Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά η κουνιάδα είναι για πνύξιμο...

έχει δίκιο η cristin,σούπα..αλλά καπέλο!!

της δική μου είναι ανάλογα τι θα φάει...

πότε πράσινα,πότε κίτρινα,κομματάκια βλέπεις αμάσητα...

εμάς μας πήρε η κουνιάδα το απόγευμα,αυτή που είναι εδώ,πως η πεθερά μάλλον έπαθε ψιλοεγκεφαλικό...(και δεν ήθελε να πάει στο γιατρό)

το μεσημέρι το έπαθε...και η άλλη κουνιάδα πήγε για μπάνιο :?:???:και το απόγευμα την πήρε στο κέντρο υγείας...που βέβαια την έστειλαν με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο... στη χαλκίδα...

τώρα αναμένουμε τηλέφωνο...

και φυσικά μόνο ο άντρας μου αγχώθηκε...

θυμάμαι όταν είμασταν αθήνα και τρέχαμε εμείς συνέχεια...

ούτε ένα τηλέφωνο!!

περαστικα να ειναι,ευχομαι.γιατι θελει μεγαλη προσοχη απο δω και περα.

εντωμεταξυ η κορουλα μου ειναι ακομα ξυπνια,και τα πηρα στο κρανιο,και την αφησα στον πατερα της να την κοιμισει.

μαεστρια,περαστικα βρε!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

γεια σας βρε κουιτσια...

τι κανετε?

εγω μολις τελειωσα τοσ σιδερωμα των ρουχων της μικρης και δαπιστωνω οτι πρεπει να της αγορασω εξτρα ρουχα καλοκαιρινα και σιγουρα ενα ζευγος παπουτσακια..

θα της παρω και αυτα τα πλαστικα πεδιλακια που τα φορανε για να μπαινουν στη θαλασσα και να πατανε αφοβα τα βοτσαλακια..

miamama περαστικα να ειναι στην πεθερα σου..ας ειναι το λιγοτερο σοβαρο εως και καθολου δηλαδη

εσυ κυρα που γριπωθηκες να φορας καμια μπλουζα τις νυχτες...ποιος ξερει πως κυκλοφορειειεειειιιις!

Elenada η ΕΥΑ θα χε καλες ιδεες να σου δωσει μιας και οπως λεει ασχολειται με το αντικειμενο επαγγελματικα αλλα δεν προλαβαινει τελευταια να μπαινει..

παντως εγω σημερα απο τη μια χαιρομουν που μουν σπιτι απο την αλλη εκανα ανακαταταξεις και επρεπε να κραταω και τη μικρη και ειλικρινα κουραστικα περισσοτερο απο το να μουν στη δουλεια..καλα που 17.00-18.30 κοιμηθηκε η μικρη και γω μαζι της.. βεβαια μου κοιμηθηκε στις 22.00 με τα χιλια ζορια..

anyway θα την κανω για υπνο σιγα σιγα..αυριο εργαζομεθα ξανα..

Διαφημίσεις

περαστικά μαεστρία!!

αφήστε γιατί δεν προσέχουν καθόλου,έχουν πίεση,ζάχαρο και χλαπακιάζουν...

και μετά σου λένε..."πόσο θα ζήσω?"

έχει απώλεια μνήμης...δεν θυμάται μέρα,χρονιά,αύριο θα κάνει αξονική...

κάθε χρόνο τα ίδια,αν δεν μπει στο νοσοκομείο για εγχειρήσεις κλπ,δεν μπορεί!!

περαστικά μαεστρία!!

