Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσύ μάλλον παρακάνεις παρέα με πουρά, αυτό φταίει :tongue::tongue::tongue::mrgreen:.

οχι ρε ..ετσι ημουν ανεκαθεν

η κουνιαδα και ο συζυγος ηταν κοκετες του κερατα..

τωρα στα τελειωματα παρατησαν τους εαυτους τους

αλλα πιο πριν φυσουσαν

εγω????

ΜΕγααααααααλο τεμπελοσκυλο σου λεω

Διαφημίσεις

οχι ρε ..ετσι ημουν ανεκαθεν

η κουνιαδα και ο συζυγος ηταν κοκετες του κερατα..

τωρα στα τελειωματα παρατησαν τους εαυτους τους

αλλα πιο πριν φυσουσαν

εγω????

ΜΕγααααααααλο τεμπελοσκυλο σου λεω

Δεν είναι απαραίτητα κακό, σημαίνει ότι δεν είσαι ματαιόδοξη :P.

Α, εμένα μ' αρέσει να περιποιούμαι και μου τη σπάει που, λόγω πάχους, δεν βρίσκω πιο εύκολα ωραία ρουχαλάκια να βάλω.

Αλλά δεν ήμουν έτσι, επειδή δουλεύω στον κλάδο των συμβούλων, αναγκάστηκα να βελτιώσω το λουκ.

Παλιά κι εγώ χύμα ήμουν.

Αλλά λίγο θέλει! Ακούς εκεί να βάφεσαι μόνο όταν είναι να πας σε γάμο :tongue:.

Πουρόγριαααααααααααααααααααα :tongue::tongue::tongue:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

άστο το πάχος στην άκρη..κι εγώ όταν ήμουν αδύνατη ντυνόμουν καλύτερα,τώρα πρέπει να ψάξω ώρες για να βρω κάτι ωραίο...

άσε που λόγω οικονομικών έχασα και το στυλ μου στο ντύσιμο πια!!!

τώρα με 2 ρουχαλάκια την βγάζω,παλιά μια ντουλάπα ρούχα!!

Διαφημίσεις

καλημερα

λοιπον Maestria εγω μεγαλωσα πολυ λιτα σε τετοια θεματα εμφανισης.. απο μικρη ελεγα οτι ενα απλο ντυσιμο η ενα ελαφρυ βαψιμο μπορει να κανει τη διαφορα.. οπως επισης υποστηριζω πολυ τη φυσικη ομορφια..

απο την αλλη ειμαι ατομο που τα γουστα μου στο θεμα της εμφανισης κοστιζουν και δεν επενδυσα εκει παρα σπανια ειτε επειδη δεν ειχα λεφτα ειτε επειδη δεν ηθελα βαζοντας αλλες προτεραιοτητες.. και ετσι κανω ακομη..

αλλα οταν ειναι να βγω εξω βολτα προσπαθω να ειμαι καλα ντυμενη και σωστα βαμμενη

αν ειναι να παω στο φουρνο θα παω και με τη πυζαμα και με τη παντοφλα ακομη και με λερωμενα ρουχα.. αρκει να κανω τη δουλεια μου...ειλικρινα..

ευχαριστω το Θεο που η φυση της δουλειας μου δεν μου επιβαλλει να μακιγιαρομαι τα πρωινα..στο εργοταξιο αναμεσα σε 20-30 λιγουρια μια εμφανισημη κοπελα μονο σχολια και αλλα διαφορα μπορει να προκαλει τιποτε αλλο..αυτο το εχω δει και το ξερω..

σε υπολογιζουν αλλιως οταν εισαι απλος και ας πουμε ισος.

σε παλιοτερες δουλειες που εκανα επρεπε να μαι μακιγιαρισμενη και το βαριομουν αφορητα..

ηταν πρωινο βαρος στο χρονο μου και αγχος (αν το κανα καλα, αν λεκιαστηκα, αν ξεβαψα κλπ κλπ)

το οτι εμφανιζομαι περιποιημενη οχι τακτικα επισης προκαλει και το ενδιαφερον..

στανταρ κανω αποτριχωση μια την εβδομαδα το χειμωνα και μερα παρα μερα το καλοκαιρι, περιποιουμαι την υγιεινη των ακρων αλλα δεν κανω μανικιουρ πεντικιουρ και βαψιμο, μια φορα στις δυο εβδομαδες βγαζω φρυδι και περιποιουμαι ..το μουστακι.. το τσιγκελατο..:tongue: και οσο εχω κεφι τα μαλλια που ειλικρινα αυτα τα βαριεμαι οσο τιποτε αλλο στον κοσμο..

