οντως μεγάλη επέμβαση!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!! ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...