Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , little miracle είπε:

5 εβδομαδων δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα δεις και τα δυο. συνηθως δεν συμβαδιζουν απολυτα σε μερες. αλλα πηγαινε να σου φυγει και το αγχος. και εξαλλου θα σε ξαναδει και μετα απο 10-15μερες. ο εξωσωματικος ειναι κ μαιευτηρας σου; πηγαινοερχεσαι αθηνα ;

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Elenada GOOD LUCK!! Μα καλα και αυτοι τελευταια ωρα;;;;

Τι κανετε κοριτσακια;; Μαεστρια περαστικα! περαστικα και στην Αντζελινα μας..

Αχ εμεις σημερα, πανω που ελεγα θα ειχα μια ησυχη μερα πηγα την βαφτιστηρα μου στο νοσοκομειο με κωλικο νεφρου..Χαλια το καημενο, πολυ πονο! Δεν μπορουσα να μεινω, γυρισα να κρατησω τη Ναταλιτσα και εμεινε η μαμα μου μαζι της!!

Πολυ ζεστη και δεν περναει η ωρα..

Οσες κανουν δουλειες πριν πανε στη δουλεια τους βγαζω το καπελο..Εγω δεν ΑΝΤΕΧΩ με τιποτα να το κανω αυτο (και για δουλεια παω στις 10!!)

yRf6p1.png

ηρθα.τελικα προλαβε και ηρθε ο αντρουλης μου,την ωρα που την εκανα μπανιο,γτ ειχε παλι πυρετο!τι αγχος κι αυτο σημερα!ευχαριστω πολυ για τις ευχες κοριτσια,αλλα δεν τα πηγα και τοσο καλα μου φαινεται.δεν με εχετε γνωρισει απο κοντα,αλλα εγω αγχωνομαι με το παραμικρο και κολλαω.τεσπα,οτι ειναι να γινει ας γινει,δεν θα σκασω κιολας.ευτυχως τωρα που γυρισα η μικρη ειναι καλυτερα,κι ηπιε και 100μλ γαλα!

παω τωρα να φαω ενα σουβλακι,γτ δεν εχω μαγειρεψει τιποτα!πολλα φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

δεν με εχετε γνωρισει απο κοντα,αλλα εγω αγχωνομαι με το παραμικρο και κολλαω.τεσπα,οτι ειναι να γινει ας γινει,δεν θα σκασω κιολας.ευτυχως τωρα που γυρισα η μικρη ειναι καλυτερα,κι ηπιε και 100μλ γαλα!

παω τωρα να φαω ενα σουβλακι,γτ δεν εχω μαγειρεψει τιποτα!πολλα φιλια!

Αχ πόσο μοιάζουμε!! Οταν πήγαινα σε συνέντευξη έτρεμαν τα πόδια μου.... πάντα χάλια τα κάνω. Αν δεν τα πήγες καλά θα υπάρξουν κ άλλες ευκαιρίες, μην πτοήσε!!

Περαστικά κ πάλι στην κοπέλα!!

Αχ εμεις σημερα, πανω που ελεγα θα ειχα μια ησυχη μερα πηγα την βαφτιστηρα μου στο νοσοκομειο με κωλικο νεφρου..Χαλια το καημενο, πολυ πονο! Δεν μπορουσα να μεινω, γυρισα να κρατησω τη Ναταλιτσα και εμεινε η μαμα μου μαζι της!!

Αχου το κορίτσι, περαστικά στη βαπτιστήρα!!!

Πάω να ξεβαφτώ!!! Τώρα μπήκα είχα πάει σούπερ μάρκετ!

γεια σας κοριτσάκια!!

περαστικά στη βαφτιστίρα πρινσέσσα!!

ελεναδίτσα μια χαρά θα τα πήγες...μερικές φορές νομίζουμε ότι τα πάμε χάλια!!

πάντως κι εγώ ένα άγχος το είχα,τις σιχαινόμουν τις συνεντεύξεις...

εμείς πήγαμε για την πρώτη μας βουτιά,με συννεφιά,τα νερά ήταν παγωμένα,έχω μέχρι τη μέση μπήκα...και η μικρή μπήκε σχεδόν όλη,ξετρελάθηκε το υδροχοάκι μου με την θάλασσα!!

