Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ουφ ήρθα κι εγώ!!! Εμένα ακόμα ξύπνια η μικρή, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τί πίνει η κόρη μου. Τα πρωινά ξυπνά στις 9 το αργότερο, πάει κουνιες 4 περίπου ώρες κ αν δεν κοιμηθεί εκεί κοιμαται ένα 3ωράκι το μεσημέρι,από τις 6-9:30 κούνιες κ δεν κοιμάται!! Ελεος, της έδωσα ένα πιατο κρεμα βανίλια κ μετά απο λίγο 100 μλ γάλα!! Λέω ... θα κοιμηθεί... η μικρή πήρε ενέργεια κ δεν τα κλείνει τα μάτια... Λυπηθείτε με

Καλημερα

jesgk προσεχε λιγο με την υπερβολικη "Ασκηση" της μικρης..ισως να της ροκαλει υπερενταση ολη αυτη η εκτονωση στην παιδικη χαρα και επισης η κρεμα βανιλια αν ειναι εμποριου στανταρακι εμπεριεχει ζαχαρη η οποια διεγειρει..

εμεις σε αυτο το θεμα παλι καλα ειμαστε τυχεροι..καθε μερα εχει προγραμμα μπανιου, θηλασμου και καληνυχτα..μαλιστα αν ερθει η ωρα της αρχιζει απο μονης της και χαιρεταει τον κοσμο και δειχνει την εξοδο να φευγουμε (αν ειμαστε αλλου) η αν ειμαστε σπιτι δειχνει το δωματιο της..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ολη νυχτα ψηθηκε στον πυρετο η καημενη.. δεν πηγα στη δουλεια το πρωι γιατι ηθελα να δω τι θα γινει, τελικα της επεσε σε δεκατα και γυρισα στη δουλεια πριν λιγο.. δεν ξερω τι συμβαινει, ελπιζω οτι δεν θα ξανασηκωσει αλλα ακομη περιμενω να δω..

Καλημερα

jesgk προσεχε λιγο με την υπερβολικη "Ασκηση" της μικρης..ισως να της ροκαλει υπερενταση ολη αυτη η εκτονωση στην παιδικη χαρα και επισης η κρεμα βανιλια αν ειναι εμποριου στανταρακι εμπεριεχει ζαχαρη η οποια διεγειρει..

εμεις σε αυτο το θεμα παλι καλα ειμαστε τυχεροι..καθε μερα εχει προγραμμα μπανιου, θηλασμου και καληνυχτα..μαλιστα αν ερθει η ωρα της αρχιζει απο μονης της και χαιρεταει τον κοσμο και δειχνει την εξοδο να φευγουμε (αν ειμαστε αλλου) η αν ειμαστε σπιτι δειχνει το δωματιο της..

πώς είναι η μικρή? Έχει ακόμα πυρετό?

viki εγώ παρακαλούσα να βρέχει, για να γλιτώσω και το περπάτημα (με όργανα κλπ :confused:) στην εκκλησία. Ναι, έκανα γάμο στο χωριό, παραδοσιακό :tongue:.

Τελικά ΔΕΝ το γλίτωσα.

Προσπ κι εμένα!!!

Με παίρνει απ' το χέρι, πηγαίνει έξω απ' το μπάνιο και φωνάζει "μπα". :mrgreen:

Περαστικά στη ζουζούνα σου!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

viki εγώ παρακαλούσα να βρέχει, για να γλιτώσω και το περπάτημα (με όργανα κλπ :confused:) στην εκκλησία. Ναι, έκανα γάμο στο χωριό, παραδοσιακό :tongue:.

Τελικά ΔΕΝ το γλίτωσα.

Προσπ κι εμένα!!!

Με παίρνει απ' το χέρι, πηγαίνει έξω απ' το μπάνιο και φωνάζει "μπα". :mrgreen:

Περαστικά στη ζουζούνα σου!

Και η δικιά μου δείχνει το δωμάτιο της ή το δικό μας και λέει νάνι, αλλά το χαζολόγημα, χαζολόγημα!

