Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπραβο στην μικρουλα που εκανε τα πρωτα της βηματακια!

μην ανησυχεις,στα γενεθλια της θα περπαταει!

απλως εσυ μην την πιεζεις και μην αγχωνεσαι.

εμενα τη δικια μου,οποτε την βαζαμε ορθια για να περπατησει,μπουσουλουσε.

οταν ηθελε να περπατησει,εκανε απο μονη της προσπαθεια,μαλλον δεν ηθελε θεατες,ξερω γω.

ο γιος ποτε περπατησε?

11 μηνων περπατουσε ο γιος. Καλα εισαι; που είναι όλες;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρα.βλεπω τν.

δεν ξερω που ειναι.εχει τις νοικοκυρες σε απογνωση σημερα!

Θέλω κι εγώ να δω τις απεγνωσμένες, η μικρη μου κοιμήθηκε, αύριο πάλι δουλειά,, βαριέμαι οικτρά

Θέλω κι εγώ να δω τις απεγνωσμένες, η μικρη μου κοιμήθηκε, αύριο πάλι δουλειά,, βαριέμαι οικτρά

κι εγω βαριεμαι γενικα.ειπα,θελω shopping therapy!!!!!

οπωσδηποτε!(πολλα θελω!!!)

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

να πω οτι ειμαι μεγαλη fun Των Desperate Housewifes και περιμενω ανυπομονα να δω τον 6ο κυκλο στη NOVA αν και τελικα για μενα ο 4ος και 5ος κυκλος ηταν οι καλυτεροι και αυτο ισως επειδη αλλαξε ο παραγωγος στα μεσα..

anyway.. και εμενα η μικρη ειναι πολυυυυυυυ φοβιτσιαρα...ενω κανει ανεξελεγκτα και αυθορμητα που και που ελευθερα βηματακια και συχνα πυκνα στεκεται μονη χωρις να κρατιεται απο πουθενα, μολις παρει πρεφα τι συμβαινει καθεται κατω..

την κανω βολτες μεσα στο σπιτι και μετα απο 12 μετρα καθεται κατω, την παροτρυνουμε να κανει μικρες μετακινησεις χωρις να κρατιεται αλλα δειχνει μεγαλο φοβο..

βλεπω να αργει τελικα..

σημερα πηγαμε παιδιατρο παλι και για δευτερο συνεχη μηνα δεν ειδαμε καμια προοδο αναπτυξης, εκτος απο το βαρος που ανεβηκαμε 300 γρ που για μας που θηλαζουμε ειναι κατορθωμα..κατα τάλλα υψος σταθερα και αμεταβλητα 76 και κεφαλι μονο 2 χιλιοστα επιπλεον εβαλε η γιατρος σε δευτερη μετρηση..

ειναι νορμαλ αυτο?? δνε θα πρεπε να ανεβαζει αν οχι καθε μηνα εστω μηνα ανα μηνα??η παιδιατρος ειπε οτι καμια φορα περναει και τριμηνο χωρις να υπαρχει αυξηση.

Με ανησυχει γιατι η μικρη ειχε για αρκετους μηνς μια ραγδαια αναπτυξη και τελευταια στους τρεις μηνες βλεπω στασιμοτητα ιδιως στο βαρος που εκει ενταξει δικαιολογειται και λογω θηλασμου και λογω υπερκινητικοτητας αλλα στα υπολοιπα δεν ξερω γιατι..

