Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ένα ζευγάρι φίλοι του γνωρτίστηκαν στο fb.Η κοπέλα ήταν παντρεμένη με 2 παιδιά.Παράτησε τον άντρα της και πήγε να μείνει με τον λεγάμενο και τα παιδιά.Πρίν 2 βδομάδες ο άντρας της της πήρε τα παιδιά δικαστηκά γιατί τα πήγε σε παιδοψυχολόγο και απέδιξε οτι είχαν ψυχολογικά επειδή μέναν με τον γκόμενο της μαμάς.Κοτσομπολιό κάνω τώρα,αλλά γνώμη μου και στο fb να μη τον γνώριζε θα έβρισκε άλλον αλλού,αλλά άντε να πείσεις τον αντρούλη μου τον ανοιχτόμ υαλο κατα τ' άλλα.

πωπω,τι γινεται στον κοσμο!

εγω παντως δεν εχω σκεφτει ποτε οτι θα κανει σχεση ο αντρας μου απο το fcbk.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Στο σπίτι την κρατάει για να κάνω δουλειές αλλά πρέπει να επεμβαίνω και εγώ γιατί νομίζει οτι μπορεί με το μωρό να δεί ταινία ή να σερφάρει!Χα χα χα!

Κορίτσια αυτό που με προβληματίζει τώρα είναι ότι θέλει δεύτερο παιδί.Και εγώ θέλω αλλά όχι τώρα .Σε κανενα χρόνο.

Χα χα χα χα χα και μενα το κανει ο δικος μου αυτο και του την λεω συνεχεια!Τωρα τελευταια εχει αλλαξει λιγο!

Οσο για δευτερο παιδακι και μενα θελει αλλα κουτσουκελα δε μου κανει γιατι σκεφτεται τη μουρμουρα μου μετα και σου λεει ο ανθρωπος ασε δε θα παρω;);););););)

κορίτσια εσείς το έχετε αυτό να τσακώνεστε μόνες σας?

γιατί ο δικός μου όταν τσακωνόμαστε δεν πολυαπαντάει!!!

Εμενα ο διος μου τωρα τελευταια το εχει υοθετησει αυτο το στηλακι και μου σπαει τα νευρα και μουρμουραεω περισσοτερο!

[quote=cristin;58315

να ρωτησω κατι ασχετο.....εσεις ψωνιζετε ποτε απο τα κινεζικα????εννοω ρουχα και τετοια

Εγω αρχισα να ψωνιζω απο κινεζικα απο τοτε που ηρθα στη Μυτιληνη γιατι δεν υπαρχει μεση λυση τα ακριβα μαγαζια που εχουνε τις μαρκες και τα κινεζικα οποτε..............

Αν και τα ψωνια μου τα κανω οταν παω Λαρισα παντα εφευγα με μια βαλιτσα και γυρναγα με δυο αλλα ασηκωτες!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p

Γνωμη μου ειναι οτι υπαρχουνε μικρα μαγαζακια που εχουνε καλες τιμες

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

μπα,αυτα που γραφω εδω του τα'χω πει και κατ'ιδιαν.

απλως θελω να ξερω για καλο και για κακο.

Και γω του τα εχω πει και θα ηθελα να τα διαβασει για να δει οτι δε του τα λεω ετσι απλα με ενοχλουνε οντως καποια πραματα και με προβληματιζουνε:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Κοριτσάκια σας αφήνω ,να δουλέψουμε και λίγο.

Και μόλις μου την έδωσε πολύ άσχημα το αφεντικό.Με παίρνει τηλ 5 φορές μέσα σε 2 λεπτά για να του στείλω μα φαξ 2 τιμολόγια τα οποία έπρεπε να βγάλω φωτοτυπία , να τα πατήσω με στυλό γιατί αχνοφαίνονται και τα περάσω στο φάξ.Μου χάλασε τη μέρα μιλάμε.Αν δείτε πώς πληκτρολογώ στο πληκρολόγιο απο την τσατίλα μου.Ανθρωπος είμαι ρε αδερφέ!Δηλαδή η μέρα μας θα εξαρτάται απο το πώς ξύπνησες εσύ?

Φιλάκια τσούπρες!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια σας αφήνω ,να δουλέψουμε και λίγο.

