Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

άσχετο. Ο άντρας μου αγόρασε αυτό για τη Γεωργίτσα για το jet ski. Λέει θα την ανεβάσει φέτος ο τρελός:

http://cgi.ebay.com/Sea-Doo-Infant-Child-Sandsea-Red-Life-Jacket-Vest-/110527974772?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19bbfb0d74

μια χαρά η γεωργίτσα θα περάσει!!!

μάλλον και οι 3 όμως θα ανεβείτε!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ πόσο θα ήθελα να πηγαίναμε έτσι κάθε χρόνο!!!

όχι που πάμε στα πεθερικά και περνάμε τέλεια!!!:mad::mad:

Αν λωλαθεί κι όλας η πεθερά απο το εγκεφαλικό σαν τον κυριούλη εκεί να δεις ψυχαγωγεία:D:tongue:

μια χαρά η γεωργίτσα θα περάσει!!!

μάλλον και οι 3 όμως θα ανεβείτε!!

Θα τη βάζουμε στην μέση λέει ο τρελός και στα ρηχά εννοείται χωρίς να τρέχει, ίσα να τσουλάει. Αλλά και για να επιπλέει στο νερό και να πλατσουρίζει μια χαρά είναι το γιλέκο.Αν όμως ζορίζεται επειδή το κεφάλι της θα είναι πολύ κοντά στην επιφάνεια του νερού θα τη βάλω στο σωσίβιο της. Αυτό που είναι ρόδα με τρυπούλες για τα πόδια.

εμεις εχουμε ενα ξυλινο καροτσακι σαν τραπεζι που σερνουν οι σερβιτοροι στα εστιατορια και το βγαλαμε εξω στην αυλη για να το χουμε να ακουμπαμε διαφορα αλλα η μικρη το χει δει αυτοκινητακι, καθεται επανω και ο πατερας της την παει βολτες στην αυλη..

Αν λωλαθεί κι όλας η πεθερά απο το εγκεφαλικό σαν τον κυριούλη εκεί να δεις ψυχαγωγεία:D:tongue:

αχ πολύ ωραία θα περνάμε!!

τσάμπα κωμωδία!!!

:rolleyes::rolleyes:

άντε να δούμε τι θα γίνει...

ελπίζω να μην τη παρατήσουν στο νοσοκομείο όπως είχε κάνει πέρσυ ο άλλος της γιος!!

Διαφημίσεις

εμεις εχουμε ενα ξυλινο καροτσακι σαν τραπεζι που σερνουν οι σερβιτοροι στα εστιατορια και το βγαλαμε εξω στην αυλη για να το χουμε να ακουμπαμε διαφορα αλλα η μικρη το χει δει αυτοκινητακι, καθεται επανω και ο πατερας της την παει βολτες στην αυλη..

μπράβο το κορίτσι!!!

ο μπαμπάς έχει ξεσαλώσει με την κόρη ε?

έτσι κι ο δικός μου!!

Γυρισαμε!!!

Του εκλεψαν τα παντα!!!!Ταυτοτητες.Διπλωματα,Κινητα(Προσωπικο και της δουλειας) και αλλα πολλα καθος επισης και ενα δαχτυλιδι που μου πηρε για τα γενεθλια μου και το ειχε 4 ημερες μεσα στην τσαντα του για να μην το βρω!!!

Δεν μας θελει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ πολύ ωραία θα περνάμε!!

τσάμπα κωμωδία!!!

:rolleyes::rolleyes:

άντε να δούμε τι θα γίνει...

ελπίζω να μην τη παρατήσουν στο νοσοκομείο όπως είχε κάνει πέρσυ ο άλλος της γιος!!

κωμωδία, τραγωδία, και τα δυό μαζί? Πέρα απο την πλάκα , καλά να'ναι η γυναίκα , μακαρι να αναρώσει το συντομότερο. Έχετε κανένα νεότερο?

Γυρισαμε!!!

Του εκλεψαν τα παντα!!!!Ταυτοτητες.Διπλωματα,Κινητα(Προσωπικο και της δουλειας) και αλλα πολλα καθος επισης και ενα δαχτυλιδι που μου πηρε για τα γενεθλια μου και το ειχε 4 ημερες μεσα στην τσαντα του για να μην το βρω!!!

Ωχ βρε κουκλίτσα! Τρέξιμο, άγχος, στεναχώρια! Σε καταλαβαίνω! Βάλ'τον να ορκιστεί για το δαχτυλίδι :tongue::tongue::tongue::tongue: (πλάκα κάνω)

Διαφημίσεις

Γυρισαμε!!!

μην σκεφτεσαι ετσι κοπελα μου.λογικο ειναι να στεναχωριεσαι,αλλα δυστυχως συμβαινουν αυτα.κριμα,αλλα την υγεια σας να εχετε κι ολα θα τα ξαναφτιαξετε.118052obzeyq6iff.gif

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

μην σκεφτεσαι ετσι κοπελα μου.λογικο ειναι να στεναχωριεσαι,αλλα δυστυχως συμβαινουν αυτα.κριμα,αλλα την υγεια σας να εχετε κι ολα θα τα ξαναφτιαξετε.118052obzeyq6iff.gif

αν θυμηθω οτι μου εκλεψαν περσι ολο το σπιτι και ολες τις αναμνησεις μας σε κοσμηματα και σε πραγματα αξιας συναισθηματικης τοτε να συμφωνησω με την elenada..

Γυρισαμε!!!

:( κρίμα πολύ κρίμα φιλενάδα... γαμώτο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...