Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , little miracle είπε:

5 εβδομαδων δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα δεις και τα δυο. συνηθως δεν συμβαδιζουν απολυτα σε μερες. αλλα πηγαινε να σου φυγει και το αγχος. και εξαλλου θα σε ξαναδει και μετα απο 10-15μερες. ο εξωσωματικος ειναι κ μαιευτηρας σου; πηγαινοερχεσαι αθηνα ;

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συνήθως όμως αν πληρώνουν..θέλουν να επεμβαίνουν κι εγώ το σιχαίνομαι!!!

οπότε τα παίρνω στο κρανίο...

Στο γάμο της αδερφής της κομμώτριας μου η πεθερά έλεγε στο ζευγάρι ότι τους έχει μια έκπληξη. Ξέρετε ποιά ήταν η έκπληξη? έφερε γκάιντα στο γλέντι να πάιζει για μια ώρα. Εν τω μεταξύ ο πατέρας της κοπέλας ήθελε να φέρει κλαρίνα και του το απαγορέψανε κατηγορηματικότατα!

καλημέρα! Miamama πολύ τολμηρή σε βρίσκω! Εγώ με κρύο νερό ούτε να την ακουμπάσω τη θάλασσα. Απαπαπα! Και εμένα η Γεωργίτσα χθες το βράδυ ζεστή ήταν. Δεν της έβαλα θερμόμετρο γιατί και εμένα επίσης ουρλιάζει και δεν ήθελα να της χαλάσω τον ύπνο. Της έβαλα ντεπόν στο τσάι και το ήπιε. Προσπ 38,5 απο δοντάκια δεν νομίζω να είναι (βασικά εμένα ο γιατρός μου λέει απο δόντια δεν ανεβαίνει πυρετός). Ίσως ίωση αφού έχει και δοιάρια. Πες την κουνιάδα να προσέχει τον κωλαρίκο της συνέχεια γιατί το μικρόβιο τα κάνει και πιο όξινα και κατευθείαν συγκαίεται. 10 μέρες ήμασταν έτσι:rolleyes::roll:

Αρχίσαμε τα τρεχάματα του γάμου. Χθες πήγαμε να μιλήσουμε για την αίθουσα. Πολύ μας άρεσε. Η δεύτερη που σας έδειξα με την υπέροχη θέα. Δεν νομίζω να ψάξουμε και αλλού γιατί και οι τιμές ήταν σχετικά προσιτές συγκριτικά με άλλα.Πολύ τρέξιμο, τα ξέρετε άλλωστε...

καλημερααα!με το καλο ο γαμος βικη,κι ελπιζω να μην εχει τιποτα

η γεωργιτσα.και καλες ετοιμασιες.ποτε ειναι ο γαμος ειπαμε?

Η δικιά μου κοιμάται σε κούνια επομένως δεν μπορώ να ξαπλώσω μαζί της. Αν είναι πολύ πτώμα την κοιμίζω αγκαλιά και την βάζω στην κούνια της γιατί αν τη βάλω μόνη της χαζολογάει με τα αρκουδάκια της και μες θέλει και εμένα δίπλα της σαν μπάστακα και κουράζομαι, αν την πάρω στο κρεβάτι μας πάλι χαζολογάει, ξαπλώνει στο μαξιλάρι με τουρλωμένο τον κώλο και λέει νάνι νάνι, μετά χτυπάει το μαξιλάρι μου και λέει μαμά , μετά χτυπάει το άλλο μαξιλάρι και λέει μπαμπά, μετά πάιρνει το τηλεκοντρόλ και ''κάνει ζάπινγκ'' το σκάει και κανα δυο φορές....ουφ, θέλει πολύ υπομονή μέχρι να παραδοθεί!

τα ιδια κανει κι η δικια μου,παλευει στο κρεβατι κανενα μισαωρο,τρωμε και κλωτσιες,ή κατεβαινει απο το κρεβατι κι αλωνιζει.

εμενα τωρα κοιμηθηκε,και δεν εχει πιει ουτε γαλα,μονο την αντιβιωση με το ζορι.ωραια μας μπηκε ο μηνας:roll:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

συνήθως όμως αν πληρώνουν..θέλουν να επεμβαίνουν κι εγώ το σιχαίνομαι!!!

οπότε τα παίρνω στο κρανίο...

υπαρχουν κι αυτοι που επεμβαινουν,και δεν πληρωνουν:rolleyes:

μιαμαμα,μην αγχωνεσαι,θα τον κανετε και τον γαμο,που θα παει.

03/09/2011 έχουμε ακόμα....

τα ιδια κανει κι η δικια μου,παλευει στο κρεβατι κανενα μισαωρο,τρωμε και κλωτσιες,ή κατεβαινει απο το κρεβατι κι αλωνιζει.

