Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοιτα..

θα μαι ειλικρινης κατα τα δικα μου γουστα βεβαια..

για μενα εκτος απο τους μελωδους της elxis τα υπολοιπα με μια πιθανη εξαιρεση τις κορνιζουλες και αυτες υπο σκεψη δεν θα τα επελεγα..

προσωπικα δεν μου αρεσουν και τα μαγνητακια..

αλλα οπως λενε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα..

αρα τα ιδια μας αρεσουν.τα μαγνητακια δεν μου αρεσουν ουτε εμενα.

παω τωρα γτ ξυπνησε η μικρη.τα λεμε!!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έλα εδώ είμαι,ξαπλώσαμε λίγο...

λοιπόν εμένα μου αρέσει να ασχολούμαι με γάμους και βαφτήσια...

έχω της αδερφής μου τέλος ιουλίου...

και σε λίγο θα έχουμε ετοιμασίες.

αν δεν υπήρχε το οικονομικό στη μέση θα είχα κάνει φανταστικά πράγματα...

λοιπόν μου αρέσουν οι ξύλινοι μελωδοί για τα παιδάκια,θα τους μείνει κιόλας...

τώρα για τους μεγάλους ένα μπρελόκ ή μαγνητάκι είναι μια χαρά.

είδα στο έλξις μελωδό πεταλούδα...

φούξια για κοριτσάκια κι ένα άλλο χρώμα για αγοράκια.οικονομικά κιόλας.

κι εγώ κοιτούσα για μπρελόκ για μεγάλους αλλά ήταν ακριβά...

μας στοίχισε 1Ε η μπομπονιέρα με φίλντισι ανθρωπάκι πάνω σε χωνάκι κλειστό.

και για τα παιδιά 2.5Ε μαριονέτα κλόουν ξύλινη.

για τα τραπέζια ωραίος ο στολισμός που είπες ελέναδα,κι εγώ είχα σκεφτεί κουβαδάκια με γλιφιτζούρια,αλλά πάλι έβγαιναν πολλά για κάθε τραπέζι,9Ε το κουβάδάκι με τα πράγματα έβγαινε κι έτσι,έφτιαξα μόνο το τραπέζι ευχών στολισμένο.

ότι άλλο θς ρώτα...

στολισμό εκκλησίας,κολυμπίθρας?

α,και στο αdorex σελ.50 ειναι κατι νεραιδες γλυκες,αλλα εχουν 2ε.

δεν μας παιρνει.

Με το καλό η βάπτιση!!!!

Λοιπόν ωραίο θέμα οι πεταλούδες!.

Εμένα για τους ενήλικες θα μου άρεσε κάποιο κουτάκι με κορδελίτσες κ κάποιο διακοσμητικό πεταλούδα πχ μουράνο ή κρεμαστό με μπρελόκ ή κρεμαστό πεταλούδα

Οι κορνίζες δεν μου αρέσουν για τους ενήλικες καθόλου πάλι με παραπέμπουν σε παιδικό.

Τα κρεμαστά γκλιν γκλον από το elxis μου αρεσε το φούξια αλλα χωρίς το φτερό, οι νεράιδες πεταλούδες δεν μου κάνυν πολύ μοντέρνες!..

Για τα παιδιά μου αρέσουν πολύ τα ξύλινα... μπες στο www.narlis.gr πήγαινε βάπτιση κ δες την parissis collection.... τελικά εγώ έκανα από Αθήνα μαγνητάκια για τα παιδάκια αφού βαρέθηκα να ψάχνω κ ειχα λίγα κομμάτια , δεν έλεγε να παραγγείλω απ' έξω

Διαφημίσεις

μόλις με πήρε η κουνιάδα για να της κατεβάσω το λαπτοπ και της είπα οτι δεν παίζει. next year! Μου ζήτησε να της το αφήσω αύριο το πρωί έξω απο την πόρτα γιατί είναι άρρωστη και έχει άδεια. έτσι συμβιβάστηκα. Αφού θα έρθει και ο άντρας μου το βράδυ να της το φτιάξουμε να τελειώνουμε. Σε λίγο θα μας ζητήσει να της αγοράσουμε άλλο γιατί αυτο που της δώσαμε την ταλαιπωρεί. Και εμάς μαζί βέβαια.

