Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   5 ώρες πρίν, Myrainbowbaby είπε:

Καλησπέρα σε όλες!! Μετά από επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμααι dfi  συζύγου και ενώ θα συνεχίζαμε σε δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής βρέθηκε υπερβολικά ψηλός κατακερματισμός 40%. Εχετε να προτείνετε έναν καλό ουρολόγο στην Αθήνα; Είμαστε σε απόγνωση! Είχαμε δύο αποτυχημένες εμβρυομεταφορές η μία με βιοχημική κύηση. Και δεν υπάρχουν άλλα έμβρυα στην κατάψυξη. Προηγούμενη μέτρηση dfi 21% τον Ιούλιο. Μετά από αγωγή καρνιτινη κλπ. Οι τιμές στο σπερμοδιαγραμμα επίσης κακές όχι οι χειρότερες μια και εντοπίζεται σπέρμα αλλά κινητικότητα μόλις 4% από τα 67εκατομ. Οποία θέλει ας μου στείλει π.μ. Έχουμε ακούσει για τον Ασβ. Χαρ...μπο. 

Expand  

Καλησπέρα ! Επειδή κ εμείς είχαμε ένα πολύ καλό σπερμοδιαγραμμα κ ξαφνικά ανέβηκε το dfi σε 6 μήνες, είμαστε σε συνεχή παρακολούθηση από ανδρολόγο με βιταμίνες κ εξετάσεις. Εμείς είμαστε στον Μακ***η και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Αν δε σου λέει κάτι το όνομα πες μου να σου στείλω pm.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

miamama είπε:
γεια σας κοριτσάκια!!!

τι κάνετε σήμερα?

κι εδώ συνεφιασμένη κυριακή έχουμε!!!

αραχτοί στο σπίτι...

θέλαμε να πάμε κάνα μπανάκι,αλλά που με τέτοιο καιρό!!

ξαπλώσαμε και λίγο το μεσημέρι...

ελεναδίτσα μου καλά έκανες χθες το βράδυ...

δεν μπορεί να σου έρχεται ακάλεστος ο άλλος...αν έπαιρναν ένα τηλ θα μάθαιναν ότι έχεις το παιδί άρρωστο...

εγώ πάντα παίρνω τηλ αν πάω κάπου ξαφνικά,αν δεν μπορεί ο άλλος δεν πάω.

δεν θα παρεξηγηθώ...

πως είναι το παιδί?

μιαμαμα,εδω εχει πολυυυυ ζεστη,και δεν κουναει φυλλο!τελεια μερα για θαλασσα!:roll:

ασε,νευριασα παρα πολυ,αλλα δεν ειπα τπτ,γιατι με την κουμπαρα μου εχω ξαναπαρεξηγηθει,και δεν θελω να ξαναμαλωσω.κι εγω παντα παιρνω τηλ. πρωτα.τι να πεις!:evil:

το πρωι ητανε μια χαρα η μικρη,αλλα δεν ετρωγε.το μεσημερι ξυπνησε και σπαραζε στο κλαμα για κανενα τεταρτο,και παλι,εκλαιγε,μεχρι που της εδωσα ντεπον κι ηρεμησε λιγο.τελικα βγαζει τους 2 κυνοδοντες κατω.

αλλα κανουν τοσο πυρετο απο τα δοντια?

τωρα ανεβαζει πυρετο παλι,και κοιμαται,και παραμιλαει.:(

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

miamama είπε:
καληνύχτα προσπ!!!

κουράστηκες σήμερα!!

λοιπόν...

cheesecake!!!

υλικά για τη βάση.

250γρ μπισκότα digestive

125 γραμμάρια βόυτυρο φρέσκο λιωμένο

εκτέλεση για τη βάση.

τρίβουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με το βόυτυρο. ετοιμάζουμε μια φόρμα με διάμετρο 20εκ και ύψος 4 εκ. βάζουμε μέσα το μείγμα του μπισκότου και πιέζοντας καλά,για να απλωθεί σε όλη την επιφάνεια. ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10-12 λεπτά,αφήνουμε να κρυώσει.

υλικά για την κρέμα

600γρ mascarpone τυρί.

60 γραμ. ζάχαρη άχνη

200μλ κρέμα γάλακτος(35% λιπαρά)

εκτέλεση για την κρέμα

ανακατεύουμε με μια κουτάλα το τυρί και τη ζάχαρη για λίγο και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. ρίχνουμε το μείγμα στη φόρμα πάνω από τη βάση και στρώνουμε την επιφάνεια με μια σπάτουλα,ώστε να είναι λεία. το βάζουμε στο ψυγείο για 24 ώρες.

