Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε Βικυ μου για 3/9/11 και ψαχνετε απο τωρα;;; Με το καλο!! Μαζι θα εχουμε επετειο..Εμεις παντρευτηκαμε 2/9 και βαφτισαμε τη μικρη 20/9..

ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΕΣΥ, ΘΑ ΕΧΩ ΧΩΡΙΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!

Κοριτσια ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!! Εχει παθει το νευρικο μου συστημα.. Μετα απο απειρους καυγαδες ο καλος μου αποφασισε ΠΑΛΙ να παει το σαββατο στα Μεγαρα να τρεξει κ να μας αφησει ολη μερα μονες μας..Στο σπιτι δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ, ουτε καν κραταει τη μικρη να κανω καμια δουλεια..ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;; 2 μερες σκουπιζω, σφουγγαριζω και η μικρη απο πισω μου τα κανει ΠΑΑΛΙ ΣΚΑΤΑ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!!! Τωρα τρωει κρακερακι κ τα εχει γεμισει παλι..

Το βραδυ ο αντρουλης μου πιανει το λαπτοπ και δεν το αφηνει με τιποτα, γιαυτο δεν μπαινω πολυ βραδυ πια..

Χτες ηρθε και το μονο που ειπε ειναι να παμε σε εναν ξαδερφο του, οταν του ειπα οτι πρεπει να κατσει να κανουμε καμια δουλεια μου ειπε οτι ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ και δεν ασχολειται.. ΝΙωθω πολυ χαλια...

μα δεν μας τα εξηγεις καλα βρε κοπελα μου.θα παει στα μεγαρα για δουλεια?στο σπιτι ειναι πολλες ωρες και δεν σας δινει σημασια?κι εσυ με το που μπαινει του λες να κανετε δουλειες?

εγω δεν ειμαι καλη στις συμβουλες περι σχεσεων,γτ ουτε τα δικα μου δεν μπορω να λυσω,αλλα εχω καταλαβει οτι

1.με την γκρινια δεν πετυχαινω τιποτα,αντιθετα μαλωνουμε πιο πολυ

2. αν δεν δει μερικα πραγματα απο μονος του,οσο και να τον πρηζω ακρη δεν βρισκω

δηλαδη σε πολλα κανω υπομονη,αλλα δεν ανεχομαι καποια πραγματα.

εσυ μου φαινεται ανεχεσαι τα παντα.μηπως παντα υποχωρεις εσυ για να μην τσακωνεστε μπροστα στο παιδι?αυτοπεποιθηση θελει οπως λεει κι η βικη,και να πατησεις ποδι,κα κοκοβικου!:D:tongue:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Elenada πώς είναι η μικρή? Έφαγε τίποτα? Την δικιά μου την έδωσε ντεπόν η πεθερά στις 12μιση και 4μιση που γύρισα απο τη δουλειά έκαιγε πάλι.:(:(:( Αλλά απο όρεξη και διάθεση ευτυχώς πάει καλά.

Elenada πώς είναι η μικρή? Έφαγε τίποτα? Την δικιά μου την έδωσε ντεπόν η πεθερά στις 12μιση και 4μιση που γύρισα απο τη δουλειά έκαιγε πάλι.:(:(:( Αλλά απο όρεξη και διάθεση ευτυχώς πάει καλά.

καλυτερα μου φαινεται,πιο ζωηρη,δεν εκλαιγε πααααρα πολυ.κοιμηθηκε τωρα.ηπιε κι 100μλ γαλα.

εσενα ανεβασε πολυ πυρετο?

καλυτερα μου φαινεται,πιο ζωηρη,δεν εκλαιγε πααααρα πολυ.κοιμηθηκε τωρα.ηπιε κι 100μλ γαλα.

εσενα ανεβασε πολυ πυρετο?

Ούτε που ξέρω. Όταν είναι ζεστή μόνο στο πλάι στο μέτωπο έχει δέκατα. όταν καίει όλο το μέτωπο τότε έχει πυρετό. γύρω στο 38 - 38,2 την έκοψα.

