Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

Τα έχεις ξεκινήσει τα φάρμακα ? Πέφτει η tsh εύκολα αλλά πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί κιόλας για να είσαι ασφαλής για εμβρυομεταφορα .... 

Τα πάντα έχω ξεκινήσει. Την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί να την κάνω. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

γεια σου χριστινα!ωραια μερα για μπανιο,οντως!αλλα το απογευμα!

εμενα εχει γενεθλια ο αντρουλης μου.θα παρουμε μια τουρτα,θα ψησουμε και κρεας στα καρβουνα το βραδυ με τα πεθερικα μου,ηρεμα κι ωραια.

μαεστριαααα,την πατησες για τα καλα,ε?

περαστικα!

Ευχαριστώ κορίτσι! Ναι, πολύ χάλια, άσε.

Να χαίρεσαι τον χάζμπαντ σου! :D

λοιπον κοιτα..

εμεις λογω οτι τελος του μηνα και δεν παιζει φραγκο δεν πηγαμε στο εξοχικο και μειναμε εδω Αθηνα να βραζουμε (παλι καλα που χω 4 κλιματιστικα δηλαδη και αυλη με τεντα)

επειδη περιμενω μανουλες με τα παιδακια τους εχω κανει την κλασσικη μελαχροινη μου (τυπος καρυδοπιτας) την οποια θα σερβιρω με παγωτο βανιλια η καιμακι και τυλιχτα η αλλιως μασουρακια με καρυδι και σιροπι (σαν φλογερες ενα πραμα)..

για τα μικρα εφτιαξα ρυζογαλακια με ρυζαλευρο και ανθος αραβοσιτου, εχω και επιδορπια γιαουρτιου και σταφιδοψωμακια και διαφορα ειδη μπισκοτα και εφτιαξα δυο μπομπες μια με παριζα και τυρι και μια με τονο μαγιονεζα και μαρουλι..

τα χω κανει ολα (δνε εχω προλαβει να κατσω απο το πρωι) εκτος απο το σιδερωμα το οποιο ειναι αφθονο και προκειται να γινε ακομη περισσοτερο γιατι εβαλα 3 πλυντηρια σημερα..

συνεπως μπραβο σε ολες τις αλλες που δεν εκαναν δουλειες αλλα χαλαρωναν..ελπιζω οτι αυριο θα το κανω και εγω..και απο το επομενο σκ θα παω και εγω να βρεξω κορμι στη θαλασσα!!

Καλέ, γιατί να μην είσαι πιο κοντά;;; Να 'ρχομαι κι εγώ συχνά, αφού σερβίρεις τέτοια καλούδια;;;

Α, εσύ είσαι προκομένη!

Εγώ πάλι, πρόσφατα άρχισα να φτιάχνω κέηκ :tongue:. Α, έφιαξα κι ένα τσιζ κέηκ, πλήρως αποτυχημένο! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

το νούμερο 11 είμασταν,μας έδειξε!!

έχω μια συνταγή για τσήζκέικ φανταστική,απόκλειεται να μην σου πετύχει!!!

μαεστριάκι περαστικά!!

Ε, καλά, ευτυχώς τον είδα την Τρίτη τον παικταρά, δεν έχασα το θέαμα :tongue:!!

Ευχαριστώ ρε συ, πως έγινα ΤΟΣΟ χάλια καλοκαιριάτικα; Σταδιάλα.

Στείλε συνταγήηηηηηηηηηηηηη!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

η ισλανδία μου αρέσει πολύ,θα ήθελα να βγει!!

Δεν την άκουσα. Το έχω ανοιχτό και παίζει τώρα, πήγαν όλοι για ύπνο και σερφάρω άνετα. Αλλά δεν προσέχω.

Ούτως ή άλλως, το χαβαλέ είναι στην ψηφοφορία. :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγω καθε χρονο παραγγελνω πιτσα αλλα μου χαν ξεμεινει μερικα τοστ με τονο και μετα εσκισ κατι γλυκακια που μου φερε μια κοπελα, ηπια και μπιρα, με επιασε πονοκεφαλος, ειμαι πτωμα απο τη κουραση και τωρα λεω να παω να ην πεσω γιατι θα αρχισω και τα περα δωθε οπου να ναι με τη μικρη..

στη δευτερη διαδρομη θα την παρω στοκρεβατι μου μπας και κανουμε Κυριακατικο υπνο..

ευχαριστω για το κοπλιμαν maestria.. :tongue:

τα μασουρακια δεν τα εβγαλα γιατι δεν μου πολυαρεσαν.. απο τα υπολοιπα φαγωθηκαν αρκετα..

καλα ηταν..

αυριο αργια..

μαγειρεμα και σιδερωμα και τελος.. αντε καμια παιδικη χαρα το απογευμα..

σας αφηνω..

καληνυχτα.

ευχαριστω για το κοπλιμαν maestria.. :tongue:

τα μασουρακια δεν τα εβγαλα γιατι δεν μου πολυαρεσαν.. απο τα υπολοιπα φαγωθηκαν αρκετα..

καλα ηταν..

αυριο αργια..

μαγειρεμα και σιδερωμα και τελος.. αντε καμια παιδικη χαρα το απογευμα..

σας αφηνω..

καληνυχτα.

Αχ, βρε ταλαίπωρο κι εσύ με τα ξενύχτια σου ακόμα!!!

Καλή ξεκούραση!

