Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   On 6/3/2025 at 9:18 ΠΜ, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Expand  

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 8

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

viki 1 είπε:
και εγώ αυτό νομίζω γιατί κρατάει το κεφάλι αρκετά πιο ψηλά απο την επιφάνεια του νερού.

Άσε που είναι και πολύ χαριτωμένα όταν κάθονται σε τέτοιο σωσίβιο!!! :-D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν θυμάμαι εταιρία. Βαθμό προστασίας όσο πιο υψηλό βρίσκω.

Φέτος δεν του πήρα, του βάζω (όποτε τον βγάζω με ήλιο, γιατί ακόμα δε λέει να στρώσει ο καιρός εδώ) την δική μου, Κορρές, βαθμός προστασίας 50! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Και εγώ τον πιο υψηλό δείκτη της βάζω γιατί είναι πολύ άσπρη και ο γιατρός μου είπε επειδή είναι και ξανθούλα και γαλανομάτα είναι πολύ ευαίσθητη, 50 επομένως πρέπει να είναι και αν δεν κάνω λάθος προδέρμ.

maestria77 είπε:
Δεν θυμάμαι εταιρία. Βαθμό προστασίας όσο πιο υψηλό βρίσκω.

Φέτος δεν του πήρα, του βάζω (όποτε τον βγάζω με ήλιο, γιατί ακόμα δε λέει να στρώσει ο καιρός εδώ) την δική μου, Κορρές, βαθμός προστασίας 50! :D

κορρέ έπαιρνα στην εγκυμοσύνη βαφή για μαλλιά και μια κρέμα για να μην κάνω ραγάδες.

Διαφημίσεις

Βρε Βικυ μου για 3/9/11 και ψαχνετε απο τωρα;;; Με το καλο!! Μαζι θα εχουμε επετειο..Εμεις παντρευτηκαμε 2/9 και βαφτισαμε τη μικρη 20/9..

ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΕΣΥ, ΘΑ ΕΧΩ ΧΩΡΙΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!

Κοριτσια ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!! Εχει παθει το νευρικο μου συστημα.. Μετα απο απειρους καυγαδες ο καλος μου αποφασισε ΠΑΛΙ να παει το σαββατο στα Μεγαρα να τρεξει κ να μας αφησει ολη μερα μονες μας..Στο σπιτι δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ, ουτε καν κραταει τη μικρη να κανω καμια δουλεια..ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;; 2 μερες σκουπιζω, σφουγγαριζω και η μικρη απο πισω μου τα κανει ΠΑΑΛΙ ΣΚΑΤΑ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!!! Τωρα τρωει κρακερακι κ τα εχει γεμισει παλι..

Το βραδυ ο αντρουλης μου πιανει το λαπτοπ και δεν το αφηνει με τιποτα, γιαυτο δεν μπαινω πολυ βραδυ πια..

Χτες ηρθε και το μονο που ειπε ειναι να παμε σε εναν ξαδερφο του, οταν του ειπα οτι πρεπει να κατσει να κανουμε καμια δουλεια μου ειπε οτι ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ και δεν ασχολειται.. ΝΙωθω πολυ χαλια...

yRf6p1.png

MyPrincess είπε:
Βρε Βικυ μου για 3/9/11 και ψαχνετε απο τωρα;;; Με το καλο!! Μαζι θα εχουμε επετειο..Εμεις παντρευτηκαμε 2/9 και βαφτισαμε τη μικρη 20/9..

Κοριτσια ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!! Εχει παθει το νευρικο μου συστημα.. Μετα απο απειρους καυγαδες ο καλος μου αποφασισε ΠΑΛΙ να παει το σαββατο στα Μεγαρα να τρεξει κ να μας αφησει ολη μερα μονες μας..Στο σπιτι δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ, ουτε καν κραταει τη μικρη να κανω καμια δουλεια..ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;; 2 μερες σκουπιζω, σφουγγαριζω και η μικρη απο πισω μου τα κανει ΠΑΑΛΙ ΣΚΑΤΑ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!!! Τωρα τρωει κρακερακι κ τα εχει γεμισει παλι..

