Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν εννοώ σε χλιδάτο ξενοδοχείο και να μου κάνουν κ αέρα! Είχαμε πάει Ζάκυνθο κ σε τρίκλινο με πρωινο δώσαμε 60? προ 3 ετών.. κ είχε πισινουλα, είχαμε βρει κ ένα εστιατοριο που έτρωγες τέλεια με 25 ? τη μέρα..

Μια χαρά. Τρώς και κανά σουβλάκι καμιά μέρα και τη βγάζεις και με 10!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θέλω να ξυπναω το πρωί να κατεβαίνω για πρωινο, να πηγαίνουμε για καφέ και μπάνιο στην πισίνα (μέχρι κ θάλασσα βαριέμαι να πάω) μετά για μεσημεριανό φαγητό κ ύπνο.... χαλαράαααααα

Καλα εγω εκτος του υπνου κατα τ αλλα ολα αυτα τα χω και στην Αγια Αννα και πριν τον Αυγουστο εχει λιγο κοσμο

Καλα εγω εκτος του υπνου κατα τ αλλα ολα αυτα τα χω και στην Αγια Αννα και πριν τον Αυγουστο εχει λιγο κοσμο

Εμένα ούτε ο ύπνος με χαλάει. Με ταλαιπωρεί πρώτον η τουαλέτα. Όσο καθαρά και να είναι δεν πάυει να είναι κοινόχρηστη. Εδώ στη δουλειά πριν κάνω πιπί ρίχνω χλωρίνη παρόλο που δεν κάθομαι στην λεκάνη, δεύτερον το μπάνιο, και τρίτον το οτι τα πράγματα είναι στο αυτοκίνητο. άνοιξε αυτοκίνητο, άνοιξε βαλίτσα , ψάξε ρούχο, βγάλε ρούχο, μπες στη σκηνή ντύσου. Μ'αρέσει το κάμπινγκ για σκ μόνο και χαβαλέ με παρέα , όχι οικογενειακές διακοπές.

αχ,διακοπες!τι ωραια που θα ηταν!φετος αντε να παμε κανενα σ/κο στο χωριο που μενει η πεθερα να κανουμε μπανακια,και πολυ μας ειναι.

εγω δεν εχω παει σε οργανωμενο καμπινγκ ποτε.πηγαιναμε παλια με ζευγαρακια για καμπινγκ τα σ/κα,σε μερη που ειχαν πολυ λιγο κοσμο,καθολου μαγαζια,ουτε ντους!παιρναμε κρεας,αναβαμε φωτια το ενα βραδυ,και την αλλη μερα το απογευμα φευγαμε!ημασταν με το αλατι πανω μας για μια μερα!τωρα με το μωρο,δεν νομιζω κι εγω να βολευει,η σκηνη.

παντως περυσι που πηγαμε πρωτη φορα διακοπες 1 βδομαδα,με το μωρο,ηταν τελεια!κουραση βεβαια,να κουβαλας τοσα πραγματα,αλλα μ'αρεσε!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλησπερα, ευχαριστω για τις ευχες σας!!!

Πηρα και το καλυτερο δωρο σημερα.

Εκλεψαν την τσαντα του αντρα μου και τωρα φευγουμε για αστυνομια!!!

και παλι σας ευχαριστω!!!

Διαφημίσεις

είναι καλή η ταινία πρινσέσσα??

θέλω κι εγώ να την δω!!

σας λέω εγώ για το κάμπινγκ,που σιχαίνομαι τα πάντα,δεν τρώω από το ίδιο πιάτο ή ποτήρι,σαλάτα αν είναι στη μέση,πρώτα θα βάλω εγώ και μετά θα κάνουν παπάρα.

τουαλέτα πάω μόνο σπίτι μου...

έπαιρνα την χλωρίνη μου και πήγαινα!!!

αχ,διακοπες!τι ωραια που θα ηταν!φετος αντε να παμε κανενα σ/κο στο χωριο που μενει η πεθερα να κανουμε μπανακια,και πολυ μας ειναι.

εγω δεν εχω παει σε οργανωμενο καμπινγκ ποτε.πηγαιναμε παλια με ζευγαρακια για καμπινγκ τα σ/κα,σε μερη που ειχαν πολυ λιγο κοσμο,καθολου μαγαζια,ουτε ντους!παιρναμε κρεας,αναβαμε φωτια το ενα βραδυ,και την αλλη μερα το απογευμα φευγαμε!ημασταν με το αλατι πανω μας για μια μερα!τωρα με το μωρο,δεν νομιζω κι εγω να βολευει,η σκηνη.

παντως περυσι που πηγαμε πρωτη φορα διακοπες 1 βδομαδα,με το μωρο,ηταν τελεια!κουραση βεβαια,να κουβαλας τοσα πραγματα,αλλα μ'αρεσε!

Εμείς φέτος αγοράσαμε μπαγαζιέρα 400 λίτρα με σχάρα γιατί πέρισυ σαν ντάτσουν το κάναμε το καημένο το audi με τόση πραμάτια:P

Αμαν βρε Ευάκι! Φαντάζομαι ταυτότητες κλπ πάνε,ε?

EΊΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΦΑΡΔΗ ΦΙΛΕΝΑΔΑ.. ΚΡΙΜΑ

Διαφημίσεις

:(

καλα,δεν το πιστευω!πως εγινε αυτο?

καλα ξεμπερδεματα τωρα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

άσχετο. Ο άντρας μου αγόρασε αυτό για τη Γεωργίτσα για το jet ski. Λέει θα την ανεβάσει φέτος ο τρελός:

http://cgi.ebay.com/Sea-Doo-Infant-Child-Sandsea-Red-Life-Jacket-Vest-/110527974772?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19bbfb0d74

α ρε ΕΥΑΚΙ.. κριμα.. καλα ξεμπερδεματα..

και εχθες στη γειτονια μου εκλεψαν μια γυναικα (την τσαντα της) σχεδον μπροστα στα ματια μας και προχθες απειλησαν την ταχυδρομο μας με οπλο και την ληστεψαν..

δεν ξερω τι να πω ποια...και ερχονται χειροτερα..

α ρε ΕΥΑΚΙ.. κριμα.. καλα ξεμπερδεματα..

και εχθες στη γειτονια μου εκλεψαν μια γυναικα (την τσαντα της) σχεδον μπροστα στα ματια μας και προχθες απειλησαν την ταχυδρομο μας με οπλο και την ληστεψαν..

δεν ξερω τι να πω ποια...και ερχονται χειροτερα..

Και φυσικά όλοι κάνουν πως δε βλέπουν. Κανείς δε θέλει να μπλέξει. Σπάνια να βρεθεί ο γενναίος να επέμβει. Ο οποίος μπορεί να πληρώσει τη νύφη στο τέλος.

Δεν εννοώ σε χλιδάτο ξενοδοχείο και να μου κάνουν κ αέρα! Είχαμε πάει Ζάκυνθο κ σε τρίκλινο με πρωινο δώσαμε 60? προ 3 ετών.. κ είχε πισινουλα, είχαμε βρει κ ένα εστιατοριο που έτρωγες τέλεια με 25 ? τη μέρα..

αχ πόσο θα ήθελα να πηγαίναμε έτσι κάθε χρόνο!!!

όχι που πάμε στα πεθερικά και περνάμε τέλεια!!!:mad::mad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...