πριν το σερβίρισμα καλύπτουμε την επιφάνεια με μαρμελάδα φράουλα.

εγώ συνήθως κάνω διπλή δόση για "πεντάπατο"!!

μην ψήσεις πολύ τη βάση γιατι θα σκλυρίνει...

κάνα 10λεπτο αρκεί.

αυτά!!

Δυο, τρεις ερωτήσεις.

Μπορείς να μου πεις περίπου πόσο είναι σε κούπες, γιατί δεν έχω ζυγαριά!

Πειράζει να μην ψήσω τη βάση; Σ' αυτό που έκανα ήταν ακριβώς το ίδιο, αλλά άψητο κι έγινε τέλειο και μ' άρεσε.

Τέλος, για την κρέμα, δεν τα χτυπάμε με μίξερ; Και πήζουνε;;; Εδώ τα χτύπησα πόση ώρα και πάλι νερομπούλε έγινε!

Α, κάτι άλλο, τι είναι mascarpone; Εγώ με φιλαδέλφεια το ξέρω. Αυτό που λες εσύ που το βρίσκω;;

Κι εμένα με φράουλα μ' αρέσει απο πάνω! :D

Ευχαριστώ για τη συνταγή κοριτσάκι, περιμένω διευκρινίσεις!

elenada είπε:
ολοι τελικα ψηφιζουν με αλλα κριτηρια,οπως γειτονικες χωρες,κι οχι τι τους αρεσε.ακομα κι εμεις.τεσπα.

επεισοδιακη μερα για μενα σημερα.το μεσημερι ανεβασε πυρετο η μικρη 39,5!

στα καλα καθουμενα.το απογευμα μετα ηταν μια χαρα,σαν να μην ειχε τιποτα,και κατα τις 8 ξαναανεβασε πυρετο και κοιμηθηκε.και ξαφνικα ερχονται 2 ζευγαρια φιλοι και κουμπαροι μας,με τα παιδια τους!:roll::twisted::shock:

εκπληξη λεει!ξυπνησε η μικρη και την εκανα μπανιο γτ ανεβηκε παλι ο πυρετος,προσπαθουσα να τη κοιμισω και ξυπνουσε με την φασαρια,δεν τους ειδα καθολου,ουτε φυσικα κερασα τιποτα.μονο ο αντρας μου εβγαλε μερικα πραγματακια.τελικα φυγανε και κοιμηθηκε μετα η μικρη!

καλα,εσεις τι θα κανατε αν το κανανε αυτο?απ'τη μια ενιωσα ασχημα που τους εγραψα,αλλα απο την αλλη,με αρρωστο μωρο τι να εκανα?ηθελα την ησυχια μουυυυυυ!!!

Ελένη περαστικά σας!!!

Αν παρεξηγηθεί ξύδι. Κι αυτοί έχουν παιδιά και θα 'πρεπε να καταλάβουν.

prosperous είπε:
Γεια σας κουκλες..

Κυριακη σημερα απιστευτη ζεστη και μια συννεφια εκνευριστηκη..

Τελεια και παυλα παντως το επομενο σκ θα επιδιωξω το πρωτο μου μπανιο ελπιζω χωρις το αναλογο κρυολογημα..

για τη συναυλια του Μπομπ Ντυλαν εχθες στη Μαλακασα ακουσα τα χειροτερα (καλα δηλαδη που δεν ενεδωσα να παω ηταν και ακριβο το εισητηριο).. μας εμεινε ο μυθος μονο..

εχθες το βραδυ πηρα τη μικρη στο κρεβατι μου απο τη μια το βραδυ και κοιμηθηκαμε μεχρι τι; 9 το πρωι ενω εκεινη πρεπει να θηλασει 2 η3 φορες αλλα λιγο το καταλαβα.. ευχαριστηθηκα λιγο υπνο.. αλλα παλι αναβαλλω το σιδερωμα για το απογευμα μιας και μολις ην βαλω για μεσημεριανο υπνο θα ξεραθω διπλα της..

σπαριλεεεεες.:mrgreen:

Προσπ κι εγώ δεν θα πήγαινα στη συναυλία.

Ήρθε τώρα κι ο Ντύλαν στα 70 να τραγουδήσει, τις επιτυχίες που έκανε πριν 40 χρόνια.