βρε την καημένη. Έτσι ένας κυριούλης όταν είχα τον παππού στο νοσοκομείο. Δυο τρις μέρες ήταν έτσι και μετά συνήλθε. Έλεγε και ασυναρτησίες. Πλάκα είχε. Μια δόση μου λέει: κοπελιά το όπλο σου πού είναι?:shock::shock::shock:Ποιό όπλο κυρ Χρήστο του λέω? Καλά θα πάς στον πόλεμο χωρίς όπλο μου λέει? Α! Αυτό το όπλο λέω...Το έστειλα για σέρβισ! Ε, τον καημένο. Ευτυχώς συνήλθε. Περαστικά να είναι μιαμαμά. Μην της αφήσει κανένα κουσούρι και ταλαιπωρείστε όλοι σας.

περαστικά μαεστρία!!

αυτα ειναι ανθρωπινα βρε miamama οσο και να μας εκνευριζουν και εμεις αργοτερα μπορει να ειμαστε ετσι και χειροτερα

και εμενα η κουνιαδα ναι μεν παει τυπικα σε ολες τις εξετασεις που πρεπει να κανει απο την αλλη ολο καθε μερα κατι την ποναει (ΜΑ ΚΑΘΕ μερα) και απο την αλλη κανει οτιδηποτε για να το επιβαρυνει..ε! οτι και να πεις μυαλα ο ανθρωπος δεν αλλαζει..

ο ανδρας μου εχει ιστορικο καρδιας απο τον πατερα του και μεχρι σημερα χρυσο τον εχω κανει να παμε να κανει προληπτικα εξετασεις και δεν ακολουθει..

αστο σου λεω... τα πεθερικα σου ειναι και σε μια ηλικια που ειναι ολα στο προγραμμα.. δυστυχως η ευτυχως και καποιος την πληρωνει στο τρεχα και στο φροντισε..

βρε την καημένη. Έτσι ένας κυριούλης όταν είχα τον παππού στο νοσοκομείο. Δυο τρις μέρες ήταν έτσι και μετά συνήλθε. Έλεγε και ασυναρτησίες. Πλάκα είχε. Μια δόση μου λέει: κοπελιά το όπλο σου πού είναι?:shock::shock::shock:Ποιό όπλο κυρ Χρήστο του λέω? Καλά θα πάς στον πόλεμο χωρίς όπλο μου λέει? Α! Αυτό το όπλο λέω...Το έστειλα για σέρβισ! Ε, τον καημένο. Ευτυχώς συνήλθε. Περαστικά να είναι μιαμαμά. Μην της αφήσει κανένα κουσούρι και ταλαιπωρείστε όλοι σας.

εμενα η συγχωρεμενη η πεθερα μου οταν ειχε παθει ψιλοεγκεφαλικο (ποτε δεν αποδειχθηκε ιατρικα αλλα αυτη ειναι η γενικη εικονα που εδωσε μετα απο μια αδιαθεσια διοτι οταν συνηλθε ηταν αλλος ανθρωπος) στο νοσοκομειο δεν αναγνωριζε τον ανδρα μου..

μεγαλο σοκ..

το θυμαται σαν χθες ο καημενος.

παντως ενα ειναι βεβαιο..οτι μεχρι τα 50 μας θα μιλαμε για τα παιδια μας..μετα θα αρχισουμε να μιλαμε για το ζαχαρο μας, τα κλιμακτηριακα μας, τις αρθριτιδες μας, τις φλεβιτιδες μας κλπ κλπ και σιγα σιγα ολο καπου θα ποναμε (που ηδη συμβαινει αυτο διαπιστωνω) εκτος αν εχουμε παθει καμια γεροντομπεμπεκιαση τυπου Αννα Βισση και το ριχνουμε στη σκληρη γυμναστικη και στα τεκνατζιδικα για να το παιζουμε τζοβενα.

Διαφημίσεις

εμενα η συγχωρεμενη η πεθερα μου οταν ειχε παθει ψιλοεγκεφαλικο (ποτε δεν αποδειχθηκε ιατρικα αλλα αυτη ειναι η γενικη εικονα που εδωσε μετα απο μια αδιαθεσια διοτι οταν συνηλθε ηταν αλλος ανθρωπος) στο νοσοκομειο δεν αναγνωριζε τον ανδρα μου..