Το βραδυ ο αντρουλης μου πιανει το λαπτοπ και δεν το αφηνει με τιποτα, γιαυτο δεν μπαινω πολυ βραδυ πια..

Χτες ηρθε και το μονο που ειπε ειναι να παμε σε εναν ξαδερφο του, οταν του ειπα οτι πρεπει να κατσει να κανουμε καμια δουλεια μου ειπε οτι ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ και δεν ασχολειται.. ΝΙωθω πολυ χαλια...

Βρε κορίτσι μου σοβαρά μιλάς;;;

Τόσο πια δεν επικοινωνείτε; Κάθισες να του μιλήσεις ήρεμα μπας και σε καταλάβει;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

MyPrincess είπε:

Ναι βρε πρινσέσα. Πανικός γίνεται. Δε θέλω μετά να συμβιβαστώ με ημερομηνία. Η κοπέλα που μιλήσαμε χθες μου είπε να μην αγχώνομαι ακόμα αλλά τον Αύγουστο μετά τις διακοπές τους όλοι αρχίζουν εντατικό ψάξιμο και έχει πολλές κρατήσεις. Άσε που με τον πολιτικό μας έχουν επαναπαυτεί οι οικογένειες και μόνο μια κράτηση με προκαταβολή θα τους χτυπήσει τον κώδονα για να κάνουν καμιά οικονομία.Προβλέπονται πολλά έξοδα.

Ρε συ για κάποιο λόγο ο άντρας σου είναι αλλού. Εννοώ στον κόσμο του, όχι κάτι πονηρό.Μήπως θεωρεί οτι πλέον είσαι πιο πολύ μάνα όπως είπε της Τζές? Μήπως να έκανες τίποτα αλλαγές και να γινόσουνα κανένα ζόρικο γκομενάκι και να πει αμάν για να σε ξαναέχει?

maestria77 είπε:
Βρε κορίτσι μου σοβαρά μιλάς;;;

Τόσο πια δεν επικοινωνείτε; Κάθισες να του μιλήσεις ήρεμα μπας και σε καταλάβει;;

εσυ εισαι που χες πει το βαθυστοχαστρο και ειλικρινα πραγματικο

"αν ειναι στραβο το καλουπι ολα ειναι στραβα???"

να σου ξαναπω μπραβο..

οσο για την φιλη μας που περναει δυσκολα οι επιλογες ειναι πολυ συγκεκριμενες..και ειναι σε ηλικια που ξερει τι μπορει να κανει..αν το "πρεπει" μπορει να συμβαδισει με το "μπορει" εχει καλως αλλιως καλα κουραγια..

viki 1 είπε:
Μήπως θεωρεί οτι πλέον είσαι πιο πολύ μάνα όπως είπε της Τζές? Μήπως να έκανες τίποτα αλλαγές και να γινόσουνα κανένα ζόρικο γκομενάκι και να πει αμάν για να σε ξαναέχει?

Καλα αυτο της Jesgk ηταν ανεπαναληπτο..

αν η jesgk ειναι μονο μανα αλοιμονο αν ειχε εμενα γυναικα του..

το κερατο θα το χα εξασφαλισμενο...

ανδρες παιδι μου.. τι να λεμε τωρα..:rolleyes:

Διαφημίσεις

Το εχουμε συζητησει απειρες φορες και παντα ηρεμα..Σε σπανιες περιπτωσεις τσακωνομαστε..Δεν ξερω που ειναι, εδω παντως δεν ειναι..

Αφου νιωθω χαλια ρε κοριτσια με τοση πιεση..Τι ζορικο γκομενακι να γινω..Δεν εχω ορεξη για τιποτα..Λες και αν κανω κατι θα μου δωσει σημασια..Οτι και να κανω λεει ενα καλη εισαι κ τελειωνει το θεμα..

Τοτε Βικυ μου καλα κανεις..Να γινουν ολα οπως τα θες..

