Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Alex@Alex@εχει εχει μουσακι δυο χρονια τωρα που ειμαι μαζι του ... 

@Alex@Alex@εχει εχει μουσακι δυο χρονια τωρα που ειμαι μαζι του ... 

Καλημέρα σ ολες κορίτσια 

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε 😘😘

Μαλλον πρόσεξα το μαλλί εγώ και δεν μου έμεινε το μουσάκι χαχαχχα

1 hour ago, little miracle είπε:

Καλημερα κοριτσια.

@MK2012 εγραψες καπου οτι δεν ξερεις μεχρι ποτε θα χεις περιοδο. ακομα ομως και να ξερες ρε παιδι μου, θα αλλαζες κατι; σκεψου οτι αυτη τη στιγμη κανεις το καλυτερο δυνατο, καθε μηνα παιρνεις το ωαριο. δηλαδη αν ηξερες οτι θα χεις περιοδο αλλους 10μηνες, το ιδιο δεν θα κανες; κι αν σταματησει, εγω σου λεω το χειροτερο σεναριο, θα ξερεις πλεον πως η δωρεα ειναι μονοδρομος, θα το επεξεργαστεις και θα προχωρησεις ετσι. γενικα εγω θεωρω πως κανεις το καλυτερο δυνατον. και να επιβραβευεις και να αγκαλιαζεις τον εαυτο σου. παλεψε το οσο αντεχεις κι οταν φτασεις στο οριο σου, εδω θα ειμαστε να δουμε τα επομενα βηματα. ποτε δεν ξερεις ομως ποτε θα βρεθει το ενα το καλο. οσο για τη δουλεια, που ειναι τοσο απαιτητικη, γκαζωσε τωρα που μπορεις θα σου πω εγω και μετα οταν φουσκωσεις κι ερθει το μωρο σου, δως τους μια μουτζα και κατσε να το απολαυσεις καθε λεπτο. 

@Alex@ δεν τα ηξερα αυτα κοριτσι μου! εσυ, πως καταλαβες οτι εγινε η διασπαση 7η μερα; δηλαδη ειχες βαλει μια βλαστοκυστη και κατεληξες σε δυο εμβρυα ; (συγγνωμη αν τα χεις ξαναγραψει)

@Makelen οι περισσοτεροι γιατροι βαζουν μια ακομα επαναληψη χοριακης καμια βδομαδα μετα τη δευτερη και μετα αναλογως αριθμου σου λενε αυτοι ποτε θα σε δουν με υπερηχο. εγω παντως θα σου λεγα αν οι χοριακες ανεβαινουν καλα κι αν αντεχεις, να κανεις μια και καλη μεταξυ 6ης κι 7ης εβδομαδας. θα χεις ξεκαθαρη εικονα και ποσα προχωρησαν και θα ακουσεις/δεις και καρδια. δυστυχως οι υπερηχοι μεχρι τοτε ειναι απλα να μας ξεαγχωνουν (η να μας αγχωνουν) για λιγο, δεν δινουν ασφαλη συμπερασματα ουτε σαφη εικονα. στο λεω απο οσα εζησα σε 3 κυησεις. φυσικα αν υπαρχει λογος, πχ ω μη γεννειτω η χοριακη δεν ανεβαινει καλα η εχει καποια αιμα κλπ, εκει εχει αξια και νωριτερα για να δουν τι συμβαινει.

Καταρχάς 2η μέρα μετά την ετ το σκυλάκι μας είχε παράξενη συμπεριφορά, ήταν ανήσυχο και ήθελε να είναι συνέχεια δίπλα μου, δεν ξέρω αν κατάλαβε ότι κάτι  αλλά το πήραμε ως καλό σημάδι.