Διαφημίσεις

πώς είναι η μικρή? Έχει ακόμα πυρετό?

μολις απαντησα πριν λιγο γλυκια μου.. σε ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Ελπιζω οτι ειναι περαστικο..μεχρι τωρα απο οτι λεει η θεια της ειναι καλα.

Και μενα δεν θελει ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ το θερμομετρο..ακομη και στον υπνο της το εδιωχνε αλλα γελαει οταν με βλεπει να το τιναζω (το υδραργυρικο)

μολις απαντησα πριν λιγο γλυκια μου.. σε ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Ελπιζω οτι ειναι περαστικο..μεχρι τωρα απο οτι λεει η θεια της ειναι καλα.

Και μενα δεν θελει ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ το θερμομετρο..ακομη και στον υπνο της το εδιωχνε αλλα γελαει οταν με βλεπει να το τιναζω (το υδραργυρικο)

Εν τω μεταξύ το δικό μου ζουζούνι παίρνει το θερμόμετρο και προσπαθεί να τα βάλει στη μασχάλη της πάνω απο τα ρούχα εννοείται, αλλά αν πάμε να της παρουμε τη θερμοκρασία κλαίει λες και τη σφάζουμε!

Χριστινάκι η πεθερά ήρθε στα συγκαλά της?

τελικά δεν έπαθε εγκεφαλικό μας είπαν στο νοσοκομείο,δεν ξέρουν τι έπαθε...

ίσως είναι γεροντική άνια...

μας πάιρνει κάθε μέρα τηλ...ενώ πρώτα όχι...μάλλον ξεχνάει ότι μας έχει παρει την προηγούμενη...

στο φαγητό δεν προσέχει καθόλου,έχει σάκχαρο και κάνει ινσουλίνη κάθε μέρα και τρώει κρυφά μαρμελάδα με το κουτάλι,κρουασάν,γλυκά διάφορα!!

άντε τώρα να βγάλεις άκρη μαζί τους...

ούτως ή άλλως η μνήμη της δεν πήγαινε καλά...μόνο όταν είναι να πετάξει καμμιά πικρή κουβέντα...:rolleyes:

καλώς τις υπόλοιπες!!

μήπως έχει δίκιο η προσπ για την υπερένταση?

ο μικρός των κουμπάρων μου έτσι είναι...4 ετών...

στο παιδικό το λένε "κόναν ο βάρβαρος"

Διαφημίσεις

vikaki που είχες χαθεί εσύ;

Πολύ δουλειά;

Παρασκευή μετά τη δουλειά είχα ετοιμασίες για το βράδυ που βγήκα. Γύρισα πρωί επομένως το Σάββατο μέχρι τις 2 το μεσημέρι κοιμόμουνα. Ήπια έναν καφέ μέχρι να συνέλθω και στις 4 με πήρε η μαμά μου να πάω να πάρω την μικρή που μόλις ξύπνησε απο τον μεσημεριανό της ύπνο. Μετά πήγαμε πήραμε μαγιώ της μικρης και ύστερα στο Ωραιόκαστρο για καφεδάκι σε ένα φιλικό ζευγάρι . Γυρίσαμε κατά τις εννιά το βράδυ. Μέχρι να κάνω μπάνιο την μικρή, να της δώσω γάλα και να την πείσω να κοιμηθεί να μην πήγε έντεκα? Χαζοσυμάζεψα λίγο και την έπεσα και εγώ. την Κυριακή μαγείρεψα 2 φαγητά ένα για την Κυριακή και ένα για Δευτέρα και την υπόλοιπη μέρα καθάριζα γιατί όλη τη βδομάδα που έλειπε σύζυγος και πεθερά και δεν είχα κανέναν να κρατήσει την μικρή έκανα ψιλοδουλίτσες αργά το βράδυ που κοιμόταν και όσα βλέπει η πεθερά. Χθες το πρωί είχα αρκετή δουλίτσα στο γραφείο και το απόγευμα πήγαμε στο Ωραιόκαστρο για να μιλήσουμε για την αίθουσα που θα κλείσουμε για το γάμο. Γυρίσαμε πάλι κατα τις 9 μπάνιο τη μικρή, γάλα , ύπνο, ξεθεώθηκα και εγώ η γυναίκα, χύθηκα στον καναπέ. Αυτά τα ολίγα!