Elenada μου,τα κοιταξα κι εγω και ειναι ομορφα!Βασικα οι μελωδοι σαν ιδεα ειναι πιο ωραιο απο τις κορνιζες...χωρις ομως να θελω να σε επηρεασω,ψαξε κι αλλου,ισως βρεις κατι πιο ιδιαιτερο στις ιδιες τιμες!εγω ειμαι και ασχετη βεβαια και δεν φημιζομαι για το γουστο μου,οποτε καλυτερα ακου τις αλλες ....ασε που δεν εχω ασχοληθει καθολου με το θεμα βαφτιση ακομα.Αυτο που σιγουρα εχω σκεφτει σαν ενδεχομενο για δωρο στα παιδακι ειναι ενα πολυχρωμο γλυφυτζουρι ή καποιο ειδος σοκολατας με ωραιο περιτυλιγμα.Επισης μια γνωστη μου ,ειχε αγορασει κατι διαφανα κουτακια,μεσα ειχε τα κουφετα και απο πανω ειχε φτιαξει η ιδια κατι ωραια βραχιολακια,πολυ σικ....βεβαια ,αυτα θα αρεσαν στις γυναικες,αλλα ποιος αντρας ασχολειται με τις μπομπο??παντα οι γυναικες ασχολουμαστε με αυτα....

kKhCp3.png

b5ebp2.png

μόλις με πήρε η κουνιάδα για να της κατεβάσω το λαπτοπ και της είπα οτι δεν παίζει. next year! Μου ζήτησε να της το αφήσω αύριο το πρωί έξω απο την πόρτα γιατί είναι άρρωστη και έχει άδεια. έτσι συμβιβάστηκα. Αφού θα έρθει και ο άντρας μου το βράδυ να της το φτιάξουμε να τελειώνουμε. Σε λίγο θα μας ζητήσει να της αγοράσουμε άλλο γιατί αυτο που της δώσαμε την ταλαιπωρεί. Και εμάς μαζί βέβαια.

χαχχααχα

ασε της ,και μια ζεστη σουπιτσα το πρωι εξω απο την πορτα....να γιανει!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

εχω μια σημαντικα απορια,τα κακακια των παιδιων σας τι χρωμα εχουν συνηθως?ρωταω ,γιατι σταματησαμε το σιδηρο πριν λιγες μερες και απο τοτε ,ειναι σχεδον παντα κιτρινωπα παρα καφε....συγγνωμη αν αηδιαζετε,αλλα επειδη την αλλη εβδομαδα,θα παμε παλι να του παρουν αιμα και να δουμε τα επιπεδα σιδηρου,εχω αγωνια .....μου ειχε αναφερει κατι για στγμα μεσογειακης αναιμιας την αλλη φορα ........,αλλα μετα τα γυρισε παλι και ειπε να περιμενουμε τις εξετασεις πριν βγαλουμε συμπερασμα

καλε τι παθατε ολες και φαγατε infraction.....???μπινελικοσατε καποιον?

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλά η κουνιάδα είναι για πνύξιμο...

έχει δίκιο η cristin,σούπα..αλλά καπέλο!!

της δική μου είναι ανάλογα τι θα φάει...

πότε πράσινα,πότε κίτρινα,κομματάκια βλέπεις αμάσητα...

εμάς μας πήρε η κουνιάδα το απόγευμα,αυτή που είναι εδώ,πως η πεθερά μάλλον έπαθε ψιλοεγκεφαλικό...(και δεν ήθελε να πάει στο γιατρό)

το μεσημέρι το έπαθε...και η άλλη κουνιάδα πήγε για μπάνιο :?:???:και το απόγευμα την πήρε στο κέντρο υγείας...που βέβαια την έστειλαν με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο... στη χαλκίδα...