Στον πρώτο υπέρηχο που έκανα φαινόταν σαν να είναι σε ένα σάκο τα μωρά, ο γιατρός είπε ότι αυτό δεν είναι καλό, εκεί ξεκίνησα να ψάχνω λίγο παραπάνω και βρήκα πως ένα έμβρυο ανάλογα τη μέρα που διασπάται προκύπτουν κάποια χαρακτηριστικά, αν διασπαστεί 4η με 8η μέρα είναι μονοχοριακα αλλά σε σάκους, τα δικά μου χωρίζονται από μια μεμβράνη που άργησε να φανεί στον υπέρηχο. Να φανταστείς έτσι προκύπτουν τα σιαμαια που η διαίρεση γίνεται μετά τη 13η μέρα και είναι ατελής!!

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ>>δεν ημουν σιγουρη αν εισαι μεσα, σορρυ;)

αχ εμενα το ΛΑΜΠΑΝΤΑ μου εσπαγε τα νευρα..

ΚΙ ΕΜΕΝΑ το ίδιο :evil:!

c98qdFQF7sw&feature=related

το λατρεύωωωωωω

Ωραίοοοοοοοοοοο!!!

Κορίτσια είμαι φουντωμένη από τη γρίπη, χαπακωμένη, μπουκωμένη ακόμα ΚΑΙ άυπνη, γιατί ήμουν τούφα στον καναπέ σχεδόν όλη μέρα, οπότε τώρα ξαγρύπνησα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα και καλο σκ!ολες λειπετε και αυτο ειναι ευχαριστο γιατι σημαινει πως καπου αλλου ειστε και κατι αλλο κανετε!εχει και τελεια μερα για μπανιο σημερα,οποτε ελπιζω να το ριξετε στις βουτιες ,οσες βρισκεστε κοντα σε θαλασσα!εγω σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω για μια βουτια το απογευμα,αλλα βαριεμαι την αποτριχωση γαμωτη μου!ασε που με αυτην την κοιλια δεν μπορω να σκυβω.............!ουφ,αμαν πια

λοιπον ,απο το μικρο σας παρτακι ,νομιζω πως to listen to your heart των roxette,εκλεψε την παρασταση!μακαρι να ημουν Αθηνα ρε προσπ,θα ερχομουν στα σιγουρα!!!τι γλυκακια εφτιαξες?μιαμ μιαμ

kKhCp3.png

b5ebp2.png

δηλαδη ,ολες οσες δουλευετε,καθε σκ εχετε ρεπο????και γκρινιαζετε κιολας για τις δουλειες σας????αχαριστα πλασματα!!!!!εγω ποτε δεν ειχα δουλεια που να εχω 2 ρεπο τη βδομαδα!!!ειστε προνομιουχες γλυκες μου!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλημερα!

γεια σου χριστινα!ωραια μερα για μπανιο,οντως!αλλα το απογευμα!

εμενα εχει γενεθλια ο αντρουλης μου.θα παρουμε μια τουρτα,θα ψησουμε και κρεας στα καρβουνα το βραδυ με τα πεθερικα μου,ηρεμα κι ωραια.

μαεστριαααα,την πατησες για τα καλα,ε?

περαστικα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

δηλαδη ,ολες οσες δουλευετε,καθε σκ εχετε ρεπο????και γκρινιαζετε κιολας για τις δουλειες σας????αχαριστα πλασματα!!!!!εγω ποτε δεν ειχα δουλεια που να εχω 2 ρεπο τη βδομαδα!!!ειστε προνομιουχες γλυκες μου!

λοιπον κοιτα..

εμεις λογω οτι τελος του μηνα και δεν παιζει φραγκο δεν πηγαμε στο εξοχικο και μειναμε εδω Αθηνα να βραζουμε (παλι καλα που χω 4 κλιματιστικα δηλαδη και αυλη με τεντα)

επειδη περιμενω μανουλες με τα παιδακια τους εχω κανει την κλασσικη μελαχροινη μου (τυπος καρυδοπιτας) την οποια θα σερβιρω με παγωτο βανιλια η καιμακι και τυλιχτα η αλλιως μασουρακια με καρυδι και σιροπι (σαν φλογερες ενα πραμα)..