εμενα τωρα κοιμηθηκε,και δεν εχει πιει ουτε γαλα,μονο την αντιβιωση με το ζορι.ωραια μας μπηκε ο μηνας:roll:

μην τη ζορίζεις, και εμείς έτσι ήμαστε αν δεν ήμαστε καλά. Εγώ βλέπω φαγητό και με πιάνει αναγούλα. Ειδικά το γάλα είναι βαρύ. Αν φάει λίγο σουπίτσα καλά θα είναι.

Διαφημίσεις

Εδώ που τα λέμε και απο τη φωτό φαίνεται πονηροφατσάκι ζουζουνάκι!

μην τη ζορίζεις, και εμείς έτσι ήμαστε αν δεν ήμαστε καλά. Εγώ βλέπω φαγητό και με πιάνει αναγούλα. Ειδικά το γάλα είναι βαρύ. Αν φάει λίγο σουπίτσα καλά θα είναι.

ναι,εχεις δικιο,αλλα φοβαμαι οτι θα παθει τιποτα.ουτε νερο πινει.θα της φτιαξω μια σουπιτσα να δουμε.

ποτε ειναι ο γαμος με το καλο?του χρονου ειπαμε?

ναι,εχεις δικιο,αλλα φοβαμαι οτι θα παθει τιποτα.ουτε νερο πινει.θα της φτιαξω μια σουπιτσα να δουμε.

ποτε ειναι ο γαμος με το καλο?του χρονου ειπαμε?

για 03/09/2011 λέμε. κάνε καμιά κοτόσουπα αν έχεις κοτούλα. Το φαγητό του άρρωστου το λέω εγώ. Για να μην είναι βαρυά εγώ καμιά φορά δεν την αυγοκόβω και αντί για ρύζι βάζω μακαρονάκι αστράκι και γίνεται πολύ νόστιμη και ελαφρυά. Μια κουταλίτσα τώρα , μια μετά , όσο φάει.

Διαφημίσεις

α,σορυ,τωρα το ειδα πιο πανω.ωραιος μηνας ο σεπτεμβρης.κι εμεις στις 4 εχουμε την βαφτιση με το καλο.

Ναι, έχουν γυρίσει όλοι απο διακοπές και ο καιρός είναι ακόμα καλός χωρίς να λούζεσαι στον ιδρώτα. Βέβαια συμβόλαιο δεν μπορείς να κάνεις με τον καιρό. Υπο κανονικές συνθήκες και σήμερα καλοκαίρι έπρεπε να έχουμε αλλά μας σάπισε στη βροχή.

καλημέρα! Miamama πολύ τολμηρή σε βρίσκω! Εγώ με κρύο νερό ούτε να την ακουμπάσω τη θάλασσα. Απαπαπα! Και εμένα η Γεωργίτσα χθες το βράδυ ζεστή ήταν. Δεν της έβαλα θερμόμετρο γιατί και εμένα επίσης ουρλιάζει και δεν ήθελα να της χαλάσω τον ύπνο. Της έβαλα ντεπόν στο τσάι και το ήπιε. Προσπ 38,5 απο δοντάκια δεν νομίζω να είναι (βασικά εμένα ο γιατρός μου λέει απο δόντια δεν ανεβαίνει πυρετός). Ίσως ίωση αφού έχει και δοιάρια. Πες την κουνιάδα να προσέχει τον κωλαρίκο της συνέχεια γιατί το μικρόβιο τα κάνει και πιο όξινα και κατευθείαν συγκαίεται. 10 μέρες ήμασταν έτσι:rolleyes::roll:

Αρχίσαμε τα τρεχάματα του γάμου. Χθες πήγαμε να μιλήσουμε για την αίθουσα. Πολύ μας άρεσε. Η δεύτερη που σας έδειξα με την υπέροχη θέα. Δεν νομίζω να ψάξουμε και αλλού γιατί και οι τιμές ήταν σχετικά προσιτές συγκριτικά με άλλα.Πολύ τρέξιμο, τα ξέρετε άλλωστε...

KΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ! Εγώ 5 Σεπτέμβρη έκανα και είχε ΤΡΕΛΗ ζέστη! Μεγάλη γκαντεμιά, γιατί μισώ τη ζέστη και υπέφερα. :evil:

Αγαπητή μου πεθερούλα,είμαι στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσω οτι σου κάνω την τιμή και σου δίνω την ευκαιρία να καμαρώσεις τον πρωτότοκο γιό και καμάρι σου επισήμως γαμπρό αλλά θα κοστίσει λίγο παραπάνω:mrgreen:

969356n04i0j45gk.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλες.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

KΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ! Εγώ 5 Σεπτέμβρη έκανα και είχε ΤΡΕΛΗ ζέστη! Μεγάλη γκαντεμιά, γιατί μισώ τη ζέστη και υπέφερα. :evil:

Εμένα θα με χαλούσε πολύ να έκανε καιρό σαν σήμερα. Προτιμώ τη ζέστη απο αυτή την παλιοβροχή και τη ψύχρα καλοκαιριάτικα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...