Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχου..... όχι μωρέ δεν είσαι πολυλογού απλά γράφεις μακροσκελή μηνύματα... ενώ εγώ πιο μικρά κ πιο πολλά!! Πως σου φάνηκε η φίλη μου δεν είναι πολύ καλή κοπέλα!!! Σαν αγγελάκι

και η Αννα και τα μικρα αλλα και ο συζυγος φαινονται σουπερ παιδια..

απλοι ανθρωποι και ανοιχτοι.. η δε Αννα σε θαυμαζει ιδιαιτερα.. το χετε τα Λιονταρακια, ειστε κοινωνικα αποδεκτοι και αγαπητοι..βλεπω τη μανα μου ολο το συμπαν ειναι φιλοι της και με ολους τα παει καλά..με το σπιτι της δεν τα παει χεχε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και η Αννα και τα μικρα αλλα και ο συζυγος φαινονται σουπερ παιδια..

απλοι ανθρωποι και ανοιχτοι.. η δε Αννα σε θαυμαζει ιδιαιτερα.. το χετε τα Λιονταρακια, ειστε κοινωνικα αποδεκτοι και αγαπητοι..βλεπω τη μανα μου ολο το συμπαν ειναι φιλοι της και με ολους τα παει καλά..με το σπιτι της δεν τα παει χεχε!

Είναι πάρα πάρα πολύ καλοί και οι δυο τους και τα παιδάκια της είναι πανέμορφα!! Αχ εμείς τα Λιονταράκια.... αχ ..βάσανο!! Εν τω μεταξύ για να κάνουμε ζωδιακό κους κους κάποτε μου είπαν οτι ο γιός μου έχει τα άστρα του έτσι βαλμένα που για να πετύχει στη ζωή του θα ταλαιπωρηθεί πολύ--- αυτοτιμωρείται το παρθενάκι μου από μονο του θα έχει και τους πλανητες που θα τον ταλαιπωρήσουν :mrgreen:

Είναι πάρα πάρα πολύ καλοί και οι δυο τους και τα παιδάκια της είναι πανέμορφα!! Αχ εμείς τα Λιονταράκια.... αχ ..βάσανο!! Εν τω μεταξύ για να κάνουμε ζωδιακό κους κους κάποτε μου είπαν οτι ο γιός μου έχει τα άστρα του έτσι βαλμένα που για να πετύχει στη ζωή του θα ταλαιπωρηθεί πολύ--- αυτοτιμωρείται το παρθενάκι μου από μονο του θα έχει και τους πλανητες που θα τον ταλαιπωρήσουν :mrgreen:

αααα.. παρολο που χω την περιεργεια προσπαθω να μη τα ρωταω αυτα για μενα η για ατομα που ενδιαφερομαι γιατι με επηρεαζουν..

και λεω ο,τι ειναι να φερει ας το φερει..αρκει να το αντεχω και να με κανει πιο δυνατη.

Και περι του ζωδιακου κους κους..

τα Παρθενακια λενε οτι συχνα καταληγουν μονα η με ενα παιδι... ποιος να μας αντεξει αγαπη μου???!!!

Ουτε ο ιδιος μας ο εαυτος ωρες ωρες..ακομη και εγω απορω με αυτα που κριτικαρω καποιες φορες..δεν πιστευω οτι εγω σκεφτομαι τοσο ψυχρα και ισως υπερβολικα ..αλλα και παλι δεν λεω οσα θα θελα να πω..απο ευγενεια και δηθεν διακριτικοτητα..:tongue: (ποσοι νομιζεις αντεχουν την ειλικρινεια..αποδεδειγμενα ελαχιστοι)

μενουμε πολυ κοντα με την Αννα..δεκα λεπτα με τα ποδια..

ισως να συναντηθουμε καμια φορα στο σπιτι της ποιος ξερει??

Την εκοψα ομως και εκεινη μπαιλτισμενη με τα μικρα..προφανως τελικα τα δυο παιδια και πανω ειναι πραγματικη κουραση.. οσο και απολαυση βεβαια..το βλεπω πλεον παντου..

καλημέρα κορίτσια!!

βαριέμαι τρελά τις δευτέρες!!

ξενύχτησαμε χθες με μια ταινία,μέχρι τις 3...

και το πρωί δεν μπορούσα να σηκωθώ΄...

που είναι σήμερα όλες?

πολλή δουλειά πλάκωσε?

είμαστε στο σπίτι με την μικρή με κλειστά παράθυρα και πατζούρια λόγω ζέστης!!!

ευτηχώς στον κάτω όροφο έχουμε δροσιά....

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!

βαριέμαι τρελά τις δευτέρες!!

ξενύχτησαμε χθες με μια ταινία,μέχρι τις 3...

και το πρωί δεν μπορούσα να σηκωθώ΄...

που είναι σήμερα όλες?

πολλή δουλειά πλάκωσε?

είμαστε στο σπίτι με την μικρή με κλειστά παράθυρα και πατζούρια λόγω ζέστης!!!

ευτηχώς στον κάτω όροφο έχουμε δροσιά....

αχ βρε Miamama βαλτε αυτο το κλιματιστικο καποια στιγμη..κανει θαυματα..

εμεις εδω στην Αθηνα με αυτα μονο επιβιωνουμε και παλι καλα που τα απογευματα ειναι πιο δροσερα και τη βγαζουμε στην αυλη..σε λιγο θα της βαλουμε και μια πλαστικη πισινα να λυσσαει με τα νερα..

