Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   22 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Expand  

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 8

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

jesgk είπε:

και σιγά τη γυναίκα που είναι η Τάμτα

Εγώ αν την έβλεπα στο δρόμο πιθανώς να μην την αναγνώριζα γιατί απλά περνάει απαρατήρητη. Δεν έχει τίποτα που να σου μένει.

Η Ταμτα ειναι Α Π Α Ι Σ Ι Α... αν το look Της ηταν πιο προσεγμενο ισως να λεγε κατι αλλα ειναι Ανατολικο μπλοκ και της φαινεται...(δεν ειμαι ρατσιστρια..αυτη ειναι απ αλλου...)

Αλλα το κοινο τους τραγουδι ειναι σουπερ...

Ρε κορίτσια, τώρα που αναφέρθηκε για μαγιώ, θυμήθηκα την εξής απορία, πως τα βάζουμε στη θάλασσα σ' αυτή την ηλικία;

Με μπρατσάκια; Με σωσίβιο που είναι σαν καθισματάκι; Έχετε ιδέα;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

maestria77 είπε:
Ρε κορίτσια, τώρα που αναφέρθηκε για μαγιώ, θυμήθηκα την εξής απορία, πως τα βάζουμε στη θάλασσα σ' αυτή την ηλικία;

με σωσιβιο καθισματακι.. τα μπρατσακια ειναι πελωρια και ακομη και να βρεθουν στο μεγεθος τους θα ειναι αβολα..δεν εχουν ακομη αισθηση του χωρου και τι πρεπει να κανουν.. ειμαι υπερ του σωσιβιου η ακομη και χωρις αυτο δηλαδη να την κραταω αγκαλιτσα..

maestria77 είπε:

deep throat

λαθος παραθεση.. για την Ταμτα πηγαινε

prosperous είπε:
με σωσιβιο καθισματακι.. τα μπρατσακια ειναι πελωρια και ακομη και να βρεθουν στο μεγεθος τους θα ειναι αβολα..δεν εχουν ακομη αισθηση του χωρου και τι πρεπει να κανουν.. ειμαι υπερ του σωσιβιου η ακομη και χωρις αυτο δηλαδη να την κραταω αγκαλιτσα..

Είναι πολύ κινητικός, θα μας τρελάνει αγκαλιά.

Αλλά είναι μεγαλόσωμος και δεν ξέρω αν το καθισματάκι θα μας βολέψει. Θα πάω να ψάξω.

Ελπίζω, λόγω εγχείρησης, να προλάβει να κάνει κανένα μπάνιο το μωρό μου :?.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

maestria77 είπε:

Εγώ την έχω βαρκούλα, σωσίβιο σαμπρέλα με τρύπες που περνάνε τα πόδια σαν καρεκλίτσα δηλαδή και αυτό το γιλέκο:

http://cgi.ebay.com/Sea-Doo-Infant-C...item19bbfb0d74

ότι βολέψει. Δεν ξέρω. Πέρισυ στη βαρκούλα την έβαζα γιατί φοβόμουν μην αρρωστήσει. Άντε να τη βουτούσα και λιγάκι αν ήταν αρκετά ζεστο το νερό.

Διαφημίσεις

viki 1 είπε:
Εγώ την έχω βαρκούλα, σωσίβιο σαμπρέλα με τρύπες που παιρνάνε τα πόδια σαν καρεκλίτσα δηλαδή και αυτό το γιλέκο:

http://cgi.ebay.com/Sea-Doo-Infant-C...item19bbfb0d74

ότι βολέψει. Δεν ξέρω. Πέρισυ στη βαρκούλα την έβαζα γιατί φοβόμουν μην αρρωστήσει. Άντε να τη βουτούσα και λιγάκι αν ήταν αρκετά ζεστο το νερό.

περσι την εβαζα αβερτα στη θαλασσα ολο τον Ιουλιο και Αυγουστο αλλα μεχρι 5 λεπτα το πολυ 10. Τρελλαινοταν για το νερο.. φετος δεν ξερω τι θα κανει..της αρεσει το μπανιο αλλα εχει ηδη αρχισει κατι κουλα οπως πχ να φωναζει οταν της βρεχω το κεφαλι..

νομιζω οτι το σωσιβιο με τις τρυπουλες για τα ποδαρακια ειναι οτι πρεπει σε αυτη την ηλικια.

prosperous είπε:
περσι την εβαζα αβερτα στη θαλασσα ολο τον Ιουλιο και Αυγουστο αλλα μεχρι 5 λεπτα το πολυ 10. Τρελλαινοταν για το νερο.. φετος δεν ξερω τι θα κανει..της αρεσει το μπανιο αλλα εχει ηδη αρχισει κατι κουλα οπως πχ να φωναζει οταν της βρεχω το κεφαλι..

νομιζω οτι το σωσιβιο με τις τρυπουλες για τα ποδαρακια ειναι οτι πρεπει σε αυτη την ηλικια.

Κι εγώ και εύχομαι να βρω το κατάλληλο, γιατί -όπως είπα- είναι μεγαλόσωμος ο δικός μου! Άσε που είναι Ταρζανάκι κανονικό!

Πέρσι δεν προλάβαμε να τον πάμε πολύ στη θάλασσα - 1,2 φορές - γιατί ετοιμάζαμε (εγώ Θεσσαλονίκη, ο άντρας Αθήνα) τη γαμοβάφτιση. Τον είχαμε αγκαλιά και τον βουτούσαμε για 5 λεπτάκια.

Τρελαινότανε! Ακόμα τρελαίνεται για το νερό, με το ζόρι τον βγάζουμε από τη μπανιέρα του κάθε βράδυ.

1836536cbchx2lhve.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

prosperous είπε:

και εγώ αυτό νομίζω γιατί κρατάει το κεφάλι αρκετά πιο ψηλά απο την επιφάνεια του νερού.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...