Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κούκλες αποχωρώ. Πάω στη μαμά να φάω και μετά σπίτι να κάνω ένα μπάνιο και στις 7 παρά περιμένω την κομμώτρια. Να σενιαριστώ να είμαι έτοιμη για το βράδυ. Σάκης είναι αυτός....;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γυρισαμε!!!

Του εκλεψαν τα παντα!!!!Ταυτοτητες.Διπλωματα,Κινητα(Προσωπικο και της δουλειας) και αλλα πολλα καθος επισης και ενα δαχτυλιδι που μου πηρε για τα γενεθλια μου και το ειχε 4 ημερες μεσα στην τσαντα του για να μην το βρω!!!

Δεν μας θελει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:evil::evil: E OXI βρε κοριτσακι!!!! ΚΡΙΜΑ μωρε:cry::cry:

ΑΛΛΑ μην πτοεισαι.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ και να σε χαιρονται!!!

yRf6p1.png

ΜιαΜΑμα το εργο ειναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο!!!!! Αχ πολυ το ευχαριστηθηκα..

2,5 ωρες..

Βικυ μου να μην στεναχωριεσαι..Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου,αλλα οπως εχω ξαναπει τα συζηταμε και την αλλη μερα γινονται ΞΑΝΑ τα ιδια..Τωρα τον παρακαλαω μια βδομαδα να παμε αυριο καπου με την μικρη που εχει μια εκδηλωση για παιδακια..

Ολη τη βδομαδα ελεγε "θα δουμε" ΥΓ το θα δουμε=ΟΧΙ και τωρα μου λεει δεν μπορει.. Και γω θα παω μονη μου..

yRf6p1.png

αχ τα νεύρα μου,τις τελευταίες μέρες...ξαπλώνουμε,να κοιμηθούμε για μεσημέρι κι εκείνη την ώρα ξυπνάει η μικρή...

εκεί που κοιμόταν 3ωρο,τώρα 1-2 ώρες το πολύ...

τη μια έχει κάνει κακά,την άλλη δεν ξέρω τι...πάει ο ύπνος μου!!

όλο το πρωί δεν κάθησα με τις δουλειές κι ένα μεσημέρι μας βγαίνει ξινό!!!

και το βράδυ νυστάζει από τις 8...αλλά εννοείται δεν τη βάζω τόσο νωρίς...δλδ το καλοκαίρι θα θέλει να κοιμάται από τις 9?

αμάν πια!!

αυτάαααα....

η πεθερά πήρε εξιτήριο!!

θέλω κι εγώ να δω την ταινία,αλλά με ποιον να πάω?

μόνη σαν τη χαζή...????

βικάκι θα περάσεις τέλεια,είμαι σίγουρη...

περιμένουμε νέα σου αύριο...φιλιά στον σάκη μου!!!

ΜιαΜΑμα το εργο ειναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο!!!!! Αχ πολυ το ευχαριστηθηκα..

2,5 ωρες..

Βικυ μου να μην στεναχωριεσαι..Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου,αλλα οπως εχω ξαναπει τα συζηταμε και την αλλη μερα γινονται ΞΑΝΑ τα ιδια..Τωρα τον παρακαλαω μια βδομαδα να παμε αυριο καπου με την μικρη που εχει μια εκδηλωση για παιδακια..

Ολη τη βδομαδα ελεγε "θα δουμε" ΥΓ το θα δουμε=ΟΧΙ και τωρα μου λεει δεν μπορει.. Και γω θα παω μονη μου..

εγώ πάντως δεν θα τον άφηνα..."θες τσακωμό κάθε μέρα ή θα φτιάξεις?"

"σου κάνω τα νεύρα κρόσσια στο λεπτό!!":evil::evil:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!

Δεν έχω διαβάσει τπτ, τώρα πάω.

Είμαι ΧΑΛΙΑ από χθες. Δεν κοιμήθηκα τη μισή νύχτα, επειδή η μύτη μου ήταν βουλωμένη και δεν μπορούσα ν' ανασάνω!

Κάθισε η γυναίκα που κρατάει τον μικρό μέχρι το μεσημέρι, για να συνέλθω λίγο, μετά τον κοίμησα εγώ, ευτυχώς κοιμήθηκε αρκετά.

Τώρα τον κοιμήσαμε για βράδυ κι έστειλα τον χάζμπαντ να μου πάρει αποσυμφορητικό για τη μύτη, γιατί ο φυσιολογικός ορός (του μικρού) δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ!!!

Πάρτυ δεν έχει σήμερα, βλέπω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

φιλιά στον σάκη μου!!!
:evil: :evil: :evil: Ποιόν είπες Σάκη σου!!!;::::evil: Μην τρελαθούμε κερκυραία κ πιαστούμε μαλλί με μαλλί!!

Ο ΣΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

Εγω κοριτσακι..Καλε που ειναι οι αλλες;;;

Εγω παλι μονη σαν το λεμονι!!!

Ήρθα κι εγώ το άλλο λεμόνι.!!! Μ'αρέσει που στιις 9 του έστειλα μνμ αν θα έρθει νωρίς κ μου είπε ναι... φαντάσου να αργούσε κιόλας... ακόμα μόνη κ εγώ

Διαφημίσεις

εδώ είμαι κι εγώ...

φτιάξαμε με τον άντρα μου ένα μουσακά για το σκ κι ένα apple cruble!!

και τώρα βλέπουμε λίγο τηλεόραση...

πότε θα το κάνουμε το πάρτυ?

ελεναδα 2 βιντεοκλαμπ στη γειτονιά και δεν έχουν τις νοικοκυρές...

το ένα κιόλας έκλεισε...

και το άλλο είναι απατέωνας...

μας νοίκιασε αντιγραμμένο dvd με ήχο και εικόνα χάλια!!

maestria περαστικα βρε παιδι μου!! σπασιμο καλοκαιριατικο..αλλα ειναι υπουλος ο καιρος αυτος..

αν και ακυρωθηκε η μεταξυ μας συναντηση για αυριο τελικα θα μαζευτουν 3 φιλες μου αυριο με τα τετζερεδια τους (βλεπε παιδια) και καθμουν και εφτιαχνα γλυκα για κερασμα..μεχρι να τελειωσω και να μαζεψω και τη κουζινα ψοφησα..

εχω σιδερο και μετα καληνυχτα..αυριο να συμμαζεψω το σπιτι (τα γνωστα δηλαδη σκουπισμα, σφουγγαρισμα, ξεσκονισμα, μπανια) και μετα ελπιζω οτι θα χαλαρωσουμε..

και μιας και το 80s δεν μας καθεται για αποψε εγω θα παραθεσω ενα τραγουδι προς τιμην του και ελπιζω οτι συντομ θα γινει ΚΑΙ αυτο..

http://www.youtube.com/watch?v=MfsH8OVq4Po

:evil: :evil: :evil: Ποιόν είπες Σάκη σου!!!;::::evil: Μην τρελαθούμε κερκυραία κ πιαστούμε μαλλί με μαλλί!!

Ο ΣΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

Ήρθα κι εγώ το άλλο λεμόνι.!!! Μ'αρέσει που στιις 9 του έστειλα μνμ αν θα έρθει νωρίς κ μου είπε ναι... φαντάσου να αργούσε κιόλας... ακόμα μόνη κ εγώ

συγνώμη???are you talking to me?????:-P:razz:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...