να'μαι παλι.η μικρη εφαγε 3 κουταλακια γιαουρτι,και τωρα κανει οτι τρωει μονη της αστρακι και κοτοπουλακι που της εφτιαξα.:D

βικη δεν μας ειπες πως περασες στο μπατσελορ.γυρισε ο αντρουλης σου?

προσπ,περαστικα σας,ομοιοπαθουσες.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλώς τις υπόλοιπες!!

μήπως έχει δίκιο η προσπ για την υπερένταση?

ο μικρός των κουμπάρων μου έτσι είναι...4 ετών...

στο παιδικό το λένε "κόναν ο βάρβαρος"

δεν ξερω αν εχω δικιο αλλα τις προαλλες συζητουσα με τη συμβουλο θηλασμου το πλανο μου για τον αποθηλασμο (αν αυτος γινει ποτε :roll:) και οταν της ανεφερα οτι περιμενω να δω αν η αυξημενη σωματικη δραστηριοτητα με την παιδικη χαρα και τη θαλασσα θα την βοηθησουν να κοιμαται πιο βαθια μου πε να ειμαι πολυ προσεκτικη γιατι συνηθως σε αυτες τις μικρες ηλικιες η υπερβολικη σωματικη ασκηση η η υπερβαση του χρονου του υπνου (δηλαδη η αλλαγη στο προγραμμα που ισχυει μεχρι τωρα) επιφερει υπερενταση αρα και δυσκολιες στον υπνο οχι μονο μεχρι να κοιμηθει αλλα και στη διαρκεια του..

επισης να αποφευγουμε (τα ιδια λεει και η παιδιατρος) τα γλυκισματα αργα το βραδυ.

Με λιγα λογια jesgk μηπως ειναι καλυτερα το απογευμα να πηγαινει λιγοτερες ωρες στην παιδικη χαρα και να εχει ενα πιο χαλαρο προγραμμα στο σπιτι πριν να ειναι η ωρα που παει για υπνο?

Δεν ξερω.. αν σε κουραζει αυτη η κατασταση (οχι οτι δεν βολευει κιολας..το να λειπουν τα παιδια τοσες ωρες το απογευμα που εσυ επιστρεφεις και θελεις να ηρεμησεις ειναι μεγαλο πραγμα προφανως..) ισως να πρεπει να δοκιμασεις διαφορα...αλλιως θα κανεις την κουκουβαγια υπο πολλες εννοιες..

να'μαι παλι.η μικρη εφαγε 3 κουταλακια γιαουρτι,και τωρα κανει οτι τρωει μονη της αστρακι και κοτοπουλακι που της εφτιαξα.:D

βικη δεν μας ειπες πως περασες στο μπατσελορ.γυρισε ο αντρουλης σου?

προσπ,περαστικα σας,ομοιοπαθουσες.

το θεμα ειναι οτι μαλλον και εγω δεν ειμαι πολυ καλα..η με εχει επηρεασει ο καιρος η ειμαι και εγω αρρωστη..νοιωθω μια ελαφρα αδιαθεσια απο χθες..αλλα μαλλον ειναι η ελλειψη υπνου

Στο μπάτσελορ πέρασα υπέροχα! Ο Ρουβάς μοιάζει χωρίς υπερβολές σαν 25 χρονών. Πολύ χούφτωμα έριξε στην Τάμτα. άραγε αυτά τα κάνει και μπροστά στη Ζυγούλη?:roll:

Ο άντρας μου γύρισε Παρασκευή απόγευμα και το βράδυ πήγε στο αντίστοιχο μπάτσελορ.

Όσο φάει η μικρούλα. 3 κουταλάκια τώρα , 3 μετά , απο το τίποτα κάτι είναι....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...