Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Ευχαριστώ! Όχι ακόμα.. Σκέφτομαι να κλείσω 6η εβδομάδα..

συγχαρητηρια !!! κοριτσι μου 99% ειναι δυο κ πανε κ τρενο!!! πολυ καλη αυξηση! ναι αν μπορεσεις κλεισε κατα την 6η για να εχετε και ξεκαθαρη πρωτη εικονα !!!! μαρη εσυ απο υπογονιμη, το πας για τριτεκνη δηλαδη !!!🤣 χαχαχα με το καλο ολα !!! τα πεθερικα τι λενε;; εκφερανε αποψη;;; 😆

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το αποτέλεσμα είναι πως αγχώνομαι πάρα πολύ για τα οικονομικά κ αυτός θέλει να είμαι θετική για να παίρνει δύναμη για να ξεπεράοσυμε το πρόβλημα. Ε... εγώ αυτό δεν το έχω .... και έμαθα κ το άλλο!!!

Είμαι μόνο ΜΑΝΑ!!! έχω αφιερωθεί τόοοοσοοο πολύ στα παιδιά που τον έχω παραμελήσει.. .το άκουσα κι αυτό!!....

χμ χμ χμ... πες του...

δεν εχει γνωρισει εμενα καλα... αυτο θα μπορουσε να το πει ο δικος μου ανδρας ανετα..

για σενα δεν ειναι τοσο δικαιο αλλα οχι οτι τον αδικω με την εννοια οτι αυτη ειναι η δικια σας ζωη και κρινει με τη συνηθεια και τα δεδομενα που βλεπει στο περιβαλλον σας.

επισης απο οσο τον εχω δει απο κοντα ειναι ενας ανδρας που ειναι ακομη φρεσκος, εχει περαση αρα και απαιτησεις απο τη γυναικα που ναι διπλα του.. δεν βρισκω παραλογο λοιπον που σε θελει περισσοτερο ερωμενη απο οτι συζυγο η μητερα..

παλι καλα που δεν ειπε τιποτε αλλο κουλο...με αυτα η κατασταση πιστευω οτι σωζεται ανετα..

τωρα για το οικονομικο αυτο που σου πε ισχυει κατα κανονα στους περισσοτερους ανδρες.. θελουν support ψυχολογικο απο τις γυναικες τους..

και ο δικος μου με κατηγορει για αυτο..αλλα απο την αλλη οι καθημερινες αναγκες δεν μας αφηνουν και εμας τον αερα να δουμε πιο θετικα τα πραγματα.. περιμενουμε και απο αυτους να κανουν κατι περισσοτερο..εγω πχ δεν μπορω να βρω δευτερη δουλεια..ο ανδρας μου ομως μπορει αλλα δεν το κανει για τον χ ψ λογο..δεν θα τον αναγκασω ομως εγω..αλλα κανω το λαθος να του την πω αν μου δοθει η ευακιρια..και εκει αρχιζει το τροπαριο "δεν με στηριζεις ψυχολογικα κλπ κλπ κλπ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να είναι στο σπίτι πιο πολλές ώρες,για να ασχολείσαι μαζί του,όταν τα παιδιά είναι στις κούνιες ή όταν κοιμούνται!!!αυτό να του πεις!!!

σόρρυ για την επέμβαση!!!

Kαλά κάνεις κ επεμβαίνεις.... αλλιώς δεν θα τα έγραφα!! Αυτό λέω κι εγώ... τώρα ή με δούλευε κ κρύβεται κάτι άλλο . ή όντως τα εννοεί..

Καλησπέρα στην παρέα!

Καλέ, όταν βγαίνω εγώ μαζεύεστε όλες;;;

Λοιπόν, έχουμε και λέμε.

να'μαι κι εγώ,βλέπω dancing with the stars!!!

λοιπόν μαεστρία τα μπισκότα γράφουν στη συσκευασία τα γραμμάρια, το βούτυρο επίσης και το mascarpone και η κρέμα γάλακτος.

την άχνη βάλτη με το μάτι.

το μασκαρπόνε το βρίσκεις σε κεσεδάκι στον βασιλόπουλο σίγουρα.

είναι πολύ ωραίο κρεμώδες τυρί...το philadelphia έχει έντονη γεύση,δεν μου αρέσει.

δεν γίνεται νερουλή καθόλου η κρέμα,αλλά θέλει ψυγείο 24 ώρες το γλυκό για να κόβεται ωραία.

δεν θέλει μίξερ.

θα δεις γίνεται φανταστικό,όσοι το έχουν φάει έχουν ξετρελαθεί!!

εγγύηση!!

δεν το έχω δοκιμάσει να μην ψήσω το μπισκότο,αλλά φοβάμαι μην τρίβεται...

αυτά...

εγω θέλω να κάνω μανικιούρ πεντικιούρ,αλλά μόνη,πρέπει να μουλιάσω τα πόδια και τα φτιάξω...πως θα φοράω πέδιλα?