για τα μικρα εφτιαξα ρυζογαλακια με ρυζαλευρο και ανθος αραβοσιτου, εχω και επιδορπια γιαουρτιου και σταφιδοψωμακια και διαφορα ειδη μπισκοτα και εφτιαξα δυο μπομπες μια με παριζα και τυρι και μια με τονο μαγιονεζα και μαρουλι..

τα χω κανει ολα (δνε εχω προλαβει να κατσω απο το πρωι) εκτος απο το σιδερωμα το οποιο ειναι αφθονο και προκειται να γινε ακομη περισσοτερο γιατι εβαλα 3 πλυντηρια σημερα..

συνεπως μπραβο σε ολες τις αλλες που δεν εκαναν δουλειες αλλα χαλαρωναν..ελπιζω οτι αυριο θα το κανω και εγω..και απο το επομενο σκ θα παω και εγω να βρεξω κορμι στη θαλασσα!!

Kaλησπέρα!!!

Μόλις τελείωσα να κάνω μπάνιο τα παιδιά κ πίνουν τα γαλατάκια τους . Σ¨ημερα δεν πήγα πουθενά. Από το πρωί έφτιαξα τις εξωτερικές ντουλάπες κ πέταξα αρκετή σαβούρα κ αρκετά περιοδικά στην ανακύκλωση. Εν τω μεταξύ ο σύζυξ πάλι να φτιάξει τη μηχανή πήγε κ γυρισμό δεν έχει. Του μάζεψα κ κάτι η/υ που είχε παρατήσει πίσω από τον καναπέ και θαααααα μάζευε. Ξεπατώθηκα κ τελειωσα στις 6:30.

Kaλησπέρα!!!

Μόλις τελείωσα να κάνω μπάνιο τα παιδιά κ πίνουν τα γαλατάκια τους . Σ¨ημερα δεν πήγα πουθενά. Από το πρωί έφτιαξα τις εξωτερικές ντουλάπες κ πέταξα αρκετή σαβούρα κ αρκετά περιοδικά στην ανακύκλωση. Εν τω μεταξύ ο σύζυξ πάλι να φτιάξει τη μηχανή πήγε κ γυρισμό δεν έχει. Του μάζεψα κ κάτι η/υ που είχε παρατήσει πίσω από τον καναπέ και θαααααα μάζευε. Ξεπατώθηκα κ τελειωσα στις 6:30.

κριμα που δεν ηρθες παντως σε μενα..ηταν και η φιλη σου η ΑΝΝΑ 27.. με τα κουκλια της και αργοτερα με τα συζυγου και κουμπαρας..

καλα περασαμε..παιξανε και τα μικρα..

Οι γαμπροι σου ειναι σουπερ!!

κριμα που δεν ηρθες παντως σε μενα..ηταν και η φιλη σου η ΑΝΝΑ 27.. με τα κουκλια της και αργοτερα με τα συζυγου και κουμπαρας..

καλα περασαμε..παιξανε και τα μικρα..

Οι γαμπροι σου ειναι σουπερ!!

Κρίμα! Την επόμενη φορά! Με πονάει το κεφάλι μου αρκετά.Ευτυχώς η μικρή κοιμήθηκε

O P A!!!!!O P A!!!

κοριτσάκια τι κάνετε?

προσπ τι είδα?

ένα σωρό πράγματα έφτιαξες!!

μπράβο!!ωραία θα περάσατε!!!

εμείς πήγαμε για κεφεδάκι το πρωί αλλά πολύ ζέστη βρε παιδιά!!!

και μετά αρραχτοί σπίτι!!!

τώρα βλέπουμε eurovision...συνήθως την βλέπουμε με παρέα,αλλά φέτος δεν κανονίσαμε τίποτα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...