πάω να την ετοιμάσουμε για ύπνο,νυστάζει,ξύπνησε νωρίς από τον μεσημεριανό ύπνο!!

Διαφημίσεις

Elenada GOOD LUCK!! Μα καλα και αυτοι τελευταια ωρα;;;;

Τι κανετε κοριτσακια;; Μαεστρια περαστικα! περαστικα και στην Αντζελινα μας..

Πολυ ζεστη και δεν περναει η ωρα..

Οσες κανουν δουλειες πριν πανε στη δουλεια τους βγαζω το καπελο..Εγω δεν ΑΝΤΕΧΩ με τιποτα να το κανω αυτο (και για δουλεια παω στις 10!!)

περαστικα στο κοριτσακι κοπελα μου.πωπω,πονους που θα εχει το κακομοιρο...

γεια σας κοριτσάκια!!

περαστικά στη βαφτιστίρα πρινσέσσα!!

ελεναδίτσα μια χαρά θα τα πήγες...μερικές φορές νομίζουμε ότι τα πάμε χάλια!!

πάντως κι εγώ ένα άγχος το είχα,τις σιχαινόμουν τις συνεντεύξεις...

εμείς πήγαμε για την πρώτη μας βουτιά,με συννεφιά,τα νερά ήταν παγωμένα,έχω μέχρι τη μέση μπήκα...και η μικρή μπήκε σχεδόν όλη,ξετρελάθηκε το υδροχοάκι μου με την θάλασσα!!

πάω να την ετοιμάσουμε για ύπνο,νυστάζει,ξύπνησε νωρίς από τον μεσημεριανό ύπνο!!

ευχαριστω πολυ κοριτσια!μ'αρεσει που πρωτα τα λεω σ'εσας,και μετα τα μαθαινουν οι υπολοιποι!:D:D

κανατε μπανακι μιαμαμα?κι εγω θελωωωω!

βασικα θελω να γινει η μικρη καλα πιο πολυ,κι ας χασουμε 1-2 μπανακια.ανησυχω γτ δεν τρωει τπτ,και γαλα μονο 200μλ ολη μερα.

κι εχουν κοκκινησει και τα ματακια της απο την αυπνια.αντε να δουμε.

γυρισα απο τη δουλεια και η μικρη κοιμοταν και μολις ξυπνησε και την πηρα αγκαλια ψηνοταν στον πυρετο!:confused: :confused:

νωριτερα ειχε κανει και ευκοιλια μου πε η κουνιαδα...

με τα χιλια ζορια της πηρα τη θερμοκρασια (τι πραγμα και αυτο Θεε μου να μη θελει το θερμομετρο..)και ειχε 38,5, της εδωσα λιγο ντεπον σιροπι και μαλον της επεσε ενω εγω πεταχτηκα για τη κηδεια και κατα τις 8 της ξανα ανεβηκε..

μεχρι που τη θηλασα και δυο ωρες νωριτερα σημερα...

ειχε μια ζαβλακωμαρα..

δεν ξερω τι της συμβαινει.. ελπιζω οτι ειναι μονο απο δοντια..:roll:

παντως σχετικα με τη κηδεια.. εγω ημουν σκληρη με αυτα αλλα τελευταια συγκινουμαι πολυ ευκολα..σκεφθειτε οτι το ατομο δεν το ξερα (ηταν μια γιαγια 94 ετων!!) και η ατμοσφαιρα στην εκκλησια με ειχε συνεπαρει.. η φταινε τα δικα μου γεραματα η η μητροτητα..

παω και εγω να ξαπλωσω διπλα στη μικρη μου..

αν δεν μιλησουμε παλι καλο βραδυ

γυρισα απο τη δουλεια και η μικρη κοιμοταν και μολις ξυπνησε και την πηρα αγκαλια ψηνοταν στον πυρετο!:confused: :confused:

νωριτερα ειχε κανει και ευκοιλια μου πε η κουνιαδα...

με τα χιλια ζορια της πηρα τη θερμοκρασια (τι πραγμα και αυτο Θεε μου να μη θελει το θερμομετρο..)και ειχε 38,5, της εδωσα λιγο ντεπον σιροπι και μαλον της επεσε ενω εγω πεταχτηκα για τη κηδεια και κατα τις 8 της ξανα ανεβηκε..

μεχρι που τη θηλασα και δυο ωρες νωριτερα σημερα...

