Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

έχουμε μια σκηνή τεράστια...100Ε την είχαμε πάρει το 2006...

με στρώμα διπλό φουσκωτό για ύπνο...

τραπέζι-καρέκλες που ανοιγοκλείνει και γίνεται βαλιτσούλα...

2 πολυθρονίτσες για άραγμα...

κλπ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλό το κάμπινγκ αλλά ταλαιπωρία με το παιδί αν εννοείτε σε σκηνή με κοινόχρηστο μπάνιο.

κοίτα εκεί που λέω,στα ίσθμια,είναι πεντακάθαρα και καλό κόσμο έχει...

ίσως τις πρώτές μέρες να ξεσαλώσει,αλλά πιστέυω θα της αρέσει...

τροχόσπιτο θα ήταν το ιδανικό,αλλα δεν έχουμε...:rolleyes::rolleyes:

κοίτα εκεί που λέω,στα ίσθμια,είναι πεντακάθαρα και καλό κόσμο έχει...

ίσως τις πρώτές μέρες να ξεσαλώσει,αλλά πιστέυω θα της αρέσει...

τροχόσπιτο θα ήταν το ιδανικό,αλλα δεν έχουμε...:rolleyes::rolleyes:

Εμένα το κοινόχρηστο μπάνιο μου είναι ταλαιπωρία και για μένα μόνο. Όχι περίμενε στη σειρά, όχι τελείωνε γιατί περιμένουν και άλλοι. Πόσο μάλλον με το μωρό. Ούτε να το σκέφτομαι... Αλλά βλέπω πολλές οικογένειες με μικρά στα κάμπινγκ.

Δεν έχω παει ποτέ σε κάμπινγκ κ δεν νομίζω ότι θα μου αρέσει, γενικότερα θεωρω ότι αν κάνω διακοπές.... ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...θέλω μόνο να κουβαλώ το κορμί μου... κ τα ρούχα μου... ΤΊΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Ποτε δεν μαγειρεύω στις διακοπές.. δεν θέλω ούτε ένα γάλα να φτιάχνω.. όλα έτοιμα... προτιμώ να πάω 4 μέρες αντί για 10 .. γι'αυτό κ φέτος δεν θα πάμε ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

ΟΧΙ ΒΡΕΕΕ!!! Διακοπες με τη κουνιαδααα???!!! Απαπαπααααα.. δυο εβδομαδες τον Αυγουστο μου αρκουν...και μετα σερι ολον τον επομενο χρονο στο σπιτι..

δεν καταλαβες..

επειδη ο συζυγος δεν δικαιουται δελτιο θα χρησιμοποιησουμε το δικο της.

αλλα μαλλον δεν θα μας κατσει...εχει ενα προβλημα με το περσινο εισοδημα της λογω αναδρομικων..

και η που θα επιβαρυνθουμε εξτρα 190 ευρω αν θα παμε η θα το ακυρωσουμε εντελως και το πολυ πολυ να τον πεισω για κανενα καμπινγκ

Διαφημίσεις

Δεν έχω παει ποτέ σε κάμπινγκ κ δεν νομίζω ότι θα μου αρέσει, γενικότερα θεωρω ότι αν κάνω διακοπές.... ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...θέλω μόνο να κουβαλώ το κορμί μου... κ τα ρούχα μου... ΤΊΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Ποτε δεν μαγειρεύω στις διακοπές.. δεν θέλω ούτε ένα γάλα να φτιάχνω.. όλα έτοιμα... προτιμώ να πάω 4 μέρες αντί για 10 .. γι'αυτό κ φέτος δεν θα πάμε ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

Εγώ κάμπινγκ έχω κάνει φοιτήτρια. Παρέες και χύμα στο κύμα, στο μπαράκι μέχρι πρωίας. Και αυτό για 2 μέρες. Παραπάνω δεν την παλέυω νομίζω.

καλε προσπ,ποτε εφτασες τα 3000 μηνυματα???ο χριστος και η παναγια!!

εγω εχω κανει καμπινγκ και μου αρεσε η φαση γενικως,αλλα με τοσο μικρο μωρο,δεν θα το επιχειρουσα!σκεφτομαι κι εγω την κουραση ,οπως λεει και η τζες.κι επειδη μ'αρεσει πολυ το περπατημα στις διακοπες,που να κουβαλας το μικρο τοσες ωρες....ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

καλα ,εγω για διακοπες δεν θα μιλησω,μα ετσι κι αλλιως δεν θα εχω κουραγιο ουτε για μια βουτια στη θαλασσα,του χρονου λοιπον.....για μενα διακοπες ειναι οταν πηγαινω στην αθηνα ,στη μαμα μου

περαστικα στην πεθερουλα μιαμαμα.απαραδεκτο που δεν κανουν τις εξετασεις που πρεπει!!!!δηλαδη προτιμουν να τραβιουνται στα νοσοκομεια???

προσπ,επειδη ο αντρας σου καπνιζει κιολας,στο εχω ξαναπει,τραβα τον απο το μαλλι!!!!!να προσεχουμε για να εχουμε!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

τελικα δεν το δικαιουται..

σκ#@$ .. δεν βλεπω να πηγαινουμε γιατι μαζι με το εξτρα της διανυκτερευσης θα θελουμε και ενα τρακοσαρι να περασουμε αρα θα παει κανα 500αρι και εγω δεν εχω τοσα να διαθεσω..

μαλλον θα το ακυρωσω γιατι δεν μπορω να μεινω και λιγοτερο απο 7 διανυκτερευσεις ακομη και ετσι θα πληρωσω τις επομενες μερες σαν να εμεινα..

Miamama παει με το ονομα..μιλα με τον οεε της περιοχης που εχετε εγγραφει..

ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!

εχθες ξεκινησα να σου γραφω ενα μηνυμα σχολιαζοντας το οτι εσυ εχεις μονο 300 κατι μηνυματα και εγω η πολυλογου 3.000 και βαλε!!!!

Και τελικα δεν στο στειλα..και με προλαβες...

επικοινωνησαν τα πνευματα με καθυστερηση μιας μερας λογω αποστασεως!! :D

ΠΟΛΥΛΟΓΟΎ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ .. είναι να μην πέσεις στο στόμα της (αστειεύομαι εννοείται) :tongue:

εγω εχω κανει καμπινγκ και μου αρεσε η φαση γενικως,αλλα με τοσο μικρο μωρο,δεν θα το επιχειρουσα!σκεφτομαι κι εγω την κουραση ,οπως λεει και η τζες.

θέλω να ξυπναω το πρωί να κατεβαίνω για πρωινο, να πηγαίνουμε για καφέ και μπάνιο στην πισίνα (μέχρι κ θάλασσα βαριέμαι να πάω) μετά για μεσημεριανό φαγητό κ ύπνο.... χαλαράαααααα

μαλλον θα το ακυρωσω γιατι δεν μπορω να μεινω και λιγοτερο απο 7 διανυκτερευσεις ακομη και ετσι θα πληρωσω τις επομενες μερες σαν να εμεινα..
σκατούλες ...μαζί με εμένα θα λιώσεις.... εδω στο Αιγάλεω... επειδή οι υπόλοιπες θα βολτάρουν θα σε χώσω να με βοηθήσεις να βάψω το παιδικό κ το υπνοδωματιό μου... τέτοιο νερντάκι που είσαι με την καθαριότητα θα κάνουμε απίθανο team

Διαφημίσεις

ενα οργανωμενο καμπινγκ οπως πχ της Αγιας Αννας ειναι οτι πρεπει για τα παιδια ακομη και για τα μωρα..

εγω περσι εβλεπα και μηνων μωρακια νεογεννητα..η κορη μου ηταν 7 μηνων και ηταν σουπερ...

φετος αν παμε το μονο προβλημα θα ειναι η πισινα γιατι θα θελει να μπαινει μεσα και δεν θα καταλαβαινει οταν θα αρνουμαι.

jesgk μπορω να σου στειλω μπογιατζηδες (ειναι και η δουλεια μου αλλωστε) και καθαριστρια..μου φθανει το δικο μου τσαρδι.. προ μπεμπας ευχαριστως να σου κανα και τον..αραπη.. για αερα..τωρα την εχω δει μανταμ Σουσου!!

Βρε!! Ευεργετης του parents cafe ειμαι...

σαν τον υπαλληλο του μηνα.. αντε και με infraction!

Εμένα ο άντρας μου ήθελε να πάμε fly and drive Σαντορίνη. Βρήκε καλές τιμές λέει στο νετ αλλά επειδή ήμαστε παρέα με ένα ζευγάρι που το μωρό τους είναι πιο μικρό πρέπει να τα βρούμε και με αυτούς. Καμιά Χαλκιδική μας κόβω.

αυτές οι διακοπές που λες jesgk στοιχίζουν...και παρά να μην πάω καθόλου... πάω και κάμπινγκ!!

τέτοιες διακοπές...δεν έχω κάνει ποτέ,γιατί πάντα υπάρχουν αφραγκίες...

2 χρονιές τα σκ κάναμε κάμπινγκ και τον αύγουστο είχαμε πάει μια φορά μονεμβασιά και μια χαλκιδική,πάλι κάμπινγκ...

και από το 2007 και μετά πάμε "καταπληκτικές" διακοπές...στα πεθερικά!!!!

φανταστικά!!!

γιάυτό λεω φέτος τι μπορούμε να κάνουμε...

βίκυ εμείς δεν πάμε σε τέτοια κάμπινγκ με νιάτα!!

πάμε με τα πουρά!!!

και ποτέ δεν έχει ουρά στα μπάνια!!

αυτές οι διακοπές που λες jesgk στοιχίζουν...και παρά να μην πάω καθόλου... πάω και κάμπινγκ!!

τέτοιες διακοπές...δεν έχω κάνει ποτέ,γιατί πάντα υπάρχουν αφραγκίες...

2 χρονιές τα σκ κάναμε κάμπινγκ και τον αύγουστο είχαμε πάει μια φορά μονεμβασιά και μια χαλκιδική,πάλι κάμπινγκ...

και από το 2007 και μετά πάμε "καταπληκτικές" διακοπές...στα πεθερικά!!!!

φανταστικά!!!

γιάυτό λεω φέτος τι μπορούμε να κάνουμε...

βίκυ εμείς δεν πάμε σε τέτοια κάμπινγκ με νιάτα!!

πάμε με τα πουρά!!!

και ποτέ δεν έχει ουρά στα μπάνια!!

Α! Δεν ξέρω τί γίνεται στα ''κυριλέ'' κάμπινγκ. Και εγώ Χαλκιδική πήγαινα και κυρίως πλατανίτσι. Της μουρλής....! Αρμενιστί και Καλαμίτσι είναι κάπως πιο ήσυχα, πιο οικογενειακά αλλά και εκεί έχει τη νεολαία της. Δεν το λές για πουρά.

Δεν εννοώ σε χλιδάτο ξενοδοχείο και να μου κάνουν κ αέρα! Είχαμε πάει Ζάκυνθο κ σε τρίκλινο με πρωινο δώσαμε 60? προ 3 ετών.. κ είχε πισινουλα, είχαμε βρει κ ένα εστιατοριο που έτρωγες τέλεια με 25 ? τη μέρα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...