ζέστη αλλά συννεφιά...

ίσως πάμε αύριο μεθαύριο...θάλασσα

Να κάνεις, να κάνεις!! Εγώ έχω πορτοκαλί νυχάκια στα χέρια και τα πόδια και είναι ΣΟΥΠΕΡ! :)

Το γλυκό θα το κάνω σίγουρα, ευχαριστώ για τη συνταγή.

εγω για να σκουπισω και να σφουγγαρισω το δικο μου θελω μια ωρα στπο νερο. Και αν πρεπει να μετακινησω επιπλα ενα διωρακι..

Το σκουπισμα τωρα το καλοκαιρι το κανω μερα παρα μερα ενω το σφουγγαρισμα μια φορα την εβδομαδα εκτος απροοπτου..

Την κουζινα και το μπανιο τα σκουπιζω καθε μερα και δυο φορες της εβδομαδα τα σφουγγαριζω..

αλλα και παλι μεσα σε χρονο dt βρωμιζει το σπιτι ειτε απο σκονη και καυσαεριο ειτε απο το μπες βγες ειτε απο τη μικρη και τα...αλλα παιδια που δεν προσεχουν και ολο και κατι σερνουν μαζι τους..

παντως την επομενη μερα ειναι σα να μη σκουπισε ποτε κανεις..

ναι βρε elenada..sorry ξεχαστηκα.. περαστικα στη μικρη..

Καλά είπαμε, εσύ είσαι πολύυυυυυυυυυ προκομένη :tongue::tongue::tongue:!

ειναι λιγο μια χαζη κατασταση γενικα..

απο τη μερια των admin

(οποιοι και να ειναι αυτοι διοτι εγω προσωπικα εκτος απο καμποσα μελη δεν ξερω κανεναν φατσικως η επωνυμως που να φερεται ως διαχειριστης και διολου απιθανο να χω συναντησει και ατομα που να εμπλεκονται με τη διαχειριση αλλα να μη το κοινοποιουν και ετσι εγω η ανοητη να μην το χω παρει πρεφα), τελος παντων απο την μερια τους προφανως χρειαζονται ενα τροπο να κοντρολαρουν τα μελη και τα τοπικ εφοσον παρεχουν δωρεαν υπηρεσιες και ειναι μπατε σκυλοι αλεστε..(αν ηταν επι πληρωμη θα ταν αλλιως τα πραγματα)

απο την μερια των μελων, εχουμε βρει πορτα ανοικτη και μπαινουμε και βγαινουμε και πολλοι λενε πολλα και αλλοι κανουν διαφορα που μαθαινουμε κατα καιρους και παμε λεγοντας..

και γελαω με μερικες/κους που φερονται τοσο φανατικα σε καποια τοπικ λες και το parents τους ζει..το παθαινουμε αυτο οι ανθρωποι...συγκεκριμενα αυτοι που δεν εχουν προσωπικη ζωη υγιη και το λενε "εμμονη"...

εμενα μου αρεσουν πολυ αυτες οι ιστοσελιδες γιατι στον αιωνα της μοναξιας βρισκω και αλλους ανθρωπους απο διαφορες γωνιες με προβληματα μικροτερα, μεγαλυτερα η ισα με τα δικα μου και θελουν να τα μοιραστουν...και εμενα μου αρεσει να μοιραζομαι (η ετσι νομιζω εγω..)

δεν γινεται να ταιριαζουμε με ολους και δεν μπορουμε να κανουμε παρεα με ολους (ποσο μαλλον ενα ατομο σαν εμενα..:wink:..) και αν μας αρεσει λιγο παραπανω η επικοινωνια τοτε δεν θελουμε πολυ για να το κανουμε μερος της ζωης μας..αλλα δεν συμφωνω με την εμμονη.. και τους κακοπροαιρετους.. αλλα απο αυτους δεν γλιτωνει η ανθρωποτης..ποσο μαλλον το Parents..:roll:

Συμφωνώ σχεδόν με το σύνολο του ποστ σου ;).

Το αποτέλεσμα είναι πως αγχώνομαι πάρα πολύ για τα οικονομικά κ αυτός θέλει να είμαι θετική για να παίρνει δύναμη για να ξεπεράοσυμε το πρόβλημα. Ε... εγώ αυτό δεν το έχω .... και έμαθα κ το άλλο!!!

Είμαι μόνο ΜΑΝΑ!!! έχω αφιερωθεί τόοοοσοοο πολύ στα παιδιά που τον έχω παραμελήσει.. .το άκουσα κι αυτό!!....

Και δεν σκέφτηκε ν' ασχολείται ΚΙ ΑΥΤΟΣ περισσότερο με τα παιδιά, για να έχετε μετά περισσότερο χρόνο μαζί;

Τς, τς, τς φαλλοκράτες :rolleyes:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Και γω κατευθειαν παω γιατι φοβαμαι μην πνιγεται η κατι τετοιο..Ειναι ο εφιαλτης μου αυτο..Το ειχαν παθει κατι γνωστοι και το προλαβαν στο ΤΣΑΚ!! Αλλα δεν την παιρνω αμεσως αγκαλιτσα..