ΕΛΕΟΣ :shock:!

Εγώ σήμερα ξεκουράστηκα.

Έφτιαξα ένα πολύ ωραίο φαγητό, πρώτη φορά.

Ευτυχώς κοιμήθηκα συνεχόμενα το βράδυ. Μετά φαγητό, αραλίκι και το απόγευμα πήρε ο χάζμπαντ και οι γονείς του τον μικρό και πήγανε Περαία για καφέ.

Οπότε, ένα 2ωράκι ΜΟΝΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!

Σούπερ ήταν, το χρειαζόμουνα :D.

Αύριο, δυστυχώς, δουλειά. :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πειτε με περιεργη αλλα δεν αντεχω τις απροσκλητες επισκεψεις...η τελος παντων να μην εχει πεσει σχετικη ενημερωση απο πριν

α) γιατι θελω να σεβονται τα χρονικα ορια μου

β) γιατι δεν θελω να εχω σπιτι μπαχαλο.. δεν ξερω ο καθενας τι κανει στο δικο του αλλα εγω νοιωθω αβολα αν το σπιτι μου ειναι ανω κατω

το κυριοτερο ομως ειναι οτι ειδικα τωρα με το παιδι (παλιοτερα λογω φορτου εργασιας) θελω να ερχονται ωρες που μπορουμε και εφοσον το ξερουμε απο πριν..

ο ανδρας μου ενα φεγγαρι εφερνε τελευταια στιγμη δεκα η εντεκα το βραδυ κατι φιλους συναδελφους που μονο τοτε μπορουσαν (πριν γεννησω) και του το ξεκοψα..

πρωτα απο ολα εγω ηθελα να ξεκουραστω και τουλαχιστον ενα γεια επρεπε να βγω να πω η να φιλεψω κατι και δευτερον οκ..ειναι ρε μεγαλε αργα δεν το καταλαβαινεις οτι αλλος μπορει να δουλευει την επομενη??

το κανε κανα δυο φορες, καυγαδισαμε αλλες εκατο και το κοψε.

απλα γιατι θυμαται τον πατερα τους (Θεος να το συγχωρει) που εφερνε κοσμο στο σπιτι οποτε του καπνιζε και μπορουσε η οχι η συγχωρεμενη η πεθερα μου ηταν απικο να τους καλοδεχεται και να τους περιποιεται..

Α οχι φιλε μου..εγω τετοια δεν...

Η οταν η μικρη ηταν μηνων που επεφταν οι γιορτες μας και μας ερχοντουσαν επισκεψη στις 21.00 και στις 22.00. οπου εγω ηδη ειχα κοιμησει το μωρο, θηλαζα ανα δυο ωρες και ηθελα μια σχετικη ησυχια και επιαναν την κουβεντουλα κια φωναζαν η γελαγαν και ακουγοντουσαν μεχρι το Περιστερι..

τους ξεχεσα και ηρεμησα..

σε σπιτι με μωρο πας μεγαλε..ελα πιο νωρις η αν δεν μπορεις δειξε και τον απαιτουμενο σεβασμο... :roll:

αυτα.. τι συχγιζομαι...! παω να ντερλικωσω..

α ναι.. δοκιμαζα τα μαγιο μου...

Jeus Christ Superstar!!! ΠΟΥ ΠΑ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟ.....

θα ξεντυνομαι ενα βημα πριν το νερο...

απα πα παααααααααααααα...

αντε να κανω και το δευτερο να πισω τα κολυμβητηρια και τους κοιλιακους... αλλιως οπως λεει και η "συμπεθερα" ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!!

Βρε maestria... αει αγορασε το ετοιμο...

κουραστικα να διαβαζω τη συνταγη..:tongue:

γενικα σνομπαρω ολα τα γεροντια που ρχονται εδω να πιασουν τις αρπαχτες..

ολοι στα τελειωματα μας θυμουνται

ακομη και η Madonna το Sweet and Sticky Tour ηταν πολυ αρπακολλιδο και υποδεεστερο απο το Confessions on and dance floor Tour.. ηθελε να βγαλει χρημα και το επεδιωξε πηγαινοντας και σε κρατη που ποτε εν ειχε παει και δεδομενα ηξεραν οτι θα εινια sold out..

Α ναι.. Στην πυρα η Ριαννα... Α παπαπαπααααααααα... Τι ν τουτο...

Μην αρχισω για το μπαζο τη Gaga... Γκα γκα εντελως..