τώρα αναμένουμε τηλέφωνο...

και φυσικά μόνο ο άντρας μου αγχώθηκε...

θυμάμαι όταν είμασταν αθήνα και τρέχαμε εμείς συνέχεια...

ούτε ένα τηλέφωνο!!

έλα εδώ είμαι,ξαπλώσαμε λίγο...

λοιπόν εμένα μου αρέσει να ασχολούμαι με γάμους και βαφτήσια...

έχω της αδερφής μου τέλος ιουλίου...

και σε λίγο θα έχουμε ετοιμασίες.

αν δεν υπήρχε το οικονομικό στη μέση θα είχα κάνει φανταστικά πράγματα...

λοιπόν μου αρέσουν οι ξύλινοι μελωδοί για τα παιδάκια,θα τους μείνει κιόλας...

τώρα για τους μεγάλους ένα μπρελόκ ή μαγνητάκι είναι μια χαρά.

είδα στο έλξις μελωδό πεταλούδα...

φούξια για κοριτσάκια κι ένα άλλο χρώμα για αγοράκια.οικονομικά κιόλας.

κι εγώ κοιτούσα για μπρελόκ για μεγάλους αλλά ήταν ακριβά...

μας στοίχισε 1Ε η μπομπονιέρα με φίλντισι ανθρωπάκι πάνω σε χωνάκι κλειστό.

και για τα παιδιά 2.5Ε μαριονέτα κλόουν ξύλινη.

για τα τραπέζια ωραίος ο στολισμός που είπες ελέναδα,κι εγώ είχα σκεφτεί κουβαδάκια με γλιφιτζούρια,αλλά πάλι έβγαιναν πολλά για κάθε τραπέζι,9Ε το κουβάδάκι με τα πράγματα έβγαινε κι έτσι,έφτιαξα μόνο το τραπέζι ευχών στολισμένο.

ότι άλλο θς ρώτα...

στολισμό εκκλησίας,κολυμπίθρας?

τις ειχα δει τις μπομπο σου.ωραιες!κι εγω σκεφτομουν κατι απλο για τους μεγαλους,και κατι πιο καλο για τα παιδακια.απο που πηρες το μπρελοκ φιλντισι?θα μου αρεσε σε πεταλουδα.πηγα στο τζαμπο και βρηκα κουβαδακι με λουλουδι τσιγκινο ροζ μεσα με 1ε,για την διακοσμηση στα τραπεζια,και γυαλινα μπολ διαφορα χρωματα με πεταλουδες πανω γυαλινες,τελεια!

εχει πολυ ωραια πραγματα για διακοσμηση το τζαμπο.για στολισμο εκκλησιας και κολυμπηθρας θα δουμε με τη νονα,απο βδομαδα.

Με το καλό η βάπτιση!!!!

Λοιπόν ωραίο θέμα οι πεταλούδες!.

Εμένα για τους ενήλικες θα μου άρεσε κάποιο κουτάκι με κορδελίτσες κ κάποιο διακοσμητικό πεταλούδα πχ μουράνο ή κρεμαστό με μπρελόκ ή κρεμαστό πεταλούδα

Οι κορνίζες δεν μου αρέσουν για τους ενήλικες καθόλου πάλι με παραπέμπουν σε παιδικό.

Τα κρεμαστά γκλιν γκλον από το elxis μου αρεσε το φούξια αλλα χωρίς το φτερό, οι νεράιδες πεταλούδες δεν μου κάνυν πολύ μοντέρνες!..

Για τα παιδιά μου αρέσουν πολύ τα ξύλινα... μπες στο www.narlis.gr πήγαινε βάπτιση κ δες την parissis collection.... τελικά εγώ έκανα από Αθήνα μαγνητάκια για τα παιδάκια αφού βαρέθηκα να ψάχνω κ ειχα λίγα κομμάτια , δεν έλεγε να παραγγείλω απ' έξω

ευχαριστω τζες! κι εμενα μου αρεσουν οι πεταλουδες σε μπρελοκ,κτλ.