Ασχετο, τι πυτζαμακια φορατε;; Κοντομανικα η μακρυμανικα;;; Με τι τα σκεπαζετε;

της φοραω πυζαμακι με κοντο μανικι και κοντο πατζακι και δεν την σκεπαζω γιατι ξεσκεπαζεται..

και της εχω κλιματισμο στους 28 βαθμους.

Διαφημίσεις

Και γω κατευθειαν παω γιατι φοβαμαι μην πνιγεται η κατι τετοιο..Ειναι ο εφιαλτης μου αυτο..Το ειχαν παθει κατι γνωστοι και το προλαβαν στο ΤΣΑΚ!! Αλλα δεν την παιρνω αμεσως αγκαλιτσα..

τα σκατούλια μου με ότι κ να τα σκεπάσω είναι μονιμα ξεσκέπαστα.

Στη μικρή φοράω σήμερα νυχτικό χαχα είναι σαν μεγάλη γυναίκα κ στο γιο σορτσάκι πιτζάμα κ φανελάκι

ναι αλλά και η jesgk έχει πέραση!!!

άντε μην ξεκινήσει να βγαίνει μόνη χωρίς τα παιδιά...και τον δω τότε τι θα κάνει!!!

θα πάθει εγκεφαλικό!!!!

είναι ένα νέο,δροσερό ζευγάρι!!!!

Κοριτσάκι εγώ έχω τα ολόσωμα του Marcs & Spencer, είναι φόρμες μακό ελαφρύ.

Γιατί ξεσκεπάζετε κι όσο να 'ναι ακόμα έχει δροσιά το βράδυ.

Όταν είναι όλα λερωμένα, φανελάκι κοντομάνικο, ένα ελαφρύ πιτζαμάκι από κάτω (μακρύ) και καλτσάκια.

Φοβάμαι ακόμα να τον αφήσω πολύ γυμνό το βράδυ, γιατί πάντα ξεσκέπαστος είναι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

νομιζω jesgk οτι η απαντηση της miamama και της maestria ειναι ορθες..

βεβαια δεν ξερω τους λογους που πρεπει να μενει τοοοοσε ωρες εκτος σπιτιου..αν ειναι η δουλει μπροστα και υπαρχει πιθανο κερδος δεν μπορεις να του πεις τιποτε.. απλα οτι δεν μπορει να χει απαιτησεις στη 1 το βραδυ οταν εσυ εχεις να πας και δουλεια την επομενη και να φροντισεις τα παιδια σας..

στην δική μου φορούδσα πυτζαμάκι καλοκαιρινό χωρίς εσώρουχο,αλλά τώρα πια εσώρουχο μόνο,έχουμε στο δωμάτιο 25 βαθμούς,περιμένω ακόμα τον σύζυγο να τοποθετήσει το κλιματιστικό!!!!

Διαφημίσεις

Απλά μου τη δίνει που οι άντρες θέλουν να νταντεύεις ΚΑΙ αυτούς!!

Είναι επικίνδυνο να πέφτουμε σ' αυτό το τριπάκι.

ΕΜΑΣ δηλαδή ποιος θα μας νταντεύσει, αν νταντεύουμε όλους τους άλλους;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

άντε μην ξεκινήσει να βγαίνει μόνη χωρίς τα παιδιά...και τον δω τότε τι θα κάνει!!!

θα πάθει εγκεφαλικό!!!!

Αμ αυτο κοριτσακι μου της το χα πει...

και συνεχιζω να το λεω..

δεν ξερω jesgk τι σοι ανθρωποι ειστε και ουτε και με νοιαζει στην τελικη αλλα σαν εικονα ζευγους ειστε ιδανικοι.. ενα πραγματικα νεο, φρεσκο ταιριαστο ζευγαρι..

μακαρι οι σχεσεις σας να ειναι καλες και αν δεν ειναι να γινουν..

το ταγκο το χορευουν δυο..

θα πάθει εγκεφαλικό!!!!

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια... σήμερα πήγα να τον πάρω σαν να πήγαινα σε κλάμπ κ ήταν πολύ χαρούμενος... όλο φιλιά

Απλά μου τη δίνει που οι άντρες θέλουν να νταντεύεις ΚΑΙ αυτούς!!

Είναι επικίνδυνο να πέφτουμε σ' αυτό το τριπάκι.

ΕΜΑΣ δηλαδή ποιος θα μας νταντεύσει, αν νταντεύουμε όλους τους άλλους;

Αχ ΘΕΕ ΜΟΥ!! Η μου δωσες το τελευταιο καλο μοντελο η το πιο ελαττωματικο.... :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...