Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Ωραία, θα το ψάξω. Ευχαριστώ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Duracel η μικρή ξανθούλα!!!

Καλέ ο δικός μου ξεραίνεται! Ειδικά αν έχει πάει βόλτα, μετά με το ζόρι τον κρατάμε μέχρι τις 8.30!

Α, συμπεθέρα, θα τον ξεκάνει το γιο μου! :tongue::tongue::tongue:

Πρώτα θα ξεκάνει εμένα... οπότε ο γιός σου πεθερά δεν θα εχεί... ούτε εσύ συμπεθέρα για να τρώγεσαι.... μετά θα ξεκάνει εσένα κ μετά το γιό σου

Πρώτα θα ξεκάνει εμένα... οπότε ο γιός σου πεθερά δεν θα εχεί... ούτε εσύ συμπεθέρα για να τρώγεσαι.... μετά θα ξεκάνει εσένα κ μετά το γιό σου

ΓΙΑΤΙ καλέ να μας ξεκάνει;

Άχτι μας έχει; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ήρθα κι εγώ...

περαστικά στα κοριτσάκια του καφέ μας!!

η δική μου κοιμάται από τις 9...μέρα ήταν ακόμα έξω...

πως θα βγαίνουμε βόλτα τα βραδάκια...να δροσιζόμαστε!!!!

στην πλατεία???στο λιστόν???

ντούρασελ η ανδρείνα!!!!

Διαφημίσεις

FvMJEDzY304&feature=related

έβλεπα παπακαλιάτη πριν κι έπαιζε αυτό το κομμάτι...

και θυμήθηκα αυτή τη σειρά...αγαπημένη!!την έχω δει πόσες φορές κι έχω διαβάσει και το βιβλίο!!!

Πολύυυυυυυυυυυ κλάμα ρε συ!!!

Μ' άρεσε παλιά, αλλά μετά με κούρασε, ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ κλάμα!!! :tongue::tongue::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Προσπ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ στην Χριστουλα μας..

Κοριτσια και μενα ειναι καπως η Ναταλιτσα, λετε να κυκλοφορει καμια ιωση;; Και γω στα δοντια το αποδιδω..

Μιαμαμα γινεται ΥΔΡΟΧΟΑΚΙ πραγμα να μην του αρεσει το νερο;;;;

Φιλακια κοριτσακια παω για νανι νωρις σημερα..

yRf6p1.png

καλημέρα! Miamama πολύ τολμηρή σε βρίσκω! Εγώ με κρύο νερό ούτε να την ακουμπάσω τη θάλασσα. Απαπαπα! Και εμένα η Γεωργίτσα χθες το βράδυ ζεστή ήταν. Δεν της έβαλα θερμόμετρο γιατί και εμένα επίσης ουρλιάζει και δεν ήθελα να της χαλάσω τον ύπνο. Της έβαλα ντεπόν στο τσάι και το ήπιε. Προσπ 38,5 απο δοντάκια δεν νομίζω να είναι (βασικά εμένα ο γιατρός μου λέει απο δόντια δεν ανεβαίνει πυρετός). Ίσως ίωση αφού έχει και δοιάρια. Πες την κουνιάδα να προσέχει τον κωλαρίκο της συνέχεια γιατί το μικρόβιο τα κάνει και πιο όξινα και κατευθείαν συγκαίεται. 10 μέρες ήμασταν έτσι:rolleyes::roll:

Αρχίσαμε τα τρεχάματα του γάμου. Χθες πήγαμε να μιλήσουμε για την αίθουσα. Πολύ μας άρεσε. Η δεύτερη που σας έδειξα με την υπέροχη θέα. Δεν νομίζω να ψάξουμε και αλλού γιατί και οι τιμές ήταν σχετικά προσιτές συγκριτικά με άλλα.Πολύ τρέξιμο, τα ξέρετε άλλωστε...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κ καλό μήνα σε όλες!! Τί κάνετε;;; Η ξενύχτο μου εχθές κοιμήθηκε τα μεσάνυχτα!!!Δεν κάνει καλή δουλειά ο πατέρας μου στις κούνιες... δεν την κουράζει αρκετά.... :tongue: 4 ώρες το πρωί κ 3 το απόγευμα δεν είναι αρκετες.:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...