και το βαψιμο μου οταν βγω δεν ειναι εντονο ιδιαιτερα.

Απο την αλλη ζορι εχει η κουνιαδα μου διοτι 50 χρονια εζησε καλοζωησμενα καθως η πεθερα μου ηταν μοδιστρα και η ιδια ομορφο κοριτσι (στυλ Γουινεθ Παλτροου και ετσι αν εξαιρεσει κανεις τα τρισαθλια γυαλια που ηθελε και ακομη θελει να φοραει τυπου Τζακι Ωναση και τυπου πεταλουδα..κολλημα μεγαλο λεμε.. αυτη και η Νανα Μουσχουρη ενα φεγγαρι) και τα τελευταια χρονια λογω οικονομικων δυσκολιων και εκεινη και ο ανδρας μου ζουν με 10 ιδια ρουχα που σπανια ανανεωνουν..

Η κουνιαδα εβγαινε για το φουρνο και ντυνοταν μοντελακι.. μεχρι και τωρα αν ειναι να βγει να παει να πληρωσει πχ το ρευμα θα χτενισει μαλλι, θα βαλει κραγιον, κολωνια, θα ρωτησει αν εχει τριχες στην μπλουζα εκατο φορες και εξω απο τη πορτα..

Και καμια φορα την ακουω που παραπονιεται πως ηταν και πως καταντησε..

Ειναι οπως εχεις μαθει.. και οταν εχεις μαθει στα καλα τα χειροτερα σου φαινονται αβασταχτα..

Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!!

Δουλειά κ πάλι σήμερα!! Τιμολόγια σήμερα κ αύριο κ πρόγραμμα παραλαβών παράλληλα.

Και μετα λενε εμενα πολυλογου... εσυ εχεις 3200 μηνυματα και εγω 3100.. :tongue:

(θα μου πεις ειναι και τα παρτυ στη μεση με τις παραθεσεις των τραγουδιων που εγω δεν συμμετειχα..)

καλημερα

Ειναι οπως εχεις μαθει.. και οταν εχεις μαθει στα καλα τα χειροτερα σου φαινονται αβασταχτα..

Εμένα πάντα μου άρεσε να βάφομαι κ να φτιάχνω τα νύχια μου.

Με το μαλλί επειδή δεν πιάνουν τα χέρια μου κ είναι λιπαρό του κερατά είναι πάντα (ακόμα κ περιποιημένο) σαν το μαλλί της τρελής. Το μισώ που είναι ίσιο.

Κι εγώ όμως δεν μπορώ κάθε μέρα να πηγαίνω κοκέτα στη δουλειά .. κουράζομαι.... Εννοείται οτι για να πάω μέχρι το σούπερ δεν θα φτιαχτώ αλλά σε επισκέψεις πάω πάντα περιποιημένη, μην τρομάζω τον κόσμο,είναι κρίμα:cool:

Και μετα λενε εμενα πολυλογου... εσυ εχεις 3200 μηνυματα και εγω 3100.. :tongue:

(θα μου πεις ειναι και τα παρτυ στη μεση με τις παραθεσεις των τραγουδιων που εγω δεν συμμετειχα..)

Αχου..... όχι μωρέ δεν είσαι πολυλογού απλά γράφεις μακροσκελή μηνύματα... ενώ εγώ πιο μικρά κ πιο πολλά!! Πως σου φάνηκε η φίλη μου δεν είναι πολύ καλή κοπέλα!!! Σαν αγγελάκι

Εμένα πάντα μου άρεσε να βάφομαι κ να φτιάχνω τα νύχια μου.

Με το μαλλί επειδή δεν πιάνουν τα χέρια μου κ είναι λιπαρό του κερατά είναι πάντα (ακόμα κ περιποιημένο) σαν το μαλλί της τρελής. Το μισώ που είναι ίσιο.

Κι εγώ όμως δεν μπορώ κάθε μέρα να πηγαίνω κοκέτα στη δουλειά .. κουράζομαι.... Εννοείται οτι για να πάω μέχρι το σούπερ δεν θα φτιαχτώ αλλά σε επισκέψεις πάω πάντα περιποιημένη, μην τρομάζω τον κόσμο,είναι κρίμα:cool:

καπως ετσι και εγω..απλα θα μου αρεσε να μαι πιο καλοντυμενη αλλα ειπαμε..το οικονομικο ειναι θεμα και αυτη τη στιγμη προτιμω να παρω ενα ζευγαρι παπουτσια στη μικρη και μετα αν μπορω σε εμενα (εκτος αν τα χω απολυτα αναγκη)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...