Ούτε που ξέρω. Όταν είναι ζεστή μόνο στο πλάι στο μέτωπο έχει δέκατα. όταν καίει όλο το μέτωπο τότε έχει πυρετό. γύρω στο 38 - 38,2 την έκοψα.

α,κι εσυ με το ματι τον μετρας τον πυρετο,ε?κι εγω σταματησα να της βαζω θερμομετρο,κι οταν την νιωθω πολυ ζεστη της δινω αντιπυρετικο,και μπανακι.

περαστικα σας.τι ειναι κι αυτο παλι?η γεωργιτσα κι η χριστουλα κανουν συμπαρασταση στην Αντζελινα?

εσυ με τον αντρουλη,καλα?δεν του κρατας μουτρα πλεον,ε?

Διαφημίσεις

α,κι εσυ με το ματι τον μετρας τον πυρετο,ε?κι εγω σταματησα να της βαζω θερμομετρο,κι οταν την νιωθω πολυ ζεστη της δινω αντιπυρετικο,και μπανακι.

περαστικα σας.τι ειναι κι αυτο παλι?η γεωργιτσα κι η χριστουλα κανουν συμπαρασταση στην Αντζελινα?

εσυ με τον αντρουλη,καλα?δεν του κρατας μουτρα πλεον,ε?

Δεν μπορώ να της βάλω θερμόμετρο μόνη μου. Χτυπιέται και ουρλιάζει.Αν δεν κρυώσει το επόμενο μισάωρο τότε μπανάκι γιατί ούτε τις κομπρεσες θέλει. Με τον αντρούλη καλά αφού μου ζήτησε συγνώμη και του εξήγησα οτι δεν του αφήνω περιθώριο για τέτοια λάθη.

Δεν μπορώ να της βάλω θερμόμετρο μόνη μου. Χτυπιέται και ουρλιάζει.Αν δεν κρυώσει το επόμενο μισάωρο τότε μπανάκι γιατί ούτε τις κομπρεσες θέλει. Με τον αντρούλη καλά αφού μου ζήτησε συγνώμη και του εξήγησα οτι δεν του αφήνω περιθώριο για τέτοια λάθη.

ωραια,μια χαρα.

α, δεν σας ειπα.τα ζευγαρια που ηρθανε και μου κανανε εκπληξη,οταν ηταν αρρωστη η μικρη,μου ειπανε και κατι ωραια πραγματα.οτι ειναι αρρωστη αυτη η εξαρτηση που εχω με την μικρη,και κακως δεν την αφηνω να την παρουνε στο χωριο τα πεθερικα μου.

η μια ειχε αφησει το μωρο 4 μηνες στο χωριο οταν εκανε 2ο.κι η αλλη τ'αφησε στην πεθερα 14 μηνων για να παει στην δουλεια.κι απανταω κι εγω,ουτε 2ο παιδι εχω,ουτε στην δουλεια ειμαι,οποτε γιατι να τ'αφησω?δηλαδη τα πηρα στο κρανιο!ειναι αρρωστια αυτο που κανω?

ωραια,μια χαρα.

α, δεν σας ειπα.τα ζευγαρια που ηρθανε και μου κανανε εκπληξη,οταν ηταν αρρωστη η μικρη,μου ειπανε και κατι ωραια πραγματα.οτι ειναι αρρωστη αυτη η εξαρτηση που εχω με την μικρη,και κακως δεν την αφηνω να την παρουνε στο χωριο τα πεθερικα μου.

η μια ειχε αφησει το μωρο 4 μηνες στο χωριο οταν εκανε 2ο.κι η αλλη τ'αφησε στην πεθερα 14 μηνων για να παει στην δουλεια.κι απανταω κι εγω,ουτε 2ο παιδι εχω,ουτε στην δουλεια ειμαι,οποτε γιατι να τ'αφησω?δηλαδη τα πηρα στο κρανιο!ειναι αρρωστια αυτο που κανω?

