Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ξέρω Προσπ κι εγώ τώρα το μαθαίνω

Αααααααααα... κοπελια προσεχε...μαλλον εσενα χανουμε..

δυο εβδομαδες τωρα το συζηταμε.. μαλιστα την προηγουμενη Παρασκευη που χε γιορτη η elenada Της αφιερωσες 80s τραγουδι και σου πα να κρατηθεις για το σημερινο παρτι..

Διαφημίσεις

δεν ξέρω Προσπ κι εγώ τώρα το μαθαίνω

Τί μαθαίνεις τώρα καλέ? Δεν ήταν να γίνει την προηγούμενη εβδομάδα και αναβλήθηκε για αυτήν λόγω πολλών απωλειών?

Μια χαρά είμαι βρε Τζέσικα γιατί να είμαι άρρωστη?

εδώ είμαι κορίτσια κι εγώ...έχω της δουλειές της παρασκευής...σκούπισμα,σφουγγάρισμα, ξεσκόνισμα,μπάνια..

για να μην έχω το σκ...

η πεθερά περιμένει να κάνει αξονική...

η άρθρωση της δεν είναι πολύ καλή και η μνήμη.

ακόμα δεν ξέρουμε και πολλά!

κατά τα άλλα ησυχία.

τι θα κάνουμε απόψε με το πάρτυ?

ποιες θα λείπουν?

πείτε...εγώ εδώ θα είμαι αν δεν με χωρίσει ο άντρας μου,που έχω το λαπτοπ αγκαλιά!!

εδώ είμαι κορίτσια κι εγώ...έχω της δουλειές της παρασκευής...σκούπισμα,σφουγγάρισμα, ξεσκόνισμα,μπάνια..

για να μην έχω το σκ...

η πεθερά περιμένει να κάνει αξονική...

η άρθρωση της δεν είναι πολύ καλή και η μνήμη.

ακόμα δεν ξέρουμε και πολλά!

κατά τα άλλα ησυχία.

τι θα κάνουμε απόψε με το πάρτυ?

ποιες θα λείπουν?

πείτε...εγώ εδώ θα είμαι αν δεν με χωρίσει ο άντρας μου,που έχω το λαπτοπ αγκαλιά!!

εγω εκτος αν βαρεθω εδω θα μαι.. απο την επομενη εβδομαδα θα αρχισω τα πηγαινε ελα στο εξοχικο..ηρθε το καλοκαιρι!! σιγα μην καθομαι Αθηνα να βαραω μυγες.. παω να μαυρισω και να πλατσαπλουτσαρω...απο Σεπτεμβρη παλι οι συναντησεις..

α έτσι προσπ θα διακοπάρεις τα σκ....

κι εμείς μια που είμαστε σε νησί...φέτος θα κάνουμε πιο πολλά μπάνια από πέρσυ...τα απογεύματα μας θα είναι ελεύθερα,δεν δουλεύω κιόλας.

τα βραδάκια βολτούλες...

να οδηγούσα κιόλας τι καλά που θα ήταν.

Διαφημίσεις

γμτ....ειμαι τρελλα γκαζομενη..

πηγε η κουνιαδα στην εργατικη να παρει τα δελτια τουρισμου και ενω πηρε το δικο μου τελικα το δικο της δεν το εγκρινανε ενω στο τηλεφωνο μου χαν πει οτι το χουν εγκρινει.

Και αν οντως ειναι ετσι bye bye διακοπες.. θα πρεπει να πληρωσει ο συζυγος το μισο της πορτας και μας βγαινει μαζι με τη συμμετοχη μου 250 ευρω επιπλεον..

σκ$$ δηλαδη..

δεν μας κοβω για διακοπες εκτος εξοχικου...

αντε κανα καμπινγκ το πολυ πολυ

βγήκαν τα δελτία?

να στείλω κι εγώ τον άντρα μου...πόσο είναι η συμμετοχή...γιατί μόνο ο άντρας μου θα πάρει κι εγώ πρέπει να πληρώσω.

είναι ανάγκη να έρθει και η κουνιάδα?

στείλτην στο εξοχικό.

γμτ....ειμαι τρελλα γκαζομενη..

πηγε η κουνιαδα στην εργατικη να παρει τα δελτια τουρισμου και ενω πηρε το δικο μου τελικα το δικο της δεν το εγκρινανε ενω στο τηλεφωνο μου χαν πει οτι το χουν εγκρινει.

Και αν οντως ειναι ετσι bye bye διακοπες.. θα πρεπει να πληρωσει ο συζυγος το μισο της πορτας και μας βγαινει μαζι με τη συμμετοχη μου 250 ευρω επιπλεον..

σκ$$ δηλαδη..

δεν μας κοβω για διακοπες εκτος εξοχικου...

αντε κανα καμπινγκ το πολυ πολυ

Υψηλόμισθη η κουνιάδα δηλαδή....!

κι εμείς το σκεφτόμαστε φέτος σοβαρά για κάμπινγκ,τα σύνεργα τα έχουμε όλα...

οι πιο οικονομικές διακοπές...

εμείς θέλουμε μόνο ίσθμια να πάμε,είναι το αγαπημένο μας και να αράξουμε στο κάμπινγκ και στη παραλία.

γιατί με το παιδί με καύσωνα δεν είναι για βόλτες και να γυρίσουμε μέρη...

κι εμείς το σκεφτόμαστε φέτος σοβαρά για κάμπινγκ,τα σύνεργα τα έχουμε όλα...

οι πιο οικονομικές διακοπές...

εμείς θέλουμε μόνο ίσθμια να πάμε,είναι το αγαπημένο μας και να αράξουμε στο κάμπινγκ και στη παραλία.

γιατί με το παιδί με καύσωνα δεν είναι για βόλτες και να γυρίσουμε μέρη...

Καλό το κάμπινγκ αλλά ταλαιπωρία με το παιδί αν εννοείτε σε σκηνή με κοινόχρηστο μπάνιο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...