Και μόλις μου την έδωσε πολύ άσχημα το αφεντικό.Με παίρνει τηλ 5 φορές μέσα σε 2 λεπτά για να του στείλω μα φαξ 2 τιμολόγια τα οποία έπρεπε να βγάλω φωτοτυπία , να τα πατήσω με στυλό γιατί αχνοφαίνονται και τα περάσω στο φάξ.Μου χάλασε τη μέρα μιλάμε.Αν δείτε πώς πληκτρολογώ στο πληκρολόγιο απο την τσατίλα μου.Ανθρωπος είμαι ρε αδερφέ!Δηλαδή η μέρα μας θα εξαρτάται απο το πώς ξύπνησες εσύ?

Φιλάκια τσούπρες!

φιλακια και υπομονη.Αφεντικα ειναι αυτα!!

φιλακια και υπομονη.Αφεντικα ειναι αυτα!!

Κι εγώ τα πήρα κρανίο πριν από λίγο, στη θέση που είμαι ήμουν κ πριν την εγκυμοσύνη κ μαλιστα μονη μου στο τμήμα κ δούλευα για 4 άτομα, τωρα έχουν πάρει άλλον έναν κ μοιράστηκε η δουλειά κ καλά.. κ Σήμερα λείπει με άδεια για 3 μερες κ μου λεει το Boss.. λείπει κ ο τάδε εε δύσκολα τα πράγματα κ τα πήρα κρανιο κ της λέω: "μπα συνηθισμένη είμαι , δεν έχω τέτοια προβλήματα....

αχχχχ σας καταλαβαίνω κορίτσια...όταν δούλευα αθήνα ήταν χάλια...

δεν μπορούσα να πάω ούτε τουαλέτα.

τώρα δεν έχω τέτοια προβλήματα έχω άλλα,οικονομικά!!!!

ευθύνες και χρέη στο κεφάλι μου!!!

miamama,αν δεν γινομαι αδιακριτη τι πουλατε στο μαγαζακι σας????

το ονειρο του καθε υπαλληλου, ειναι να σταματησει να ειναι υπαλληλος ,να ανοιξει ενα μαγαζακι και να μην δινει αναφορα σε κανεναν.....

ομως τελικα και αφεντικο να γινεις το αγχος σε κατατρεχει....

ενας φιλος μου ελεγε καποτε...ο μεγαλυτερος ρουφιανος ειναι το κινητο και ο η/υ,οποτε να προσεχετε οσες ξεσπαθωνετε/ξεσπαθωνουμε!κι εγω προσεχω ...

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

μια απο τα ίδια.. κ όταν χαμογελάει μου ερχεται να του σπάσω τα δόντια όλα

ουφ!! ηρθε και η ηλιθια της παρεας!!!

μπραβο!! ωραια τα λετε αλλα δεν εχω χρονο να διαβασω ΠΡΑΜΑ!!!

Σημερα ξυπνησα αποφασισμενη να κανω κοπανα απο τη δουλεια γιατι νοιωθω πτωμα (οχι βεβαια για να κοιμηθω) και εκει που ελεγα ορεξατη να κατσω να συμμαζεψω σπιτι, να μαγειρεψω και να σιδερωσω τα 100 πλυντηρια που βαλα απο την Τεταρτη τελικα θυμηθηκα οτι ειχα αναλλαβει να διεκπεραιωσω μια επειγουσα δουλεια και ετρεχα Συνταγμα για να το κανω και στο γυρισμο εκανα καμποσα ψωνια λαικη, φαρμακεια κλπ και γυρισα μαγιερεψα, σιδερωσα τα μωρουδιακα (ειχα αναλαμπη και επλυνα τα απειρα ρουχα της μικρης που ναι για 12 μηνων συνεπως για να τα μαζεψω επρεπε και να τα σιδερωσω) και μου χει μεινει μια ντανα απο τα δικα μας των μεγαλων..

ΕΥΑ! ΑΝ καταλαβα μαλλον δεν εγινε θαυμα με τον ανδρα σου..απλα προφανως δεν θελει να σε χασει και ευαισθητοποιηθηκε να δωσει μια ευκαιρια στον εαυτο του και στην κοινη σας ζωη..δεξου το με ευχαριστηση αλλα μην το καταχραστεις. (καταλαβαινεις τι εννοω...καντον να νοιωσει σημαντικος που κανει εστω και ταλιγα αλλιως τον βλεπω να αποθαρρυνεται)

ε ναι λοιπον!!! I m back!!!

Εχω προβλημααααα!!!