Όχι βέβαια, δεν είναι. Στην μεγάλη ανάγκη ίσως τα έστελνα και στην περίπτωση που το παιδί ήταν μεγαλύτερο και μου εξέφραζε την επιθυμία να μείνει στο χωριό μια βδομάδα πιστεύω θα ήταν κρίμα να το αρνηθώ. Αλλά κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει.Καθένας κάνει τις επιλογές του για τους δικούς του λόγους. Εγώ πρώτη φορά έστειλα την Γεωργίτσα να κοιμηθεί στην μαμά μου την Παρασκευή που βγήκα και αυτό εκείνη τη βδομάδα την κρατούσε η μαμά μου τα πρωινά και είδα περνούσε καλά.

Όχι βέβαια, δεν είναι. Στην μεγάλη ανάγκη ίσως τα έστελνα και στην περίπτωση που το παιδί ήταν μεγαλύτερο και μου εξέφραζε την επιθυμία να μείνει στο χωριό μια βδομάδα πιστεύω θα ήταν κρίμα να το αρνηθώ. Αλλά κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει.Καθένας κάνει τις επιλογές του για τους δικούς του λόγους. Εγώ πρώτη φορά έστειλα την Γεωργίτσα να κοιμηθεί στην μαμά μου την Παρασκευή που βγήκα και αυτό εκείνη τη βδομάδα την κρατούσε η μαμά μου τα πρωινά και είδα περνούσε καλά.

1ον,αλλο η μαμα,αλλο η πεθερα,κατα την γνωμη μου.γτ οπως σας εχω ξαναπει η πεθερα την υπεραγαπαει,αλλα ειναι στον κοσμο της.

2ον,δεν μιλαμε για 1 μερα,αλλα για βδομαδα,και βαλε.

3ον,το χωριο ειναι 1,5 ωρα μακρια,με επικινδυνες στροφες,και στο καθισματακι η πεθερα με το ζορι την βαζει,δηλαδη μονο οταν ειμαι εγω μαζι.

αυτα βεβαια,δεν τους τα ειπα,γτ ηταν κι η πεθερα μπροστα.

παντως,αν παω στην δουλεια,και δεν εχω ποιος να την κρατησει,θα την αφησω.αλλα μονο τοτε.

παω τωρα γτ ξυπνησε και κλαιει.θα την παω καμμια βολτα στην γειτονια με το καροτσι να ξεσκασει.τα λεμε!

εδώ είμαι κι εγώ...ξάπλωσαμε λίγο το μεσημέρι,έβαλά ψωμί να γίνεται στον αρτοπαρασκευαστή...ο άντρας μου έχει πάει στην αποθήκη των γονιών που έχουμε βάλει το εμπόρευμα να τακτοποιήσει,γιατί θα χρειαστεί χώρο κι ο μπαμπάς μου.

ήθελα σήμερα το απογευματάκι να κατέβουμε πόλη...μάλλον αύριο...

έχει μια ωραία δροσιά στο μπαλκόνι...

σωσίβιο και βαρκούλα έχουμε από πέρσυ,πήραμε και μπρατσάκια...οπότε θα δούμε τι θα μας βολέψει...

φέτος δεν θα βγαίνουν από τη θάλασσα...

πέρσυ 10-15 λεπτά έμενε μέσα...

έπεπλεε ανάσκελα κι ο μπαμπάς της κρατούσε μόνο το κεφάλι...

και της κάναμε και βουτιές!!!

πολύ γέλιο...

βρε πρινσέσσα κι εγώ δεν έχω καταλάβει τι γίνεται...

δλδ καμμία επικοινωνία?

έτσι ήταν και πριν το παιδί?

ένα ζευγάρι έχει κοινό πρόγραμμα...δεν γίνεται αλλού ο ένας,αλλού ο άλλος...

είτε έχουν παιδί,είτε όχι.

το δικό μας πρόγραμμα παράδειγμα δεν έχει αλλάξει πολύ, πριν και μετά το παιδί.

