Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οι δίαιτες είναι ασύμφορες...

δεν φτάνει που πληρώνουμε ένα σωρό λεφτά στο σούπερ μάρκετ...

εγώ προσπαθώ να φτιάχνω φαγητά με ψαρικά και μαναβική που τα έχω τσάμπα από τη μαμά μου...

αλλά όταν μαγειρεύω ψάρι,βρομάει το σπίτι.

καλαμάρια,γαρίδες προτιμώ.

μαναβικά μου τα φέρνει από τη λαική η μαμά τσάμπα,αν και τώρα φύτεψε στον κήπο της.

α προσπ ξέχασα να σου πω ότι της μικρής της αρέσει πολύ το παραμυθάκι που της είχες πάρει...

μενουμε πολυ κοντα με την Αννα..δεκα λεπτα με τα ποδια..

ισως να συναντηθουμε καμια φορα στο σπιτι της ποιος ξερει??

Την εκοψα ομως και εκεινη μπαιλτισμενη με τα μικρα..προφανως τελικα τα δυο παιδια και πανω ειναι πραγματικη κουραση.. οσο και απολαυση βεβαια..το βλεπω πλεον παντου..

Μη μου λες τέτοια και λέω να βάλω μπρος!!!

Αλλά αν όχι τώρα, πότε ρε παιδιά;;

κι εδώ κάνει αφόρητη ζέστη, σήμερα είπα να βάλω ανοιχτό παπούτσι κ φόρεμα στράπλες...

Εδω έχει συννεφιά με ζέστη και υγρασία. Το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ σενάριο δηλαδή.

χαχα!! εμενα οταν με βλεπει περιποιημενη με ρωταει...ποιος γκομενος θα σε δει παλι???!!!

μετα με φιλαει.. :tongue:

Αχού μωρέ, γούτσου γούτσου τα ερωτευμένα :tongue::tongue:.

πως μπορείτε το πρωί πριν τη δουλειά να κάνετε και δουλειές??

εγώ σηκωνόμουν στο παρά πέντε να ετοιμαστώ για να φύγω...

μόνο το κρεβάτι μας στρώνω,τα υπόλοιπα από το προηγούμενο βράδυ,κουζίνα κλπ...

ένα καλό που έχει το πάνω κάτω του σπιτιού είναι ότι έχω πάντα σαλόνι κουζίνα τακτοποιημένα...τώρα πάνω αν έχω ρούχα ή παπούτσια για τακτοποίημα δεν φαίνεται αν έρθει κανείς!!!

Έλα ντε;;;

Είπαμε, αυτη είναι ΠΟΛΥ προκομένη :mrgreen:.

Κορίτσια ζεσταίνομαι αφόρητα. Είμαι στο γραφείο και δεν κάνω τίποτα, αν κι έχω λίγη δουλίτσα.

Πήγα λίγο πίσω με τη γρίπη, γιατί μόνο για να 'ρθω εδώ κουράστηκα και δεν έχουν επανέλθει ακόμα οι αντοχές μου.

Αλλά υπομονή, τι να γίνει; Δεν μπορώ να λείπω πολύ τώρα, θα λείψω λίγες μέρες με την εγχείρηση, οπότε :roll:.

Προσπ, αντίθετα από σένα, εγώ αν έρθω στη δουλειά αμακιγιάριστη, με κοιτάζουνε με μισό μάτι. Είναι όλες στην τρίχα εδώ (γυναικοκρατούμενος τομέας, γαρ).

Καλημέρα/καλησπέρα κορίτσια :D.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πως το φτιάχνεις jesgk το χοιρινό στη κατσαρόλα?

.

Τσιγαρίζω τα κομμάτια του χοιρινου με σκόρδο κ τα σβήνω με κρασι, μετά προσθέτω κομμένα καρότα, πατάτες κ κολοκυθάκια, βάζω κ λίγη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι κ έτοιμο. Τα κολοκυθάκια δεν τα βάζω πάντα μονο αν έχω στο ψυγείο ,αυτη τη φορά είχα δυο κ βγήκε νόστιμο.

Διαφημίσεις

Τσιγαρίζω τα κομμάτια του χοιρινου με σκόρδο κ τα σβήνω με κρασι, μετά προσθέτω κομμένα καρότα, πατάτες κ κολοκυθάκια, βάζω κ λίγη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι κ έτοιμο. Τα κολοκυθάκια δεν τα βάζω πάντα μονο αν έχω στο ψυγείο ,αυτη τη φορά είχα δυο κ βγήκε νόστιμο.

Η μικρή όρμηξε να φάει εχθές το βράδυ που γύρισε απ'τις κούνιες, σήμερα θα το φάει αλεσμένο αφου η μητέρα μου αποφεύγει να της δίνει κομματάκια

Η μικρή όρμηξε να φάει εχθές το βράδυ που γύρισε απ'τις κούνιες, σήμερα θα το φάει αλεσμένο αφου η μητέρα μου αποφεύγει να της δίνει κομματάκια

Μόλις φούντωσα, πήρα τη μανα μου να δω αν έφαγαν τα παιδιά κ ο Θοδωρής έφαγε τις μάνας μου το φαγητό κ της μικρής θα της δώσει γάλα για να κοιμηθεί

Οταν μαγειρεύω ενώ ξερει ότι έχω φαγητό φέρνει κ αυτή το δικό της κ το δικό μου καταλήγει στα σκουπίδια. Και όχι ότι το δικό μου δεν τρώγεται αλλά ρωτάει το Θοδωρή τί θέλει να φάει λες κ ειναι ξενοδοχείο.