Η μικρη κανει διαρκως σκηνικα στη κυρα κουνιαδα επειδη δεν θελει τη σαλιαρα της (εννοειται οτι χωρις αυτη ολα γινονται χαλια μαυρα) και την βγαζει με δυναμη και της φωναζει αλλα η κυρα κουνιαδα αρνειται να της μιλησει αυστηρα και προσπαθουσαμε το σκ να της εξηγησουμε οτι εκτος απο το πρακτικο μερος (δηλαδη να μη γινεται η μικρη χαλια) ειναι και το θεμα της κοινωνικης συμπεριφορας και οτι πρεπει ολοι να χουμε την ιδια θεση αλλα εκεινη βρισκει ολο δικαιολογιες (μεχρι που το πε και ευθεως) οτι αρνειται να κανει την αυστηρη γιατι δεν θελει..

εννοειται οτι τα νευρα μου εγιναν κροσια (ακομη δεν εχουμε τσακωθει) και παλι καλα που και ο συζυγος της εβαλε χερι αλλα και παλι δεν βλεπω αποτελεσμα..εγω νατιθετως τρεις μερες τωρα βρισκω τεχνασματα (πχ σαλιαρες με παραστασεις) για να της φοραω και να μην μουρμουραει..

παντως απο ενα περιστατικο διαπιστωσα οτι η μικρη με φοβαται..δεν μου αρεσε γιατι δεν το θελω (ο σεβασμος δεν κερδιζεται με φοβο) αλλα απο την αλλη καποιον πρεπει να ακουει εδω μεσα γιατι δεν βλεπω κανεναν αλλο προθυμο..

miamama,αν δεν γινομαι αδιακριτη τι πουλατε στο μαγαζακι σας????

το ονειρο του καθε υπαλληλου, ειναι να σταματησει να ειναι υπαλληλος ,να ανοιξει ενα μαγαζακι και να μην δινει αναφορα σε κανεναν.....

ομως τελικα και αφεντικο να γινεις το αγχος σε κατατρεχει....

ενας φιλος μου ελεγε καποτε...ο μεγαλυτερος ρουφιανος ειναι το κινητο και ο η/υ,οποτε να προσεχετε οσες ξεσπαθωνετε/ξεσπαθωνουμε!κι εγω προσεχω ...

δοξα το Θεο που υπαρχουν και αυτα τα μηχανηματα του διαολου και βρισκουμε αποδειξεις καμια φορα..

ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ αγαπες μου

ε ναι λοιπον!!! I m back!!!

Εχω προβλημααααα!!!

Η μικρη κανει διαρκως σκηνικα στη κυρα κουνιαδα επειδη δεν θελει τη σαλιαρα της (εννοειται οτι χωρις αυτη ολα γινονται χαλια μαυρα) και την βγαζει με δυναμη και της φωναζει αλλα η κυρα κουνιαδα αρνειται να της μιλησει αυστηρα και προσπαθουσαμε το σκ να της εξηγησουμε οτι εκτος απο το πρακτικο μερος (δηλαδη να μη γινεται η μικρη χαλια) ειναι και το θεμα της κοινωνικης συμπεριφορας και οτι πρεπει ολοι να χουμε την ιδια θεση αλλα εκεινη βρισκει ολο δικαιολογιες (μεχρι που το πε και ευθεως) οτι αρνειται να κανει την αυστηρη γιατι δεν θελει..

εννοειται οτι τα νευρα μου εγιναν κροσια (ακομη δεν εχουμε τσακωθει) και παλι καλα που και ο συζυγος της εβαλε χερι αλλα και παλι δεν βλεπω αποτελεσμα..εγω νατιθετως τρεις μερες τωρα βρισκω τεχνασματα (πχ σαλιαρες με παραστασεις) για να της φοραω και να μην μουρμουραει..

παντως απο ενα περιστατικο διαπιστωσα οτι η μικρη με φοβαται..δεν μου αρεσε γιατι δεν το θελω (ο σεβασμος δεν κερδιζεται με φοβο) αλλα απο την αλλη καποιον πρεπει να ακουει εδω μεσα γιατι δεν βλεπω κανεναν αλλο προθυμο..

φιλεναδα απο πολλα περιστατικα που ξερω ως επι το πληστον το προσωπο που φοβουνται τα παιδια οταν ειναι ακομα μικρα ειναι η μαμα γιατι μονο εμεις εχουμε το κουραγιο να τα μαλωνουμε.Οσο για τον αντρα μου δεν υπαρχει περιπτωση να τον αποθαρρυνω ποτε.Αντιθετος του εδειξα ποσο πολυ τον αγαπαω και χαιρομαι οταν ειμαστε μαζι ολοι σαν οικογενεια κατι που του εχει λειψει απο την δικη του οικογενεια.Συζητησαμε πολλα!!!Το λεω και παλι ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...