τελικα που ελεγα οτι δεν μου αρεσουν τα μαγνητακια,ειδα στο τζαμπο μαγνητακια σχεδια μαργαριτες κορνιζακι,πολυ ωραια.παλι στην κορνιζα εγω:roll:

και μολυβοθηκες μαργαριτες και πεταλουδες,ειδα 1ε!

Elenada μου,τα κοιταξα κι εγω και ειναι ομορφα!Βασικα οι μελωδοι σαν ιδεα ειναι πιο ωραιο απο τις κορνιζες...χωρις ομως να θελω να σε επηρεασω,ψαξε κι αλλου,ισως βρεις κατι πιο ιδιαιτερο στις ιδιες τιμες!εγω ειμαι και ασχετη βεβαια και δεν φημιζομαι για το γουστο μου,οποτε καλυτερα ακου τις αλλες ....ασε που δεν εχω ασχοληθει καθολου με το θεμα βαφτιση ακομα.Αυτο που σιγουρα εχω σκεφτει σαν ενδεχομενο για δωρο στα παιδακι ειναι ενα πολυχρωμο γλυφυτζουρι ή καποιο ειδος σοκολατας με ωραιο περιτυλιγμα.Επισης μια γνωστη μου ,ειχε αγορασει κατι διαφανα κουτακια,μεσα ειχε τα κουφετα και απο πανω ειχε φτιαξει η ιδια κατι ωραια βραχιολακια,πολυ σικ....βεβαια ,αυτα θα αρεσαν στις γυναικες,αλλα ποιος αντρας ασχολειται με τις μπομπο??παντα οι γυναικες ασχολουμαστε με αυτα....

αρα οι μελωδοι αρεσουν σε ολους!οκ!οτιδηποτε αλλο κοριτσια σκεφτειτε με πεταλουδες,προσκληση,κτλ πειτε μου,ε?

εχω μια σημαντικα απορια,τα κακακια των παιδιων σας τι χρωμα εχουν συνηθως?ρωταω ,γιατι σταματησαμε το σιδηρο πριν λιγες μερες και απο τοτε ,ειναι σχεδον παντα κιτρινωπα παρα καφε....συγγνωμη αν αηδιαζετε,αλλα επειδη την αλλη εβδομαδα,θα παμε παλι να του παρουν αιμα και να δουμε τα επιπεδα σιδηρου,εχω αγωνια .....μου ειχε αναφερει κατι για στγμα μεσογειακης αναιμιας την αλλη φορα ........,αλλα μετα τα γυρισε παλι και ειπε να περιμενουμε τις εξετασεις πριν βγαλουμε συμπερασμα

εμενα της δικιας μου ειναι συνηθως καφε,σκουρο.

αλλα οχι παντα.νομιζω οτι ειναι κι αναλογως τι τρωει το παιδι.δεν ειμαι σιγουρη.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Τελικά γριπώθηκα!

Σταδιάλα, πάλι χάλια έγινα. Τι σπαστικό να είσαι άρρωστη με τέτοια ζέστη! Και τι ζέστη είναι αυτή καλέ;; Νωρίς δεν είναι ακόμα; (τη μισώ τη ζέστη)

Κερκυραία μου εύχομαι να είναι καλά η πεθερά σου, μην έχετε κι άλλα και να είναι και γερή η γυναίκα!!!

Σήμερα γύρισα απ' τη δουλειά, το σπίτι άδειο!!! Ο μικρός ήταν στα πεθερικά σήμερα, άργησε να κοιμηθεί κι όταν πήγε ο χάζμπαντ να τον πάρει, κοιμόταν ακόμα. Οπότε καθυστερήσανε και ήρθαν σπίτι μετά τις 7!!!

Ωραία που ήταααααααααν!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...