αυτιααα!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες.Εγώ είμαι προβληματισμένη σήμερα.Και εμείς πήγαμε παιδίατρο χθες.Με την ανάπτυξη σούπερ μας είπε αλλά πρώτον τον ρώτησα για το νέο εμβόλιο και μου πρότεινε να το κάνουμε .και εμείς και το μωρό.Αυτός λέει εμβολιάστηκαν οικογενειακώς.Και τα παιδάκια του.Επίσης δουλεύει και στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και λέει και εκεί τα εμβολίασαν τα παιδάκια που νοσηλεύονται.Αγχώθηκα.Και δεύτερον βρήκε μια μικρή κοίλη στην κοιλίτσα της .Αν πιέσεις τον ομφαλό διογκώνεται λίγο και ξαναεπανέρχεται μετά.Το εντεράκι είναι λέει.Μου είπε να μην ανησυχώ.Προφανώς δεν θα χρειαστεί κάτι θα σιάξει μόνο του.Εγώ βέβαια μούδιασα.Λέτε να είναι απο την διατροφή?Γιατί η πεθερά μου ότι έχει στο ψυγείο της και στη κατσαρόλα της της δείνει να φάει.Δεν καταλαβαίνει αυτή η γυναίκα.πόσες μα πόσες φορές της το είπα!Μην παρεξηγηθείτε οι πόντιες αλλά είναι καραπόντια.Της αλλάζεις μυαλά?Πόσο μάλλον που μεγάλωσε 4 παιδιά και ένα εγγόνι ακόμα.Γίνεται να ξέρω εγώ και όχι αυτή?

Ευτυχώς που δώθηκε και η επιπλέον 6μηνη άδεια στις μανούλες γιατί αλλιώς το μικρό μου απο 60 ημερών φασολάδα θα έτρωγε:mad:

Καλημέρα μανούλες.Εγώ είμαι προβληματισμένη σήμερα.Και εμείς πήγαμε παιδίατρο χθες.Με την ανάπτυξη σούπερ μας είπε αλλά πρώτον τον ρώτησα για το νέο εμβόλιο και μου πρότεινε να το κάνουμε .και εμείς και το μωρό.Αυτός λέει εμβολιάστηκαν οικογενειακώς.Και τα παιδάκια του.Επίσης δουλεύει και στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και λέει και εκεί τα εμβολίασαν τα παιδάκια που νοσηλεύονται.Αγχώθηκα.Και δεύτερον βρήκε μια μικρή κοίλη στην κοιλίτσα της .Αν πιέσεις τον ομφαλό διογκώνεται λίγο και ξαναεπανέρχεται μετά.Το εντεράκι είναι λέει.Μου είπε να μην ανησυχώ.Προφανώς δεν θα χρειαστεί κάτι θα σιάξει μόνο του.Εγώ βέβαια μούδιασα.Λέτε να είναι απο την διατροφή?Γιατί η πεθερά μου ότι έχει στο ψυγείο της και στη κατσαρόλα της της δείνει να φάει.Δεν καταλαβαίνει αυτή η γυναίκα.πόσες μα πόσες φορές της το είπα!Μην παρεξηγηθείτε οι πόντιες αλλά είναι καραπόντια.Της αλλάζεις μυαλά?Πόσο μάλλον που μεγάλωσε 4 παιδιά και ένα εγγόνι ακόμα.Γίνεται να ξέρω εγώ και όχι αυτή?

Ευτυχώς που δώθηκε και η επιπλέον 6μηνη άδεια στις μανούλες γιατί αλλιώς το μικρό μου απο 60 ημερών φασολάδα θα έτρωγε:mad:

Καλημερουδια.Αυτο με το εντερακι το εχω ξανακουσει.Μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα το σοβαρο αλλα μην το αφησεις χωρις παρακολουθηση.Οσο για το εμβολιο εμας ο δικος μας γιατρος ειναι κατα.Μου ειπε οτι το παιδι αφοσον ειναι στο σπιτι δεν υπαρχει λογως να το κανει.Εμεις ας κανουμε οτι θελουμε αλλα το παιδι ΟΧΙ.Βεβαια η αληθεια ειναι πως προσπαθω να μην εχω πολυ κοσμο στο σπιτι μου εκτος απο γονεις με πολυ μικρα παιδακια οπως ειναι η δικια μου.ΠΡΟΣΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ!!!!Πρεπει να εξηγησεις στην πεθερα σου οτι η μικρη ειναι πολυ μικρη για να μπορει να τρωει τα παντα!!!Και επισης οι εποχες αλλαζουν.Δε παει να εχει μεγαλωσει 100 παιδια το παιδι σου δεν ειναι ιδιο με τα αλλα.Κι εμενα η γιαγια μου 6 μηνων μου εδινε ρεβυθια αλλα εγω στο δικο μου παιδι δεν εχω δοκιμασει ακομα τα οσπρια.....Μην στεναχωριεσαι φιλεναδα!!!!!