τι να πω??δύσκολη κατάσταση...

δλδ δεν θέλει να είναι καθόλου σπίτι?

εγώ δεν θα το δεχόμουν με τίποτα...

μαζί παντού...

και ξέρεις που πηγαίνει??

Διαφημίσεις

μα δεν μας τα εξηγεις καλα βρε κοπελα μου.θα παει στα μεγαρα για δουλεια?στο σπιτι ειναι πολλες ωρες και δεν σας δινει σημασια?κι εσυ με το που μπαινει του λες να κανετε δουλειες?

εγω δεν ειμαι καλη στις συμβουλες περι σχεσεων,γτ ουτε τα δικα μου δεν μπορω να λυσω,αλλα εχω καταλαβει οτι

1.με την γκρινια δεν πετυχαινω τιποτα,αντιθετα μαλωνουμε πιο πολυ

2. αν δεν δει μερικα πραγματα απο μονος του,οσο και να τον πρηζω ακρη δεν βρισκω

δηλαδη σε πολλα κανω υπομονη,αλλα δεν ανεχομαι καποια πραγματα.

εσυ μου φαινεται ανεχεσαι τα παντα.μηπως παντα υποχωρεις εσυ για να μην τσακωνεστε μπροστα στο παιδι?αυτοπεποιθηση θελει οπως λεει κι η βικη,και να πατησεις ποδι,κα κοκοβικου!:D:tongue:

Exeis dikio..Otan leme MEGARA ennow tin pista pou kanoyn ta rallye..Den paei gia douleia..An eleipe gia douleia den tha to anefera KAN..Esy eisai kai stin Kriti, pou na ta ksereis..Synithws einai liges wres spiti..Oute me to pou mpainei tou lew na kanoume douleies, Pros Theou..DEn eimai oute ysteriki me tis douleies oute tipota!!!

Alla den ginetai na fwnazei oti den einai to spiti opws prepei kai aytos na min voithaei katholou!! Den toy lew na kanei douleies, TOU LEW NA KRATAEI to paidi gia na tis kanw egw..

yRf6p1.png

1ον,αλλο η μαμα,αλλο η πεθερα,κατα την γνωμη μου.γτ οπως σας εχω ξαναπει η πεθερα την υπεραγαπαει,αλλα ειναι στον κοσμο της.

2ον,δεν μιλαμε για 1 μερα,αλλα για βδομαδα,και βαλε.

3ον,το χωριο ειναι 1,5 ωρα μακρια,με επικινδυνες στροφες,και στο καθισματακι η πεθερα με το ζορι την βαζει,δηλαδη μονο οταν ειμαι εγω μαζι.

αυτα βεβαια,δεν τους τα ειπα,γτ ηταν κι η πεθερα μπροστα.

παντως,αν παω στην δουλεια,και δεν εχω ποιος να την κρατησει,θα την αφησω.αλλα μονο τοτε.

παω τωρα γτ ξυπνησε και κλαιει.θα την παω καμμια βολτα στην γειτονια με το καροτσι να ξεσκασει.τα λεμε!

γιατί να το "παρκάρεις" το παιδί εφόσον δεν υπάρχει ανάγκη για την ώρα?όταν θα δουλεύει θα είναι αλλιώς...

δεν είναι εξάρτηση,είναι λογική,το παιδί το κάνουμε γιατί το θελούμε,όχι γιατί φτάσαμε σε ηλικία για παιδί!!!

κι εγώ μπορεί να λέω ότι δεν έχω κανέναν να μου το κρατήσει,αλλά τώρα δεν υπάρχει λόγος.

εδώ είμαι κι εγώ...ξάπλωσαμε λίγο το μεσημέρι,έβαλά ψωμί να γίνεται στον αρτοπαρασκευαστή...ο άντρας μου έχει πάει στην αποθήκη των γονιών που έχουμε βάλει το εμπόρευμα να τακτοποιήσει,γιατί θα χρειαστεί χώρο κι ο μπαμπάς μου.

