Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , little miracle είπε:

5 εβδομαδων δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα δεις και τα δυο. συνηθως δεν συμβαδιζουν απολυτα σε μερες. αλλα πηγαινε να σου φυγει και το αγχος. και εξαλλου θα σε ξαναδει και μετα απο 10-15μερες. ο εξωσωματικος ειναι κ μαιευτηρας σου; πηγαινοερχεσαι αθηνα ;

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια...

τι γίνονται τα μπουμπούκια?

καλύτερα?

τέτοια εποχή υποτίθεται τελειώνουμε με τις ιώσεις...

όλοι οι γιατροί δεν δέχονται ότι τα δόντια μπορεί να κάνουν ένα σωρό συμπτώματα.

εμείς μια χαρά για την ώρα...

βικάκι εμείς γενικά έχουμε κρύα θάλασσα,οπότε συνιθίσαμε τόσα χρόνια...

διαφορετικά θα έκανα μπάνιο μόνο τον αύγουστο!!

ωραία ήταν,αλλά σήμερα έχιε δροσιά...

21 βαθμούς έχουμε και συνεφιά,προχθές είχαμε 27!!

περίεργος καιρός!!

τα υδροχοάκια μας λατρεύουν το νερό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

k.gifa.gifl.gifo.gifempty.gifm.gifh.gifn.gifa.gif

Τί καλός? κακός ψυχρός και ανάποδος είναι με τον βρωμόκαιρο! Τα περισσότερα ζουζουνάκια μας αρρωστούλικα είναι. Η δικιά μου τώρα είχε 37,4. Μακάρι να μην κάνει παραπάνω και το Σάββατο γίνεται παρανυφάκι!

πόσες ώρες πια ο καημένος ο μπαμπάς σου να τα πηγαίνει κούνιες βρε jesgk?

δλδ την βάζεις για ύπνο το βράδυ και τι κάνει?δεν κοιμάται?

και το πρωί πως ξυπνάει?

η δική μου χθες έκλεισε 11 ώρες ύπνου...

καλημέρα κοριτσάκια...

τι γίνονται τα μπουμπούκια?

καλύτερα?

τέτοια εποχή υποτίθεται τελειώνουμε με τις ιώσεις...

όλοι οι γιατροί δεν δέχονται ότι τα δόντια μπορεί να κάνουν ένα σωρό συμπτώματα.

εμείς μια χαρά για την ώρα...

βικάκι εμείς γενικά έχουμε κρύα θάλασσα,οπότε συνιθίσαμε τόσα χρόνια...

διαφορετικά θα έκανα μπάνιο μόνο τον αύγουστο!!

ωραία ήταν,αλλά σήμερα έχιε δροσιά...

21 βαθμούς έχουμε και συνεφιά,προχθές είχαμε 27!!

περίεργος καιρός!!

τα υδροχοάκια μας λατρεύουν το νερό!!!

Η δικιά μου αιγωκεράκι αλλά επίσης λατρεύει το νερό. έχεις δίκιο για τα κρύα σας νερά. Θυμάμαι όταν έκανα διακοπές στην Κέρκυρα πριν πολλά χρόνια!

Διαφημίσεις

πόσες ώρες πια ο καημένος ο μπαμπάς σου να τα πηγαίνει κούνιες βρε jesgk?

και το πρωί πως ξυπνάει?

Και η δικιά μου είναι ζόρικια με το θέμα ύπνου. Η μαμά μου που την είχε την περασμένη βδομάδα τα'παιξε. Τριβάταν λέει και έλεγε νάνι νάνι και όταν την έβαζε στο κρεβάτι αυτή κατέβαινε απο την άλλη και γελούσε:P

πόσες ώρες πια ο καημένος ο μπαμπάς σου να τα πηγαίνει κούνιες βρε jesgk?.
αστειεύομαι!! Και πάρα πολλές τα πάει ο άνθρωπος.. αλλά κανονικά με τόσο τρέξιμο θα έπρεπε να πέφτει ξερή...

και το πρωί πως ξυπνάει?

της δίνω κ πίνει το γάλα της κ αφού το πιεί παρατάει το μπιμπερό στην άκρη κ κατεβαίνει!!! και έρχεται στο σαλόνι.. Μια εβδομαδα τώρα ξαπλώνω μαζί της στο κρεβάτι μου... αν ξαπλώσω στο δικό της σηκώνεται κ παίζει. κ μετά την πάω στο δικό της

Διαφημίσεις

αστειεύομαι!! Και πάρα πολλές τα πάει ο άνθρωπος.. αλλά κανονικά με τόσο τρέξιμο θα έπρεπε να πέφτει ξερή...