Εγώ σήμερα δεν έκανα τπτ, λόγω ασθένειας. Αύριο μάλλον θα βάλω μια σκούπα ή θ' αγγαρέψω τον χάζμπαντ να βάλει.

Βασικά, επειδή μου θέλει να πάει για καφέ με παρέα, θα τον αγγαρέψω να βάλει και σκούπα :mrgreen:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καληνύχτα προσπ!!!

κουράστηκες σήμερα!!

λοιπόν...

cheesecake!!!

υλικά για τη βάση.

250γρ μπισκότα digestive

125 γραμμάρια βόυτυρο φρέσκο λιωμένο

εκτέλεση για τη βάση.

τρίβουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με το βόυτυρο. ετοιμάζουμε μια φόρμα με διάμετρο 20εκ και ύψος 4 εκ. βάζουμε μέσα το μείγμα του μπισκότου και πιέζοντας καλά,για να απλωθεί σε όλη την επιφάνεια. ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10-12 λεπτά,αφήνουμε να κρυώσει.

υλικά για την κρέμα

600γρ mascarpone τυρί.

60 γραμ. ζάχαρη άχνη

200μλ κρέμα γάλακτος(35% λιπαρά)

εκτέλεση για την κρέμα

ανακατεύουμε με μια κουτάλα το τυρί και τη ζάχαρη για λίγο και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. ρίχνουμε το μείγμα στη φόρμα πάνω από τη βάση και στρώνουμε την επιφάνεια με μια σπάτουλα,ώστε να είναι λεία. το βάζουμε στο ψυγείο για 24 ώρες.

πριν το σερβίρισμα καλύπτουμε την επιφάνεια με μαρμελάδα φράουλα.

εγώ συνήθως κάνω διπλή δόση για "πεντάπατο"!!

μην ψήσεις πολύ τη βάση γιατι θα σκλυρίνει...

κάνα 10λεπτο αρκεί.

αυτά!!

χάλια...

εγώ θέλω πρώτη γαλλία ή ισλανδία!!!

και της γεωργίας μου άρεσε.

ολοι τελικα ψηφιζουν με αλλα κριτηρια,οπως γειτονικες χωρες,κι οχι τι τους αρεσε.ακομα κι εμεις.τεσπα.

επεισοδιακη μερα για μενα σημερα.το μεσημερι ανεβασε πυρετο η μικρη 39,5!

στα καλα καθουμενα.το απογευμα μετα ηταν μια χαρα,σαν να μην ειχε τιποτα,και κατα τις 8 ξαναανεβασε πυρετο και κοιμηθηκε.και ξαφνικα ερχονται 2 ζευγαρια φιλοι και κουμπαροι μας,με τα παιδια τους!:roll::twisted::shock:

εκπληξη λεει!ξυπνησε η μικρη και την εκανα μπανιο γτ ανεβηκε παλι ο πυρετος,προσπαθουσα να τη κοιμισω και ξυπνουσε με την φασαρια,δεν τους ειδα καθολου,ουτε φυσικα κερασα τιποτα.μονο ο αντρας μου εβγαλε μερικα πραγματακια.τελικα φυγανε και κοιμηθηκε μετα η μικρη!

καλα,εσεις τι θα κανατε αν το κανανε αυτο?απ'τη μια ενιωσα ασχημα που τους εγραψα,αλλα απο την αλλη,με αρρωστο μωρο τι να εκανα?ηθελα την ησυχια μουυυυυυ!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Γεια σας κουκλες..

Κυριακη σημερα απιστευτη ζεστη και μια συννεφια εκνευριστηκη..

Τελεια και παυλα παντως το επομενο σκ θα επιδιωξω το πρωτο μου μπανιο ελπιζω χωρις το αναλογο κρυολογημα..

για τη συναυλια του Μπομπ Ντυλαν εχθες στη Μαλακασα ακουσα τα χειροτερα (καλα δηλαδη που δεν ενεδωσα να παω ηταν και ακριβο το εισητηριο).. μας εμεινε ο μυθος μονο..

εχθες το βραδυ πηρα τη μικρη στο κρεβατι μου απο τη μια το βραδυ και κοιμηθηκαμε μεχρι τι; 9 το πρωι ενω εκεινη πρεπει να θηλασει 2 η3 φορες αλλα λιγο το καταλαβα.. ευχαριστηθηκα λιγο υπνο.. αλλα παλι αναβαλλω το σιδερωμα για το απογευμα μιας και μολις ην βαλω για μεσημεριανο υπνο θα ξεραθω διπλα της..

σπαριλεεεεες.:mrgreen:

γεια σας κοριτσάκια!!!

τι κάνετε σήμερα?

κι εδώ συνεφιασμένη κυριακή έχουμε!!!

αραχτοί στο σπίτι...

θέλαμε να πάμε κάνα μπανάκι,αλλά που με τέτοιο καιρό!!

ξαπλώσαμε και λίγο το μεσημέρι...

ελεναδίτσα μου καλά έκανες χθες το βράδυ...

δεν μπορεί να σου έρχεται ακάλεστος ο άλλος...αν έπαιρναν ένα τηλ θα μάθαιναν ότι έχεις το παιδί άρρωστο...

εγώ πάντα παίρνω τηλ αν πάω κάπου ξαφνικά,αν δεν μπορεί ο άλλος δεν πάω.

δεν θα παρεξηγηθώ...

πως είναι το παιδί?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...