Προσπ δεν ξερω ειλικρινα τι πρεπει να κανω..

yRf6p1.png

prosperous είπε:
Καλα αυτο της Jesgk ηταν ανεπαναληπτο..

αν η jesgk ειναι μονο μανα αλοιμονο αν ειχε εμενα γυναικα του..

το κερατο θα το χα εξασφαλισμενο...

ανδρες παιδι μου.. τι να λεμε τωρα..:rolleyes:

Ελα ντε..Την Τζες τη βλεπεις και λες ΚΑΛΑ αυτη εχει 2 παιδια;;;;

Και προσεχει τον εαυτο της και κοκετα ειναι ΚΑΙ ΠαΛι παραπονο!!!

Οπως και η κολλητη μου!Μιση εμεινε παντα κουκλα ειναι και ο αντρας της ουτε να την φτυσει

yRf6p1.png

MyPrincess είπε:
Το εχουμε συζητησει απειρες φορες και παντα ηρεμα..Σε σπανιες περιπτωσεις τσακωνομαστε..Δεν ξερω που ειναι, εδω παντως δεν ειναι..

Αφου νιωθω χαλια ρε κοριτσια με τοση πιεση..Τι ζορικο γκομενακι να γινω..Δεν εχω ορεξη για τιποτα..Λες και αν κανω κατι θα μου δωσει σημασια..Οτι και να κανω λεει ενα καλη εισαι κ τελειωνει το θεμα..

Τοτε Βικυ μου καλα κανεις..Να γινουν ολα οπως τα θες..

Προσπ δεν ξερω ειλικρινα τι πρεπει να κανω..

Κουκλίτσα αυτοπεπόιθεση θέλει. Απο εκεί αν ξεκινήσεις και πατήσεις ΚΑΛΑ στα πόδια σου θα εκπέμπει και στα μάτια σου. Και ένα ένα σιγά θα αλλάξουν, αφού αρχίζεις να αλλάζεις εσύ πρώτα βέβαια.

οκ..

τοτε (θα κανω το δικηγορο του διαβολου τωρα)

αφου η μια ειναι αντικειμενικα κουκλα και περιποιημενη και η αλλη ναι μεν δεν εχει κουραγιο αλλα προσπαθει τοτε σας μενει να δειτε τι συμβαινει οταν δεν ειναι μαζι σας..

και γιατι προτιμουν να μην ειναι μαζι σας?

εγω απο εκει θα ξεκινουσα γιατι το να μην ειναι μαζι σας δεν σημαινει αυτοματα και αλλη σχεση.. μπορει να χαλαρωνουν με το να ειναι με φιλους που νοιωθουν τον παλιο καλο ελευθερο εαυτο τους..

η οντως να εργαζονται και αν αυτο αποφερει καρπους ιδιως εκει δεν μπορει κανεις να πει κουβεντα..

ειναι δυσκολο για πολλους ανδρες να συμβιβαστουν με την εγγαμη (με παιδια) ζωη..και αν τα οικονομικα ειναι χαλια εκει χρυσωνει το χαπι..

τωρα απανταω και προσωπικα...μονη σου myprincess λες οτι θα καταληξεις να χωρισεις..

αρα ηδη ξερεις τι επιλογες εχεις...

α) η να χωρισεις με οτι αυτο συνεπαγεται..

β) η να υποχωρεις αλλα και να παλεψεις για κατι καλυτερο μεσα σε αυτο το γαμο..αλλα μαλλον αυτο θα γινεται διαρκως..

εσυ εχεις το καρπουζι, εσυ και το μαχαιρι...απο τον συζυγο μαλλον δεν θα λεγα οτι εχεις να περιμενεις κατι..

μαλλον λειτουργει σαν παιδακι που περιμενει τη μαμα να λυνει ολα τα θεματα.. αρκει να μην τον σκοτιζεις.. (βαση αυτων που λες βεβαια..το παιδι δεν το ξερω καν..)

ελπιζω να πανε τα πραγματα καλυτερα κοριτσια γιατι δεν ειναι ευχαριστο για κανεναν να βλεπει το σπιτι του να καταρρεει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...