μεγαλο σοκ..

το θυμαται σαν χθες ο καημενος.

Αυτός ο κυριούλης μόνο τη γυναίκα του αναγνώριζε η οποία η καημενούλα καθόταν 24 ώρες στο πλευρό του. Τελευταία ήταν και αυτή στα πρόθυρα εγκεφαλικού και πήραν οι γιατροί το ξημέρωμα τον γιό της να τη μαζέψει μην εχουν κι άλλα.

γελαω που θυμαμαι κατι με το αφεντικο μου αλλα τελος παντων δεν ειναι της παρουσης..ειναι πολυυυυ μακαβιο..

ωστοσο σε αυτες τις ηλικιες λμε "παντρευτηκε ο ταδε, γεννησε ο δεινα..) σε καμια 30 αρια χρονα θα λεμε "τα μαθες??? παει ο Στελιος...!" ή "δεν μπορω να ρθω στη συναντηση το Σαββατο Δημητρα μου γιατι εχω να παω σε μνημοσυνο.."

και αλλα τετοια χαριτωμενα..

μεταμεσονυκτια μ##%$% με επιασε..ΟΛΕ!

παντως ενα ειναι βεβαιο..οτι μεχρι τα 50 μας θα μιλαμε για τα παιδια μας..μετα θα αρχισουμε να μιλαμε για το ζαχαρο μας, τα κλιμακτηριακα μας, τις αρθριτιδες μας, τις φλεβιτιδες μας κλπ κλπ και σιγα σιγα ολο καπου θα ποναμε (που ηδη συμβαινει αυτο διαπιστωνω) εκτος αν εχουμε παθει καμια γεροντομπεμπεκιαση τυπου Αννα Βισση και το ριχνουμε στη σκληρη γυμναστικη και στα τεκνατζιδικα για να το παιζουμε τζοβενα.

Θα κάνουμε και διαγωνισμό ποιά παίρνει τα πιο πολλά χάπια. Αλλά εγω θα πάρω την κουρτίνα 2.;)

γελαω που θυμαμαι κατι με το αφεντικο μου αλλα τελος παντων δεν ειναι της παρουσης..ειναι πολυυυυ μακαβιο..

ωστοσο σε αυτες τις ηλικιες λμε "παντρευτηκε ο ταδε, γεννησε ο δεινα..) σε καμια 30 αρια χρονα θα λεμε "τα μαθες??? παει ο Στελιος...!" ή "δεν μπορω να ρθω στη συναντηση το Σαββατο Δημητρα μου γιατι εχω να παω σε μνημοσυνο.."

και αλλα τετοια χαριτωμενα..

μεταμεσονυκτια μ##%$% με επιασε..ΟΛΕ!

Σου' φυγε η νύστα προσπερίνα?

Αυτός ο κυριούλης μόνο τη γυναίκα του αναγνώριζε η οποία η καημενούλα καθόταν 24 ώρες στο πλευρό του. Τελευταία ήταν και αυτή στα πρόθυρα εγκεφαλικού και πήραν οι γιατροί το ξημέρωμα τον γιό της να τη μαζέψει μην εχουν κι άλλα.

ΖΟΡΙΑ βρε φιλεναδα που εμεις οι νεοτεροι νομιζουμε οτι δεν θα μας αγγιξουν...

ποτε ομως δεν ξερεις πως ερχονται τα πραγματα..

ακομη και εγω το οτι εχω τη κουνιαδα μαζι μου πολλες φορες σκεφτομαι οτι θα μπορουσε να χει την αναγκη μου η μανα μου και να πρεπε ο ανδρας μου να μπει σε αυτη τη διαδικασια..ποσο μαλλον αν ειναι και ο μονος σου κοντινος συγγενης...

ολα ειναι δανεικα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...