της δίνω κ πίνει το γάλα της κ αφού το πιεί παρατάει το μπιμπερό στην άκρη κ κατεβαίνει!!! και έρχεται στο σαλόνι.. Μια εβδομαδα τώρα ξαπλώνω μαζί της στο κρεβάτι μου... αν ξαπλώσω στο δικό της σηκώνεται κ παίζει. κ μετά την πάω στο δικό της

Η δικιά μου κοιμάται σε κούνια επομένως δεν μπορώ να ξαπλώσω μαζί της. Αν είναι πολύ πτώμα την κοιμίζω αγκαλιά και την βάζω στην κούνια της γιατί αν τη βάλω μόνη της χαζολογάει με τα αρκουδάκια της και μες θέλει και εμένα δίπλα της σαν μπάστακα και κουράζομαι, αν την πάρω στο κρεβάτι μας πάλι χαζολογάει, ξαπλώνει στο μαξιλάρι με τουρλωμένο τον κώλο και λέει νάνι νάνι, μετά χτυπάει το μαξιλάρι μου και λέει μαμά , μετά χτυπάει το άλλο μαξιλάρι και λέει μπαμπά, μετά πάιρνει το τηλεκοντρόλ και ''κάνει ζάπινγκ'' το σκάει και κανα δυο φορές....ουφ, θέλει πολύ υπομονή μέχρι να παραδοθεί!

Eχει να πέσει γλυψιμο... αγαπητή μου πεθερούλα....

Αγαπητή μου πεθερούλα,είμαι στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσω οτι σου κάνω την τιμή και σου δίνω την ευκαιρία να καμαρώσεις τον πρωτότοκο γιό και καμάρι σου επισήμως γαμπρό αλλά θα κοστίσει λίγο παραπάνω:mrgreen:

Αγαπητή μου πεθερούλα,είμαι στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσω οτι σου κάνω την τιμή και σου δίνω την ευκαιρία να καμαρώσεις τον πρωτότοκο γιό και καμάρι σου επισήμως γαμπρό αλλά θα κοστίσει λίγο παραπάνω:mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι να κάνεις?μερικά παιδιά είναι ντούρασελ!!

αφήστε πολύ παγωμένα νερά...και λίγο να φυσύξει βοριοδυτικός άνεμος...δεν πλησιάζεις την θάλασσα!!

θέλει πολύ υπομονή με τις συμπεθέρες!!

η μάνα μου,στης αδερφής μου το γάμο,τα έκαναν όλα η αδερφή μου με τον γαμπρό μου,μόνο μια φορά είχε πάει μαζί τους στην αίθουσα δεξιώσεων...και μετά έλεγε σε όλο τον κόσμο,ότι πολύ κουράστηκε,και τι ωραία που τα οργανώσανε...

και το μόνο ουσιαστικό ήταν να πληρώσουν οι γονείς μου το τραπέζι...

για την ώρα έτσι και τους πούμε για γάμο θα μας σφάξουν!!!

και οι 2 πλευρές...

τα πεθερικά μου αγόρασαν αυτοκίνητο,αλλά δεν μπορούν να το οδηγήσουν,και θα το χρωστάνε για χρόνια...

οι γονείς έχουν κι αυτοί τα δικά τους ζόρια...κακή οικονομική διαχείρηση πιο πολύ...

κι εμείς εφόσον ακόμα παλεύουμε να ρυθμίσουμε χρέη και δάνεια,δεν μπορούμε να κάνουμε γάμο...

το ζώδιο μόλις είπε ότι θα φτιάξουν τα οικονομικά μου...πότε?????

τι να κάνεις?μερικά παιδιά είναι ντούρασελ!!

αφήστε πολύ παγωμένα νερά...και λίγο να φυσύξει βοριοδυτικός άνεμος...δεν πλησιάζεις την θάλασσα!!

θέλει πολύ υπομονή με τις συμπεθέρες!!

η μάνα μου,στης αδερφής μου το γάμο,τα έκαναν όλα η αδερφή μου με τον γαμπρό μου,μόνο μια φορά είχε πάει μαζί τους στην αίθουσα δεξιώσεων...και μετά έλεγε σε όλο τον κόσμο,ότι πολύ κουράστηκε,και τι ωραία που τα οργανώσανε...

και το μόνο ουσιαστικό ήταν να πληρώσουν οι γονείς μου το τραπέζι...

για την ώρα έτσι και τους πούμε για γάμο θα μας σφάξουν!!!

και οι 2 πλευρές...

τα πεθερικά μου αγόρασαν αυτοκίνητο,αλλά δεν μπορούν να το οδηγήσουν,και θα το χρωστάνε για χρόνια...

οι γονείς έχουν κι αυτοί τα δικά τους ζόρια...κακή οικονομική διαχείρηση πιο πολύ...

κι εμείς εφόσον ακόμα παλεύουμε να ρυθμίσουμε χρέη και δάνεια,δεν μπορούμε να κάνουμε γάμο...

το ζώδιο μόλις είπε ότι θα φτιάξουν τα οικονομικά μου...πότε?????

Καλέ εγώ είμαι βολικός άνθρωπος. Δεν έχω απαιτήσεις. Προτιμώ να μην μπερδεύονται στα πόδια μου. Αναλαμβάνω ΟΛΟ το τρέξιμο, αναλαμβάνουν ΟΛΕΣ τις πληρωμές και είμαστε πάτσι:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...