Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι να πεις...πιο πολύ στεναχωριέμαι για τον άντρα μου,αν κι αυτός λέει ότι θέλουν και τα παθαίνουν γιατί δεν προσέχουν...ξέρει ότι είναι μεγάλη σε ηλικία!!

ωραίος ο κυριούλης βίκυ...

ωραία τα λες προσπ...έτσι σε λίγο καιρό θα λέμε!!!

άντε να δούμε πως θα γίνουμε!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΖΟΡΙΑ βρε φιλεναδα που εμεις οι νεοτεροι νομιζουμε οτι δεν θα μας αγγιξουν...

ποτε ομως δεν ξερεις πως ερχονται τα πραγματα..

ακομη και εγω το οτι εχω τη κουνιαδα μαζι μου πολλες φορες σκεφτομαι οτι θα μπορουσε να χει την αναγκη μου η μανα μου και να πρεπε ο ανδρας μου να μπει σε αυτη τη διαδικασια..ποσο μαλλον αν ειναι και ο μονος σου κοντινος συγγενης...

ολα ειναι δανεικα..

νομίζουμε ήμαστε αθάνατοι και ''αύθραστοι''. ή μάλλον δε θέλουμε να σκεφτόμαστε τα μελλοντικά χάλια μας. Συμβιβαζόμαστε και με τα τωρινά:-P

νομίζουμε ήμαστε αθάνατοι και ''αύθραστοι''. ή μάλλον δε θέλουμε να σκεφτόμαστε τα μελλοντικά χάλια μας. Συμβιβαζόμαστε και με τα τωρινά:-P

καπως ετσι...

απλα μην ξεχναμε οτι και εμεις θα φθασουμε στην ηλικια τους και θα θελαμε να εχουν την αρμοζουσα για τον καθενα αξιοπρεπη ζωη με τα οποια προβληματα υγειας που αναποφευκτα υπαρχουν..

εγω ηδη νοιωθω την παρακμη στο σωμα μου πχ στο δερμα μου, στο παχος μου, στα μαλλια μου..μπορω να κανω κατι για αυτο αλλα δεν θα μου αποδιδει παντα το επιθυμητο..το οτι γερναμε δεν περναει ποτε απαρατηρητο..

τα υπολοιπα ειναι φυκια και μεταξωτες κορδελες..

παω για υπνο.. καληνυχτα

Διαφημίσεις

Κάτσε βρε! Αν τα λες απο τώρα αυτά αργότερα τί θα λες? Για τη μασέλα σου?

κι όμως ,μέση,ισχύα,γόνατα πονάνε...

ανάσκελα δεν μπορώ να κοιμηθώ,πονάω...

πρέπει να χάσω βάρος...

:rolleyes::rolleyes:

byeee

κι εγώ κορίτσια σας αφήνω...

καληνύχτα!!

Καληνύχτα. Και εγώ εχω να διπλώσω ένα πλυντήριο της μικρής και την πέφτω! Αυριο με βλέπω να ξυπνάω στις 6μιση και να κοιμάμαι στις 6μιση το άλλο πρωί. Έχω μπάτσελορ. 24ωρο θα κλείσω:rolleyes:

Κοριτσιααααα...Ουου..Ποιο ονειρο βλεπετε αραγε;;;

Σημερα εχω γινει μπαλα, απο το ενα στο αλλο..

ΑΛΛΑ πηγα σινεμα με την αδερφη μου και ειδαμε Sex and the City 2!!!

ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΗ! Ειχε πρεμιερα σημερα..

Στο νουμερο 1 ημουν εγκυος και μου απαγορευε ο γιατρος να πηγαινω σινεμα και το ειδα σε dvd..Τωρα ομως εβγαλα το αχτι μου!!!!!!!!!!

Ο αντρας μου εξακολουθει να ειναι στον κοσμο του με αποτελεσμα να την πληρωσει παλι το κεφαλακι μου..Απο σημερα ειμαι και επισημα ΞΑΝΘΙΑ!!!!Φιλακια

yRf6p1.png

Κοριτσιααααα...Ουου..Ποιο ονειρο βλεπετε αραγε;;;

Σημερα εχω γινει μπαλα, απο το ενα στο αλλο..

ΑΛΛΑ πηγα σινεμα με την αδερφη μου και ειδαμε Sex and the City 2!!!

ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΗ! Ειχε πρεμιερα σημερα..

Στο νουμερο 1 ημουν εγκυος και μου απαγορευε ο γιατρος να πηγαινω σινεμα και το ειδα σε dvd..Τωρα ομως εβγαλα το αχτι μου!!!!!!!!!!

Ο αντρας μου εξακολουθει να ειναι στον κοσμο του με αποτελεσμα να την πληρωσει παλι το κεφαλακι μου..Απο σημερα ειμαι και επισημα ΞΑΝΘΙΑ!!!!Φιλακια

Γειά σου ξανθέ βρυκόλακα. Βρε πρινσέσα στεναχωριέμαι κάθε που λες για τον άντρα σου. Δοκίμασες να κουβεντιάσετε?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα δεν θα είμαι στο πάρτυ:(:(:( μιαμαμα η πεθερά πώς πάει?

Καλημέρα σε όλες!!!!! Καλημέρα Βίκυ!! Είσαι άρρωστη κι εσύ;;;

My Princess με γειά το μαλλί!!!!!!!

Mia Mamma περαστικά στην πεθερά

Prosp κι εγώ σιδέρωσα εχθες μια ντάνα ρούχα αλλά το έκανα το απόγευμα που πήγαν τα παιδιά κούνιες. Σήμερα θέλω να βγάλω κάτι περιοδικά κ στη θέση τους να βάλω κάτι κρυστάλλινα.

Maestria περαστικά............και..........

EYA!!!!!!!!!!!!!!!XIΛΙΟΧΡΟΝΗ!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ!! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ, Η ΓΙΩΤΑ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ, ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

469367makfzcur9b.gif

JKo_i1JNAvU&playnext_from=QL

ΚΑΛΗΜΕΡΑ..

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΑ!! Να τα εκατοστησεις.. κυρια 28 Μαιων!

Τα παμε και τηλεφωνικα.. κριμα που ακυρωσαμε τη συναντηση εχασες και το δωρακι σου..next time..

(μαλλον το σπιτι μου δεν εμπνεει συναντησεις..)

anyway..

εμενα παιδια ΟΣΟ και να προσπαθησα τοσα χρονια να δω SEX AND THE CITY

MA ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Ενω μαλλον θα πρεπει να με τραβηξει αντιθετα δεν την παλεψα ποτε να δω ενα επεισοδιο full.. τη μονη που εκανα χαζι γιατι ειμαι και εγω λιγο ετσι ειναι η Σαμανθα.. κατα τ'αλλα βαριομουν το κονσεπτ..

απο την αλλη εχω φιλο φανατικο..(ακομη δεν ξερω τις προτιμησεις του βεβαια επι προσωπικου αλλα φανταζομαι)..

Μεγια το μαλλι myprincess..!

906218ol5dsl9mao.gif

κανε ευχη στον ουρανο

κι εγω θα γινω αστερι

να πεσω,κι οτι επιθυμεις

η μοιρα να σου φερει!!!

χρονια πολλα ευακι!

σου ευχομαι να αρχισει η γιωτουλα να κοιμαται πιο πολυ,για να κοιμηθεις κι εσυ!!:D:D

να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...