Ασχετο εμενα μου αρεσει παααααρα πολυ η φωνη του Michael Bouble... Super!

Αυτα.. και εγω κοιμηθηκα σημερα το απογευμα ενα διωρακι με τη μικρη και ηρθα στα ισια μου.. τωρα εχω ενα σιδερωμα αλλο πραγμα αλλα δεν με κοβω να το τελειωνω.. και εχω να παω και σε κηδεια αυριο το απογευμα.. δουλεια το πρωι.. κουνιες μετα...φουλ προγραμμα σας λεω...

prosperous είπε:
Βρε maestria... αει αγορασε το ετοιμο...

κουραστικα να διαβαζω τη συνταγη..:tongue:

γενικα σνομπαρω ολα τα γεροντια που ρχονται εδω να πιασουν τις αρπαχτες..

ολοι στα τελειωματα μας θυμουνται

ακομη και η Madonna το Sweet and Sticky Tour ηταν πολυ αρπακολλιδο και υποδεεστερο απο το Confessions on and dance floor Tour.. ηθελε να βγαλει χρημα και το επεδιωξε πηγαινοντας και σε κρατη που ποτε εν ειχε παει και δεδομενα ηξεραν οτι θα εινια sold out..

Α ναι.. Στην πυρα η Ριαννα... Α παπαπαπααααααααα... Τι ν τουτο...

Μην αρχισω για το μπαζο τη Gaga... Γκα γκα εντελως..

Ασχετο εμενα μου αρεσει παααααρα πολυ η φωνη του Michael Bouble... Super!

Αυτα.. και εγω κοιμηθηκα σημερα το απογευμα ενα διωρακι με τη μικρη και ηρθα στα ισια μου.. τωρα εχω ενα σιδερωμα αλλο πραγμα αλλα δεν με κοβω να το τελειωνω.. και εχω να παω και σε κηδεια αυριο το απογευμα.. δουλεια το πρωι.. κουνιες μετα...φουλ προγραμμα σας λεω...

Το τσιζ κέηκ συγκεκριμένα μ' αρέσει περισσότερο σπιτικό.

Δεν μ' άρεσαν τα έτοιμα που δοκίμασα.

Της Madonna ο κουμπάρος μου την είδε ΤΡΕΙΣ φορές!!! Παρίσι, Αθήνα και Σόφια :mrgreen:.

Κι εγώ έχω σιδέρωμα, αλλά - λόγω του ότι σφίξαν οι ζέστες - ο χάζμπαντ ξέρει ότι θα το φορτωθεί μόνος του μέχρι το Σεπτέμβρη.

ΔΕΝ αντέχω να σιδερώνω όταν έχει ζέστη!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Περαστικα στο κοριτσι μας ,Ελεναδιτσα!

πυρετος και καλοκαιριατικα ειναι πολυ σπαστικο,ελπιζω να ειναι προσωρινο και αυριο να μην εχει τιποτα η μικρη Αντζελινα!

Σημερα,ειχα τη γυναικα και καθαριζε..(ερχεται μια γνωστη και με 10 ευρω,καθεται 2 ωρες και μου φτιαχνει ολο το σπιτι.σκουπισμα,σφουγγαρισμα,το μπανιο,το μπαλκονι,ξεσκονισμα.Τα χοντρα δηλαδη....και ετσι με 40 ευρω το μηνα,ξεμπερδευω ,ετσι κι αλλιως εγω δεν ειμαι σε θεση να κανω και πολλες δουλειες πλεον)

στις 13.30 κοιμηθηκε ο μικρος και εκανα ,μπανιο-αποτριχωση ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!,γιατι σημερα ειχε την τελεια ημερα για μπανιο και ειχα πραγματικη ορεξη για μια βουτια,αλλα με την τριχα καγκελο δεν λεει...ειμαι που ειμαι θεαμα απο μονη μου ,εεεε να μην αρχισει να αδειαζει και η παραλια εξαιτιας μου...:-D:-D:-D

Μαεστρια,περαστικα και αυριο καλο κουραγιο στη δουλεια!

βρε μιαμαμα,με τετοιες συνταγες μας βαζεις φωτιες.εδω λεμε να μην παρουμε αλλα,κι εσυ μας κολαζεις ανεπανορθωταααα!:mrgreen:

κι εγω πηγα στις κουνιες σημερα,αλλα εκανα το λαθος να παρω και τη διαβητικη πεθερα μαζι........αχ τρομαρα μου!δεν θα το ξανακανω ..μεγα λαθος

kKhCp3.png

b5ebp2.png

cristin είπε:
Περαστικα στο κοριτσι μας ,Ελεναδιτσα!