Γλυκιές μανούλες καλημέρα

Εγώ είμαι προβληματισμένη σήμερα.Και εμείς πήγαμε παιδίατρο χθες,τον ρώτησα για το νέο εμβόλιο και μου πρότεινε να το κάνουμε .και εμείς και το μωρό.Αυτός λέει εμβολιάστηκαν οικογενειακώς.Και τα παιδάκια του.

Εγώ δεν θα το κάνω το εμβόλιο ούτε σκοπεύω να το κάνω σε κανένα από τα δύο μωρά μου, φοβάμαι κ δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία, δεν νομίζω να τα προφυλάξει από κάτι.

Και δεύτερον βρήκε μια μικρή κοίλη στην κοιλίτσα της Εγώ βέβαια μούδιασα.Λέτε να είναι απο την διατροφή?Γιατί η πεθερά μου ότι έχει στο ψυγείο της και στη κατσαρόλα της της δείνει να φάει.

Η μικρή κούκλα μου γεννηθηκε με κήλη λίγο πιο πάνω από τον αφαλό, όταν το είδα όχι απλά μούδιασα αλλά ένιωσα ότι πεθαίνω (μια που στην εγκυμοσύνη έκανα κ αμνιο κ όλα τα αρνητικά ήρθαν στο μυαλό μου), η παιδίατρος μου είπε ότι θα έφευγε με τον καιρό, το Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλά την εξετασε στο Παίδων παιδοχειρούργος κ δεν έχει μια αλλά δύο κήλες, η μια (αυτή που είναι πάνω από τον αφαλό) ονομάζεται λευκής γραμμής έχει κ ακόμα μια (που δεν την είχαν δεί) κ ονομάζεται ομφαλοκήλη (όπως αυτή που σας βρήκαν). Οι κήλες αυτές οφείλονται στο ότι δεν έχουν κλείσει τα τοιχώματα της κοιλιάς κ τα μωράκια που τις έχουν δεν πονάνε. Η ομφαλοκήλη ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ μέχρι τα 2 χρόνια ενώ οι κήλες λευκής γραμμής χρειάζονται χειρουργείο οπότε εμείς δεν θα το αποφύγουμε. Στην κούκλα μου πετάει σαν μικρό μπαλάκι κ τον πρώτο καιρο ολο εκεί πηγαινε το μάτι μου, τώρα όμως δεν το βλέπω καν΄. Δεν είναι από το φαγητό, δεν το επηρρεάζει καθόλου κ δεν πρέπει καθόλου να αγχωθείς, το έχω περάσει, το έχω καθημερινά. μην το σκέφτεσαι καθόλου κοριτσάκι

Με ανησυχει γιατι η μικρη ειχε για αρκετους μηνς μια ραγδαια αναπτυξη και τελευταια στους τρεις μηνες βλεπω στασιμοτητα ιδιως στο βαρος που εκει ενταξει δικαιολογειται και λογω θηλασμου και λογω υπερκινητικοτητας αλλα στα υπολοιπα δεν ξερω γιατι..

αυτιααα!!

να μην σε ανησυχεί, άλλωστε θεωρώ ότι στην ηλικία που είναι τα μωρά μας αυτές οι μετρήσεις ειναι λίγο λανθασμένες. Αυτό το λέω γιατί εμένα τον ένα μήνα έχει τύχει να μου την μετρήσει 73, τον επόμενο 68, δλδ τί έγινε κόντινε;;;;; Από τα ρούχα θα βλέπετε την αναπτυξή τους, εγώ νομιζα ότι ο γιός είχε κολλήσει κ δεν ψήλωνε από περσυ τώρα που τα πατζάκια ειναι λες κ τα έχει κόψει το τρένο το κατάλαβα.