ειχε μια ζαβλακωμαρα..

δεν ξερω τι της συμβαινει.. ελπιζω οτι ειναι μονο απο δοντια..:roll:

ααα,περαστικα σας προσπ.μακαρι να ειναι απο τα δοντια.εμενα δεν εχει κανει ποτε πυρετο απο τα δοντια,κι ας νομιζα αυτη την φορα οτι ηταν τα δοντακια.κι η πεθερα,και κατι θειοι,ελα μωρε,δοντακια ειναι.ευτυχως που δεν τους ακουσα και πηγα στον παιδιατρο.

α,εμενα τωρα δεν θελει ουτε θερμομετρο,ουτε σηριγγα απ'αυτες που της δινω τα φαρμακα να βλεπει!εντωμεταξυ,της δινω ντεπον,πονσταν οταν εχει πυρετο,και 2 αλοιφες για την στοματιτιδα,και οσπεν για την αμυγδαλιτιδα!:roll:

Διαφημίσεις

Κανένα μωράκι δεν θέλει θερμόμετρο τελικά, ούτε ο δικός μου.

Τζες, μια χαρά είναι ο γαμπρούλης. Αυτός είχε μπούκωμα και μύξες, τη μαμά κόλλησε και τάβλα κάτω!!!

Με κολλάει συνέχεια, αυτός τα περνάει Light, εγώ γίνομαι χάλια!

Ευτυχώς σήμερα ήταν ένα αγγελούδι, οπότε πέρασε εύκολα το απόγευμα. Τώρα κοιμάται κι εγώ βλέπω Roland Garros (τένις). Σήμερα με βλέπω να την πέφτω νωρίς, είμαι γκολ.

Περαστικά σε όλα τα άρρωστα. Αχ, γιατί να υποφέρουν τα μωράκια;;; Κι εγώ από τότε που έγινα μαμά δεν αντέχω πλέον ούτε τη σκέψη του να υποφέρει κάποιος!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ουφ ήρθα κι εγώ!!! Εμένα ακόμα ξύπνια η μικρή, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τί πίνει η κόρη μου. Τα πρωινά ξυπνά στις 9 το αργότερο, πάει κουνιες 4 περίπου ώρες κ αν δεν κοιμηθεί εκεί κοιμαται ένα 3ωράκι το μεσημέρι,από τις 6-9:30 κούνιες κ δεν κοιμάται!! Ελεος, της έδωσα ένα πιατο κρεμα βανίλια κ μετά απο λίγο 100 μλ γάλα!! Λέω ... θα κοιμηθεί... η μικρή πήρε ενέργεια κ δεν τα κλείνει τα μάτια... Λυπηθείτε με

:? περαστικά στη Χρυστούλα!! Η Ευα που ειναι;;; TasNat, Otis, ktl σας περιμένουμε!!!

Που τις περιμένετε; :tongue:

Αχ, μιας που δεν είναι γραφτό να κάνουμε αυτό το ρημάδι το 80s, θα βάλω αυτό το τραγούδι, για να μη μου μείνει άχτι!

Μπορεί να είναι και πιο παλιό, αλλά είναι το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ μου ντισκοτράγουδο!

Enjoy :mrgreen:.

xFrGuyw1V8s

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ουφ ήρθα κι εγώ!!! Εμένα ακόμα ξύπνια η μικρή, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τί πίνει η κόρη μου. Τα πρωινά ξυπνά στις 9 το αργότερο, πάει κουνιες 4 περίπου ώρες κ αν δεν κοιμηθεί εκεί κοιμαται ένα 3ωράκι το μεσημέρι,από τις 6-9:30 κούνιες κ δεν κοιμάται!! Ελεος, της έδωσα ένα πιατο κρεμα βανίλια κ μετά απο λίγο 100 μλ γάλα!! Λέω ... θα κοιμηθεί... η μικρή πήρε ενέργεια κ δεν τα κλείνει τα μάτια... Λυπηθείτε με

Duracel η μικρή ξανθούλα!!!

Καλέ ο δικός μου ξεραίνεται! Ειδικά αν έχει πάει βόλτα, μετά με το ζόρι τον κρατάμε μέχρι τις 8.30!

Α, συμπεθέρα, θα τον ξεκάνει το γιο μου! :tongue::tongue::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...