πυρετος και καλοκαιριατικα ειναι πολυ σπαστικο,ελπιζω να ειναι προσωρινο και αυριο να μην εχει τιποτα η μικρη Αντζελινα!

Σημερα,ειχα τη γυναικα και καθαριζε..(ερχεται μια γνωστη και με 10 ευρω,καθεται 2 ωρες και μου φτιαχνει ολο το σπιτι.σκουπισμα,σφουγγαρισμα,το μπανιο,το μπαλκονι,ξεσκονισμα.Τα χοντρα δηλαδη....και ετσι με 40 ευρω το μηνα,ξεμπερδευω ,ετσι κι αλλιως εγω δεν ειμαι σε θεση να κανω και πολλες δουλειες πλεον)

στις 13.30 κοιμηθηκε ο μικρος και εκανα ,μπανιο-αποτριχωση ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!,γιατι σημερα ειχε την τελεια ημερα για μπανιο και ειχα πραγματικη ορεξη για μια βουτια,αλλα με την τριχα καγκελο δεν λεει...ειμαι που ειμαι θεαμα απο μονη μου ,εεεε να μην αρχισει να αδειαζει και η παραλια εξαιτιας μου...:-D:-D:-D

Μαεστρια,περαστικα και αυριο καλο κουραγιο στη δουλεια!

βρε μιαμαμα,με τετοιες συνταγες μας βαζεις φωτιες.εδω λεμε να μην παρουμε αλλα,κι εσυ μας κολαζεις ανεπανορθωταααα!:mrgreen:

κι εγω πηγα στις κουνιες σημερα,αλλα εκανα το λαθος να παρω και τη διαβητικη πεθερα μαζι........αχ τρομαρα μου!δεν θα το ξανακανω ..μεγα λαθος

Ευχαριστώ κορίτσι!!!

Άσε πίκρα να 'σαι άρρωστη καλοκαιριάτικα και πόσο μάλλον τα μωρά, που δεν μπορούνε να εξυπηρετηθούν κιόλας! :mad:

Τι καλά που φέρνεις γυναίκα!!!

Κι εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :roll::cry::cry:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μαεστρια ,εγω δεν πινω δεν καπνιζω,δεν ψωνιζω,δεν κανω μανικιουρ,παω κομμωτηριο μια φορα το εξαμηνο......ε χεσε με,ας πληρωσουμε και 40 ευρω το μηνα,τουλαχιστον,να γλιτωσω απο αυτα!πλυντηρια,μαγειρεματα,σιδερωματα,δεν τα γλιτωνω ετσι κι αλλιως.ΠΑΝΤΩς ,το συνιστω σε ολες αρκει να βρεις μια καλη γυναικα,που να μην τα κανει αρπακωλα....πχ.να σου σκουπιζει σφουγγαριζει ,και μετα να περπατας ξυπολητη και γεμιζουν τα ποδια σκουπιδακια...βεβαια,εχω σχετικα μικρο σπιτι!αν ειχα πολλα τετραγωνικα,σιγουρα οι δυο ωρες θα γινονταν 4 ,και δεν ξερω αν συμφερει οικονομικα

kKhCp3.png

b5ebp2.png

να'μαι κι εγώ,βλέπω dancing with the stars!!!

λοιπόν μαεστρία τα μπισκότα γράφουν στη συσκευασία τα γραμμάρια, το βούτυρο επίσης και το mascarpone και η κρέμα γάλακτος.

την άχνη βάλτη με το μάτι.

το μασκαρπόνε το βρίσκεις σε κεσεδάκι στον βασιλόπουλο σίγουρα.

είναι πολύ ωραίο κρεμώδες τυρί...το philadelphia έχει έντονη γεύση,δεν μου αρέσει.

δεν γίνεται νερουλή καθόλου η κρέμα,αλλά θέλει ψυγείο 24 ώρες το γλυκό για να κόβεται ωραία.

δεν θέλει μίξερ.

θα δεις γίνεται φανταστικό,όσοι το έχουν φάει έχουν ξετρελαθεί!!

εγγύηση!!

δεν το έχω δοκιμάσει να μην ψήσω το μπισκότο,αλλά φοβάμαι μην τρίβεται...

αυτά...

εγω θέλω να κάνω μανικιούρ πεντικιούρ,αλλά μόνη,πρέπει να μουλιάσω τα πόδια και τα φτιάξω...πως θα φοράω πέδιλα?