Διαφημίσεις

Σ' ευχαριστώ jesgk. Ανακουφίστηκα λίγο.Το πρωί οδηγούσα για να πάω στη δουλειά και φεύγαν δάκρυα απο τα μάτια μου σκεφτόμενη το χειρουργείο.Η αλήθεια είναι οτι οπτικά δεν φαίνεται καθόλου.Όπως την πίεσε λίγο ο γιατρός στο σημείο το κατάλαβε.Και εμένα έτσι μου είπε,ότι προφανώς δεν θα χρειαστεί να επέμβουμε.

jesgk εχεις δικιο γιατι οι μετρησεις γινοντα ξαπλα στο σεντονι και εχω με το ματι καταλαβει οτι δεν ειναι αξιοπιστες..και σαφως απο τα ρουχα καταλαβαινω και εγω αν ψιλωνει η οχι..βεβαια δεν υπαρχει θεαματικη αυξηση αλλα βλεπω ηδη οτι ενα φορμακι που πριν ενα μηνα της ηταν στον αστραγαλο τωρα ειναι λιγο πιο πανω..

αχ αυτα τα τοιχωματα της κοιλιας...ασχετο θεμα θα αναφερω αλλα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη αυτα ηταν που δεν ειχαν κλεισει στο α τριμηνο και αναγκαστηκα να διακοψω σαν φτ με ολα τα παρελκομενα..αυτα ξεπερνιουνται αλλα δεν ξεχνιουνται.. βεβαια η ομφαλοκηλη και η λευκη γραμμη ειναι αντιμετωπισιμα και ακινδυνα γενικα..

καλε Viki1 πες κατι στην πεθερα σου να μαζευτει λιγακι με το θεμα του φαγητου..απα πα πααα!!

Σ' ευχαριστώ jesgk. Ανακουφίστηκα λίγο.Το πρωί οδηγούσα για να πάω στη δουλειά και φεύγαν δάκρυα απο τα μάτια μου σκεφτόμενη το χειρουργείο.Η αλήθεια είναι οτι οπτικά δεν φαίνεται καθόλου.Όπως την πίεσε λίγο ο γιατρός στο σημείο το κατάλαβε.Και εμένα έτσι μου είπε,ότι προφανώς δεν θα χρειαστεί να επέμβουμε.

Θα φύγει πολύ σύντομα θα το δείς, οι ομφαλοκήλες δεν παίρνουν χειρουργείο,της μπέμπας είναι σαν κορόμηλο :(

jesgk εχεις δικιο γιατι οι μετρησεις γινοντα ξαπλα στο σεντονι και εχω με το ματι καταλαβει οτι δεν ειναι αξιοπιστες..και σαφως απο τα ρουχα καταλαβαινω και εγω αν ψιλωνει η οχι..βεβαια δεν υπαρχει θεαματικη αυξηση αλλα βλεπω ηδη οτι ενα φορμακι που πριν ενα μηνα της ηταν στον αστραγαλο τωρα ειναι λιγο πιο πανω..

αχ αυτα τα τοιχωματα της κοιλιας...ασχετο θεμα θα αναφερω αλλα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη αυτα ηταν που δεν ειχαν κλεισει στο α τριμηνο και αναγκαστηκα να διακοψω σαν φτ με ολα τα παρελκομενα..αυτα ξεπερνιουνται αλλα δεν ξεχνιουνται.. βεβαια η ομφαλοκηλη και η λευκη γραμμη ειναι αντιμετωπισιμα και ακινδυνα γενικα..

καλε Viki1 πες κατι στην πεθερα σου να μαζευτει λιγακι με το θεμα του φαγητου..απα πα πααα!!

Δεν λέω βρε προσπεράκι?Η κακιά νύφη έχω καταντήσει.Αλλά πώς γίνεται να ξέρω εγώ και όχι αυτή!Με 4 παιδιά που μεγάλωσε?Εγώ είμαι το νιάνιαρο που πρέπει να ρωτάω κι όλας για να μαθαίνω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...