ήθελα σήμερα το απογευματάκι να κατέβουμε πόλη...μάλλον αύριο...

έχει μια ωραία δροσιά στο μπαλκόνι...

σωσίβιο και βαρκούλα έχουμε από πέρσυ,πήραμε και μπρατσάκια...οπότε θα δούμε τι θα μας βολέψει...

φέτος δεν θα βγαίνουν από τη θάλασσα...

πέρσυ 10-15 λεπτά έμενε μέσα...

έπεπλεε ανάσκελα κι ο μπαμπάς της κρατούσε μόνο το κεφάλι...

και της κάναμε και βουτιές!!!

πολύ γέλιο...

βρε πρινσέσσα κι εγώ δεν έχω καταλάβει τι γίνεται...

δλδ καμμία επικοινωνία?

έτσι ήταν και πριν το παιδί?

ένα ζευγάρι έχει κοινό πρόγραμμα...δεν γίνεται αλλού ο ένας,αλλού ο άλλος...

είτε έχουν παιδί,είτε όχι.

το δικό μας πρόγραμμα παράδειγμα δεν έχει αλλάξει πολύ, πριν και μετά το παιδί.

τι να πω??δύσκολη κατάσταση...

δλδ δεν θέλει να είναι καθόλου σπίτι?

εγώ δεν θα το δεχόμουν με τίποτα...

μαζί παντού...

και ξέρεις που πηγαίνει??

Ax mia mamma ayto pou perigrafeis emeis den to EXOUME.. kai oute to eixame giati den meiname pote mazi prin to gamo..Den paizei thema gkomenas ayto to ypografw..

yRf6p1.png

οκ..

τοτε (θα κανω το δικηγορο του διαβολου τωρα)

αφου η μια ειναι αντικειμενικα κουκλα και περιποιημενη και η αλλη ναι μεν δεν εχει κουραγιο αλλα προσπαθει τοτε σας μενει να δειτε τι συμβαινει οταν δεν ειναι μαζι σας..

και γιατι προτιμουν να μην ειναι μαζι σας?

εγω απο εκει θα ξεκινουσα γιατι το να μην ειναι μαζι σας δεν σημαινει αυτοματα και αλλη σχεση.. μπορει να χαλαρωνουν με το να ειναι με φιλους που νοιωθουν τον παλιο καλο ελευθερο εαυτο τους..

η οντως να εργαζονται και αν αυτο αποφερει καρπους ιδιως εκει δεν μπορει κανεις να πει κουβεντα..

ειναι δυσκολο για πολλους ανδρες να συμβιβαστουν με την εγγαμη (με παιδια) ζωη..και αν τα οικονομικα ειναι χαλια εκει χρυσωνει το χαπι..

τωρα απανταω και προσωπικα...μονη σου myprincess λες οτι θα καταληξεις να χωρισεις..

αρα ηδη ξερεις τι επιλογες εχεις...

α) η να χωρισεις με οτι αυτο συνεπαγεται..

β) η να υποχωρεις αλλα και να παλεψεις για κατι καλυτερο μεσα σε αυτο το γαμο..αλλα μαλλον αυτο θα γινεται διαρκως..

εσυ εχεις το καρπουζι, εσυ και το μαχαιρι...απο τον συζυγο μαλλον δεν θα λεγα οτι εχεις να περιμενεις κατι..

μαλλον λειτουργει σαν παιδακι που περιμενει τη μαμα να λυνει ολα τα θεματα.. αρκει να μην τον σκοτιζεις.. (βαση αυτων που λες βεβαια..το παιδι δεν το ξερω καν..)

ελπιζω να πανε τα πραγματα καλυτερα κοριτσια γιατι δεν ειναι ευχαριστο για κανεναν να βλεπει το σπιτι του να καταρρεει..

θα συμφωνήσω με την προσπ!!!!με εκφράζει το ποστ!!!

αναγκαστικά:tongue::tongue: συμπίπτουν οι απόψεις μας ώρες ώρες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...