Μόλις φούντωσα, πήρα τη μανα μου να δω αν έφαγαν τα παιδιά κ ο Θοδωρής έφαγε τις μάνας μου το φαγητό κ της μικρής θα της δώσει γάλα για να κοιμηθεί

Οταν μαγειρεύω ενώ ξερει ότι έχω φαγητό φέρνει κ αυτή το δικό της κ το δικό μου καταλήγει στα σκουπίδια. Και όχι ότι το δικό μου δεν τρώγεται αλλά ρωτάει το Θοδωρή τί θέλει να φάει λες κ ειναι ξενοδοχείο.

Αχ, έτσι είναι κοριτσάκι. Όταν υπάρχουν κι άλλοι που ασχολούνται με την ανατροφή των παιδιών, τέτοια ζητήματα έχεις.

Κι εγώ με νύχια και με δόντια τους κρατάω, και να φανταστείς μόνο για λίγες ώρες τα κοιτάνε οι γιαγιάδες.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αααα maestria μια χαρα ειναι να βαλεις τωρα μπρος..

εγω απλα αποφασισα να κανω πρωτα καλοκαιρι ωστε να μην εχω αγχος με την σωματικη ασκηση στις διακοπες μου

και θελω να δω τι θα κανω με το θηλασμο..(αυτο ειναι το βασικοτερο) αλλιως ηδη θα χα βαλει μπροστα..

α ναι..εχω και ενα θεμα υγειας που αν ι εξετασεις μου βγουν καλες την αλλη εβδομαδα θα εχω επισημα το οκ να μεινω εγκυος..

αλλα για μενα ειναι σα να ειναι ολα οκ..λεμε τωρα..

να βαλεις μπρος, να βαλεις..

φιλια σε ολες.. παω σε κηδεια..:rolleyes:

Διαφημίσεις

όταν θα είναι στην ιταλία θα ρωτάει τι να τους μαγειρέψει?

και η μικρή γιατί θα πιει γάλα?

κρίμα και ακούγεται καλό το φαγητό...θα το δοκιμάσω...

και να πεις κάτι δεν βρίσκεις άκρη...

εγώ η καημένη που παλεύω με νύχια και με δόντια να μην μου παχύνει,αν την κρατούσε κάποιος από γιαγιάδες θα μου την είχαν κάνει βόδι!!!

φάτε το έσύ με τον άντρα σου,ή την επόμενη μέρα!!

παρασκευή βράδυ έφτιαξα μουσακά και φάγαμε το βράδυ και σάββατο και κυριακή...

γεια σας κοριτσια.

τι μου κανετε?

εγω χαλια.αυπνη απο χθες,και κουρασμενη.πηγαμε τελικα στον παιδιατρο γιατι η μικρη δεν πινει ουτε γαλα,κι εκανε εμετο εχθες.

τελικα εχει αμυγδαλιτιδα και στοματιτιδα και βγαζει και τα δοντακια.πως να φαει το κακομοιρο.και κλαιει ολη την ωρα.τωρα κοιμηθηκε,αλλα για ποσο.ουφ,αγχωθηκα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

αααα maestria μια χαρα ειναι να βαλεις τωρα μπρος..

εγω απλα αποφασισα να κανω πρωτα καλοκαιρι ωστε να μην εχω αγχος με την σωματικη ασκηση στις διακοπες μου

και θελω να δω τι θα κανω με το θηλασμο..(αυτο ειναι το βασικοτερο) αλλιως ηδη θα χα βαλει μπροστα..

α ναι..εχω και ενα θεμα υγειας που αν ι εξετασεις μου βγουν καλες την αλλη εβδομαδα θα εχω επισημα το οκ να μεινω εγκυος..

αλλα για μενα ειναι σα να ειναι ολα οκ..λεμε τωρα..

να βαλεις μπρος, να βαλεις..

φιλια σε ολες.. παω σε κηδεια..:rolleyes:

Καλά, εσύ έχεις και την κουνιάδα, καλή κακή, βοηθάει. Εγώ πως θα τα βγάλω πέρα γμτ;;;

Ωραία, καλά να περάσεις! :tongue::tongue::tongue: (θα μας τρελάνεις παιδάκι μου; )

γεια σας κοριτσια.

τι μου κανετε?

εγω χαλια.αυπνη απο χθες,και κουρασμενη.πηγαμε τελικα στον παιδιατρο γιατι η μικρη δεν πινει ουτε γαλα,κι εκανε εμετο εχθες.

τελικα εχει αμυγδαλιτιδα και στοματιτιδα και βγαζει και τα δοντακια.πως να φαει το κακομοιρο.και κλαιει ολη την ωρα.τωρα κοιμηθηκε,αλλα για ποσο.ουφ,αγχωθηκα.

Περαστικά της βρε Ελένη! Αχού το καημένο να υποφέρει μ' αυτή τη ζέστη. Την καταλαβαίνω απόλυτα :tongue:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεια σας κοριτσια.

Περαστικά στην κουκλίτσα, πως να φάει το μαναράκι!! Θα περάσει κ αυτό .. κουράγιο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...