Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πως μπορείτε το πρωί πριν τη δουλειά να κάνετε και δουλειές??

εγώ σηκωνόμουν στο παρά πέντε να ετοιμαστώ για να φύγω...

μόνο το κρεβάτι μας στρώνω,τα υπόλοιπα από το προηγούμενο βράδυ,κουζίνα κλπ...

ένα καλό που έχει το πάνω κάτω του σπιτιού είναι ότι έχω πάντα σαλόνι κουζίνα τακτοποιημένα...τώρα πάνω αν έχω ρούχα ή παπούτσια για τακτοποίημα δεν φαίνεται αν έρθει κανείς!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εμεις τα δουλευουμε πολυ αλλα του εξοχικου εχουν δουλεψει παααααρα πολυ και δεν εχουν συντηρηθει ποτε..δεν θελω να τα παιξουν τελειως..

αλλα μαλλον το σκεπτικο μου να μοιρασουμε τις διαμονες ειναι καλο..

Εγώ έχω μόνο στο σαλόνι κ στο υπνοδωματιο μου, βέβαια ειναι μεγάλα κ άνετα φαντάζομαι μπορούν να καλύψουν το παιδικό, η καλύτερη λύση βέβαια θα ήταν να βάζαμε κ εκεί ένα αλλά για φέτος θα το αναβάλλουμε

πως μπορείτε το πρωί πριν τη δουλειά να κάνετε και δουλειές??

εγώ σηκωνόμουν στο παρά πέντε να ετοιμαστώ για να φύγω...

μόνο το κρεβάτι μας στρώνω,τα υπόλοιπα από το προηγούμενο βράδυ,κουζίνα κλπ...

ένα καλό που έχει το πάνω κάτω του σπιτιού είναι ότι έχω πάντα σαλόνι κουζίνα τακτοποιημένα...τώρα πάνω αν έχω ρούχα ή παπούτσια για τακτοποίημα δεν φαίνεται αν έρθει κανείς!!!

ναι αυτο ειναι πολυ καλο..

εμεις επειδη ειναι παλιας διαρρυθμισης το σπιτι εχουμε ΠΑΝΤΟΥ πορτες..

απο τη μια ειναι εκνευριστικο αλλα καμια φορα οταν ερχονται επισκεψεις (και δεν ειναι αδιακριτες) καθονται στο καθιστικο και απομονωνεται απο το υπολοιπο σπιτι κλεινοντας τις πορτες..

Εγώ έχω μόνο στο σαλόνι κ στο υπνοδωματιο μου, βέβαια ειναι μεγάλα κ άνετα φαντάζομαι μπορούν να καλύψουν το παιδικό, η καλύτερη λύση βέβαια θα ήταν να βάζαμε κ εκεί ένα αλλά για φέτος θα το αναβάλλουμε

για τα τετραγωνικα σου καλυπτεστε μια χαρα.. αλλωστε τα παιδια με 27-28 βαθμους ειναι μια χαρα στην ψυξη..

εγω που χω τον κλιματισμο στο δωματιο της ολο αγχωνομαι μηπως κρυωνει.. και το κακο ειναι οτι την λουζω τα βραυδα πριν τον υπνο και αυτο το φοβαμαι αλλα δεν πεφτω ποτε κατω απο 28 βαθμους και στις μεγαλες ζεστες αντε 26-27..

εμείς το έχουμε 4 χρόνια τώρα το κλιματιστικό και δεν έχει πάθει τίποτα...το είχαμε αθήνα και το φέραμε μετά εδώ...

δεν θυμάμαι τι κλάση είναι αν και τα κοιτάμε συνήθως ....

μακάρι να μπορούσαμε να διαθέσουμε χρήμματα αλλά δεν θέλω να λιώσω κιόλας...

μόλις με πήρε ο άντρας μου,δεν πήραμε εισητήρια κοινωνικού τουρισμού...

τέλεια!!!!

και δεν μπορώ να καταλάβω και γιατί...εώς 17000Ε προσωπικό εισόδημα δεν πρέπει να είναι?

ή υπολογίζουν και το οικογενειάκό χωρίς να είμαι εγώ στο ίκα?

πάει δεν πρόκειται να πάρουμε ποτέ γιατί ο άντρας μου φέτος μπήκε τεβε...

εγώ διακόπτω το τέβε,

οπότε φέτος μας βλέπω πάλι στα πεθερικά...

και είναι όλα κολητά τα σπίτια το δικό τους με της κουνιάδας που είναι εδώ το χειμώνα,αλλά σε λίγες εβδομάδες φεύγει για το καλοκαίρι...

τα νεύρα μου!!!

Διαφημίσεις

εμείς το έχουμε 4 χρόνια τώρα το κλιματιστικό και δεν έχει πάθει τίποτα...το είχαμε αθήνα και το φέραμε μετά εδώ...