ζέστη αλλά συννεφιά...

ίσως πάμε αύριο μεθαύριο...θάλασσα

cristin είπε:
μαεστρια ,εγω δεν πινω δεν καπνιζω,δεν ψωνιζω,δεν κανω μανικιουρ,παω κομμωτηριο μια φορα το εξαμηνο......ε χεσε με,ας πληρωσουμε και 40 ευρω το μηνα,τουλαχιστον,να γλιτωσω απο αυτα!πλυντηρια,μαγειρεματα,σιδερωματα,δεν τα γλιτωνω ετσι κι αλλιως.ΠΑΝΤΩς ,το συνιστω σε ολες αρκει να βρεις μια καλη γυναικα,που να μην τα κανει αρπακωλα....πχ.να σου σκουπιζει σφουγγαριζει ,και μετα να περπατας ξυπολητη και γεμιζουν τα ποδια σκουπιδακια...βεβαια,εχω σχετικα μικρο σπιτι!αν ειχα πολλα τετραγωνικα,σιγουρα οι δυο ωρες θα γινονταν 4 ,και δεν ξερω αν συμφερει οικονομικα

εγω για να σκουπισω και να σφουγγαρισω το δικο μου θελω μια ωρα στπο νερο. Και αν πρεπει να μετακινησω επιπλα ενα διωρακι..

Το σκουπισμα τωρα το καλοκαιρι το κανω μερα παρα μερα ενω το σφουγγαρισμα μια φορα την εβδομαδα εκτος απροοπτου..

Την κουζινα και το μπανιο τα σκουπιζω καθε μερα και δυο φορες της εβδομαδα τα σφουγγαριζω..

αλλα και παλι μεσα σε χρονο dt βρωμιζει το σπιτι ειτε απο σκονη και καυσαεριο ειτε απο το μπες βγες ειτε απο τη μικρη και τα...αλλα παιδια που δεν προσεχουν και ολο και κατι σερνουν μαζι τους..

παντως την επομενη μερα ειναι σα να μη σκουπισε ποτε κανεις..

ναι βρε elenada..sorry ξεχαστηκα.. περαστικα στη μικρη..

Διαφημίσεις

miamama είπε:

εγω θέλω να κάνω μανικιούρ πεντικιούρ,αλλά μόνη,πρέπει να μουλιάσω τα πόδια και τα φτιάξω...πως θα φοράω πέδιλα?

ζέστη αλλά συννεφιά...

ίσως πάμε αύριο μεθαύριο...θάλασσα

εγω δεν κανω πεντικιουρ, εχω χαλια νυχια ουτως η αλλως, δεν ξερω (βασικα βαριεμια) να τα περιποιουμαι

= δεν φοραω ποτε πεδιλο ανοικτο εκτος απο τη θαλασσα...

επιφυλλασομαι για τα ποδια της μικρης.. ελπιζω οτι μεγαλωνοντας παροτι μοιαζουν στο σοι του ανδρα μου θα ειναι καλυτερα και οχι οσο χονδροκομενα δειχνουν τωρα.

ασχετο για τα infractions μαλλον ειναι η εποχη που επιδιωκεται να γινει ..ξεκαθαρισμα μελων.. θυμαμαι και περσι κατι παρομοιο ειχε συμβει και ειχαν αποχωρησει διαφοροι..

δεν το θημηθηκα τυχαια.. συναντησα εντελως τυχαια μια κοπελα οπου πανω στη συζητηση μου πε οτι ειναι μελος στο parents και το λεγαμε..

προσπ,σημερα στις κουνιες γνωρισα μια μαμα,που ειχε ενα κοριτσακι 20 ιανουαριου γεννημενο,μαζι μας δλδ,και θηλαζε ακομα.και αυτη δεν κοιμαται τα βραδια ,και μαλιστα μου ειπε πως ακομα τα τρωει ολα αλεσμενα ,ακομα και την φρουτοκρεμα...τη ρωταω λοιπον,καλα ουτε μπανανα δεν τρωει ??

και μου λεει ,πως απλα την παιζει στο στομα και την φτυνει...

περπατησε λεει 14 μηνων....

δεν ξερω αν παιρνεις κουραγιο,αλλα υπαρχουν και αλλες που ξενυχτανε σαν και σενα;)

οσο για το σπιτι,και σε μας γινεται κωλος μεσα σε μια μερα ,δεν ειναι θεμα...

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...