στο εξοχικο εχω μονο ενα κλιματιστικο στον καθε οροφο και δεν ξερω αν αρκει για φετος που θελω να τις παω μονιμα γιατι πρωι βραδυ δεν λεει να καιει η ιδια μοναδα.. θα καει στο τελος..αλλα που λεφτα τωρα για αλλο ενα? στο νερο 700 ευρω θελει..

σκεφτομαι μηπως τις νυχτες κοιμομαστε στο κατω διαμερισμα εγω ο ανδρας μου και η μικρη και στο αλλο η κουνιαδα η οποια αφενος αργει να κοιμηθει αφετερου δεν θελει τον κλιματισμο και την ημερα το χουν να δουλευει στο πανω διαμερισμα μεχρι το απογευμα που θα πεφτει ο ηλιος.

Καπως πρεπει να το οργανωσουμε γιατι με τους καυσωνες εκει δεν παλευεται..βαραει ο ηλιος απο παντου και δεν κουνας ρουπι..

Διαφημίσεις

αχ βρε Miamama βαλτε αυτο το κλιματιστικο καποια στιγμη..κανει θαυματα..

εμεις εδω στην Αθηνα με αυτα μονο επιβιωνουμε και παλι καλα που τα απογευματα ειναι πιο δροσερα και τη βγαζουμε στην αυλη..σε λιγο θα της βαλουμε και μια πλαστικη πισινα να λυσσαει με τα νερα..

στο εξοχικο εχω μονο ενα κλιματιστικο στον καθε οροφο και δεν ξερω αν αρκει για φετος που θελω να τις παω μονιμα γιατι πρωι βραδυ δεν λεει να καιει η ιδια μοναδα.. θα καει στο τελος..αλλα που λεφτα τωρα για αλλο ενα? στο νερο 700 ευρω θελει..

σκεφτομαι μηπως τις νυχτες κοιμομαστε στο κατω διαμερισμα εγω ο ανδρας μου και η μικρη και στο αλλο η κουνιαδα η οποια αφενος αργει να κοιμηθει αφετερου δεν θελει τον κλιματισμο και την ημερα το χουν να δουλευει στο πανω διαμερισμα μεχρι το απογευμα που θα πεφτει ο ηλιος.

Καπως πρεπει να το οργανωσουμε γιατι με τους καυσωνες εκει δεν παλευεται..βαραει ο ηλιος απο παντου και δεν κουνας ρουπι..

πάνω έχουμε στη κρεβατοκάμαρα μας και τώρα πήραμε για το παιδικό, 199Ε από carrefour,μια χαρά είναι,και στο δωμάτιο μας είναι ίδια μάρκα.

τέτοιο να πάρεις αν χρειάζεσαι,όχι να δώσεις και 700Ε!!

στον κάτω όροφο δεν βλέπω να βάζουμε φέτος...αλλά έχει σχετική δροσιά...

τα δωμάτια λόγω σοφίτας έχει χειμώνα καλοκαίρι ζέστη!!

πάντως στην αθήνα θυμάμαι υπήρχα μέρες που το είχα από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν κάηκε!!!:-D

εγω σημερα ξυπνησα (η μιρκη κοιμοταν) επλυνα μερικα ρουχα της στο χερι και μετα εφτιαξα το φαγητο της και επλυνα και τα πιατα και μαζεψα τα κρεβατια και σιδερωσα δυο τρια ρουχα, εκανα μπανιο, ασχοληθηκα με τη μικρη λιγακι, εφαγα το πρωινο μου και κλασικα αργησα να φυγω και πληρωσα παλι 5 ευρω σε ταξι..

α και προλαβα να ριξω λιγο κονσιλερ και ρουζ για να κρυψω τους μαυρους κυκλους...

μπαμπας και κορη χορευαν τα παπακια μπροστα στο καθρεπτη..

πάνω έχουμε στη κρεβατοκάμαρα μας και τώρα πήραμε για το παιδικό, 199Ε από carrefour,μια χαρά είναι,και στο δωμάτιο μας είναι ίδια μάρκα.

τέτοιο να πάρεις αν χρειάζεσαι,όχι να δώσεις και 700Ε!!

στον κάτω όροφο δεν βλέπω να βάζουμε φέτος...αλλά έχει σχετική δροσιά...

τα δωμάτια λόγω σοφίτας έχει χειμώνα καλοκαίρι ζέστη!!

πάντως στην αθήνα θυμάμαι υπήρχα μέρες που το είχα από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν κάηκε!!!:-D

εχω μπει στον πειρασμο να παρω φθηνα κλιματιστικα αλλα δεν ειναι φιλικα προς το περιβαλλον και ειναι Β ενεργειακης κλασης και αμφιβολου διαρκειας ζωης..

με τα fujitsu σχετικα ειμαι ευχαριστημενη.. τα mitsubishi ειναι μακραν τα καλυτερα της αγορας..

ενα μη Inverter fujitsu κανει 500 ευρω τα inverter ειναι κανα 200αρι πιο ακριβα στην αγορα..

και εμεις τα δουλευουμε πολυ αλλα του εξοχικου εχουν δουλεψει παααααρα πολυ και δεν εχουν συντηρηθει ποτε..δεν θελω να τα παιξουν τελειως..

αλλα μαλλον το σκεπτικο μου να μοιρασουμε τις διαμονες ειναι καλο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...