δεν θυμάμαι τι κλάση είναι αν και τα κοιτάμε συνήθως ....

μακάρι να μπορούσαμε να διαθέσουμε χρήμματα αλλά δεν θέλω να λιώσω κιόλας...

μόλις με πήρε ο άντρας μου,δεν πήραμε εισητήρια κοινωνικού τουρισμού...

τέλεια!!!!

και δεν μπορώ να καταλάβω και γιατί...εώς 17000Ε προσωπικό εισόδημα δεν πρέπει να είναι?

ή υπολογίζουν και το οικογενειάκό χωρίς να είμαι εγώ στο ίκα?

πάει δεν πρόκειται να πάρουμε ποτέ γιατί ο άντρας μου φέτος μπήκε τεβε...

εγώ διακόπτω το τέβε,

οπότε φέτος μας βλέπω πάλι στα πεθερικά...

και είναι όλα κολητά τα σπίτια το δικό τους με της κουνιάδας που είναι εδώ το χειμώνα,αλλά σε λίγες εβδομάδες φεύγει για το καλοκαίρι...

τα νεύρα μου!!!

οχι ρε γμτ...

κριμα..

δεν εχει σχεση το οικογενειακο εκτος αν εισαι προστατευομενο μελος..

εγω δηλαδη κανω κοινη δηλωση με τον ανδρα μου αλλα εκεινος εχει οαεε και εγω ΙΚΑ..το εισοδημα μου ειναι μικρο αρα το δικαιουμαι..

ο πατερας μου εχει εισοδημα πανω απο 17000 αλλα εχει προστατευομενα μελη δυο ατομα και ετσι δικαιουται..

φέτος έδωσαν λιγότερα...αν υπήρχαν πολλοί με πολύ χαμηλό εισόδημα πήραν αυτοί πρώτα.

ο άντρας μου ούτε 13000 εισόδημα δεν έχει...

ενώ θέλω να πάμε εύβοια γιατί είναι όλη μας η παρέα από αθήνα εκεί στις διακοπές...το σκέφτομαι,θέλω την ησυχία μου,την καθαριότητα που θέλω εγώ...

τώρα θα έχουμε να μας πρήζουν,"τι ώρα θα έρθετε για φαγητό,ξύπνησε το παιδί να το δούμε?" κλπ!!!

φέτος έδωσαν λιγότερα...αν υπήρχαν πολλοί με πολύ χαμηλό εισόδημα πήραν αυτοί πρώτα.

ο άντρας μου ούτε 13000 εισόδημα δεν έχει...

ενώ θέλω να πάμε εύβοια γιατί είναι όλη μας η παρέα από αθήνα εκεί στις διακοπές...το σκέφτομαι,θέλω την ησυχία μου,την καθαριότητα που θέλω εγώ...

τώρα θα έχουμε να μας πρήζουν,"τι ώρα θα έρθετε για φαγητό,ξύπνησε το παιδί να το δούμε?" κλπ!!!

Καταλαβα...

ειναι το μονο καλο που εχει μικρο σοι ο ανδρας μου ενω με το δικο μου εχω τυπικα παρε δωσε..

ουσιαστικα η αμεση οικογενεια για την κορη μου ειναι οι γονεις της η θεια της και οι γονεις μου με τον αδελφο μου..και αυτους τους βλεπει μια φορα την εβδομαδα η στις δυο εβδομαδες...τους υπολοιπους απο μια φορα το μηνα εως καμια..

κι εμείς κάπως έτσι είμαστε...τα πεθερικά μου και τα αδέρφια του άντρα μου τα βλέπουμε 1-2 φορές το χρόνο...η κουνιάδα που είναι εδώ 2-3 φορές το μήνα...

τους γονείς κάθε 2-3 εβδομάδες και αν...

και την αδερφή μου 1-2 φορές την εβδομάδα...

το υπόλοιπο σόι στις γιορτές...

προτιμώ να βλέπω φίλους συχνά...

καλά μιλάμε δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου...βαριέμαι,άλλαξα σεντόνια,έδωσα κρέμα του παιδιού,μαγειρευώ για το παιδί,εμείς θα φάμε καρμπονάρα.

άδειασα πλυντίριο πιάτων και τέρμα...

δεν κάνω άλλα!!

Διαφημίσεις

τι να κάνω βρε παιδιά...

φτιάχνω και light φαγητά....άσε που το βράδυ τρώμε τοστάκι...

αύριο κοτόπουλο ψητό με σαλάτα θα φάμε!!

μιαμ μιαμ

εχω έφτιαξα χοιρινο με πατάτες στην κατσαρόλα. Θα φάω όμως το απόγευμα που θα γυρίσω απ'τη δουλειά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...