Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαλια εδω στην Αθηνα...χθες που πηγα Συνταγμα εχουν βαλει μονο ενα ψυχρο δενδρο με λαμπακια και κατι κατασκευες απο πλεξιγκλας και στο Ζαππειο τωρα στηνουν τα σπιτακια που θα..πωλουν..ζαχαρωτα απο τις 18 και μετα..

ολοι στην Ευρωπη οραγνωνονται απο Νοεμβρη και μεις λιγο πριν τελιωσουν τα χριστουγεννα

αιντεεεεε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε ναι λοιπον!!! I m back!!!

Εχω προβλημααααα!!!

Η μικρη κανει διαρκως σκηνικα στη κυρα κουνιαδα επειδη δεν θελει τη σαλιαρα της (εννοειται οτι χωρις αυτη ολα γινονται χαλια μαυρα) και την βγαζει με δυναμη και της φωναζει αλλα η κυρα κουνιαδα αρνειται να της μιλησει αυστηρα και προσπαθουσαμε το σκ να της εξηγησουμε οτι εκτος απο το πρακτικο μερος (δηλαδη να μη γινεται η μικρη χαλια) ειναι και το θεμα της κοινωνικης συμπεριφορας και οτι πρεπει ολοι να χουμε την ιδια θεση αλλα εκεινη βρισκει ολο δικαιολογιες (μεχρι που το πε και ευθεως) οτι αρνειται να κανει την αυστηρη γιατι δεν θελει..

εννοειται οτι τα νευρα μου εγιναν κροσια (ακομη δεν εχουμε τσακωθει) και παλι καλα που και ο συζυγος της εβαλε χερι αλλα και παλι δεν βλεπω αποτελεσμα..εγω νατιθετως τρεις μερες τωρα βρισκω τεχνασματα (πχ σαλιαρες με παραστασεις) για να της φοραω και να μην μουρμουραει..

παντως απο ενα περιστατικο διαπιστωσα οτι η μικρη με φοβαται..δεν μου αρεσε γιατι δεν το θελω (ο σεβασμος δεν κερδιζεται με φοβο) αλλα απο την αλλη καποιον πρεπει να ακουει εδω μεσα γιατι δεν βλεπω κανεναν αλλο προθυμο..

Την δικιά μου τη μάλωσε ο μπαμπάς της χθες γιατί βρήκε ένα σκουπιδάκι και το έβαλε στο στόμα της.Κατέβασε τα μουτράκια της , σούφρωσε τα χειλάκια της και ήρθε και κούρνιασε σε μένα.Μετά απο λίγο ξανακάθησε κάτω,πάλι κάτι βρήκε και μόλις έκανε να το πάει προς το στόμα της παίρνει πρέφα οτι την παρακολουθεί ο μπαμπάς.Στιγμιαία τον κοιτάει,τεντώνει το χεράκι της δείχνωντας το σκουπιδάκι που κρατούσε και λέει πφφφφ.Έτσι αποκαλεί κάθε τι που της λέω ότι είναι βρώμικο ή σκουπίδι.Την πήρε αγκαλίτσα ο μπαμπάς και την φίλησε επαινώντας της .

Τί πονηρά που είναι τα μπομπιράκια;...

Την δικιά μου τη μάλωσε ο μπαμπάς της χθες γιατί βρήκε ένα σκουπιδάκι και το έβαλε στο στόμα της.Κατέβασε τα μουτράκια της , σούφρωσε τα χειλάκια της και ήρθε και κούρνιασε σε μένα.Μετά απο λίγο ξανακάθησε κάτω,πάλι κάτι βρήκε και μόλις έκανε να το πάει προς το στόμα της παίρνει πρέφα οτι την παρακολουθεί ο μπαμπάς.Στιγμιαία τον κοιτάει,τεντώνει το χεράκι της δείχνωντας το σκουπιδάκι που κρατούσε και λέει πφφφφ.Έτσι αποκαλεί κάθε τι που της λέω ότι είναι βρώμικο ή σκουπίδι.Την πήρε αγκαλίτσα ο μπαμπάς και την φίλησε επαινώντας της .

Τί πονηρά που είναι τα μπομπιράκια;...

αχου το μωρεεεεεεε!!!τι γλυκα!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

μια φιλη μου ειπε οτι η κορη της 4,5 ετων η οποια μιλαει ελληνικα και Νορβηγικα λογω του πατερα της ..οταν θελει κατι και ρωτησει τη μανα της και της αρνηθει μετα παει στον πατερα της και ζητα το ιδιο στην αλλη γλωσσα λεγοντας ψεμματα οτι η μανα της την αφησε (οι γονεις μεταξυ τους μιλανε τριτη γλωσσα αγγλικα) και φερνει συνεχως μπερδεματα..

ειναι πονηρα

μια φιλη μου ειπε οτι η κορη της 4,5 ετων η οποια μιλαει ελληνικα και Νορβηγικα λογω του πατερα της ..οταν θελει κατι και ρωτησει τη μανα της και της αρνηθει μετα παει στον πατερα της και ζητα το ιδιο στην αλλη γλωσσα λεγοντας ψεμματα οτι η μανα της την αφησε (οι γονεις μεταξυ τους μιλανε τριτη γλωσσα αγγλικα) και φερνει συνεχως μπερδεματα..

ειναι πονηρα

μικρό καθαρματάκι

Διαφημίσεις

Κοριτσια ξεχασα να σας πω το θεικο που μου εκανε η μικρη το πρωι.Την ωρα που εφευγα για τη δουλεια της εδωσα ενα μεγαλο φιλι οπως κανω καθε μερα και τι μου ειπε??????BYE(Ττο εγραψα στα αγγλικα γιατι το ειπε ετσι ακριβως )μπαι.Το πιστευετε?εμεινα με ανοιχτο το στομα και φυσικα αργησα να φυγω και για τη δουλεια αφου γυρισα και την πηρα αγκαλια και δεν την αφηνα.Φυσικα και με κοιταζε παραξενα......:rolleyes:

Διαφημίσεις

Κοριτσια ξεχασα να σας πω το θεικο που μου εκανε η μικρη το πρωι.Την ωρα που εφευγα για τη δουλεια της εδωσα ενα μεγαλο φιλι οπως κανω καθε μερα και τι μου ειπε??????BYE(Ττο εγραψα στα αγγλικα γιατι το ειπε ετσι ακριβως )μπαι.Το πιστευετε?εμεινα με ανοιχτο το στομα και φυσικα αργησα να φυγω και για τη δουλεια αφου γυρισα και την πηρα αγκαλια και δεν την αφηνα.Φυσικα και με κοιταζε παραξενα......:rolleyes:

μπραβο η Γιωτα!!!ξενες γλωσσες απο τωρα,ε?

bye μωρο μου bye,φευγω για ντουμπαι!!

Μόλις πριν από λίγο η μικρή έκανε τα πρώτα δύο βήματα χωρίς να πιάνεται από κάπου και..... έπεσε. Αχ είναι φοβιτσιάρα η κορούλα μου!!! Θέλω να περπατήσει

μπραβο στην μικρουλα που εκανε τα πρωτα της βηματακια!

μην ανησυχεις,στα γενεθλια της θα περπαταει!

απλως εσυ μην την πιεζεις και μην αγχωνεσαι.

εμενα τη δικια μου,οποτε την βαζαμε ορθια για να περπατησει,μπουσουλουσε.

οταν ηθελε να περπατησει,εκανε απο μονη της προσπαθεια,μαλλον δεν ηθελε θεατες,ξερω γω.

ο γιος ποτε περπατησε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...